Denna köpte jag idag! Tyckte det passade i...

img_0011 (MMS)

Denna köpte jag idag! Tyckte det passade in väldigt bra på mig som har minne som en guldfisk:)9


Ajsing bajsing!

 Min rygg gör ont som tusan. Smörjt in nästan hela med voltaren nu men det hjälper inte mycket alltså. Får ta ett dunderplåster som jag fått av min mor. Något slags plåster som bedövar på något vis. Jag gillar detta.

  Nu har jag spotify i mobilen med. Himla bra! Ska bara göra lite låtlistor i datorn för det är lite svårt att göra dom i mobilen faktiskt. 

  Nehepp. Ikväll ska jag ut och spela quiz så jag ska gå och göra mig lite iordning nu. Har så jäkla ont bara, men vi får hoppas det går över.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Hej svejs

ps. Gött att Alice gick vidare i idol igår. Hon är fasiken bäst!

Köpte lite nya ljus på jobbet igår! Fina v...

img_0005 (MMS)

Köpte lite nya ljus på jobbet igår! Fina va? Testar att skriva från mobilen, ska bara se om det funkar:)


Iphonenörd!

 Haha, då var man fast. Satt uppe till halv 2 igår och klickade och hämtade appar och sånt. Galet=) Men det gick inte att slita sig. Hehe. Tiden räckte inte till riktigt. Vilken bra kamera den har alltså. Har inte provat att filma ännu, men man ska kunna filma i hd kvalitet. Har inte haft något kul att filma än dock. Phoebe hittar ju alltid på bus men man måste vara beredd med!

  Idag ska jag städa i alla fall. Ser för gräsligt ut här nu igen. Trist att vi inte kan hålla efter när det är fint. Men både Claes och jag är grisar och det måste vara någon av oss som tar tag i saker och då får det bli jag. Hepp hepp. Hörs kanske senare=)

 Kram kram

Helgen som gick, eller snarare sprang förbi!

  Lördagen började med en tågresa till Malmö. Jag vaknade i och för sig först, men sen bar det av till Malmö och syrran. Vi gick omkring på stan hela dagen och jag shoppade te och ost. Vi satte oss på Lilla torg och åt en mycket god middag på kvällen och drack vin och hade det almänt gott under värmelamporna på en mysig uteservering. Kändes som att det fortfarande var lite sommar kvar. Sen efter det tog vi bussen hem till syrran och satte på lite te och åt ost. Vi skulle egentligen haft vin till osten men både syrran och jag hade glömt att systemet stängde vid 14 på lördagar så vi fick ta te och ost istället och det gjorde ju ingenting. Vi satt och snackade hela kvällen och hade det allmänt myspys.
  I morse vaknade vi efter en god natts sömn och syrran körde mig till tåget. Jag tog tåget till Båstad och Nettan istället för att åka hem till mig direkt. När jag kom till Nettan lagade vi god pasta till lunch och satte på en film. Sen körde hon hem mig till Halmstad.
  När jag kom hem värmde jag till lite goda köttbullar från frysen och kokte lite broccoli. Bra kvällsmat tyckte jag som inte var jättehungrig. Jag har haft en väldigt bra helg helt enkelt!

  Jag sålde min telefon idag också och det är jag glad för. Nu behöver jag inte tänka mer på det så att säga och kan bara rikta in mig på att längta efter min iphone.=) Jag pratade med en tjej som sa att hon hade väntat på sin iphone i 7 veckor och det känns som en väldigt lång tid. Hoppas det går lite snabbare för mig. Måste gå till telia imorgon och snacka lite med dom. När jag åkte tåget från Malmö fick jag 3 olika sms om prisinfo för det landet jag var i. Jag var både i Tyskland, Danmark och Finland så nu vet jag inte vad katten det kostar för mig att ringa. Konstigt, men anledningen till att jag bytte telefon in the first place var ju för att denna telefonen jag har nu levde sitt eget lilla liv. Hoppas som sagt min telefon kommer snart!

  Nehepp. Nu är det natti natti för min del! Imorgon blir det städning av lägenheten.

  God natt

  En liten bild på vårt goda fredagsmys! Chokladfondue=)



  Mums mums=)

36 dagar kvar till Sydafrika!

  Tänk att det bara är så kort tid kvar tills vi ska åka. Helt galet!! Kommer ihåg när jag precis hade träffat Claes, vi hade kanske varit ihop i en månad eller något sånt. Då säger han att när min mamma fyller 50 ska du hänga med oss till Sydafrika! Jag frågade hur lång tid det var kvar tills dess och han sa: "hon är 47 nu så nästan 3 år=)"
Ja, och nu är vi där. Det är ju helt galet vad tiden går fort alltså. Har nästan varit ihop med Claes i tre år och vi har bott ihop i mer än två år. Det är helt sjukt tycker jag! Känns som det var igår vi flyttade till Halmstad typ. Men har hänt massor under dessa två åren i alla fall.

  Nu längtar jag grymt till resan alltså. Kommer nog bli det häftigaste jag varit med om i mitt liv skulle jag tro. Man funderar ju lite på vad man ska packa alltså. Måste ju ha med sig kläder för 3 veckors resa och det blir inte lätt. Tvättkorgen måste vara helt tom skulle jag tro. Blir en utmaning att komma under 20 kg också=) hehe.

  Ikväll är det fredag igen! Det blir ingen flashig mat ikväll kanske för det står fiskpinnar på min lista. Men det är inget fel i det för jag tycker för det är rätt mumsigt. Men sen ska vi lyxa till det lite och käka chokladfondue till efterrätt och doppa lite jordgubbar, banan och marshmallows i. Mums mums mums!

  Imorgon ska jag till Malmö och träffa syrran och det ska bli ruggigt kul. Var ett ganska bra tag sen sist så det ska bli mysigt. Vi ska nog ut och käka på kvällen och sånt, fast vi har inte planerat så mycket utan vi tar det som det kommer.

  Just nu sitter vi och kollar på Americas got talent finalen och det är tajt om vilka vi tycker ska vinna men jag säger då det. Dessa två har jag haft rejät med gåshud när jag hörde nu. Ni får gärna spola fram lite för det är lite snack i början om ni bara vill se uppträdantet=)





  Och han den sista vann visst=) Så det var ju fin fint. Älskar den låten och han har varit grymm genom hela tävlingen så rätt vann tycker jag.

Ha en fin fredagskväll med massa mys!

Hej svej

Godkväll=)

  Ja ni, jag har haft full upp hela veckan lång, både morgon och kväll. Men ska inte komma med några bortförklaringar så jag skippar det. Har inte hänt så mycket dock. Nettan var här och käkade i tisdags och sov här för vi hade personalmöte tidigt på onsdagen sen. Så igår var det jobb från tidigt morgon till lunch och sen gick jag hem och städade, klippte min lugg (vilket är svårt by the way), sen lagade jag köttbullar på 2 kg köttfärs. Sen cyklade jag till Hanna och sen gick vi på quiz premiär! Det var väldigt lajbans måste jag säga. Känns som att hösten är här på riktigt. Tråkigt bara att samma lag som alltid vinner, vann.

  Idag har jag jobbat och nu sitter jag här och kikar på tv. Längtar efter idol! Det är så spännande. Jag hejar på Alice och Olle än så länge. Gillar även han rock killen. Tycker det är så spännande och roligt.

  IMORGON ÄR DET LÖNING OCH JAG GILLAR DETTA!!! Undrar när min Iphone dyker upp. Och undrar om det är någon som vill köpa min telefon, för det hade varit super att bli av med den innan jag får den nya. Men men, vi får se. Får väl ha den här tills något dyker upp.

  Hej hopp

Längtar efter min iphone!

  Det har redan ringt två på min telefon nu som jag lagt ut på blocket och halmstadtorget. Var någon som bodde i varberg som ville komma och hämta den antingen idag eller imorgon, men jag har inte hört något idag så vi får väl se hur det blir. Har hopp om att jag kommer bli av med den i alla fall. Om ni vet någon som är sugen på en Samsung jet s8000 så hojta till för jag har en till salu som sagt!

  Ska bli så kul med en iphone känner jag=) Nettan har lovat att lära mig allt hon kan, lite lättare att ha någon som lär en lite i början så man kommer igång. För sen kan man ju klicka sig fram själv lite grand men en liten komma igång hjälp är ju aldrig fel! Sitter och kikar lite på allt man kan hitta på med den på apples hemsida. Kan knappt vänta. Är det någon av er som har iphone? Vad tycker ni? Någon som har 4an? Ska bli så spännande=)

  Nu ska jag snart kika på Ullared!!

  God kväll!

  Måste bara lägga upp comhems nya reklamfilm. Den är så jäkla smart och bra! Enjoy=)

Hur fan kunde detta hända?

  Det jag tror det beror på är att svenska folket är trötta på att inte invandringsfrågan tas upp på allvar av de olika partierna så på ett vis kanske partierna öppnar ögonen på riktigt nu. Men jag känner att det hade bara kunnat bli någon slags vind som blåste förbi lite snabbt. Nu är helt plötsligt SD det fjärde största partiet i riksdagen och kommer att hänga med oss och sprida sina rasistiska tankar i 4 år och det känns helt sjukt. Jag vet även att det är demokrati i detta land men jag tycker inte jag har hört någon som hade tänkt att rösta på SD så därför känns det konstigt hur de kan få så jäkla många röster! Ett wakeup call för partierna i riksdagen och nu får dom jävlar i mig kämpa för att inte svenska folket (för det verkar som vi är rätt lättpåverkade) inte ska bli ett helt främlingsfientligt folk. Men jag tycker ändå att dom ska lyssna på dom för att annars tjänar nog SD på att dom blir utanför om man säger så. Då får dom medlidande av folket istället. Tycker fortfarande att det är helt sjukt!

  Ska snart iväg och jobba, sitter och dricker lite te och tittar på nyhetsmorgon. Måste bara säga att idag var det riktigt tungt att gå upp. Snoozade nog i 45 minuter utan resultat. Sen kravlade jag mig ur sakta sakta och gick med stängda ögon till toalettet och höll på att somna när jag slagit mig ner på toastolen. Hur kan det var så himla svårt att gå upp på morgonen undrar jag?! Fortfarande lite grusig i ögonen och mosig i huvudet så en kopp kaffe hade suttit som ett slag i magen!

  Ha en trevlig dag=)

Trevlig kväll igår och idag tänkte jag vara duktig!

  Japp, igår var det spelkväll och det var riktigt kul. Spelade ett spel som hette brainstorm och det var en hitt tyckte jag. Nästan så man får inhandla det tror jag. Finns säkert på Ullared och det blir nog en sväng dit innan jul igen.

  Idag hade jag tänkt (om jag pallar) ta tag i vår garderob och försöka styra upp lite där inne. Ser ut som ett bombnedslag där för tillfället. Bara kastat in en massa skit där och nu kommer man knappt fram till kläderna så det är dags nu känner jag!

  Nehepp, ska nästan börja nu för det känns som det kommer ta lite tid!

  Hej svejs

Spelkväll ikväll!

  Idag har jag jobbat hela förmiddagen. Tänkte jag skulle duschat i morse men jag var för trött för att gå upp. Snoozade i trekvart istället. Hehe. Sån är jag=) Så jag gick till jobbet lite flötig i håret men fick ändå till en rätt bra toffs så det inte syndes. Sen var det ju ett riktigt oväder idag med, höll på att inte komma till jobbet faktiskt. Höll på att blåsa bort för vindarna var ruggigt starka alltså. När jag kom hem var det verkligen dags för en dusch!

  Ikväll ska vi till Claes klasskompisar och spela spel och ha det lite mysigt=) Ska bli himla kul verkligen!

  Nehepp, ska fixa lite att käka! Ikväll blir det revben och potatissallad. Så jäkla gott!

  Hej svejs

 

Vad har jag gjort?!

  Hehe. Inget hemskt precis men igår efter jobbet gick jag till teliabutiken och skulle kika lite på abonemang och sånt. Det ringde nämligen en snubbe till mig från thephonehouse och berättade att de sänkt priserna på mitt abonemang så jag kunde ringa och sms för mer en hälften så mycket som jag gör nu. Jag nappade inte då för jag ville inte förlänga ett abonemang utan att ha kikat på iphone ens. Jag gick och kikade på den som sagt och nu har jag skrivit upp mig på en lista för den!!! JIOHOOOOOO. Först tänkte jag att Iphone 3 skulle vara ganska rejält mycket billigare nu när 4an har kommit, men skillnaden var hårfin så då kan man lika gärna ta fyran. Så det blir spännande att se när den kommer!

  Ska snart iväg och jobba, ska käka lite äppelpaj och dricka te först. Mamma hade skickat ett paket till mig som jag gick och hämtade ut igår. Tur var väl det, jag hade redan väntat en dag. I paketet ligger ett paket med äppelpaj och en påse med vitt pulver som jag hoppas är vaniljsås och inget annat! hehe.

  Så nu ska jag smaska lite!

  Ha en fin dag=)

Jobb hela långa dagen!

  Ja, idag har det varit jobb hela långa dagen. Idag har det kommit lite nya varor så det har varit the main uppgift idag. Vi räknade även hur många lyft vi gjorde idag, onsdagar är värst eftersom det är varuleverans då, och det blev sjukt mycket fler än vad man trodde. Då räknade vi varje lyft liksom, inte om man lyfte en disborste eller så men alltså varje kartong och varje tungt lyft. Gissa hur många det blev?! Idag har jag lyft 217 gånger! Det är helt sjukt. Anledningen till att vi räknade var att Nettan (min jobbarkompis) håller på att fylla i papper till försäkringskassan, sån där havandeskapspänning. Man tänker ju inte på att det är så sjukt många lyft man gör, man bara gör det liksom. Men det kan vara bra att veta faktiskt. Det är ett rätt tungt jobb men det är skönt att känna att man arbetar med kroppen. 

  När jag kom hem så var jag helt slut, kände mig febrig och hade ont i var enda led i kroppen. Hade 38 graders feber när jag kom hem så det kanske inte var så konstigt! Tog en ipren och slummrade till på soffan en stund, tills idol började. Mådde lite bättre och tog lite smått att käka bara! Tror nog att det ska gå bra att jobba imorgon med om man käkar lite ipren. 

  Tänk, nu är det bara 6 veckor kvar tills vi ska till Sydafrika, känns helt helt galet=) JihoooooooO!

  Hej svejs

 

Som jag har städat idag!

  Herregud, man skulle kunna tro att vi skulle flytta för idag har jag gjort en redig grovstädning av både badrummet och toaletten. Dammsugit med den nya dammsugaren och det var helt underbart. Hade ett leende på läpparna hela tiden=). Igår var ju jag och Nettan på världens nyaste ikea och det var stoooooort! Hehe. Jag var ju som sagt ute efter en avlastningsmöbel till köket och hittade en precis när vi kom in. Skrev upp numret och fortsatte shoppingturen. Den avlastningsmöbeln jag hade hittat var ganska mycket billigare än den jag hade tittat på så jag tänkte att då kan jag ju shoppa mer grejor! Hehe. Jag har varit så trött på våra "köksstolar" som egentligen inte varit riktiga köksstolar. Vi har bara haft sånna klaffstolar sen vi flyttade för att vi inte hittat några andra stolar. Nu hittade jag ett par billiga stolar som även var riktigt snygga så dom kunde jag inte låta bli. Och eftersom jag tänkte att jag kom undan billigt med bänken så, ja ni fattar=)
  När vi kom ner till där man tar kartonger och sånt så fanns ju självklart inte avlastningbordet som jag ville ha. Lite sur och ännu mer hungrig tänkte jag att, skit samma, nu köper jag detta och sen får vi ta en liten snabbrunda till. Det var ju så sjukt stort och vi hade tagit ganska god tid på oss att gå igenom hela ikea så klockan var 16 när vi satte oss och åt köttbullar (mums).
  Vi gick i alla fall en runda till och kom efter mycket om och men fram till att det kanske var en byrå jag skulle ha. Vi hittade en som var perfekt och inte så dyr heller. En svart snygg sak med ett bra djup så man ändå kunde jobba vid den om man säger så. När vi kom ner och skulle hämta den var den också slut!!!!!! Blev sur och kände att nu orkar jag inte mer. Byrån fanns även i vit men då var den lite dyrare men jag kände att, det är nu eller aldrig! Så jag tog den. Och gud vad bra det blev måste jag säga. Är så grymt nöjd med alla mina köp igår. Helt perfekt! ni ska få se lite här=)

Före=)


Efter=)




  Jag har även tagit bort kakeldekoren från köket nu. Var så trött på möntret och det började släppa lite i kanterna, men jag måste säga att det har hållt väldigt länge. Det är nog mer än 1 år sen jag satte upp det.


  Skönt tycker jag, och som jag har putsat och städat idag. Så skönt med ett rent hem! Här kommer bilder på köksstolarna. Det blev ett helt nytt köksbord med känns det som! Helt underbart.





  Snyggt va=)

  Jag har även puttsat upp badrummet så här kommer en bild på det med! Tänkte jag själv kunde ha detta som en liten påminelse på hur fint det kan se ut här ibland=)



  Härligt härligt!

Ikväll har vi lagat hamburgare och idag testade vi det nya friscobrödet, det dom har på max. Och det blev så jäkla gott=) Mums mums!



Nu ska jag kika på ullared och gosa med kissen!

Stor kram


Ullared imorgon igen!

  Ja, det fick bli till att åka tillbaka till Ullared imorgon igen. Vi glömde lite grejor=) Hehe. Nedå, Claes köpte en adapter som var väldigt dyr som var tänkt att vi skulle ha i Afrika. Men när vi kom hem upptäckte Claes att det var en adapter som man kunde ha till att ladda Ipod med=) Hehe. KLANT!!! Men det går ju åka dit igen. Alltid trevligt, och vem vet. Man kanske får träffa Morgan och Ola-Conny (Ola-Conny, vilket underbart namn).

  Idag har jag jobbat hela dagen och jäklar vad vi har fått undan grejor. Jag har beställt en massa ljus som skulle varit till ljusveckorna men nu har ljusveckorna flyttats fram till obestämt datum så det var 3 stor pallar fulla med ljus som skulle komma upp+komma in på lagret och idag blev vi klara med det slitet. Nu är det gjort iallafall och det känns skönt att kunna ta helg nu efter två dagars hårt slit med detta=)

  På söndag ska jag till Ikea. Åker runt runt på shoppingrundor=) Hehe. Men på söndag ska jag och Nettan dit för att kolla in världens nyaste Ikea! Har länge tänkt att på att köpa en avlastningsbänk till köket men vi får se hur dom ser ut i verkligheten. Måste kännas rätt för att det ska få komma innanför mina dörrar=) Hehe. Ja ja, vi får se hur det blir helt enkelt! Men det skulle vara så skönt att få lite mer yta att jobba på i köket. 

  Nehepp. Nu ska vi fortsätta fredagsmyset här hemma. När jag kom hem från jobbet hade Claes fixat fajitas och det var ruggigt mysigt och gott och sen lite tända ljus, idol, och nu Americas got talent i soffan. Älskar att krypa in i värmen så här på hösten. Känns helt underbart att kunna tända lite ljus och inte svettas röven av sig i lägenheten. 

  Nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!

  Det är denna avlastningsbänken jag är mest sugen på i alla fall!


 Hej svejs!


Massa nya grejor=)

  Ja, ibland shoppar man loss! Hehe. Igår sa jag ju att vi hade shoppat lite och då inhandlade jag en ny ljuslykta. Det är så mysigt här hemma nu när man tänder en massa ljus. Som tur är är det ljusveckor på lagerhaus snart så man kan lagra upp lite. Med ljusveckor menar jag att det är 30% på alla ljus (allt med vekar) i två veckor i streck. Det är bra grejor det! Så här ser lyktan ut i alla fall=)



  Ikväll lagade jag kycklingklubbor och det blev verkligen supergott. Gjorde en liten marinering först av soja, vitlök, ingefära, sambal olek, lime, socker och gräslök. Om ni vill ha recept kan ni fråga så ska jag försöka ge er detta. Sen blev det bulgur och broccoli till det. Spadet som blev över när kycklingen var klar gjorde jag en fond av.



  Ser kanske inte så gott ut men det var det i alla fall=)

  En annan ny grej som dök upp på posten idag var våran nya damsugare. Och jävlar vad den suger! Helt underbart. Vi satte den på den lägsta sugkraften och då var den nästan bättre än vår gamla så när man kör på med full kareta då jäklar suger den bra! hehe. Den är från OnOff och heter Nilfisk.



  Det ska bli en fröjd att damsuga i framtiden=)

  När jag var hemma upptäckte jag något som vi tog upp innan jag flyttade hemifrån för mer än 2 år sen. Förra sommaren hade vi inbrott 2 gånger och jag tror att det kan bero på att vi har det helt insynskyddat om man säger så. Mamma är lite för kär i våran häck för att pappa och jag ska få viljan igenom och såga ner hela skiten. Ni kan väl hålla med om att den är lite väl hög för tillfället?!!!



  Hahah!! Gillar denna bilder=)

  Nehepp! Nu är det idol och då kan man ju inte hålla på att blogga!

  Hej svejs

Kräftskiva i helgen=)

  Ja, då har jag varit hemma på kräftskiva i helgen. Det var en riktig höjdarkväll alltså! Jag jobbade hela förmiddagen och så åkte vi direkt efteråt och åkte förbi och hämtade Claes föräldrar för dom skulle också vara med. Sen blev det mat och kräftor och sen blev det sång och musik för hela slanten. Jag har filmat lite så ni kan få vara med på våran trevliga kväll! Ni får uräkta min hemska sångröst som ljuder så det skorrar i hela högtalarna men ni får ha överseende med det=)

Det brukar bli så på kräftskivor att lite låtar hittas på under kvällen och här är en tillägnad Lagerhaus=)



Sen har vi våra spelmän på mandolin och ukulele som körde en fin trudelutt=) GRYMT!



  I söndags träffade jag Kajsa som jag inte sett på ett år för hon har varit i USA och strosat runt så det var himla trevligt. Himla kul att ses igen!

  I måndags kom Sophie till mig och vi for till Becko och fikade lite. Alva har blivit en stor flicka nu och Sophie har inte långt kvar till hennes lilla ploppar ut! Var himla kul att träffa dom båda som vanligt och vi har alltid massor att prata om=) Jag åkte hem på måndagen sen för jag skulle jobba på tisdagen.

  Idag har vi gjort massor. Städat, åkt till tippen och så har vi storshoppat! Oj, jag glömde visst säga att vi var i Ullared igår. Blev så sugna på att åka dit när vi såg första avsnittet i måndags. Blev bara lite småshopping men ändå. Tvättmedel och shampo och sånt och det behövs ju alltid. Var lite tomt i skåpet nu så det var dags för en liten tur. Såg ingen Morgan eller någon "Ola-Kjell" eller vad hette han egentligen? Idag har jag shoppat en lykta, ett knivställ, kattsand och en karda till kissen så hon inte fäller så jäkligt=)

  Glömde en sak till vi har gjort idag. Vi har röstat! Det var spännande måste jag säga. Var ju första gången för mig. Sist det var val var jag bara 17 och just på gränsen till 18 så nu var det debut=)

  Som sagt, en dag full med aktiviteter så nu blir det lite slappo i soffan!

  Ha en fin dag!

  Kram kram

Torsdag!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen! Det har gått superbra och vi har fått massa gjort. Skönt när man känner att det börjar ordna upp sig lite här och var. Imorgon blir det bara att bygga färdigt hyllorna och borden så att det blir extra snyggt hos oss=) 

  Nu har innebandysäsongen börjat igen så nu blir man lite ensam om kvällarna när Claes är iväg och springer av sig. Inget bra på tv för tillfället så jag sitter bara och kikar runt på en massa sidor på internet=) Man kan snöa in på allt möjligt ju. Men det är bara positivt!

  Nu kom jag på vad jag ska göra! Måste se på Ernst från förra veckan, jag missade ju det när jag var iväg!

  Ha en fin kväll allesammns=)

  Kram kram

Massa roligt=)

  Idag har jag jobbat hela dagen och sen blev det direkt hem och laga mat och sen vidare till Hanna för att snacka lite skit och berätta om resan. Här kommer lite roliga grejor!

En låt som spelades på Cypern som jag tyckte var jätterolig. Vi dansade till den på kareoke baren och hörde den hela tiden=)


En man som har fått lite för mycket och dricka och tycker fortfarande inte att det räcker!


Leif Gw Perssons bästa! Han är för skön. Det bästa kommer efter 2.36! Så himla kul=)

Nu ska jag gå och sova och imorgon blir det jobb igen=)

Hej svejs go vänner!


Hemma från en underbar resa på Cypern!

  Hej hej igen=)

  Nu är vi hemma från en härlig resa på cypern. Vi har verkligen haft det kanon med 35 graders värme i skuggan hela veckan och skinande solken och mycket bad.

  Vi kom till hotellet sent på måndag kväll så då var det bara sängen som gällde. Första intrycket på hotellet var ju inte det bästa med en ödla på rummet och en myrstack utanför toaletten men jag måste säga att det blev bara bättre och bättre, och på slutet ville man knappt åka därifrån. På tisdagen sen skulle vi gå ner till stranden för jag hade bestämt mig för att vi absolut inte skulle ligga vid poolen och att stranden was the place to be. Vi gick och gick och till slut kom vi ner till en "strand", eller kan man kalla det havet istället för någon strand var det inte. Det var ett stenbrott med jord och klippor och några stenar ner till havet. Såg för gräsligt ut så vi vandrade tillbaka upp till poolen igen. Där låg vi hela veckan sen och det var ett kanonfint poolområde.
  På onsdag eftermiddag åkte vi ut på en katamarantur på havet. Superhärligt och romantiskt att åka ut och ta ett kvällsdopp och titta på solnedgången ute på en superlyxig båt. Helt underbart!
  
  På torsdagen blev det bara slappande vid poolen och in och käka på staden på kvällen.
  Fredagen drog vi till ett vattenland och spenderade hela dagen med att åka vattenrutchbanor och plaska runt i en massa olika pooler. Superhärlig dag och på kvällen åkte vi in till Fig tree bay och åt. Himla smidigt att ta sig överallt med buss och det kostade bara 1 euro att åka överallt. Superbra!
 
   På lördagen låg vi vid poolen och slappade. Vi hade börjat prata med ett norskt par som också bodde på hotellet. Dom var med på katamaranturen också. Så dom frågade på eftermiddagen om vi ville ta ett dopp med dom i havet och det ville vi ju. Vi gick åt ett annat håll denna gången och kom ner till en supermysig strand. Där låg vi och plaskade i det varma vattnet en rätt lång stund. Sen gick vi tillbaks till hotellet och bestämde att vi skulle ut och käka med dom på kvällen. Först gickvi till en engelsk pub och kollade på fotboll och sen gick vi till en supergod mexicansk restaurang och åt. Efter det gick vi till en kareoke bar och där var det drag vill jag lova. Jag sjöng och det var inte vackert och sen blev det lite dansande och hemfärd rätt sent på natten.

  På söndagen var det slappo vid poolen igen och sen ett dopp med våra norska vänner i havet på eftermiddagen. På kvällen gick vi ut och åt igen tillsammans och sen blev det en rätt tidig kväll hem till hotellet för att sova ut och vara redo för hemresan på måndagen.

  Det har varit en helt grym resa alltså. Superskönt att få komma iväg tillsammans efter att vi båda har jobbat hårt hela sommaren. Nu känner man sig uppvilad och på g för jobbet igen. Igår jobbade jag och jag tyckte verkligen det var superkul att komma tillbaks igen.

  Här kommer lite härliga semesterbilder. Om ni vill se mer kan ni kika på min facebook där alla bilder finns!


På flygplatsen

Hotellet

Den fula stranden


Poolen

Första kvällen på en restaurang

På väg till katamaranturen





Lunch på rummet

Vid poolen

Rolig flinta bil!

På den godaste restaurangen!


På Waterworld!



Claes åker en läskig rutchbana!

En rolig pub som bara visade vänner!

Vi och våra norska vänner på en mexicansk restaurang!


Utsikt från hotellet!

Här var ett litet hopplock av bilder från resan!

Ha en fin dag=)

Hej svejs


RSS 2.0