sur!

  Kan säga direkt att det inte kommer några bilder på balkongen. Vi var som sagt och köpte lite grejer så vi kunde göra klart. Köpte en sån där kil eller vad det heter som gör hål i väggen men det behövs plugg för att jag ska kunna skruva i något och det har vi inga. Så jäkla tråkigt. Tänkte verkligen få tummen ur idag men när jag väl får det så funkar det inte. Grrrrr... Får kanske ta lite plugg hemmifrån nu när jag åker hem så får jag fixa där nästa vecka.

  Phoebe fick en svalkande dusch innan. Hon blev helt vild efteråt. Hon har det rätt varmt nu så hon bara ligger och slappar hela tiden. Tills kvällen då förståss. Då blir hon vild. Men det var kul att se att hon tyckte det var skönt. Så söt lilla gosan! Hon blev brännd i munnen av en humla häromdagen. Stackarn! Såg ut som hon klöktes, det var nog inte så skönt.

  Snackade med Sophie innan, ska bli kul att åka kanot på fredag. Hoppas det blir härligt väder så att det inte blir allt för jobbigt att ramla i=). Åker hem på torsdag nu. Så stannar vi till söndag. Hoppas på fint väder när man är ledig! Håll tummarna=)!

  Nu har jag lugnat ner mig lite igen! hehe.. Skönt att skriva av sig lite=). Kokade som ett bi nyss!

  Kram kram

Tjoflöjt!

  Det skulle ju regna idag? Lustigt.. Har nog varit sommarens varmaste dag idag=). Vi tänkte göra färdigt på balkongen idag så vi drog till K-rauta och köpte lite grejor. Sen gick vi ner på stan en sväng och käkade på McDonalds och fick dom rosa glasen=). Mums mums. Sen gick vi en sväng på stan och köpte oss var sin Slush ice och spatserade i solen. Det var hot hot hot! Gick in en sväng på jobbet med=). Kunde inte hålla mig borta! hehe.. Skulle bara  se hur det gick för dom. 
 
  Nu kom vi precis hem och satte oss i soffan. Ska se om vi får tummen ur och fixar till därute. Hittar inte mina ljusstakar som jag köpt för att sätta upp på väggen bara. Dom är helt borta! Ska leta vidare och sen sätta igång tror jag. Har inte hänt mycket därute sen vi målade så nu är det dags. Hade varit gött att kunna sitta därute sen och bara koppla av. Där kan man ju öppna upp i alla fall.

  Ne nu ska jag ta tummen ur helt enkelt!

Kanske kommer lite bilder sen då! =)

 Kram kram

Var lite sur innan!

  Var lite väl irriterad innan idag på morgonen. Kände bara att jag behöve skriva av mig all irritation innan jag gick till jobbet. Inte roligt att inte få sova ordentligt. Är så himla ljudkännslig när jag sover också. Vaknar av minsta lilla. När vi går och lägger oss är det ganska lugnt utanför det är runt 7 det börjar dra igång. Ja, ja, ska inte klaga mer nu. Som sagt, älskar våran lägenhet i övrigt=). Underbart läge, nära till stan, jobbet och gymmet. Kan gå eller cykla överallt och det är perfekt.

  Idag har jag jobbat mellan 12-16. Ganska kort dag men det kändes som vi hann med mycket under tiden. Fixade till inne på lagret så nu är det lite mer organiserat. Påslakanen har kommit upp på väggen så det är enkelt att se vart allt
är när man letar sen. Fy fasiken så varmt det var idag. Vi var helt matta efter ett tag. Svettades som en gris. Helt dyngsur. Nu när jag kom hem hade Claes fixat mat till mig. Han är så söt! Helt underbar. Var helt matt när jag kom hem. Nu ligger vi i soffan och kollar på Kvarteret Skatan. Ska hoppa in i duchen snart.

  I helgen ska vi åka hem till de småländska skogarna och knotten. Vi ska paddla kanot på fredag med släkten=). Ska bli skitkul!

   Vad ska man hitta på ikväll? Blir nog soffan skulle jag tro=) Har någon något annat förslag så är jag öppen för nästan allt=)

 Kram kram

Gaaaaah!

  Kom på mer jag skulle vilja klaga på när det gäller lägenheten. Den ligger precis vid en korsning med en massa rödljus som är väldigt trafikerade. Låter som att lastbilarna är inne i lägenheten när man har fönstret öppet. På vintern är det inga problem eftersom det dels är en ballkong som är stängd och ett isolerat fönster innan sovrummet. Suck suck suck. Vaknade vid 4.40 idag av att Phoebe började leka. Har inte sovit en blund sen dess. Jävla skit! Det är hot hot hot hot hot nu också.
  Måste göras något. Ska se om man hittar någon kylfläkt någonstans. 

  Kram kram

Idag blev det Östra stranden!

  Vilken underbar dag vi haft. Så himla skönt att bara slappa och koppla av i solen med en tidning och gott sällskap. Underbart helt enkelt! Jag och Claes åkte till stranden vid halv 12 och satte oss tillrätta i solen. Det blåste rätt kallt i början men efter ett tag var det bara skönt. Sen kom Hanna och Andreas och en kompis till dom och la sig hos oss. Sen låg vi där till halv 4 ungefär. Så gött!
  Efter det åkte vi till Maxi och handlade lite och sen drog vi hem och slängde oss in i duchen. Behövde städa här hemma egentligen men det är så himla tråkigt. Började lite när maten var på spisen så nu är det egentligen bara det viktigaste kvar, dammsuga och torka golven. Och det är så himla tråkigt och man blir så himla svettig! Får se om jag pallar ikväll, annars får jag ta det imån innan jag går till jobbet. Jobbar kl 12-16 imorgon så jag hinner antingen innan eller efter. Claes skulle kunna göra det men han är verkligen kass på att dammsuga. Syns ingen skillnad från före till efter så jag får ju gå över golven igen för att det ska bli bra. Men han hjälper till med annat istället så det är egentligen inget problem.

  Här kommer lite bilder som är tagna idag i det härliga vädret och de utlovade bilderna på min nya bikini. Jag har även underdelen i svart. Fick köpa 3 och betala för 2 på Stadium! Grymt bra=)!

        
        
  

  Haha, Claes vilade lite för länge på en tidning så han fick en svart kind med lite röda inslag. Nu ska vi se på film. "Defiance" blir det idag. Den är ca 3 h lång så vi får se om jag orkar sitta stilla så länge. Annars kanske jag börjar dammsuga. Det är i och för sig en sann historia så det kan nog bli bra. Handlar om andra världskriget och så. En grupp som försöker sätta sig upp mot nazisterna. Får se om den är bra!

Hörs snart!

Kram kram


Sitter i soffan efter en härlig dag på Tylösand!

  Gud så skönt att få komma ut och vara i solen efter en arbetsvecka. Det var väldigt mycket folk i Tylösand idag. Helt galet, men det var premiär på after beachen idag och väldigt härligt väder så det var nog därför. Det blev dock inga bilder på nya bikinin idag. Det blir så när det är jag som står bakom kameran hela tiden. Men här kommer lite bilder både från igår och idag=).

      
  

  Ikväll blir det en myskväll. Blir slappt. Får se vad vi hittar på=)!

Kram kram

Det blev en härlig kväll!

 Igår jobbade jag från 11-17 och sen gick jag en väldigt snabb sväng på staden och sen gick jag hem. Där hade Claes lagat fajitas. Så himla gulligt gjort. Jag smet in i duchen väldigt snabbt och sen blev det mat framför fotbollen. Efter första halvlek drog vi ner till Harrys där vi träffade Hanna och Andreas. Där drack vi en öl och satt och njöt av Sveriges spel i andra halvlek och av solen. Sen gick vi hem till Sarah och åkte därifrån till Punch och minigolf i Tylösand. Jag förlorade som vanligt. På Punch var även Halmstad tv och jag och Hanna lyckades bli intervjuade. Fan vad jag skäms för det. Fick inte fram ett ljud knappt. Dom frågade om jag tyckte Dj:en var bra. Jag svarar "Ja, han är grym, han spelar mycket Michael Jackson, R.I.P Michael Jackson", VARFÖR SÄGER JAG SÅ LIKSOM! R.I.P med en engelsk touch. VARFÖR!!! Håller tummarna för att dom klipper bort oss.

  Idag blir det Tylösand igen! Ska bli så gött att komma ut i solen och njuta. Har ju stått inne i en varm affär och missat många fina dagar men det har varit kul att jobba också. Fast jag kan erkänna att jag blivit ganska rejält avis på Claes som har legat på beachen varenda dag och glassat. Men det är jag som tjänar pengar! Moahhahah. 

  Sarah kommer snart hit och jag ska bjuda på lasagne. Vi drar till Tylösand vid halv 1 så maten ska va klar vid 12. Bilder på bikinin lär komma efter denna dag=). Ha en underbar dag i solen nu!

Kram kram
 

En varm arbetsdag vill jag lova!

  Shit vad avis jag har varit idag på Claes som kunde dra till beachen och gotta sig i solen. På jobbet idag var det sjukt varmt så vi var helt slut i huvudet i slutet av dagen. Imorgon är det sista dagen innan min helg börjar så jag får ta igen solandet på lördag och söndag om vädret håller i sig! Jag är så himla sugen på att testa min nya bikini på playan. Kommer bilder när det är dags=).

  Efter mycket om och men lyckades jag byta min fredag nästa vecka så att jag kan åka hem antingen på onsdag kväll eller torsdag förmiddag. Claes kom på att han skulle operera knät på onsdag så vi får se. Blir nog torsdag. Ska bli skönt att komma från lägenheten lite måste jag säga. Det är varmt som en bastu här. Helt sjukt. Försöker komma på något sätt att kyla ner lägenheten, vi har fönstren öppna men vi är rädda att Phoebe ska hoppa ut så när dom är öppna sitter vi på helspänn. Tänkte om man kunde infröskaffa någon kallluftsfläkt men då säger Claes att han garanterat blir sjuk (vilket jag tycker är goja) men jag vet inte. Så här står jag inte ut att ha det i alla fall. Och man kan inte komma ut snabbt och kyla av sig heller på kvällarna. Vi har ingen ballkong att gå ut på. Den är inglasad och är varm som ett växthus på förmiddagarna. Nej, nu ska jag sluta klaga. Älskar våran lägenhet, får försöka dra härifrån på dagarna så man slipper den värsta värmen. Tycker lite synd om Phoebe bara. Hon fäller som fasiken nu så hon är inte särskilt långhårig längre. Får se vad vi hittar på för något måste göras! Hot hot hot!

  Jag är sjukt trött nu så det blir läggdags snart skulle jag tro. Claes tittar på fotboll, inte så sugen på att se just denna match. Brasilien - Sydafrika, bra lag som spelar men jag orkar inte riktigt titta. Ja ja, jag får titta på något på datorn istället.

  Hej då bloggen=)

Jag har slutat=)

  Igår slutade jag med min detox. Kändes som jag försvann. Magen bara sjönk ihop och jag var trött och seg och orkade ingenting så jag gav upp. Ibland får man göra det också. Får hoppas att magen inte ballar ur helt nu så jag klarar sommaren. Det blir ju ingen rolig sommar om man bara får äta grönsaker. Det läskiga med det hela var att det redan var som att jag glömt bort hur jag lagade vanlig mat. Sånt som jag har lagat hela tiden. Det var så inkört i hjärnan att, det får jag äta och det får jag inte äta så jag fick sån himla black out. Kunde verkligen inte tänka på något som vi kunde äta idag. Det är rätt läskigt faktiskt att det kan gå så snabbt. Att man kan prenta in något i huvudet som bara sitter fast efter så kort tid. Kanske är så det känns att bli anorektiker. Att man tänker på allt hela tiden så att man inte kan gå tillbaka till vanlig mat igen. Fruktansvärt läskigt tycker jag. Kan fortfarande inte komma på något vi kan äta. Ska sätta mig ner och titta i mina recept och se om jag kan sätta ihop en meny för resten av veckan och bli av meddet här tänket.

  Idag har jag jobbat. Vilken jäkla skillnad det var att jobba idag mot igår. Igår var jag helt helt slut och idag hade jag grymt mycket mer energi. Kändes som gamla vanliga Stina igen så det var skönt. Kanske låter dumt att jag pratar om det här så mycket. Men vilken skillnad bara på 4 dagar. Det är helt sjukt att man kan ändras så bara man äter anorlunda. Det kanske hade blivit bättre om jag fortsatt men jag pratade med Nettan på jobbet och hon berättade att det var så det kändes när det började brännas fett. Att man blev helt trött och slö och att man inte har någon energi till någonting.

Nog om det nu=). Igår kväll var vi och kollade på Sverige-Serbien i Fan Zone. Super kul att dom vann och Claes hade med sig kameran och fångade en fin bild på oss=) (Vi satt jämte Hv71/ Junior VM stjärnan Tedenby när vi tittade på fotboll, ganska coolt va?) hehe
                                 
                             

  Nu ska jag se färdigt Byggslaget och sen ska jag ringa till syster och snacka lite skit!

Ha det gött! Kram kram

Tisdag!

 Igår kom Frida Lager hit på kvällen, vi gick ner till Fan zone och kollade på fotboll och dom Claes och hon drack var sin öl medans jag smuttade på en flaska vatten. Hon åkte rätt tidigt idag till beachen och ligger nog där och har det gött nu. Jag ska iväg och jobba kl 12 så någon beach för min del blir det inte. Får ta det till helgen istället. Ska ju vara fint väder nu ett tag.

  Idag är det fjärde dagen på min detox. Det här känns verkligen sjukt trist. Får inte äta någonting knappt. Är redan hur trött på det som helst. Var och tränade igår en sväng men jag orkade knappt göra någonting. Cyklade på en träningscykel och var helt slut efter 5 min. Brukar köra 20 minuter utan problem. Känns trist om man skulle ge upp nu men vad fan är det för liv när sommaren har så mycket mumsigeheter att bjuda på. Claes bakade negerbollar igår till exempel. Fuskade faktiskt lite. Tog en liten en. Fan va tråkigt detta är. Sånt här ska man göra på hösten när inte alla uteserveringar och härliga dofter från grillar är igång. Jag är helt slut med så jag orkar knappt göra någonting. Får se hur det går att jobba nu. Det är ju ett ganska springit jobb jag har så vi får se hur mycket jag orkar. Orkar jag inte så måste jag nog sluta för jag jobbar ju en del och jag vill ju inte värka lat. Det känns dock mycket bättre i magen för tillfället så det kanske hjälper. Men jag undrar bara om det är värt det. Att må dåligt i resten av kroppen. Jag kanske bara kan plocka bort vissa delar. Kanske är brödet som gör att magen ballar ur. Eller jag vet inte. Får ju ingen grundlig koll på magen. Ska gå till doktorn igen. Eller så får man bara vänja sig och leva med en kass mage. Tänker bara på hur det blir efter den här detoxen. Det kommer ju bli likadant igen. Kommer ju ge magen en chock när jag börjar äta normalt igen. Hur fan ska jag göra nu? Vad tycker ni alla? Claes tycker att jag är en svag människa som bara ens tänker på att sluta. Dålig moral säger han. Suck. Vet inte hur jag ska göra! Sluta eller fortsätta!

  Hörs senare! Kram kram 

Haha, hon hade för brottom!

  Vi mötte Kajsa och Emma på lilla torg vid 14.30. Sen gick vi och skulle käka och satte oss på Capris uteservering. 14.40 hade vi beställt och redan då var vi vrålhungriga allihop. När vår kära servitris kom och lämnade lite sallad och våra bestick lade hon dom vid Kaj och sa så här "Jag lägger dom här för jag har lite brottom"! Haha. Hur fan kan man säga så? Hade hon varit tyst och lagt dom där hade det inte varit något men just att hon sa att hon hade "för brottom" gjorde det hela idiotiskt.
  Vi satt och väntade på vår mat till kl 15.30 och då gick jag och sa till vår kära servitris som hade så himla brottom att nu har vi väntat lite för länge på vår mat va? Hon sa att hon skulle prata med köket och kom sedan tillbaka till vårt bord och sa att dom skulle göra vår mat härnäst och att det skulle ta 5 min. Kl 15.45 fick vi vår mat av en annan servitör som lovade mig att komma med bröd som han inte fick med sig första vändan. Jag hade nästan ätit upp innan jag fick tag på honom och frågade efter mitt bröd. Det gick väldigt snabbt för oss alla att äta upp fast Emma käkade lite på Kajs mat också. Då kom vår kära servitris till vårt bord igen och frågade om hon kunde plocka bort våra tallrikar. Vi var inte färdiga så vi körde iväg henne. Efter 2 min återvände hon till bordet för att se om Emma ätit upp! Hon fnissade lite för att hon varit så jävla dum och gick sin väg. Sen dröjde det tills hon kom tillbaka och när hon väl gjorde det och vi bad om notan försvann hon spårlöst igen. Hon gick ut och serverade de andra borden och hade glömt att hon lovat oss att komma tillbaka med notan. Vi fick haffa en annan servitör som kom ut med den. Runt 17.00 kunde vi lämna Capri och då var vi verkligen inte nöjda!

  Där kommer vi aldrig käka igen! Jag beställde en sallad och den var ruskigt äcklig. Verkade som att den stått framme lika länge som vi fått vänta! Never again!

  Jag mår faktiskt redan lite bättre i magen, har grym huvudvärk nu men det kommer nog att gå över skulle jag tro. Känns redan lite jobbigt med min diet men det kommer nog bli bättre när man vänjer sig lite. Fick en anonym komentar och jag håller med, kan bli en schock för magen sen när man käkar normala grejor. Men grejen är att göra en total avgiftning på kroppen en gång för alla och se om det blir bättre. Sen kanske man kan fortsätta med vissa grejor men inte köra lika strikt. Får se helt enkelt. Och jag tror även att jag ska gå till doktorn och be dom göra en genomkoll på mig men det känns inte som att någon tar mig på allvar. Men det får bli efter de här 2 veckorna av detox!

  Nu ska jag titta på film med Classe kluring=) Sov gott alla glada!

Kram kram

Fy fasiken så skönt!

  Inatt har jag fått sova ut riktigt ordentligt. Det var mycket längesedan nu känns det som. Sov nästan hela natten i sträck!

  Än så länge går det bra med min detox. Var lite jobbigt igår bara. Kaj och Emma kom runt halv 6 och sen så åkte vi till Jannices stuga vid östra stranden. Supermysigt! Där var det grillat på gång. Massa goda såser och sånt. Och där satt jag och drack min soppa=). hehe. Men det var lugnt. Tänkte bara att det är enbart 2 veckor kvar och det kommer gå snabbt=)

  Snart kommer gänget hit och vi ska dra till stan och käka. Sallad för min del=). Det här blir nog bra så småningom. Börjar få lite huvudvärk dock. Men det är nog bara att jag inte druckit kaffe på två dagar. Det är nog det och mitt sötsug som är jobbigast skulle jag tro. Är sjukt sugen på lakrits. 

  Hörs senare =)

En glad midsommar tills jag fick åka till akuten!

 Gårdagen bögjade med att jag gick upp kl 9 och började göra mig i ordning. Kl 12 gick vi till Andreas för att hjälpa till med midsommarmaten. Det var bara vi flickvänner som gjorde maten, hehe, männen satt i soffan och snackade medans vi slavade i köket=).. Men det  var roligt så no harm there. Efter vi käkat jättegod midsommarmat gick vi ner till stan för att titta på fotbollen på storbilds tv. Efter fotbollen gick vi tillbaka till Andreas ett tag innan vi tog en taxi till Puttes tjej där det var en större fest. Innan vi åkte började jag känna att min mage började få riktigt ont. Jag åkte dit i alla fall och vi hann grilla och jag käkade så mycket min mage klarade av. Sen fick jag riktigt ont. Kunde knappt andas så jag ringde en taxi för att åka hem. Eller jag tänkte åka till akuten för att det gjorde så förbannat ont. Hanna, Andreas flickvänn följde med mig, tack tack så jättemycket för det, och vi åkte.
  Jag fick komma in väldgit snabbt och var där i en timme ungefär. Dom tog precis samma prov som dom gjorde sist. Doktorn klämmde på min mage och det gjorde så jävla ont. Men proverna visade ingenting så han sa att han inte kunde gör något och att mina problem fick jag ta med min vårdcentral. Känns inte som att någon tar mina problem riktigt på allvar. Nu hade jag så ont att jag inte kunde sitta upp, inte för att jag velat att han skulle lägga in mig, men i alla fall gjort något för att lindra smärtan eller något. Ja ja, nu börjar jag med min detox och får se om det kan hjälpa mig något annars får jag gå tillbaka till doktorn och be dom göra en helkontroll på mig för att se vad fan felet är.
  Jag hade i alla fall en jättekul midsommar innan detta hände så tack för en kanon dag och början på kväll=)

  Idag har jag i alla fall börjat med min detox jag kramar verkligen mina tummar hårt för att detta ska hjälpa. Min frukost har bestått av: Papaya, melon och blåbär i soygurt (yogurt gjort på soja), grönt te, mixad vattenmelon så det blev som en smothie och lite morotsjuice. Kan inte säga att något av detta jag åt idag var särskilt gott. Har aldrig ätit papaya innan och jag kan bara säga att det var riktigt äckligt. Hoppas att jag fick en dålig papaya så att inte alla papayor smakar så. TIll lunch blir det grekisk sallad är tanken=).

  Kajsa och Emma kanske skulle dyka upp idag=) Det blir kanonkul. Får se när dom dyker upp. Måste städa lite nu så att det inte ser ut som skrot när dom kommer. 

  Hörs senare! hej hopp

Idag har jag storhandlat!

Tjoflöjt!

   Idag ställde jag klockan på 10.00 och snoozade för länge. Jag hade nämligen tänkt att laga mat och käka innan jag skulle gå till jobbet kl 13. Jag gick till slut upp och käkade en macka, sen började jag med maten och sminkade mig i en riktigt rask takt. Lagade Biff alabama och det tar faktiskt sin stund. Sen gick jag till jobbet och jobbade helt enkelt.

   Efter jobbet gick jag hem och åt rester och sen åkte jag och handlade. Fasiken vad nyttig min matvagn såg ut. Så bra mat har jag nog aldrig handlat. Tänkte jag handlar idag för imorgon är det midsommar och då har jag inte tid på hela dagen och sen är det lördag och då var tanken att jag skulle börja. Det ska bli spännande det här, fast jag är lite rädd att jag kommer tröttna och inte orka. Men klarar jag dom första 3 dagarna så tror jag att det kommer kännas bättre sen. Får se helt enkelt! Här är saker som jag bör och inte bör äta under mina 2 veckor i detox.


Saker som jag ska äta

Ananas                  Oliver 
Apelsin                  Palsternacka
Aprikos                  Papaya 
Aubergine             Passionsfrukt 
Avokado                Paprika 
Banan                   Persilja
Blåbär                   Plommon 
Broccoli                Pumpa
Brysselkål           Päron                    
Citron                   Rödbeta
Fänkål                  Rödkål 
Granatäpple        Sallad, alla sorter
Grapefrukt           Savoykål
Groddar               Squash
Gurka                   Selleri
Hallon                  Sockerärtor
Havtorn                Sparris
Ingefära               Spenat
Jordgubbar         Svartrot
Kiwi                      Tomat
Kokosnöt            Vattenkrasse
Kålrot                   Vindruvor
Körsbär               Vitkål
Lök                       Vitlök
Mango                 Äpple
Melon                  Ärtor
Morot                   Örter, Alla sorter


Saker som jag inte bör äta och dricka (kyckling får jag äta kokt)

Alkohol                    Smör
Kaffe                        Viltkött
Salt                          Lammkött
Tobak                     Kyckling
Mejeriprodukter    Fisk
Vete                        Skaldjur
Nötkött                   Ägg
Fläskkött               Havre
Råg                        Dinkel
Korn                       Socker

  Jag kommer inte att hålla jättehårt på allt känns det som. Salt måste jag faktiskt ha en del. Annars blir all mat riktigt äcklig. Kyckling får man äta kokt. Men inte varje dag. Säger bara det, vad fan har jag gett mig in på. Hehe, får se hur länge jag klarar det. Men jag säger bara så här. Mår jag bättre efter jag har gått igenom det här så är det verkligen värt det så jag får kämpa mig igenom dom här 2 veckorna så gott det går. I min bok jag fått finns det massa goda fruktsmothies som jag ser fram emot i alla fall. En annan sak som är svår att bli av med är kaffe. Kommer ha sån huvudvärk. Jag ska dricka mycket te och sånt. Man får inte ta några huvudvärkstabletter heller. Jaja, får se hur det här går helt enkelt. Kommer uppdatera dagligen om vad jag äter och hur jag mår. Just nu är jag mätt och god efter en omgång pankakor som Claes stekte till. Pankakor och glass är grejor det. hehe, måste ju passa på nu innan jag drar igång=)

Nu ska jag se på Blomstertid! Hörs imorgon och glad midsommar på er alla=)

Kram kram


Vad fasiken har jag gett mig in på?

  Skrot också! Vad har jag gett mig in på? Hämtade ut mina detoxpiller idag och i det här paketet ingick visst en jättefin bok med massa recept och tips. Men shit också säger jag bara. Hur ska jag överleva i 2 veckor! Detta kommer verkligen inte bli lätt. Man får äta hur mycket frukt man vill men ändå. Jag kommer nog aldrig bli riktigt mätt känns det som. Kommer skriva vad jag äter dagligen också när jag sätter igång och avgiftar mig. Imorgon ska jag handla så att jag är redo att börja min kur på lördagmorgon! Idag pratade jag med Nettan på jobbet och hon var också sugen på att köra en kur samtidigt som jag. Det hade varit skönt så kan man klaga i kör på hur jobbigt det är! hehe! Fast jag hoppas det är för en god sak och att jag kommer må bättre efteråt. Hemsidan där jag köpt mina piller heter http://www.renewlife.se och där finns lite olika kampanjer och sånt för just detox.

  Nu ska jag gå och träna Step Intervall! Det ska bli kul! Fast jag har fortfarande träningsvärk sen träningspasset i söndags. Får se hur det går. Sen mår jag även sjukt illa för tillfället. Men som sagt, får se hur det går. 

  Hej hopp gummi .....!

Nu är jag lugn igen...

   Idag har jag varit i Malmö hos syrran och hälsat på. Det var trevligt. Hon blev glad över allt gott jag inhandlat åt henne. Nu vet jag vad jag kommer få för kommentarer när jag skriver det jag ska skriva men jag kan bara säga att allt är bra med mig och att jag faktiskt inte riktigt hann idag. Jag åt en dunderfrukost för jag visste inte när jag skulle käka härnest. Sen åkte jag till Malmö runt 11 och sen var jag där vid 13. Sen har jag bara ätit lite gottigheter fram tills nu så jag var jättesur och butter när jag kom hem. Helt slut i huvudet och det bara snurrade men jag lagade snabbt till en köttfärsås och kokade spagetti så nu är jag mätt och god igen. Jag vet att jag måste äta, men idag fanns det värkligen ingen tid. Frukostenmättheten fans i alla fall kvar tills jag skulle börja åka hemåt. Jag stannade inte heller för det kändes som jag ville ha riktigt mat och ingen skräpmat. Sen tänkte jag att jag skulle hinna hem till andra halvlek och se den på storbild. Jag hade hunnit men när jag gick utanför dörren och var på väg ner snurrade det till riktigt och då vände jag och gick upp och lagade mat. 

  Idag har mina detoxpiller kommit så dom ska jag hämta ut imorgon. =)

  Nu är jag helt slut, det är en anspänning att köra bil faktiskt. Måste vila lite för jag har varit uppe i varv som tusan idag. Sov inte särskilt bra inatt heller. Så nu är jag trött! Uppdaterar senare eller imorgon=) Ha det bra så länge!

Kramelikram kram

Måndag=)

  Fasiken vad arg jag blev på Claes inatt. Hade sovit i kanske 2 timmar när en helt vild Claes sätter igång och tar tag i min arm och lyfter upp den och skakar. Sen sätter han sig upp och försöker lyfta upp mig. Jag blev ju livrädd och trodde det brann eller nåt. Men det var bara Claes som gick i sömnen. Fan va sur jag va, skrek till åt honom och frågade vad fan han höll på med. Då sluddrade han något om att jag måste vara försiktig. Grr.. Sen tog det kanske en timme för mig att somna om, två timmar senare väckte Phoebe mig genom att ta ett jätteskutt på min mage. Sen gick det inte somna om så jag gick ut till soffan och tittade på nyhetsmorgon tills Claes vaknade. Sen gjorde jag mig iordning för att dra till jobbet. Jag gick en sväng på staden innan jag började jobba och köpte lite saker till syrran som jag ska åka till imorgon. Lite gottigheter mm!

  Det gick jättebra att jobba idag tycker jag. Det går skit bra för oss nu. Hade massa stora projekt idag och vi blev nästan färdiga. Men bara nästan. Imorgon blir dom nog klara! =)

  Igår kväll fick jag ett litet ryck. Ni vet ju att jag inte mådde så bra ett tag där, det är fortfarande inte särskilt bra i min mage, så jag kom på att jag skulle köra en detox på mig själv. Jag beställde lite prylar från någon hemsida som hade detoxsaker så jag ska köra en rening av kroppen i 15 dagar. Det värsta är att man inte får dricka kaffe och äta godis men det ska nog gå bra. Får se om jag mår bättre sen för då kanske man kan göra en sån här rening av kroppen en gång i halvåret. Mer fick man inte göra stod det. För min mage är ju alltid kass. Det svåra är också vad man ska äta under tiden. Man var tvungen att skippa en massa saker. Men det skriver jag mer om när det börjar närma sig. Ska inte börja förens efter midsommar är tanken=). Här är 10 orsaker till att göra en detox:

1. Viktminskning
Du kommer med all sannolikhet att gå ned i vikt. Det är vanligt att man går ner i vikt under en detoxkur. (Jag gör det verkligen inte för att gå ner i vikt utan gör detta endast för att må bra i magen så tro inget annat)
 
2. Mer energi
När du blir av med mycket slaggprodukter och gifter och ger din kropp semester ett tag så märks detta på din energi. Efter ca 5-6 dagar är det vanligt att man upplever att man "flyger fram" och är piggare hela dagen.
 
3. Lugn mage
Även om du upplever att du inte har problem med din mage så kommer du att märka skillnad. Magen kommer att vara i bra balans och fungera bättre än förut. (Jag har stora problem med min mage så jag hoppas just på att denna punkten ska ge resultat)
 
4. Immunförsvaret
I början kan kroppen reagera och du kan få ont på olika ställen, men dessa obehagligheter försvinner. Efter en detox med framför allt massor med C-vitaminer bidrar det till att stärka kroppens försvar.
 
5. Bättre sömn
Många upplever att de sover bättre och att kroppen är mer avkopplad och i balans. Den största anledningen är att du undviker alkohol och kaffe.
 
6. Balans
Detta är svårt att förklara för du måste uppleva det själv. På något svårförklarligt sätt infinner sig en harmoni och en balans i kroppen efter att du har gjort en detox, och det är värt en hel del!
 
7. Vackrare hud
Huden glänser och blir vackrare, kommer att kännas mjukare, lenare, slätare och mera smidig.
 
8. Glansigt hår
Du kommer att märka stor skillnad i ditt hårs kvalitet. Efter några veckor märks resultatet - glansigt hår med mer liv!
 
9. Mindre celluliter
När du blir av med slaggprodukter och fett minskar du också risken att få celluliter och många upplever att de minskar.
 
10. Ett hälsosammare liv
En kost rik på vitaminer, mineraler, antioxidanter och bra fetter stärker alla organ i kroppen. Om du dessutom fortsätter minimera ditt intag av gifter som alkohol, kaffe, huvudvärkstabletter, salt och tillsatser så är chansen stor att du känner ökat välmående och ett hälsosammare liv.

Berättar mer när jag börjar med min kur så får vi se hur det funkar! =)

Nu kom Claes hem, han har varit och tittat på Junior EM här i Halmstad. Vilket håll i gång det var på stan nu innan det började. Det är kul att jobba där allt händer! Massa Finnar och Tyskar som varit och handlat idag. Kul kul!

Hörs snart igen!! Kram kram


Mmmm...

Dricker banan milkshake! Fasiken så gott det är.
Detta har jag i den:

1 Banan
3 stora skedar vaniljglass
ca 1 dl mjölk
vaniljsocker efter behag!

Gott gott i gott gott!

Mätt och go!

  Nu har vi precis käkat. Det blev panerad fisk idag. Supergott! Så här fint såg det ut=). Hehe. Riktigt mumsigt!

                                    

  Vi gick en sväng på staden innan och handlade lite nödvändigheter. Var inne på Clas Ohlson och frågade efter dammsugarpåsar, men dom kunde inte hitta dom jag behövde. Dom såg att det fanns på lager, men dom va helt lost och kunde inte hitta dom i butiken. Får gå dit en annan dag. 
  Igår blev det en väldigt lugn kväll. Var helt slut efter vår tripp till Ullared så vi satt i soffan och kollade på Family Guy och Sommarkrysset. Kändes lite som vi var pensionärer där vi satt och försökte lista ut kryssen. Fast det var ganska kul.

 Gud vad det är gott med nypotatis! Finns nog inget godare skulle jag tro. Kan gå och norpa dom kalla potatisar som blir över i kylskåpet. Mmmm!
  Tänkte jag skulle gå och träna nu snart. Fast jag väntar lite tills jag smält maten. Annars känns det som man är en stor sten som skumpar runt!

  Phoebe verkar trött, men det är väl för att hon är uppe hela nätterna och busar. Hon ligger inte still många sekunder. Får se om det blir bättre om ett tag. Nu ligger hon i alla fall helt utslagen och ser ganska söt ut faktiskt. Look at this!
                       
                         

 På tal om ingenting så sitter Claes vid den andra datorn nu och läser om att Matthew Fox (skådespelare i Lost) vet hur serien kommer sluta. Han säger även att han blir rörd när han tänker på hur det slutar eftersom det kommer vara ledsamt och vackert! Kan knappt vänta till sista säsongen börjar! Oj så spännande! Gaah!

  Denna veckan ser det ut att bli finare väder! Vem vet, kanske en minisemester till Tylösand eller något. Nu börjar även Junior VM i fotboll i Halmstad så det kommer nog vara ett jäkla drag på stan. Såg att dom hade byggt upp öltält och lagt konstgräs över hela stora torget. Ska bli himla kul att se vad det blir för ståhej! Kanske kan se en match på storbild när Sverige spelar. Vore kul!

  Nu ska jag packa träningsväskan och ta tag i mitt liv. Just det! Måste ladda en tvättmaskin också så att det händer något här hemma!

Ps. Mor, det är klart jag ringer till dig när det krisar med idéer när det gäller mat, du är ju bäst på mat! =) Är grymt imponerad! Stor puss! Ds.

Kram på er alla glada

Ännu en liten minisemester, Ullared idag!

Tjoho!

  Idag har vi varit i Ullared och shoppat loss på G-kås. Inte så mycket grejor dock men lite bra att ha saker som tvål, schampo, spray, disktrasor och lite annat smått och gott. Det är så himla billigt där, men så jäkla mycket folk. Får ju lite panik emellanåt. Hade det varit helt tomt så hade man säkert hittat massa mer saker. Fast det är ju lite scharmen med det hela att det är mycket folk. Det är mysigt att åka iväg lite då och då på små minisemestrar. Får se vad det blir härnäst.

  Vad ska man göra ikväll då? Något förslag? Nu är det ju fint väder ute så man kanske skulle vara ute lite. Blir i alla fall köttfärssoppa idag igen. Blev väldigt mycket soppa när jag gjorde det i torsdags så vi har käkat det till lunch och middag sen dess, hehe. Fast det är supergott så det gör ingenting. Imorgon är den nog slut så då får jag hitta på något annat. Kan bli panerad fisk då eller något. Har massa nypotatis i kylen som ser väldigt läskande ut. Kanske blir någon potatissallad snart också=). Det är så himla roligt att laga mat tycker jag. Fast ibland har man ruskig idé torka. Då ringer man till mor och får nya idér =). Det är helt suveränt, man uppskattar det mer nu när man inte bor hemma längre. Fattar inte hur mor orkade hitta på bra mat varje dag. Det är bra att ha henne att ringa till när man behöver hjälp.
Superduper!

  Nu sätter vi på ett avsnitt av Family Guy och diskuterar hur kvällen ska se ut!!

Hörs snart! kram kram

Hemma från jobbet

  Idag gick jag och jobbade kl 11.00. Har faktiskt hunnit med massor idag. Har varit grymt mycket folk också, var studenten och regn så vi sålde hur mycket paraplyn som helst. Det var roligt. I början av dagen trodde vi inte att det skulle bli så mycket folk som det till slut blev.
  Kl 16 kom Claes förbi och vi tog en sväng på staden. Det var mycket rea överallt så det var kul att titta lite. Skulle köpt en ny foundation men den jag ville ha fanns inte inne så jag fick en liten burk med lite i så länge tills den kom tillbaka igen. Dom är så snälla inne på Kicks=).

  Stackars studenterna alltså. Regnet bara pissade ner när dom gick genom staden. Hoppas ni i Vetlanda hade det lite bättre. Fast det skulle regna överallt idag tyckte jag jag hörde på nyheterna idag.

  Vad ska man göra ikväll nu då? Blir förmodligen mys med lille Classe. Imorgon kanske vi tar en sväng till Ullared. Ska träna på morgonen men efter där är det inte helt omöjligt.=). Får passa på när det är skitväder.

  Nu sitter vi och tittar på Family Guy. Det är himla roligt=)

Kram kram

Jobbigt träningspass!

  Nu sitter vi helt utslagna i soffan och tittar på Draknästet. Är precis hemkommna från ett hårt boxpass och är helt slut i kroppen. Känns att det var ett tag sen man tränade. 

  Det blev ingen tripp till staden idag. Blev storstädning istället. Såg ut som fan här så det var tvunget. Sen har det varit pissväder här i Halmstad idag med. Har regnat i stort sett hela dagen. Får bli en liten tripp på staden imorgon istället. Ska jobba mellan 11-16 så efter där blir det perfekt. Får hoppas att vädret blir lite bättre imorgon. Inte bara för mig utan för alla 90:or som tar studenten imorgon. Håller tummarna att regnet håller sig borta så att även ni får en lika fin dag som vi hade förra året. Grattis till er alla i alla fall! 

       

  Ett helt år sen nu, och oj vad tiden har gått fort. För ett år sen trodde jag inte att mitt liv skulle se ut som det gör nu. Hade knappt en tanke på att jag skulle flytta till Halmstad. Eller jo, fast det var verkligen inte säkert. Jag trodde att jag skulle komma in på skola men så blev inte fallet. Jag hade verkligen inte en tanke på att jag skulle jobba, få ett så pass bra jobb som jag lyckats få. Ett jobb som jag verkligen trivs med. Har verkligen haft en himla tur detta året. Träffat massa nya människor och skaffat många nya vänner. Hade inte en tanke på att mitt liv skulle se ut så här. Jag trodde även att jag var alergisk mot katt, men testade mig och det visade sig varit falskt alarm så nu har vi ju lilla Phoebe! Det kunde man verkligen inte tro för ett år sen. Jag har en kanonlägenhet och bor ihop med min älskling och trivs som fisken i vattnet. Ett år har gått och det har hänt himla mycket under detta året. Inte bara för mig utan för alla oss som tog studenten 2008! Önskar alla nya studenter ett stort lycka till med det första året i det riktiga livet! =)

  Nu ska jag gå och pussa Claes i nacken. Han sitter vid den andra datorn och är söt! Tror faktiskt att han läser min blogg för tillfället! hehe.. Har ett fan i alla fall=)

Godnatt alla glada! Hörs imorgon

Sverige-Malta och lite blandat

  Igår började dagen med lite jobb. Jag slutade vid 2 och sen drog jag och Claes iväg mot Göteborg för landskamp mellan Sverige och Malta. Vi kom väldigt tidigt till Göteborg och var nästan först in på arenan. Som tur var hade vi köpt ett Aftonblad och ett matchprogram så vi hade lite att göra innan spelarna sprang ut på planen. Sen satte matchen igång. Första halvlek sög. Trots ett mål buade hela publiken åt hur Sverige spelade. Kändes lite taskigt men va fasiken. Tristare fotboll var länge sen man tittade på. Sen drog andra halvlek igång. Då började det hända grejor. Zlatan fick göra mål och det va kul eftersom det var vääääääääääldigt längesen sist. Slutresultatet blev 4-0 till Sverige så det blev till sist en väldigt rolig match. Kevin Borg var pausunderhållare och sjöng båda nationalsångerna med en massa wailande i. Efter matchen åkte vi hemåt och stannade till på Mcd och käkade. Fick 2 skitsnygga glas! Sen somnade jag som en stock i bilen. Helt slut. Känns att man inte sovit så bra på sista tiden. Lyckades trots allt somna på kvällen sen men vaknade av att Phoebe gjorde något och sen kunde jag inte kunde somna om. Kattskrälle! hehe. 

  Prisa gudarna, här kommer skatteåterbäringen! Oj vad efterlängtad den var. Nu kanske man klarar sig ett tag till! Jihooooo!

  Idag har vi inte mycket planerat, kanske går ner en sväng på stan senare. Det var utförsäljning på Duka, vore kul att se om det finns något kul där. Sen måste jag handla lite nytt smink. Det är helt slut nu. Så som sagt, prisad vare skatteåterbäringen. Den kom mycket lägligt.

  Som jag tidigare lovat så skulle jag lägga upp lite bilder från balen och från min lilla semester hemma i Vetlanda och vår minisemester i Göteborg=). Så här kommer lite blandade bilder!

        
        
     
     
     
     
     


Haha, den roligaste reklamen just nu!

Var bara tvungen att lägga upp denna reklamen, är helt klockren!




God natt alla glada!

Gäsp Gäsp!

 Idag har det blivit mycket av den varan. Gäspandet alltså. Har varit så sjukt trött idag. Somnade inte igår heller. Har blivit som en spärr när jag går och lägger mig och det går verkligen inte. Somnade i soffan runt halv 3 eller något. Phoebe sover så gott inne hos oss nu! Det är mysigt.

  Det har varit en mycket slapp dag idag i alla fall. Jag klippte Claes och sen gick vi ner på stan och handlade. Claes köpte ett par nya gympaskor och ett par strumpor=). Sen gick vi och storhandlade på Apoteket! hehe. Nu sitter Claes och syr här i soffan. Han är så söt när han pysslar med sin overall till nollningen.
 
  Nu har vi varit och tränat Abs. Det känns att man inte har tränat på en vecka. Helt slut i kroppen nu .Ligger här i soffan och tittar på Vi had i alla fall tur med vädret 2. Ganska bra hittills faktiskt. Mätt och god är jag också. Dagens meny blev korvstroganoff, ris och rivna morötter. Så himla gott. Det är smidigt att göra också=)

  Imorgon blir det först jobb och sen drar vi på stört till Göteborg för att titta på Sverige-Malta. Det ska bli kuligt! Får bli lite minisemestrar så här nu i början av sommaren för sen blir det mycket jobb i slutet av sommaren, men det ska bli kul det med, kommer nog vara massa folk där i sommaren. Halmstad är ju som sagt en sommarstad. Vi funderar på att dra nånstans innan Claes börjar skolan och jag börjar jobba på riktigt! Men det får blir någon restresa eller något om ekonomin tillåter det=). Hoppas på det! Annars kan man ju hoppas att sommaren blir varm och go så man inte behöver åka någonstans. Fast det är ju skönt att komma iväg på semester också, romatiskt om inte annat=). hihi..

Nehepp, nu ska jag konsentrera mig på filmen lite mer. Den är riktigt bra faktistk. rolig!

Hörs imån! kram kram

En jobbar dag!

  Inatt kunde jag inte sova så bra. Phoebe var tyst och mysig och låg nere vid mina fötter och det gick verkligen superbra. Har nu bestämt oss för att ha henne inne i sovrummet. Jag ringde till vetrinären och frågade vad vi skulle göra åt Phoebes eviga skrikande och hon sa att vi skulle testa så här nu ett tag och se om det blev bättre.

  Idag började jag jobba vid halv 12. Vi hann med massor idag kändes det som och vi sålde som smör! Jättemycket folk idag. Skitkul! Nu är jag väldigt trött. Blir så när man inte har jobbat på ett tag, men nu kommer det igång och då blir man bara piggare och piggare efter jobbet.

  Fläskpankakan är i ugnen och det doftar ljuvligt! Är JÄTTE hungrig nu. Hade med mig lite smörgåstårta till jobbet som vi fick med oss av Claes mamma nu när vi var hemma. Smakade hur bra som helst. Oj vad hungrig jag är! Claes hade städat lägenheten nu när jag kom hem! Tack tack!! Det såg för gräsligt ut när vi kom hem igår så det behövdes.

Nu tjöt klockan och pankakan är klar! Ska bli mumma!

Hej hopp

Hemma i Halmstad igen!

 Tjoho.. nu kommer uppdateringarna lite tätare kanske. Jag har nämligen återvänt till Halmstad och vår soffa där datorn alltid finns tillgänglig. Resan hem gick bra och Phoebe sov hela vägen hem. Hon är så söt! Skönt att vara hemma igen men jag har haft en himla bra vecka hemma i Vetis.

  I fredags började jag dagen med att vakna. Tidigt då med. Mor och jag gav oss av till staden för att leta efter nåt fint att ha på mig Adams student. Jag hade som vanligt bara packat dumma saker. Jag tänkte att det skulle vara fint väder hela veckan så jag hade bara fått med mig klänningar och kortbyxor. Inga tjocka tröjor precis. Jag lyckades hitta en fin top efter mycket om och men. Efter det åkte vi hem och käkade lite, sen åkte jag till Becko och vi styrde kosan mot Eksjö och Julia. Där fikade vi gott och snackade massor. Så himla roligt när man träffas att det inte känns som att man varit ifrån varandra nånting. Det bara flyter på som vanligt. Kunde nog stannat där hela kvällen men jag skulle hem och grilla hemma hos Claes mor. Och äntligen fick jag träffa min prins igen. Oj vad jag hade saknat honom, och Phoebe med då förstås. Blev många pussar och kramar när vi sågs. Vi käkade och sen drog vi till Jannice och vidare mot bowlingen i Vetlanda. Där spelade vi ett tag, jag sög som fan. Sen drog vi till hotellet en sväng. Claes och jag åkte hem rätt tidigt eftersom det hade varit en lång dag!

  På lördagen ställde jag klockan och gick upp och duchade. Sen fixade vi oss och åkte hem till Claes mor och fixade iordning för Adams hemkomst och utspringning på studenten. Sen åkte mot Eksjö och välkomnade honom ut in The real life. Det var inte så fint väder, men det regnade inte i alla fall så det var ju skönt. Sen åkte vi vidare hem till Claes och käkade smörgåstårta och jordgubbstårta och umgicks. Vi åkte sedan vidare in till stan där jag plockade upp Sophie och så åkte vi vidare till Claes kompis Anders där vi tittade på fotboll och drack öl innan vi fortsatte till hotellet. Hade verkligen kanonkul i lördags. Roligt när det är roligt att gå ut i Vetlanda. Man träffar ju så mycket folk man känner där.


  Idag har vi bara tatt det lugnt. Blev så sur på mig själv i morse när jag trodde jag tappat mitt körkort. Var nämligen inte längesen jag skaffade ett nytt så det var riktigt surt. Som tur var hittade Sophie det i deras bil, det hade bara ramlat ur fickan så det gjorde min dag. Vi åkte till Claes pappa och satt och snackade lite. Sen fick Claes sin efterlängtade kebabtallrik på Vägkrogen. Grattis!! hehe.  Vi åkte därefter ut till Claes mor igen och kollade på tennisen. (jag sov, men lite såg jag). Efter det åkte vi hem till mig och käkade söndagsstek. Mums vad gott det var!

  Nu är jag trött. Kom på att vi kanske inte hade tagit det så lugnt idag. Väldigt mycket åkande hit och dit. Men det är så när man är hemma. Man ska hinna träffa alla och vara överallt samtidigt. Men det är självvalt. Jag vill ju träffa alla när jag är hemma och jag har verkligen haft en kanonvecka nu. Har känts som en liten minisemester. Mor och far har varit kanon och jag har fått god mat och haft gott sälskap hela veckan. Nu ska jag lägga mig och krama om Claes en stund innan sängen väntar. Det är skönt att vara hemma igen!!

Hörs imån!!

Kram kram


Torsdag i småland

 Idag vaknade jag lika tidigt som jag gjort alla morgonar här hemma (runt 7). Mor och far lever som fan i huset så man kan ju inte somna om precis. Låter som en jordbävning när dom drar igång. Dom skyller på att dom inte är vana att ha andra människor i huset längre. Godtar bara nästan den ursäkten=). Imorgon tror jag att jag får sova ut lite längre i alla fall. Päronen är nämligen lediga. We´ll se!

  Jag åkte iallafall ner till stan där jag mötte Sophie och vandrade runt lite. Gick på systemet och köpte ut åt min far och köpte ett halsband till Phoebe. Inte på systemet dock! hehe. Sophie hittade ett par sjukt snygga leggingsjeans på JC, mycket avis. När jag får pengar kanske jag härmas lite.

  Jag styrde sedan kosan mot Helges och handlade lite smågrejor, lämnade varorna hemma och åkte sedan tillbaka till stan där jag mötte upp lite gammla klasskompisar! Oj vad kul det var att träffa alla igen. Eller det va ju inte alla, men det va dom man umgicks mest med i slutet av trean. Vi käkade på Chili Thai, det smakade utsökt, och pratade massa gammla minnen och skvallrade lite om folk. Alltid kul när man inte bor här längre att höra om folk och vad dom gör nu för tiden. Efter vi käkat gick vi lite slött på stan och kollade lite. Sen åkte jag hem och satte mig i soffan och där har jag suttit resten av kvällen. Helt slut idag!

  Vädret suger här i Vetlanda för tillfället. Det har varit riktigt höstväder idag, kallt och blåsigt med lite inslag av regn då och då så nu har jag fått planera om vad jag ska ha på mig på lördag när vi ska på student i Eksjö. Claes får ta med sig lite kläder helt enkelt. Funderade på min Helly hansen fiberpäls där ett tag men sen kom jag på att det kanske inte passade in riktigt på en student. Får se hur det blir med det där!

 Nu ska jag sova en skvätt!
God natt alla glada!

Auf Wiedersehn eller hur det stavas

Nu var det längesen! hehe

Oj oj, nu har jag inte uppdaterat på länge. Har faktiskt inte varit inne på internet sen jag kom hem i fredags. Så nu ska jag göra en liten sammanfattning av hur det har varit här hemma än så länge!

Fredag: Jag lämnade Claes, Phoebe och lägenheten runt 12 i fredags. Sedan åkte jag tåg mot Vetlanda, kändes som att tågresan tog en evighet. Jag kom hem och pappa hämtade mig på stationen. På kvällen träffade jag Becko och Sofie och fick se hennes nya lya! Robin och hans pappa höll på att måla om så vi tjejer stod bara och tittade på och snackade lite skit! hehe.

Lördag: Kajsa kom till mig på morgonen och vi satte oss ute i det sköna vädret. Sophie dök upp efter ett tag och vi satt och myste i solen. Sedan runt 2 tiden styrde vi kosan mot östanå och balen 2009. Det var så sjukt varmt, som tur var hade vi inhandlat lite dricka, annars hade man nog svimmat skulle jag tro. Vi orkade inte stanna så länge men alla klänningar vi såg var så himla fina. Lägger upp lite bilder senare på de balpar jag tog kort på. Glömde nämligen min sladd till kameran så jag kan inte lägga in bilderna i datorn!=) Men det kommer så småningom. Efter balen körde Sophie mig till Jannice! Haha. Jag måste fått ett stor hjärnsläpp när jag sa vart Janne bodde för hon körde mig till hennes mamma, Jannice har ju flyttat till Bäckseda för ganske längesen och jag har varit där en gång men min hjärna kopplade inte riktigt just då. Kajsa fick i alla fall komma och hämta mig där och vi åkte vidare till Kvantum för att handla korv. (blev rätt mycket korv)! haha. Sen på kvällen körde jag mina vänner till Ekbacken och avslutade min kväll i Torpet. En liten kort sammanfattning!

Söndag: Jag vaknade upp i torpet till ett underbart solsken och en härlig dag. Sophie kom efter ett tag och vi bara njöt av det vackra vädret. Det var ju mors dag i söndags så farmor och min faster och farbror Jan och Bodil dök upp med fika! Mums vilken god paj Bodil hade bakat. Sedan körde jag hem farmor till sig och vi satt och pratade massor i bilen! Var så himla kul att prata med farmor nu. Kändes så bra! Jag mötte Sophie i Kvillsfors efter jag släppt av farmor och fick se hennes bikupor! Hon har nämligen börjat odla honung eller vad man säger. Hur fint som helst var det i alla fall, och coolt! hehe. Skulle egentligen fått se Marias katter där med men det var inte en katt så långt ögat kunde nå.

Måndag: Åkte ut till torpet än en gång. Oj så solen stekte idag! Jag var redan bränd som ni vet, men jag smörjde hela kroppen med solskyddsfaktor 30 så jag klarade mig ganska bra. Kajsa och Jannice dök också upp och vi hade en helt underbar dag i solskenet. På eftermiddagen kom Sophies kille Thomas med sin båt och vi åkte ring länge! Fan vad roligt det var. Mina mungipor satt uppe vid öronen och hela munnen var fyld med vatten när jag hade åkte. Kunde inte sluta skratta! haha. Vi åkte återigen förbi Kvill på vägen hem, men katterna syntes inte till idag heller. Får se om jag får ett nytt försökt innan jag åker hem. Fick se dom på bild i alla fall! hehe

Tisdag: Kajsa kom till mig på morgonen och vi drog till Jannice i Bäckseda den här gången! hehe. Vi hade  med oss lited fikabröd och drack kaffe i solskenet! Efter det åkte vi till Erikshjälpen och mötte Emma som skulle köpa fotöljer. Men det fanns inget där så dom åkte vidare och letade medans jag åkte hem och åt. Sen plockade dom upp mig och vi tänkte åka till torpet igen, men molnen på himlen såg oroväckande mörka ut så vi stannade i Ekekull. Där spelade vi spel och tittade på I en anna del av Köping medans det åskade och blixtrade utanför. Jag gillar verkligen inte åska! Är livrädd.

Onsdag: Idag har jag egentligen inga planer. Pratade med Becko precis så jag ska nog dra till henne en stund och slappa i soffan. Utanför fönstret spöregnar det idag trots att solen skiner. Konstigt väder det är i småland, annat vet jag Halmstad, där skiner solen jämt! haha. Längtar efter Claes nu. Känns konstigt att va ifrån varandra när man träffas varje dag annars. Ska bli kul när han kommer på fredag. Saknar faktiskt Phoebe med, trots att hon kan vara väldigt jobbig ibland eller jämt, men hon har sina stunder hon med!

Ska försöka vara bättre på att uppdatera nu i veckan så att inte inläggen blir så här långa! haha.

Ha det kanon nu!!

Stor KRAM!!

RSS 2.0