Ikväll är det nyårsafton=)

  Det ska bli riktigt kul tycker jag! Är redan färdigfixad och snart ska jag börja med maten. Måste ju vara väl förbered innan gästerna kommer. Idag har jag städat hela förmiddagen, dukat och fixat i ordning mig själv. Inatt har jag fått sova också så jag är peppad inför kvällen. Har dock lite ont i min mage, men det ska väl ordna sig. Skönt att vara hemma och ha sin egn toalett i närheten när det är så här=) hehe.

  Mitt nyårslöfte är att kolla upp min mage och få svar på varför jag är som jag är och kolla upp mitt knä så det kanske kan bli en operation innan detta året är slut. Man kan ju inte gå runt med ett trasigt knä hela livet. Bättre att kolla upp det nu innan jag blir för gammal och det blir som ett riktigt handikapp för mig. Claes sitter här och spelar mario bros. Det är så himla roligt, men jag är verkligen kass på det. Ska öva så jag blir lite bättre=)

 Hoppas alla får en trevlig nyårsafton nu så hörs vi imorgon=)

 GOTT NYTT ÅR!!!

Quiz ikväll!

 Årets sista quiz och det var riktigt roligt. Vi träffade några trevliga damer i äldre ålder och dom var väldigt trevliga, men dom kunde inte så mycket så det var Hanna och jag som gav alla svaren. Vi är verkligen grymma. Låg precis under prispallen ikväll, det är lite trist men det är roligt ändå.

  Imorgon är det nyår och idag har jag varit och handlat för måltiden då. Får berätta mer om menyn imorgon för det är fortfarnade lite hemligt. Becko, jag kan bara säga att det är någon av dina rätter som är med=). Hehe. Tänkte gå och sova nu så jag är riktigt pigg inför morgondagen. Har ju inte blivit mycket sovande de sista tre nätterna, så jag hoppas det går bättre inatt.

 Gott nytt år på er alla=) Hörs imorgon!

  Kram kram

Tjipp

  Idag har jag jobbat. Har gått rätt fort men det är så mycket att göra och det känns inte som vi kommer någonstans. Lite har vi fått gjort men det finns mycket kvar.

  Jag gillar verkligen min nya mobil alltså. Igår testade jag kameran och fick en superfin bild på Phoebe som jag klippte och klistrade lite med och den blev verkligen kanonbra. Var nästan som photshop i mobilen. Skitkul! Inatt har jag inte sovit någonting heller. Somnade kanske runt 3 kanske, gick verkligen inte. Hoppas på bättre lycka inatt.

  Sitter för tillfället och kollar på The Cleavland show. Cleavland är en snubbe som har varit med i Family Guy innan men nu har han fått en egen show. Skitroligt än så länge i alla fall! Älskar verkligen family guy och det verkar vara ungefär samma sak.

  Hörs imorgon allesammans=)

  Godnatt

Dålig uppdatering alltså!

  Nu är jag hemma i alla fall. Julen är över och det känns rätt tomt. Här har man gått och längtat mycket länge och helt plötsligt är det över. Det har varit en riktigt god jul i alla fall. Många fina presenter och härlig god mat. Lite lite trött på julmat nu, men vi har en helt skinka i kylen som vi önskade oss innan julafton. Hehe. Får se hur lång tid det tar för oss att äta upp den. Den är väldigt god i alla fall men som sagt, lite trött på julmat är man ju allt. Försökte hinna med att träffa alla när jag var hemma men det gick inte riktigt så det var lite trist. Hade jag varit hemma lite längre hade man nog hunnit med lite mer, men det får bli nästa gång. Det är ju snart påsk med=).

  Idag har jag jobbat och på min lunch sprang jag ut på stan en sväng för jag hade tänkt att göra det efter jobbet, men chefen bidde sjuk så jag fick jobba stängning. I alla fall, jag sprang iväg en sväng och det var så hej dundrandes mycket folk. Till och med lång kö på apoteket. Storshoppade där idag. Jag har ju som sagt problem med min mage så jag köpte något som mor min tipsade om. Det hette Sunwic (och inte någonting med star), och skulle hjälpa mot alla mina symptom. Hon där på apoteket blev lite förbannad på att läkarna inte hade gjort något åt min mage, men jag sa att jag är van nu men jag hoppas att någonting kan hjälpa. Hade varit gött att ha en normal mage för en gångsskull.

  JAG HAR EN NY MOBIL!! Jihooo! Äntligen! En Samsung jet med pekskärm och allt. Den är lite krånglig att förstå och för tillfället är jag lite trött i huvudet så jag orkar inte riktigt försöka mig på alla funktioner. Igår låg jag och läste bruksanvisningen men då låg mobilen på laddning så då kunde man inte göra något i praktiken. Ligger och försöker lära känna min nya mobil lite och jag är mycket nöjd hittills.

  Inatt har jag inte sovit många timmar alltså. Råkade somna i bilen på väg hem och så hade jag druckit en del kaffe så det gick verkligen inte somna på kvällen sen. Jag gav upp efter en liten stund och gick ut och la mig i soffan och kikade på någon film som gick. Den var slut rund halv 5 och sen gick jag in och la mig och försökte igen. Somnade nog inte förens runt 6 tiden. Ibland funkar det verkligen inte det där. Jag som hade sett fram emot en natt i egna sängen med sin egna kudde och mer space än i den 120 säng vi båda sovit i nu när vi varit hemma. Men icke då! Ville sig inte alls.

  Ska nog gå och lägga mig ganska snart, kanske runt 22 eller något sånt så jag får sova ut lite. Hade visst fått en jobbtid imorgon som jag inte visste om redigt, men det ska nog gå bra. Får se hur planerna blir på nyår. Det ordnar alltid upp sig i slutändan det där.

  Nu ska jag återgå till att pilla lite på mobilen. Ska bli bättre uppdatering nu igen. Har inte ro att sätta mig vid en dator när jag är hemma i Vetlanda så jag får ta igen det nu istället.

  God natt Sverige=)

  Här kommer en liten bild på min nya snygga telefon,;)


GOD JUL!!!!!

   Äntligen är det julafton. Denna dag jag sett fram emot så himla länge! Igår var det lilla julafton och vi åt ett underbart julbord med familjen och snart ska vi åka mot Kvillsfors och äta mat hos farmor=)

  Ha en riktigt god jul nu allihop!

Hemresa idag!! JIPPI!!

  Jag har hemlängtan som tusan nu. Ska bara iväg och jobba 4 timmar och sen åker jag hem för julmys. Ååh vad jag har längtat till denna dag. Känns helt sjukt att det är idag då det är dan för doppare dagen. JIHOOOOO! Har riktigt mycket julkänslor så att det pirrar i hela kroppen. Ikväll ska vi äta mammas julbord och det är det bästa julbordet ever. hehe. Ska spara mig hela dagen så att jag är riktigt utsvulten till kvällen!

  Imorgon är det julafton och då får jag träffa alla kusinerna jag har saknat hela hösten. Nu måste jag platta till luggen och sen dra till jobbet.

  God jul=)

Godmorgon slashasar!

  Ska snart iväg och klippa mig, men vet inte riktigt hur jag ska göra. Blir väl som vanligt skulle jag tro. Vore kul att förändra sig lite någon gång, men jag orkar inte komma på hur. Vill ju ha kvar längden men det vore kul att klippa mig lite anorlunda. Idag blir det nog samma gamla vanliga.

  Igår när jag kom hem kom vi på att vi ville gå på bio så vi valde bland de filmer det fanns platser kvar på och det blev "2012". Riktigt bra var den! När man kom därifrån var man sådär helt tankeställd om man säger så. Man blev lite nervös över att en sån grej skulle kunna hända. Allting handlar om att jorden håller på att gå under och att forskare vet om det men berättar inget för befolkningen så det kommer lite som en chock. Huvudpersonerna har ju lite väl mycket tur tycker jag men annars var den väldigt sevärd. 

  Ikväll hoppas jag att jag och Claes ska byta julklappar. Hade varit riktigt kul tycker jag. Är så spännd på vad jag ska få av honom. Han har varit klar så himla länge så det är extra spännande. Håller tummarna för julklappsbyte ikväll helt enkelt!

  Nu måste jag ge mig av mot stan. Ha en fin dag!

  Julgranskulor i fina färger=)

 

Ska snart iväg till jobbet!

  En hel helg med jobb och nu är det måndag och jobb igen=) hehe. Men jag klagar inte, trivs bra på jobbet. Som ett andra hem liksom så det är bara kul. Igår klädde jag på mig riktigt ordentligt så jag inte frös så mycket. Sen ställde vi ner värmefläkten under disken så att värmen kom uppåt istället för bara rakt ut i luften så det blev mycket bättre. Ibland var man nästan för varm så det var ju grymt.

  Denna veckan hoppas vi på mycket folk som är ute i sista minuten och shoppar. Kom igen nu Halmstad och kom och köp!! Roligt när det är mycket folk och man får stå i kassan och vara trevlig hela dagen. Det gillar vi.

  Igår när jag kom hem gjorde jag köttfärssoppa, blev ruskigt god och varm och det var skönt. Sen kollade vi lite på Anna Ankas jul och det var ju en riktig flopp tycker jag. Höll på på att få sår i öronen av allt den där jävla överklasskärringen sa. Brukar faktiskt inte gilla Anna Skipper så mycket men hon var ju riktigt smart i jämförelse med Ankan. Grr.. Klarade inte av att se hela så vi bytte kanal efter ett tag. Sen kollade vi på Blood Diamond. Den är ju ruskigt bra alltså. Fast riktigt obehaglig i vissa lägen. Men bra som sagt.

  Nu måste jag iväg till jobbet. 

  God jul!!

Dom har lovat att det ska bli en vit jul nu!

  Ja, man får verkligen hoppas att vädermänniskorna inte sviker sina löften och att det för en gångs skull blir en härlig vit jul=). Då ska jag åka pulka och kanske skridskor om det finns is där hemma. Får hoppas på det helt enkelt! Nu ska jag käka frukost och sen drar jag iväg till jobbet=)

  Jag drömmer om en jul hemma=)

God lördagskväll!

  Nu är det bara fem dagar kvar till julafton och det känns helt sjukt. Jag kom ihog i sommras, eller i slutet av sommaren när vi började planera inför julen. Chefen kom med julschemat och det kändes så himla långt borta men nu är det här. Denna månaden har bara rusat förbi och det känns inte som om den ens har funnits. Jag måste säga att jag har hur mycket mer julkänslor än vad jag hade förra året vid den här tiden och jag tror att det är enbart tack vare julmusiken på jobbet=). Förra året funkade inte skivan med julmusiken så då kändes det inte alls juligt men nu märks det ändå att det är nära.

  Idag har jag jobbat och det har varit grymt mycket folk idag. Men inte lika mycke folk som vi hade hoppats på. Får hoppas att det blir lika mycket folk imorgon och att dom fattar att vi har öppet=). Idag hade vi öppet till 5 men jag tror inte det var så mycket andra affärer som hade öppet så länge så folket hade nog redan gått hem vid fyra men några få hittade ändå ner till oss. Det har varit sjukt kallt idag, men det är enbart för att dörrarna in aldrig stängdes igen för det var så mycket folk och sen var det ju minusgrader hela dagen. Mina händer var helt blå så jag fick ta lite pauserför att spola mina handleder med varmt vatten för att få igång cirkulationen lite. Ett tips jag fått av Nettan i sommras, men då var det kallt vatten för att det var så sjukt varmt=). Man spolar på handlederna för där är det så mycket ytliga blodkärl och då värms de upp och sprider varmt blod ut i kroppen ett litet tag i alla fall. Hjälpte bara en liten stund men det var skönt så länge det varade. När man stod där i kassan i alla fall så har vi papper som vi slår in glas och ljus och annat ömtåligt i och när man då skulle göra det med de där kalla händerna funkade det inte riktigt. Jag var så kall att jag inte riktigt kunde nypa tag i pappret för att händerna hade ingen kraft. Kändes väldigt lustigt måste jag säga.

  Nu sitter jag här invirad i en filt och har mina mystofflor på mig så nu fryser jag inte. Har precis druckit lite varm choklad med så jag har fått upp min cirkulation igen. Lite ensam men annars är det fin fint=) Claes är på lagfest så han lär man nog inte se på ett ganska bra tag. Tänkte jag skulle sätta på ensam hemma två och få lite mer julkänsla. Imorgon blir det jobb igen=)

  Juletid=)

Slut som artist=)

  Hehe. Jag är lite trött faktiskt måste jag säga. Jobbat hela långa dagen idag, men det har gått rätt fort men nu är jag trött som tusan. Ligger här i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon blir det jobb igen och det ska bli kul för vi ska sälja som tusan. Hoppas det blir mycket folk imorgon. Idag har det varit sisådär med försäljningen. Mer folk än vad det har varit innan i veckan men ändå lite dåligt! KOM OCH KÖP!! hehe.

  Nu ska jag vila mig i soffan.

  God jul=)

Ledig torsdag=)

  Känns lite konstigt att vara ledig nu. Känns som man måste hitta på något. Längtar nästan tillbaks till jobbet när jag är ledig. Gillar mitt jobb som sagt. Jag har precis klippt Claes. Inte helt lätt det där. Jag är ju inget proffs precis. Hoppas han blir nöjd, han har nog inte riktigt sett sig i spegeln än för han gick rätt in i duchen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det behövs inte riktigt städas heller för Claes gjorde det i söndags så jag är helt ledig helt enkelt. Ska nog till Hannas stall senare idag och sen blir det box träning ikväll. Det är typ ett halvår sen jag tränade box nu så jag är lite orolig för att jag kommer kolapsa men jag hoppas på att det går fint.

  Måste säga att jag är himla sugen på att slå in lite fler julklappar men jag vet inte riktigt om det finns några fler att slå in. Det gick så himla fort att slå in dom i år tycker jag. Vill ha mer julpyssel=) Nu är det bara en vecka kvar och jag längtar som tusan! Jag och Claes ska byta julklappar den 22 tror jag. Eller jag hoppas på det i alla fall. Känns lite sådär att släpa med oss julklapparna hem så då byter vi här innan vi åker hem. Undrar vad jag ska få!!! Så spännande=)

  Sitter och kollar på musikhjälpen och funderar på att önska en låt. Vet inte riktigt vilken än men vi får se. Kommer kanske inte spelas i alla fall och då är det ju lite trist. Men men, vi får se helt enkelt. Ute skiner solen på vitklädda tak! Så himla fint=) Kanske går en liten promenix sen!

  Från mig alla till er alla en riktigt GOD JUL!!

Jag ser det snöar!!

  Gud så mysigt med lite snö! Precis vad Halmstad behöver! Jag blev lite sur igår när jag skrev ett inlägg. Var precis färdig och hade skrivit ganska långt och så råkar jag trycka bort det på något sätt. Då stängde jag ner datorn och gick och la mig istället. 

  Jo, igår var det ju den här svenska hjältar galan. Vilka människor som var med där alltså. Helt underbara. Mest imponerad var jag av hon som räddade en tjej från att bli våldtagen och den lilla tio åringen som vart mobbad och vände det på egen hand. Grymt! Man får ju sån vilja att göra något själv när man ser sånt där. Tror att Sverige behöver en sån där gala för att få svenskarna att bli lite mer amrerikanska och tänka lite mer på sina medmänniskor. Det är ju ett riktigt sånt där snyftar program alltså. Blandade skratt med gråt nästan hela tiden. Fint fint!

  I söndags lyckades jag faktsikt få Claes att titta på The holiday. Det kunde man inte tro! Han hade varit och spelat match och kom hem och då hade filmen hållt på ett tag ca 20 min och jag vägrade byta kanal! Tyckte jag att jag gjorde rätt i=). Det var inte lätt att hålla honom kvar i soffan men jag körde med argument som, "Jag tittar ju alltid på alla filmer du vill se trots att jag inte vill se dom" och "Du kan väl sitta kvar för min skull!"=) Det funkade faktiskt och till slut blev han lugn och fin här i soffan=) Hehe.

  Nu sitter jag och käkar frukost och tittar på musikhjälpen. Bra det där! Funderar på att önska en låt faktiskt, dom berättade att ett test om man hade malaria kostade tre kronor och botemedel kostade fem kronor (dom skänker alltså pengar för att rädda malariadrabbade människor i världen) så då kan man ju bota ganska många männsikor för 50 kr.

   Idag blir det jobba jobba jooobba! Får se vad vi hinner med idag, hoppas på mycket folk så att det blir kassatjänst nästan hela dagen, hehe=)

  Ha en fin dag alla!

  Julmys vid granen=)

Söndag med jobb och seghet...

  Jag är ruskigt trött alltså. Vet inte varför redigt men jag är helt helt seg i hela huvudet. Igår sov jag en stund när jag kom hem från jobbet och sen sov jag hela långa natten inatt så jag tänkte att jag kanske skulle kunna vakna och vara lite pigg idag. Men icke! Det gick rätt bra att jobba i alla fall. Det var inte så mycket folk idag, inte lika mycket som igår, fast det är ju inte så mycket som slår gårdagen. En lugn och skön dag och det kanske var därför jag är helt seg=) Äh, skit samma, blir bara slappo i soffan ikväll i alla fall.

  Claes åkte precis iväg och skulle spela match så jag tänkte passa på att fixa hans julklapp. Har inte varit så lätt när han har varit hemma varje dag och jag nästan jobbat hela tiden så nu är det god tid att passa på. Kan tyvärr inte avslöja vad det är för det kan ju hända att han läser det här=). Hoppas han blir glad i alla fall!

  Imorgon blir det jobb igen, och då jäklar hoppas jag det är mycket folk i rörelse. Mycket roligare att jobba när det är en massa roligt folk där hela tiden!

  Hoho säger tomten=)

Slapplördag, skönt!

Tjoho!

  Nu blev det en dålig uppdatering igen, ska skärpa mig lite, lovar! Igår var jag ledig så då blev det lussebullbak så det stog härliga till här hemma. Luktade saffran blandat med hyasint i hela lägenheten. En helt underbar doft=). Julkänslor i hela kroppen fick jag. Sen på kvällen blev det bowling med Hanna, Andreas, Sophie och Patrik. Efter det gick vi och käkade på Bulls, och det var verkligen supergott. En helt underbar potatisgratäng. Sen gick vi hem till oss och spelade wii. Superkul verkligen=) Men jag missade ju idolfinalen och det var lite trist. Men när jag vaknade i morse kollade jag på play så jag fick se alla låtar. Jag tycker båda var lika bra igår nästan. Erik var ju snäppet bättre dock så jag tycker ju att helt rätt person vann. Finallåten var fakiskt riktigt bra tycker jag, den liknade Beyonces Halo i pianospelet där. Men den var bland de bättre finallåtarna tyckte jag i alla fall.

  Idag har jag jobbat och det gick riktigt bra idag. Hur mycket folk som helst så det var väldigt häktiskt. Blev helt snurrig i huvudet av att vara trevlig hela tiden, men det är superkul när det går så bra för oss. När jag kom hem blev det fläskotletter och klyftpotatis med beasås. Hur got som helst och nu ligger vi bara i soffan och slappar framför en ´Walander film. En härlig kväll, har redan sovit en stund på soffan så jag kanske kan vara vaken hela filmen=)

  Lussebulle med mjölk=)

 
Ps. jag ska bli bättre med uppdateringen! Hehe


Julmys=)

  Förra året var hela min familj och kollade på Sonja, Sanna och Shirley på ladan i Båstad. Det var julbord och julmys för hela slanten, precis som det var i år, fast det fanns ännu fler julkänslor förra året. I år var det ju ingen julshow precis men det var en ruskigt rolig show. Förra året i alla fall var det en grymt bra julshow. Alla dom tre sjunger ju helt otroligt bra så det kan ju egentligen bara bli bra. En låt som verkligen fastnade på min hjärna då var den här. Ruskigt bra med alla deras stämmor och så sen var det så mysigt när jag hörde den första gången för då satt vi där i en mysig lada som var julpyntad till max och jag höll min älskling i handen och bara njöt.



  I år var det mer fart och fläkt på showen. Julbordet var lika gott som förra året men showen var mer rolig. Som sagt, inte så mycket julkänsla. Här kommer bilderna från kvällen=) Bättre sent än aldrig! Hehe

     
     
     
     
     



  Hehe, en mycket mycket lyckad kväll som det kanske syns att det var. Det får vi göra om någon gång tycker jag allt. (det blåa i våra munnar är ett tecken på att vi har druckit lite rödvin, vi är inte sjuka på något vis, hehe).

  Nu ska jag göra mig i ordning för att gå till jobbet. Imorgon är jag ledig=) Ska bli gött, men jag har mycket att göra här hemma. Tänkte baka lussebullar och sånt gott. Kanske mjuk pepparkaka med, inte riktigt säker på det än. Får se helt enkelt. Sen behövs det städas här hemma igen och det ärså trist! Orkar inte städa jämt och ständigt! Jaja, det får jag ta imorgon=) 

  Lussebullsbak=)
 

Gud så kul=)

  Kikade precis in på Lagerhaus nya hemsida (som jag by the way gör reklam för på en pin som vi alla har på våra kläder på jobbet) och shit vad grejer dom har lagt ut. Hela vårt sortiment! Hur kul som helst att titta på! Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder på saker jag tycker om och ni som inte jobbar på lagerhaus och läser min blogg kanske blir sugna på något som finns i vårt sortiment och då är det bara att hojta till så fixar jag till det ska ni se=)

 
Vårt nya påslakan som jag köpte under våra bäddveckor som Claes tyckte var superfult men jag verkligen älskar! Finns som kudde också=)

 

 



  Visst är det fina grejor?! Var bara tvungen att ha med det stora gosiga monstret som är helt urmysigt tycker jag. Så himla söt. Huvudet är lika stort som en vanlig huvudkudde ungefär. Jag gillar det. Sen då de här underbara pepparkakskolorna som är farliga för mänskligheten. Finns nog inget som slår dom. Käkade upp ett helt sånt där rör på mindre än en timme ungefär. Claes hann bara smaka en enda liten kola! Hehe, thats me=) Gud vad kul med nya hemsidan. Gå in och kolla NU!!! http://www.lagerhaus.se 

  Nu ska jag nog gå till sängs skulle jag tro! Helt helt slut, men imorgon är en ny dag=) Älskar verkligen mitt jobb! Det märker man nu när man blir helt eld och lågor när man sitter och kollar in hemsidan. Då vill man bara dit och jobba=) Hehe. Det är så det ska vara tycker jag! 

  Julmust med saffransskorpor och grisklubba = Stinas grispåse! Hehe (internt)


Godmorgon bloggen!

  Känns som det har varit lite dålig uppdatering från min sida. Kommer inte ens ihåg när jag bloggade sist. Dagarna går så fort att jag själv inte hänger med redigt. Kanske inte var så längesen=) Hehe. Jag jobbar och står i dagarna i ända och det är väl ungefär det som händer=). Fast det är väldigt roligt på jobbet nu. Massa folk och ganska hög fart på jobbet för tillfället. Börjar känna mig lite förkyld och det är ju ingen hitt. Får inte gå och bli sjuk nu! Nettan och en praktikant har varit sjuka nu, men jag hoppas jag får slippa det där. 

  Nu börjar det närma sig julafton=) Längtar så! Längtar tills man får träffa hela tjocka släkten igen och bara mysa med en massa god mat och härligt sällskap. Kollade på mitt schema nu och kikade över hur jag skulle jobba, det är ju för katten bara 2 veckor kvar typ. Helt underbart=) Nu har mina hyasinter slått ut här hemma så det doftar ljuviligt av jul=)

  Nu ska jag dricka mitt te och luta mig tillbaka i soffan tills jag ska börja jobba=)

  Julklapp med fint papper och massa snören=)

Erik är lätt bäst i idol!

  Hej alla glada=)

  Idag har jag jobbat hela långa dagen och det har gått himla fort tycker jag. Har varit sjukt mycket folk idag och det är ju alltid kul. Vi har en tävling nu på jobbet mot alla andra Lagerhaus i Sverige om vem som klarar sitt dagsmål först. Alla har ett mål man helst ska nå under dagen pengamässigt och den som når det först skickar in ett mejl till översta ledningen och det lagerhaus som har skickat in först vinner ett litet pris till butiken. Super kul! Vi vann den allra första dagen och det var rusktig kul. Idag hade vi nått vårt mål vid 16 så jag hoppas verkligen vi var först idag. Det får vi nog inte veta förens på måndag=).

  När jag kom hem hade min älskling lagat tacos till mig. Mums vad gott det var! Nu ligger vi och slappar och har det gott i soffan och tittar på idol. Alltså, Erik är så jävla grym. Vilken fantastisk röst alltså. Jag tänkte tillbaka på förra året och dom som var i finalen då. Alice och Kevin, alla tre som är kvar nu är det ju högre klass på än dom. Det känns som att alla tre är stora stjärnor och kan gå långt. En riktigt bra säsong av idol tycker jag att det har varit. Men jag säger bara det, Erik är överlägsen och den sista låten han gjorde idag var ju helt fantastisk. 

  I onsdags hände en lite pinsam grej tycker jag! Det har varit inne en kvinna på lagerhaus ganska många gånger och jag har verkligen kännt igen henne men jag kunde verkligen inte placera henne. Så i onsdags tog jag mod till mig och frågade. Detta efter att jag hjälpt henne hitta en vara, men i alla fall. Jag frågar såhär: "Du måste vara fotbollsspelare va? Jag känner igen dig så väl men jag kan inte placera dig riktigt". Hon svarar: " Nej, jag är cyklist, Susanne..." Här räddar jag läget lite och hajar till och säger LJUNGSKOG! Ja ja, nu känner jag igen dig, vad roligt, du är grym ju! Det pinsamma i hela det här var att jag verkligen antog att hon var en fotbollsspelare, jag påstår det, jag säger inte, jag känner igen dig så himla väl men jag kan inte placera dig riktigt utan jag tar för givet att hon är en fotbollsspelare för att hon är väldigt muskulös och har en sån kropp. Aja, hoppas inte hon tänkte på det och att det bara var jag. Jag räddade i alla fall situationen med att kunna hennes efternamn! Lite stolt=) Hehe

  Här kommer en liten julhälsning från Phoebe=)



  Nu ska jag se den spännande fortsättningen av idol!

  Julegran=)

 
Ps. Mycket trevligt att snacka med farsan innan, och trist att vår braiga praktikant hade sin sista dag idag men tack för de goda muffinsarna=)

Ajsing bajsing!

  Sitter här och har väldigt ont. Skulle torka av spisen och brände handleden på plattan som fortfarande var varm. Aj aj aj vad det svider!

  Idag har jag varit ledig, eller ledig och ledig, jag har storstädat hela lägenheten och det tog sin lilla stund. Inget roligt att städa tycker jag inte, fast det måste göras då och då. När jag var färdig kom Claes så lägligt hem=) Sen kollade vi färdigt på Jul i kapernaum. Den var väldigt spännande tycker jag allt. Sen började jag laga mat. Idag blev det hemagjord gulachsoppa. Ruskigt god blev den, men den var väldigt mastig så man orkade inte så mycket. Gott gott!

  Nu ska jag ta mig en clementin och krypa ner under en filt och lägga lite is på handleden så att det inte svider så förbannat!!

  Nu tändas tusen juleljus=)

Jul jul strålande jul=)

  Igår började det spelas julmusik på jobbet och det var så mysigt. När jag var mindre var den enda julskivan jag lyssnade på Hansons julskiva så dom låtarna sitter kvar och ger extra stämning åt min hjärna. Igår på jobbet kom en sån Hanson låt och då blev jag mycket nöjd. Det är faktiskt en riktigt bra skiva om jag får säga det själv, I like!

   Idag blir det jobba jobba jooooobba. Idag kommer det varor, ganska mycket tror jag, men det ska nog gå fint. Vi är ju rätt många för tillfället så det är nog lugnt. Ikväll blir det nog ett guiz på Harrys igen. Ikväll ska vi fasiken vinna=)

  Nu ska jag dricka te och titta på julkalendern, öppna lucka nr 2 och njuta en stund=)

  Julmust i stort glas=)

Första December=)

  Gud vad mysigt! I morse gick jag upp vid 7.15 för att titta på den nya julkalendern och jag måste ge den ett godkänt betyg hittills. Det bubblar av julkänslor i hela kroppen på mig. Helt underbart=). Idag tänkte jag avsluta mina julklappsköp med en present till Claes. Nu tror jag jag kommit på vad han ska få, men jag är inte säker än. Ska tänka på saken under lunchen på jobbet. Ska snart gå och duscha och göra mig i ordning för en dag på jobbet. Det har varit en riktigt mysig morgon måste jag säga. När jag gick upp så lyste julstjärnan i fönstret och ljusstakarna tindrade. Det var mörkt ute och det var så supermysigt att sätta sig och titta på kalendern=) Nu ska jag öppna första luckan i min chokladkalender med så är morgonen fulländad!

  Nu blir det duschen som sagt=)

  Hoppas alla får en fin första December!

  Julklapp med fint papper och härliga snören=)

__________________________________________________________________________

  
Känner mig som en dålig människa för tillfället. En bra sak har jag gjort idag, jag har tränat Abs och det var jobbigt. Men nu har jag precis käkat upp ett helt paket med pepparkakskola från lagerhaus. Men det finns nog inget godare. Krämig kola med pepparkakssmak=) Mums. Tomten kom i förväg till mig idag med en liten dvd. Jul i kapernaum så nu ska jag kika på det. Just nu är det reklam för andra julkalendrar. Hur mycket bra som helst, man blir sugen på att se nästan alla.

  Julkalendermys=)


RSS 2.0