Tacofrukost!

  Godkväll allesammans!

  Sitter här i godan ro och har precis kikat klart på Sveriges historia och halva Familjen Bernadotte. Halva familjen Bernadotte för att jag somnade efter en liten stund. Var lite trött så det gick inte att hålla ögonen öppna. Det var rätt intressant men det gick bara inte. Sveriges historia var i alla fall bra. Jag gillar sånna där historieprogram och att läsa om sånna där uppgrävningar och arkiologi. Det är spännande tycker jag allt.

  Igår kväll när vi skulle sova var vi lite hungriga båda två så vi började prata om mat och sen kom vi in på tacos. Claes kom med den briljanta idén att vi skulle käka på Raska kocken (ett lunchställe vi högskolan) som har Tacotorsdag varje torsdag. Jag skulle börja jobba vid 12 så vi fick skippa frukosten och åka innan jag började jobba. Det var ruskigt mumsigt. Sen åkte jag till jobbet och obbade en sväng. Lite sleten fortfarand, känner mig inte riktigt frisk ännu men jag hoppas att sömnen inatt kan göra att jag bli pigg och glad imorgon.

  Nu sitter jag och slökollar på Full frys och tittar på en rolig sida som Claes kompis hittade. Någon sida från Kina där dom har fri frakt över hela världen. Det är lite som Coolstuff. Här ska ni se=) http://www.dealextreme.com/

  På den här sidan kan man också hitta himla roliga grejor. Jag har aldrig köpt något men det ser så jäkla kul att kika=) http://www.worldwidefred.com/shoponline.htm. Finns allt möjligt!

  Imorgon blir det jobb igen och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Det är ju valborg men jag jobbar stängning så vi får se vad man hittar på efter det. Det blir ju lite sent för att göra något sen. Men vi får se vad som händer helt enkelt!

  Tjo flöjt!=)

Fasiken, dumma hals!

  Mådde ganske bra i morse, lite seg fortfarande och snorade lite grand, men helt okej. Nu när jag jobbat en hel dag har jag fått ont i halsen igen och det suger. Ska lägga mig och ta en kopp te och bara slöa hela kvällen nu. Hoppas det känns bättre imorgon!

  Som sagt så har jag jobbat idag och det känns lite segt för tillfället. Vi har så sjukt mycket rea överallt som måste flyttas på hit och dit och överallt. Känns lite hopplöst för tillfället när man tittar ut och ser all rea som på något vis måste få plats någonstans. Och snart är det sommarrea med. Helt galet men vad katten! Det är bara att få tummen ur och sätta igång.

  Nu ville Claes ha datorn här så jag måste sticka en stund! Ha en skön kväll allesammans. Det blir nog en tidig läggdags för mig ikväll. ÄR TRÖTT!!

  Hej svejs

Hej svejs=)

  Nu mår jag lite bättre i alla fall. Kan bero på ipren, nässpray och zyx så jag kanske bara mår fejkbra, men det är bättre än dåligt. Imorgon ska jag till jobbet i alla fall så jag hoppas det går bra.

  Nu har jag precis sett inför Eurovision song contest och det var kul att se vad jag hade skrivit och vad panelen tyckte. Det var väldigt lika idag tyckte jag. Vissa grejer höll jag inte alls med om men det var kul att höra allas kommentarer. Det ska bli så kul när det är den stora finalen. Ser fram emot det något grymt.

  Idag har jag enbart legat i soffan och glott på tv. Desperate Houswifes hela långa dagen. Tråkigt men rätt skönt. Jag behövde denna vilan tror jag. Har inte haft så mycket feber idag som igår så det har varit lite skönare när man inte svettas och fryser om vart annat.

  Nu ska jag va lite social med Claes för han tyckte inte det var lika roligt som jag att titta på inför ESC.

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kram kram

Sjuk som en tok!

  Jag gjorde ett gott försök med att gå till jobbet idag. Precis innan jag skulle gå tog jag febern och hade 38 grader och det är mycket för mig eftersom jag brukar ligga runt 36 i vanliga fall. Jag tog en ipren och gick vägen till jobbet. Den har nog aldrig varit så lång och jobbig. Svetten bara rann och när jag kom dit kände jag mig färdig så vi bestämde att jag skulle gå hem igen. Det var nog ett bra beslut för sen när jag kom hem igen har febern pendlat upp och ner och jag har sovit och halvsovit hela dagen. Jag tänkte att jag skulle jobbat idag för jag va ledig imorgon och då kunde jag va sjuk då istället men det går inte skjuta upp en sjukdom.

  Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova bort febern och må bra imorgon.

  Hej svejs

  ps. Mor Lena, du är hur vacker som helst även utan spackel och allt sånt och du skulle också passa som modell för en dag du också! =) Struntprat det där!

DUNDERFÖRKYLD!!!!

  Fy fasiken, näsan bara rinner och halsen är helt igentäppt av slem och stora körtlar. Inget roligt när det är så fint väder ute att man är tvungen att sitta inne. Eller tvungen och tvungen men jag orkar inte ta mig ut. Vi va och handlade innan och jag va så seg i kroppen att jag inte orkade lyfta kassarna så jag ger upp. Ligger här i soffan som en potatis och tart lugnt istället. Vi har precis kollat på en Wallander film. Den nyaste "arvet", den var inget vidare bra faktsikt.

  Igår var det grillpremiär och fy satan vad gott det var. Köttet blev perfekt, helt perfekt. Alldeles saftigt och gott, och jag hade gjort hemmagjord aioli som också blev kanonbra. Mums mums. Sen satt jag och lyssnade på en massa killsnack och kände mig inte jätte pepp för att gå ut. Dels så kände jag mig förkyld och sen var jag ensam tjej så jag hängde inte med i svängarna med att "den spelaren skulle hit och den spelaren skulle dit" så jag stängde av i mellan åt.

  I fredags var det en lugn och skön kväll. Riktigt fredagsmyskväll sådär!

  Nu ska jag nog sätta på Avatar. Sen ska jag laga lite tacopaj=) Imorgon blir det jobb och jag är så spännd på att se resultatet i vårt Lagerhausmästerskap. Vi har tävlat mot Västerås denna veckan i att sälja koppar och i lördags sålde vi så grymt mycket muggar och koppas så jag hoppas att vi gick om dom nu på slutspurten. Det har varit grymt jämt hela veckan men vi hoppas att vi tar dom!

  Ha en skön söndag. Jag ska försöka kurera mig så gott jag kan här i soffan!

  hej svejs

Eurovision snart och jag laddar=) Kom ihåg vart ni hörde det först!

 Jag har lyssnat igenom alla bidragen och jag kör en liten sammanfattning här. Kom ihåg vart ni hörde det först och när ni sedan tittar på Eurovision kan ni checka av min lista. (För er som är lika stora schlagerfan som jag)

Albanien - Inget att säga. Tråkig låt. Trist tjej som sjunger.
Armenien - Töntig text men tjejen kan sjunga. Låten är skön men det låter som jag skrev texten när jag var 7 år.
Azebadjan - Ballad. Helt okej.
Belgien - En blandning mellan John Mayer och Gavin Degraw. Fin låt. Vackra ögon.
Bosnien - Trist, bara trist.
Bulgarien - Sjunger bra. Eurodisco. En låt man inte lägger märke till. Refrängen går: ååååååååh, åh, ååååååh.
Cypern - Ballad. Lite John Mayer här med fast mer åt schlager hållet. Helt okej.
Danmark - Här kommer en favorit men det är ju en svensk (G-sson) som skrivit låten. Mycket mycket bra.
Estland - Blandning mellan The Shins och Beatles. Tror inte mycket på denna låten.
Finland - FY FAN FY FAN FY FAN så dåligt!
Frankrike - Sommarplåga som Rap das armas förra sommaren. Kom igen katten det svänger ju.
Georgien - Tråkig ballad.
Grekland - Cool men tråkig. När ska Grekland göra en bra låt igen?
Holland - Holländskt dansband. What?!
Irland - Skräll, ytterligare en ballad. Tråkigt som vanligt.
Island - Det här är bra. Disco och jag tror på denna låten.
Israel - Kan ni inte sjunga på engelska för en gång skull. Ballad och trist.
Kroatien - Tre snygga tjejer. En ballad till. Helt okej fast rätt trist.
Lettland - Anna Book kopia. Tråkig låt.
Litauen - Haha. Ganska kul faktiskt. Men inte så bra. Det svänger lite grand.
Makedonien - Nej nej nej. Schlager men ni har inte lyckats.
Malta - Vackert men det rör mig lite i röven. En power ballad som inte lyckas nå ut ur rutan.
Moldavien - Disco. Men jag tror inte detta kommer bli en hitt.
Norge - Jag älskar älskar älskar denna låten. Heja Norge! Fasen så bra. Ryser över hela kroppen. Här är en powerballad som går hem.
Polen - Bottennapp. Fan så dåligt.
Portugal - Söt tjej. Tråkig låt.
Rumänien - Haha. Det här var ruskigt dåligt. Pinsamt.
Ryssland - Lär er engelska om ni ska sjunga på engelska. Nej, det här kommer ni inte långt med.
Schweiz - Nej nej nej. Gaydisco som inte är bra. Tråkigt.
Serbien - Andra generationen fast töntigare. Oj vilken fjänt.
Slovakien - Det här gillar jag. Gunget i låten är bra och hon är söt och sjunger bra.
Slovenien - Dansbandsrock. Haha. Det låter inte bra och det är det nte heller.
Spanien - Nehepp. Även detta är ett bottennapp. Inte ens lite trallvänlig.
Storbritannien - Söt kille med bra röst. Disco. Känns lite 90-tal och är rätt trist i refrängen.
Sverige - I år tror jag faktiskt på Sverige. Fast jag kan inte säga om vi vinner. Vi har en bra låt i alla fall.
Turkiet - Det svänger. Lite rockigt men ändå slätstruket. Nja. Helt okej.
Tyskland - Christer Björkmans favorit. Lite Lily Allen och det svänger. Gud ja. Det är bra.
Urkaina - Usch ja. De här var trist.
Vitryssland - Det händer ingenting och jag vet inte om dom kan sjunga. Tror inte det i verkligeheten.

  Ja, det där var alla bidragen. Jag tycker att över lag är det ett bra år och jag ser fram emot den stora finalen. Ska bli så spännande. Detta är mitt tips, lite tråkigt kanske eftersom de flesta jag tippat i topp fem är från norden.
1. Danmark
2. Norge
3. Tyskland
4. Island
5. Sverige

Haha. Detta kanske är önsketänkande men det är de fem bästa låtarna i alla fall.

  Sov så gott allesammans!

  Hej svejs


Suck!

  Satt precis och kollade på lite kläder på internet som vanligt. Satt på Victoria Secrets hemsida och hittade en helt fantastisk sommarklänning med inbyggd Bh. Superhärlig! Sen gick jag över och kollade på Bh. Det skulle jag inte gjort. Vilken ångest man får! Jag som inte ens fyller ut en A kupa sitter här bakom skärmen och kikar på dom som har fantastiska bröst som verkligen fyller ut och pushas upp och fan och hans moster. Då får man ångest alltså. Och jag vet att det är så med allt här i livet, att det man inte har det vill man ha och det man har vill man inte ha. Så är det med allt från hår till tår. Men varför är det så? Varför kan man inte va nöjd med det man har. Jag ska inte säga att jag har dåligt självförtroende i övrigt, förr i tiden hade jag det men nu är jag ganska nöjd och glad faktiskt. Men det vore ju kul att kunna ha lite roliga underkläder och bh som man fyller ut någon gång ibland. Dom enda bh:arna jag fyller ut är dom där snobben och nalle puh bh:arna man köpte som första bh. Det suger lite grand men jag ska inte klaga. I alla fall, har en liten shoppinglista där som jag är ruskigt sugen på, det inkluderar faktiskt en bh med en massa massa push. Hehe. Men det är nog jäkligt svårt att beställa hem sånt. Måste nästan prova. Men jag behöver verkligen nya underkläder för det är sånt jag aldrig prioriterar enbart på grund av att det känns som att det inte är någon idé att prova något för det är ändå inget som passar! Därför kallar jag detta inlägget för SUCK!!!! Hehe.

  Idag har jag jobbat och stått i. Vi har hunnit med nästan en hel checklista vilket inefattade en hel A4 med things to do. Det känns ruskigt bra faktiskt. Sen när jag kom hem snackade jag lite med syrran en sväng och sen gjorde jag fajitas och det var ruskigt gott, men nu har jag halsbränna som fasiken. Var nog lite starkt.

  Nu sitter jag och kollar på hockeyn lite halft med Claes. Inte roligt att kolla på hockey med honom för han är så jävla sur hela tiden. Blev lite glad när Hv kvitterade till 3-3 men nu är han arg som ett bi igen när Djurgården gjorde 3-4. Inget roligt att va i samma rum knappt. Men jag förstår honom lite men det är inte kul att va slagpåse när det går dåligt för ett lag. Eller det är jag väl kanske inte men det är ju lite mig det går ut över.

  Nu ska jag pussa lite på honom så han kanske blir lite gladare. Fast då kanske han bara knuffar bort mig=) Hehe. Han är rätt inne i matchen om man säger så!

  Här kommer lite nostalgi för er som minns musiken på 90 talet=) Hehe. Hörde denna härom dagen och blev alldeles lycklig!




  Ha det fint alla glada=)

Snart quiz!

  Skulle bara uppdatera lite=) Har jobbat och vi har byggt om hela massa på kök idag så det är sådär ruggigt fint. Sen när jag slutade kikade Hanna in och behövde smakråd på skor så jag hängde med henne och hittade ett par skitsnygga som jag själv ville ha. Sen gick jag tillbaks till jobbet en stund för jag kände att jag inte sa hej då rejält till Erika. Sen ringde Claes och sa att han var på väg till jkpg för att kolla på Hockey. De gjorde ett arbete om Hv nu precis och så när dom skickade det till honom dom intervjuat skerv dom och frågade om biljetter och sen hade han kontaktat dom och sagt att det fanns 2 biljetter som dom drog på sturt. Så då kände jag att det va trist att laga mat så jag väntade på Erika tills hon hade slutat jobba och så åkte vi och köpte thai mat. ASGOTT var det. Dom brukade köpa i en liten rutten stuga ute vid nya idrottshallen. Jag har aldrig tänkt på det stället för att det såg så skabbigt ut men fy fan vad gott det var. Där ska vi käka hädanefter alltså!

  Nu ska jag dra iväg på quiz men jag bjuder på en till video från britains got talent. Det här är också helt galet! Ser inte mänskligt ut=)



  Visst är det sjukt?!!!!

  Önska mig lycka till nu! Hej svejs

Ps. älskar denna snubben! Vilken härlig kille!


  Vilken härlig lirare!

Helt galet!

  Nu har nya säsongen av Britans got talent dragit igång igen och är det inte super kul! Älskar verkligen det, tycker det är bättre än både Americas got talent och så mycket bättre än svenska Talang. Igår såg vi första avsnittet och jag undrar: är det möjligt att bli blödig av en hundakt? Jag hade rys över hela kroppen och mina ögon fylldes med tårar och det bara sprutade! Hehe.. Den här hunden är helt otrolig och jag fattar inte hur man kan träna upp sin hund till att göra något sånt här! Det är helt helt grymt=) Enjoy!



 

Hej svejs igen=)

  Sitter och tittar på animal planet med Phoebe. Hennes favorit kanal! Hon blir ruskigt besviken om man byter. Idag har jag städat som sagt. Även om det var trist så fick jag tummen ur och fixade till det här hemma. När jag skulle torka av diskbänken så skulle jag lyfta på en vas där jag har alla verktyg till mat och då ramlade botten ur. Blev lite ledsen en stund för den var verkligen perfekt där. Nu ligger alla stekspadar och osthyvlar på köksbordet, måste hitta en ny vas. Inte för dyr utan bara något som är snyggt att ha stående där jämt. Får se vad jag hittar!

  Jag bestämde mig för att köpa den där kavajen innan. Men när jag skulle betala fanns det inte den inställningen på mitt kort att jag kunde beställa över internet. Stod att jag skulle fixa det med min internetbank men jag fattade inte hur man gjorde så jag tänkte att är det inte ment to be så är det inte. Har inte så mycket pengar heller så jag får vänta ett slag. Önska mig den i födelsedagspresent kanske. Jag blir ju snart gammel kärring. Eller ett år närmre rynkor och grått hår. HAHAHHA!!

  Ikväll har jag suttit och kollat på Dh hela kvällen. Det har varit fotboll så jag lät Claes ha tvn så kollade jag på datorn. Love love love it=)

  Nu ska jag nog snart knyta ihop säcken. Imorgon blir det jobb igen=)

  PS. Det ska komma in en mugg till lagerhaus som heter STINA!!! även servetter i detta mönster ska snart finnas. Hoppas det kommer snart! Jag blev så lycklig att mitt namn ska finnas på ett mönster i butiken, känns så stort!! "du kan flytta på stina muggen till den hyllan" eller "fyll på med stina servetterna där"!! Ååh, det låter så bra=) hehe

God förmiddag!

  Sitter här och kollar på efter 10 och dricker te. Det ser ut som ett bombnedslag i lägenheten och den måste städas men jag tycker det är tråkigt att städa. Måste väl göra någonting i alla fall. Sätter på bra musik och kör ett race.

  Satt och kollade på lite kläder igår. Vill så gärna ha en svart blazer (kavaj) och igår hittade jag en som inte va så dyr. Funderar på att slå till faktiskt! Jag har ju letat över hela Halmstad men inte hittat någon och nu när man väl hittar en så måste man slå till eller vad tycker ni?

  Ja ja, nu måste jag ta tag i mitt liv! Ha en fin dag allesammans!



  Där är den. Är lite osäker på om den är för lång=)

Tack tack=)

  Tack för alla fina komentarer. Jag är rätt nöjd själv faktiskt! Kul att ha lite sånna bilder tycker jag allt. Idag hade jag ställt kl på 9. Tänkte jag skulle upp och gå ut och gå en sväng innan jobbet. Men fy fan vad jag inte ville vakna idag. Snoozade till kl 10 innan jag gick upp. Sen ringde Nettan och undrade var katten jag var någonstans. Jag skulle börjat vid 10 idag men det hade jag missat helt. Hade ändå kopierat jobbschemat men ibland missar man att få tider eller kolla schemat på jobbet för det kan ändras lite då och då. Såg att jag skulle jobba lördag en annan tid med nu så det ska jag skriva upp här hemma=). Får kolla där varje dag så man inte missar något. 

  Vi hade en ny praktikant idag, en sån från komunikatörsskola. Hon var jättetrevlig och superbra tycker jag, det första intrycket man fick i alla fall. Fixade till mugghyllan snyggt och prydligt idag. Jag gick och plockade på kök, och fick upp en hel del. Sen när alla gått hem så stod jag i kassan och fixade vår produktinfo pärm. Tog bort gamla produkter som vi inte har längre och satte dit nya, vissa har inte kommit ännu men de kommer snart. Det är kanon att ha den om någon frågar något om en viss produkt så finns den i pärmen så man kan berätta om den. Kanon!

  Imorgon är jag ledig och då blir det städning. Claes städade i fredags men vi beter oss som svin här hemma så det är lika skitigt igen. Så jävla trist! Sen tänkte jag antingen gå en långpromenad eller simma! Blir en heldag=)

  Tänkte jag skulle göra om min blogg. Alltså utseendet på den. Någon som vet någon som är bra på att fixa? Jag kan verkligen inte och har ingen aning om någonting med koder eller något sådant. Känner inte för att ha samma som gjorde förra gången, eller jag vet inte riktigt. Men Julia, om du läser det här, jag kan tänka mig att bara ha en sån head som du har på din om du inte tycker att jag härmas. Om du vill så får du gärna hjälpa mig med det?! Hehe. Fjäsk fjäsk fjäsk fjäsk=)

  Claes sitter enbart i en hockeytröja här jämte mig. Han är så nervös att det inte går att prata med honom. Det är Hv-Djurgården i sudden för tillfället. Spännande värre! 

  Hej svejs allesammans!
 

Nu är jag hemma igen!

Nu är jag hemma efter en kanonhärlig helg i Göteborg. Vi åkte igår efter att Nettan slutat jobba. Sen kom vi hem till Hannas plastpappa Kent där vi drack ett glas vin innan vi åkte in till stan för att äta. Vi åt på en kanongod restaurang som hette vinopasta. Och det var precis vad det var! Gott vin och mycket god pasta. Sen gick vi till en annan pub som låg i närheten där vi drack varsin drink och sen drog vi hem. I morse blev vi bjudna på en kanongod engelsk frukost. Ägg och bacon och rostat bröd. Det var mumma. Ett bra hotell vi bodde på! Hehe=)

  Idag har vi varit på det där modell för en dag grejen. Det var ganska kul men stressigt när man väl skulle ta bilderna var det bara: In-ut-skjut! Sminket var jag inte heller jättenöjd med men det blev en del bra bilder! Titta här!!

     
     

  Lite kul att ha sånna bilder faktsikt. Nu ska jag laga lite mat och sen blir det somna på soffan. Måste va utvilad tills imorgon för då blir det jobb=)

  Puss och kram


Helg helg helg=)

  Nu är det helg här i vårt hus, helgen har kommit hoppfallerallanlaaaaaaa. Vad härligt med helg hörni! Jag är rätt slut efter denna veckan måste jag säga. Har vaknat tidigt och somnat sent så jag har nog haft lite sömnbrist. Sen har det varit mycket på jobbet denna veckan med. Sänkt pris kampanj och massa röda prislappar som ska på alla varor=) Men vi har jobbat på bra!

  Ikväll kommer Hanna hit och ska titta lite i min garderob för att se om hon hittar något att ha på sig på fotograferingen. Jag är inte heller så säker på vad jag ska ha på mig men jag har lite koll i alla fall. Det ska bli så himla kul det här. Lägger ut bilderna jag köper här och då får ni se min nya frisyr med. Bra plan va?!!

  Vad ska man äta ikväll tro?! Becko har lockat med att hon ska ha grillpremiär ikväll! Snacka om att läska mig va. Skulle man haft en uteplats hade jag inte tvekat en sekund att grilla ikväll. Solen skiner, himlen är blå, perfekt grillväder helt enkelt. Hade gjort tsatsiki och klyftpotatis och något gott kött. Fy fasiken vad jag är sugen, och jag är vrålhungrig nu med. Sitter och dreglar lite! Hehe! Dumma Becko! Inte läska sådär=) Hehe! AVIS!!!!!!!!!!!!

  Ha en fin kväll allesammans=9

  Hej svejs

Idag har jag fått sne, mellan, mittbena!

  Har klippt mig lite idag! Ny frisyr blev det faktiskt. Nu har jag mittbena men Erika kallar mig nu Stina Mellanbena. Haha. Hon har haft svårt att få fram att jag har mittbena och sagt alla möjliga olika benor idag. Och Stina Mellanbena tyckte jag var ganska roligt så det fick bli det. Hoppas nu att det är lätt att fixa själv. Tycker min frisör är kanon verkligen. Hade en annan när jag flyttade hit och hade henne i ca 1 år eller något sådant. Sen flyttade hon till Stockholm och lämnade över mig till sin kollega. Var lite orolig första gången för jag var så jäkla nöjd med min gamla frisör. Har aldrig varit så nöjd med håret alla gånger jag gått från frisören förut men nu hade jag verkligen varit det. Men nu har jag klippt mig två gånger hos den nya tjejen och hon har verkligen gjort ett kanon jobb. Roligt roligt! 

  Idag har jag jobbat igen och det har gått bra. Vi är nästan färdiga med all rea nu och det är skönt. Imorgon blir det kartongrace inför helgen. 

  Claes har varit och kollat på hockey hela kvällen på Olivers. Det är en nyöppnad sportsbar med hur många tv aparater som helst och dom visar verkligen all sport. Där hade pappa trivts som fisken i vattnet. Jag har suttit och kollat klart på säsong 1 av Desperate Houswifes. Fasiken vad bra det är! Helt fast. Tur att det finns fler säsonger jag inte sett.

  Nu ska jag värma lite mjölk och kura upp i soffan och titta på ett nytt avsnitt av Family Guy!! JIHOOOOOOOOOOO! Me like=)

  Hej svejs

God morgon=)

  Somnade som en stock igår när vi gick och la oss. Skulle kolla på sandhamn i sängen men jag däckade efter 10 minuter. Skönt! Jag va i Malmö i tisdags och kom hem väldigt sent och sen blev det upp tidigt igår med så det var därför jag var helt slut + att det var massor att göra på jobbet igår. Vi jobbade på som små illrar allesammans. Fort ska det gå men nu är vi nästan färdiga med rean så det är skönt.

  Idag ska jag jobba jobba joooobba igen. Det är redan torsdag idag! Har ni tänkt på det?! Veckorna går så himla snabbt och snart är sommaren här igen=). Lägenheten har redan börjat bli dödshet men än så länge går det ganska bra. Vi har sagt att Phoebe ska få va hos Claes mamma ute på höreryd ganska mycket i sommar så vi kan öppna upp ordentligt i lägenheten utan att vara rädda för att hon ska hoppa ut. Sen behöver man inte ha skuldkänslor för hur varmt det är med sån där lång päls som lilla kissen har. Synd om henna när det är så här varmt. Kom ihåg förra året. Då låg hon och flåsade i ett hörn där det va skugga i lägenheten. Då tyckte man ruskigt synd om henne.

  Är så spännd på vad helgen har att erbjuda. Hoppas det blir några bra bilder. Håller tummarna för det alltså=) Tänkte jag skulle göra om lite på min blogg om jag lyckas bli bra på någon bild. Känns som att den är lite för mörk för sommaren nu. Skulle vilja ha den lite mer ljus nu på våren!

  Tjoflöjt allesammans=)

Är helt slut!

 Det är väl så man kan sammanfatta mig just nu. Som ett vrak, men efter lite sömn inatt är jag nog på g igen.

 Vi har jobbat som idioter idag och hunnit med hur mycket som helst. Lite kvar bara för det är en sänkt pris kampanj nu så det är mycket röda lappar som ska på varorna. Mycket att tänka på och väldigt stressigt idag. Men men, ska hoppa i sängen nu så det blev ett kort inlägg idag=) Hoppas jag är piggare imorgon!

  Puss och kram


Vilken seg dag alltså!

  Fasen vilken seg dag det var idag på jobbet. I morse hade jag jättemycket energi och var på g som tusan men sen på eftermiddagen dog allt bara. Nettan hade grym huvudvärk idag med så hennes energi var inte heller på topp. Men vi fick en hel del gjort i alla fall. Får ta nya tag på onsdag när jag jobbar=). Ringde till Erika och sa att hon skulle jobba imorgon och sa att hon fick ta med lite ny energi och lite nya synvinklar på det vi gjort idag för allt blev kanske inte tipp topp.

  Imorgon är jag ledig och då tänkte jag gå en promenad om det är fint väder, gå och simma och sen ska jag åka till malmö på eftermiddagen och träffa syrran en stund. Kul att åka ner, det är ju inte så himla långt och det går ju fort när det är motorväg hela vägen ner. Sen jobbar jag på onsdag där så jag måste åka hem på kvällen men ändå. En liten stund är bättre än inget=)

  Nu sitter jag och kollar på Hollywoodfruar. Jag bara älskar Maria, haha, gud vad snygg hon var på sitt bröllop. Jag gillar det verkligen. 

  I helgen ska vi åka till Göteborg och vara sånna där modeller för en dag. Det ska bli ruskigt kul tycker jag. Man blir sminkad och fotad gratis och sen får man köpa bilderna man vill ha. Det är jag Hanna, Hannas syrra och nu fick jag med mig Nettan också. Ska bli ruskigt skoj tycker jag. Jag har dock inte kommit på vad jag ska ha på mig på bilderna. Ska testa lite kläder ur min garderob och tänka vad som blir bra på bild och vad som inte passar så bra. Oj oj oj vad kul det ska bli. Va längesen man blev fotograferad sådär, fast nu är det av proffs så det ska bli spännande att se vad dom säger.

  Här är ett sätt att få gratis premium till spotify om ni vill. Claes har hittat det så man värvar sex stycken eller något sånt och sen får man det. Skönt att slippa reklamen och så=) http://www.gratispremium.com/?ref=93863.
Jag är inte så insatt men ni kan läsa själva=)

  Puss och kram

Skön promenix i solen!

  Nu har vi precis kommit hem från en underbar promenad i solskenet uppe på galgberget. Helt underbart och jag bara njöt! Vet inte om Claes njöt så mycket men jag fick med mig honom i alla fall. Älskar när man går och bara kan andas in frisk luft och bara njuta av att solen värmer i ansiktet. Underbar dag helt enkelt. Vi ska snart åka iväg och kika på handboll. Har inte varit på en enda match i år. Dålig stil men ändå! Nu är dom i slutspel Drott så nu måste man ju kolla, plus att det är i den nya hallen och där har vi inte varit ännu. Det ska bli lajbans!

  Igår hände det inte mycket alltså. Jag var helt slut efter jobbet så jag låg kvar i soffan hela kvällen och tittade på Desperate Houswifes. Man kan inte sluta när man väl har börjat kolla. Det var inga särskilt bra program på tv igår heller tycker jag inte. Runt 8 tiden kom vi på att vi kanske skulle äta något. I brist på inspiration om vad vi skulle laga för något kom jag på att jag var sugen på revben. Jag gav mig iväg i bilen och åkte mot högskolan och Maxi. Där fanns det inga kvar så jag fortsatte mot Eurostop och coop, men där fanns det inga heller. Till slut åkte jag till Citygross och där fanns det kvar 2 påsar revben så jag tog båda=). Mums mums. Sen tog jag mozzarella för jag var så grymt sugen på det, men när jag kom hem var det inte alls samma mozzarella som det brukar vara. Den var inte alls god så jag sket i att äta upp den. Dom hade väldigt gott godis på Citygross också! Haha, SALTA K fanns det så jag kunde inte låta bli att ta några stycken i en påse och det var inte dumt alls. Dom hade sånna där aphuvuden också och dom har jag inte sett på mycket länge. Ni kommer väl ihåg aphuvuden i röd, grön, gul och orange färg. Supergoda så jag tog en i varje färg av dom också! Hehe, mums mums!

  Ikväll blir det nog lugnt också, vi ska åka och handla efter handbollen och sen blir det nog soffligg och tv tittande. Kanske kan få se något avsnitt av DH ikväll också! =)

  Hej svejs allesammans!

Haha!

  Nu har jag till och med fått klagomål på min dåliga uppdatering. Men som sagt, jag är en bissy woman. Nedå! Idag har jag jobbat hela dagen, fast det blir ju halva när man jobbar lördagar. Hade så sjukt svårt att ta mig upp ur sängen i morse. Var i en dvala mellan sovande och vaket tillstånd i en halvtimme typ. Tur att Claes inte vaknade av min väckarklocka i alla fall. Det har varit ruskigt dåligt med folk idag för att vara en lördag, men men, får hoppas på nästa vecka istället!

  Nu är jag riktigt trött alltså. Claes drog iväg till bolmens där det var en massa folk som skulle grilla och spela kubb och grejor. Haha, nu kom han hem, det var ingen där:) Vad roligt!

  Aja, får se vad som händer ikväll. Ska lägga mig och vila en stund så får vi se om man blir piggare framåt kvällen!

  Ha en fin lördagkväll vad ni än hittar på allesammans=)

  Kram kram

Vilken dålig uppdatering!

  Ja du, det har varit lite dålig upptadering på siståne men men. Jag har varit lite bissy! hehe.

  Igår jobbade jag hela långa dagen och sen gick jag hem och gjorde helstekt kyckling i ugn och den blev så jäkla god. Mums mums, alltid kul att prova lite nytt och krydda lite annorlunda. Sen mötte jag Hanna på harrys och det var quiz som gällde. Gick käpp rätt åt skogen för oss igår. Kunde knappt någonting.

  Idag har vaknade jag av ett två sms. Ett från Erika och ett från chefen. Erika har varit sjuk hela veckan i maginfluensa stackaren. Hon trodde hon var bättre men inatt hade hon mått kass igen så jag hoppade in och jobbade för henne. Det gick bra och jag har fått en del grejer gjort idag. Jag slutade vid fem men i brist på annat stannade jag kvar och höll Nettan sällskap. Claes är på hockey i Jönköping idag så jag var ensam hemma och då behöver man inte stressa hem. Sen kom Nettan på den briljanta idén att hon skulle följa med mig hem och käka och mysa framför tv och hålla mig sällskap ett tag. Det var ruskigt trevlig. Vi mixtrade till en liten wookmåltid och jag fick reda på att hon jobbat på en wookrestaurang i Spanien. Haha, så oväntat! Jag visste att hon bott i Spanien ett tag men jag visste inte redigt vad hon hade gjort där. Kul kul! Maten blev kanongod och man får ju passa på att äta wook när inte Claes är hemma för han gillarna inte "varma grönsaker"! HUR KAN MAN INTE GILLA DET????!!! Grrr... I alla fall. Nettan has left the building och Claes dröjer nog tills han kommer hem så nu ska jag sätta på första avsnittet av Desperate Houswifes. Jag har sett lite på säsong ett men sen har jag bara halkat efter, sett ett avsnitt lite då och då men nu ska jag sätta igång och se alla säsongerna. JIHOOOO! Becko har sagt att det ska vara så himla bra och jag tror henne för jag vet att jag tyckte om det i början men sen hann jag inte titta.

  Så nu lägger jag mig till rätta i soffan och slår på denna underbara serie!

  God natt

Hemma igen efter en skön helg i Vetlanda!

  Det har varit en lugn helg i helgen och det har varit skönt. Ingen stress hit och dit hela tiden utan vi har bara tatt det som det har kommit ungefär. Vi åkte i lördags efter att jag slutat jobba och så kom vi hem till Claes mor som hade gjort i ordning ett härligt påskbord och vi åt tills vi sprack nästan. Mycket trevligt! Sen åkte vi in till stan och Claes kollade färdigt på hockeyn hemma hos mig och sen skillde vi oss och jag åkte till Emma där Frida och några andra tjejer var och firade Emmas födelsedag. Sen skulle vi dra ut men vi fick inte plats alla i en bil så Frida och jag gick hem till henne och fick skjuts av hennes mamma. När vi kom ner till stan var det sån jäkla kö till hotellet och vi fick reda på att det kostade 150 spänn att gå in. Aldrig tänkte vi och åkte hem till mig istället och satt och snackade hela kvällen istället. Mycket trevligt måste jag säga!

  På lördagen vaknade vi hyfsat och satt och tittade på SF kanalen, det var Emil i Lönneberga. Det var väldigt längesen man såg det och man blir lite avis på mor och far som har alla kanaler verkligen. Det är alltid något bra på tv då! Hehe. Sen åkte vi ut till Claes mor och satt där en stund och sen drog vi alla in till Vägkrogen och Claes fick sin efterlängtade kebabtallrik. Sen bytte Claes bror däck på hans bil och sen bar det av till Kvillsfors. Först drack vi lite kaffe och sen gick vi till farmor. Där satt vi ett tag och både jag och Linnea råkade somna så Claes fick sitta själv och lyssna på när farmor pratade. Haha, stackarn! Men det var bara lite powernaps om man säger så. Sen gick vi tillbaka till kusinernas och åt ost och kex och spelade spel. En härlig kväll det med!

  Igår åkte jag till Becko på förmiddagen och vi satt och pratade. Tiden går för fort när man har roligt! Alltid så himla mycket att prata om. Hoppas vi ses snart igen!

  Idag ska jag jobba jobba jooooooobba! Fast bara i 3 timmars så det blir en sån mjukstart på veckan efter en rätt lång ledighet. Ska dricka lite te nu och sen dra till jobbet!

  Ha en skön dag allesammans!

  Hej svejs

Torsdag fast det känns som fredag...

  God kväll gott folk!

  Sitter och har lite magknip för tillfället men det är nog mest Claes fel. Han gav mig ett påskägg i förskott i tisdags men då åt vi inte så mycket men ikväll har det blivit mer av den varan just för att det känns som att det är fredag. Han hade gått runt i hela stan och letat efter mina favoritgodisar som dom har slutat sälja på hemmakväll. Salta K om ni vet vad jag menar. Annars ser ni dom nedan.



  Har käkat en massa massa massa nu ikväll och därför sitter jag och har magknip för tillfället!
  Igår va vi på quiz och det gick ganska bra fast vi kom aldrig på prispallen. Kom precis under som vanligt. Hade 19 poäng och dom som kom trea hade 20. Suck suck, men bättre lycka nästa gång tror jag!

  Idag har jag jobbat nästan hela dagen lång, från 12-18.10 men det har gått jättesnabbt för det har varit kalasmycket folk hela tiden och det är alltid roligt då. Ska jobba lördag med så då hoppas jag att det är lika mycket folk då.

  Igår blev jag väldigt överaskad. Claes hade frågat mig flera dagar i rad vad jag önskade mig i födelsedagspresent och jag sa att jag ville ha presentkort på ett par vårskor som jag hade kikat ut på Nilsson men det var ju för sent att köpa dom i maj för då är det ju sommaren som kommer runt hörnet. Så när jag stod där på jobbet så kommer min älskling in med ett presentkort och säger att här har du en födelsedagspresent i förskott och gissa om jag blev glad. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna köpa de där skorna! JIPPIIIIII!!!! Äntligen har jag ett par ruskigt snygga vårskor alltså=)


Snygga va!!!! Hehe=)

  Nu ska jag umgås lite med min kära man. Har snackat i telefon nästan hela kvällen här så det är dags för lite kvalitetstid med honom med. Imorgon är man ledig med och det ska bli skönt. Tänkte gå och träna imorgon och kanske gå ut och gå en sväng om vädret tillåter!

  Kram kram på er


RSS 2.0