Tjoho!

  Nu sitter jag här med en kopp te. Gud vad skönt det är att ha tid på sig på morgonen tycker jag. Inatt hade jag ruskigt svårt att sova. Det är så himla jobbigt när man ligger och vänder och vrider på siga och somnar aldrig. Man hör att Claes ligger i jämte och snarkar men jag kan inte somna. Ja ja, någon natt nån gång ibland är det ju ingen fara att inte sova, det är värre om det är många nätter i rad. Lite trött är jag trots allt idag.

  Ska till jobbet vid 12 så jag ska sitta och dricka mitt te länge nu. Så himla gött=) Ute regnar det och det har gjort det hela natten men det gör inget när man ska jobba. Ikväll blir det quiz på Harrys och då ska vi fasiken ta hem det tycker jag. Fast det är bara roligt att vara med och få tänka till lite=)

  Ha en skön dag allesammans!

  Kram kram

Mums vad gott=)

  Har precis käkat hamburgare. Hemmagjorda hamburgare och de var inte dumma idag alltså. Idag har jag varit ute på två prommenader i solskenet. Först gick jag runt en sväng längs med nissan och bara njöt av solskenet. Gick en till nilssons och provade ett par skor som jag önskat mig i födelsedagspresent av Claes. Dom är grymt snygga tycker jag allt. Sen gick jag in en sväng på jobbet och snackade lite. Vi har även sett 2 filmer idag! "Alvin and the chipmunks 2", den var sådär måste jag säga. Har inte sett 1:an så kanske var därför jag inte hängde med hela tiden. Men men, den var helt okej. Sen såg vi "G.I Jane" och den var ruskigt bra alltså. Demi More som rakade av sig håret och kämpade hårt som fasiken på en militärutbilning.

  Nu sitter vi mätta och goa och kikar på mästarnas mästare och det är final. Spännande! För er som har sett det så tror jag det står mellan Louise och Armand men man vet ju aldrig. Allt kan hända=)

  Den andra promenaden idag gjorde jag efter de två filmerna, hade sån grym huvudvärk så jag var tvungen att få lite frisk luft och det hjälpte faktiskt rejält mycket. Nu har jag ingen huvudvärk alls.

  Imorgon blir det jobb, undrar om det kommer några nya roliga varor imorgon. Blir spännande att se=)

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kiss kiss

God förmiddag=)

  Vaknade vid 11.15 helt förvånad. Var längesen jag sov en hel natt och vaknade så pass sent. Skönt det där=) Nu sitter vi och kikar i all reklam vi har fått! Jag gillar att kika i reklam=) Man blir sugen på att köpa allt nästan!

  Tänkte gå ut och gå en sväng nu, har sån grym mensvärk så det kan vara skönt att ta gå och tänka på något annat. Blev ett kort inlägg men idag kommer det nog inte hända så mycket tror jag inte!

  Hej svejs=)

Söndag med städning...

  Usch vad jag hatar att städa alltså. Kan vara att jag har lite PMS också men idag var det riktigt irriterande. Jag tycker det kan va ganska gött att plocka och damma och så, men sen kommer det till dammsugning. Jag HATAR vår dammsugare. Den är stor som ett hus, väger ton och suger hur dåligt som helst. GAAAH vad sur jag blev i slutet. Tömde påsen, det hjälpte inte, drog och slet i dammsugaren men den kom ingenstans. Nu sitter jag och retar upp mig igen, irritationen hade lagt sig lite nu men nu brusar jag upp mig när jag tänker på det. Nästa gång får Claes dammsuga.

  Har varit så himla sugen hela dagen på att dra till Ikea och kika lite. Inte för att jag skulle köpa så mycket men vi behöver rullgardiner till sovrummet för dom vi har mörklägger ingenting knappt så man vaknar väldigt tidigt nu på mornarna. Kanske ska åka dit en sväng imorgon kanske. Men Claes får man väl aldrig med till Ikea, det är något jag får sköta själv.

  Ikväll blir det nog en filmkväll igen. Vi har precis fått vodler och det är rätt gött. Inte för att det fanns så många filmer där än som man vill se, mest en massa skit. Men man kan ju hyra nya filmer där med och det är ju ganska bra. Det är ju en massa roligt på tvn också ikväll med=)

  Är rätt trött så det kanske får bli en eftermiddagsslummer nu!

  Hej svejs

God lördag!

  Idag är det mor mins födelsedag!!! GRATTIS GRATTIS!! Ringde och sjöng lite vackert i luren i morse, hoppas du inte fick några men av hur det lät, hehe.

  Igår var vi på födelsedagsfest för Claes klasskompisar Emmy och Sanna. Det var trevligt, synd bara att det inte var så mycket folk, men folket som var där är ju toppen! Vi gick hem i hyfsad tid för jag skulle jobba idag så då ville man ta det lite lugnt.

  Idag har jag som sagt jobbat till kl 15. Stannade en liten stund till och snackade lite skit med mina trevliga jobbarvänner. Nu ska vi nog snart iväg och handla lite. Är lite spänd på att använda scanern för första  gången. Ska bli roligt! Ikväll blir det nog lugnt, film och god mat och så där. Är lite sugen på att göra potatisgratäng. Sen är jag väldigt sugen på att käka kycklingvingarna på Harrys. Dom är så gudomligt goda, men det får bli en annan gång. Claes har ju aldrig ätit dom så det måste vi göra någon gång.

  Nu ska jag hjälpa Claes med disken tänkte jag och sen blir det åka och handla!

  Ha en skön lördagkväll!

  Puss puss


Fy fan så sjukt alltså!

  Igår kollade jag på Uppdrag gransking - den andra våldtäckten. Herregud säger jag bara. Vilket jävla samhälle! För er som inte sett det så handlar det om en kille som våldtar en tjej på skoltoaletten och hon anmäler det direkt. Hon håller sig till precis samma historia hela tiden och killen erkänner i sitt andra förhör och berättar precis samma historia som tjejen har berättat. Men hela samhället står bakom honom för att har är en sån hyvens kille, snygg och trevlig och har lätt för att få tjejer så varför skulle han behöva göra så?! Han ändrar sitt erkännande och säger sig vara oskyldig till slut men då är det redan för sent. Han blir dömd i både tings och håvrätt men ändå står samhället bakom honom. Hans mamma startar en sida på facebook som kallas fria "oskar" och där skriver en massa männsikor från samhället hemska saker om den här tjejen. Att hon bara hittat på den här historien för att han inte ville va ihop med henne och att hon bara ville tjäna pengar. Alla hade en åsikt och ryktena var hur många som helst, men den här tjejen hade hela tiden hållit sig till sin historia. Den sanna historian!

  Det hemskaste var nog skolavslutningen tycker jag. Flickans mamma kände att det skulle bli tufft så dom reste bort. Men killen var välkommen in i kyrkan och det blev en så sjuk stämmning. Folk aploderade och hyllade honom, och han delade ut blommor till sina gamla klasskompisar. Senare på kvällen våldtog han en tjej till och där fanns det till och med DNA bevisning. Hans sperma i hennes trosor, men trots det trodde ingen på henne och höll fortfarande honom om ryggen. Helt helt sjukt! Se den här dokumentären! Det är ett måste!

http://svtplay.se/v/1939668/uppdrag_granskning/del_9_av_22

  Ska dra ner på stan en sväng och kika lite. Behöver en ny foundation och igår fick jag 50 kr från kicks och 20% på valfri vara + att jag har personalrabatt=) Så det blir en foundation av det och så behöver jag en ny maskara.

  Ha en fin dag och se gärna Uppdrag granskning idag om ni inte har gjort det! Det är nästan Louise fallet klass på denna!

  Hej svejs

Vilken underbar dag!

  När jag gick till jobbet idag var det riktigt varmt. Sen kom det kunder till jobbet som sa att det var 19 grader i solen och det kan jag tänka mig. Folk gick i vårjackor, vissa i t-shirt vilket jag nog inte hade gjort, men när jag var ute en stund på stan med flyers inför vår party kväll så hade jag bara en munkjacka över en t-shirt och jag blev riktigt varm. Helt helt underbar! Man ser verkligen på folk att de ser lyckligare ut när de går i solen tittar fram. Åh vad jag älskar den här tiden!

  Det var himla kul med partykväll måste jag säga. Vi ökade försäljningen mycket så jag hoppas att vi kommer ha någon sån här temakväll någon annan gång snart. Uppskattades verkligen av kunderna och det kändes som man kunde prata mer med dom och hjälpa till mer för det var egentligen bara försäljning som gällde sista 3 timmarna. Kul kul! Men nu är jag helt helt slut i kroppen och trött i huvudet. Lär ju somna i soffan när som helst känns det som!

  Nehepp, nu ska jag lägga mig ner och kanske snart sluta mina ögon!

  Hej svejs

Tjoflöjt!

  Jag är laddad till tusen nu! Hoppas det kommer mycket folk idag alltså. Känns som det enda jag tjatar om är den här partykvällen men vi har gått och laddat nu i flera veckor. Ska bli kul att Nettan kommer tillbaks från Norrköping idag också så hon får se allt vi gjort när hon har varit iväg. Hon har varit och byggt upp en ny butik i Norrköping så hon är nog ganska sleten efter hårt jobb.

  Sitter och kikar på efter 10 nu. Jackie från Paradise hotell sitter och berättar om sin pappa Svartenbrandt och hennes uppväxt. Ingen rolig uppväxt precis. Himla bra ämnen dom tar upp i det här programmet alltså.

  Ringde mor min innan och frågade om lite boktips. Tänkte jag skulle köpa en massa böcker nu som jag kan ha med mig på Afrika resan. Får se, kanske läser ut dom innan men då kan jag bara köpa nya.

  Så himla härligt väder det är. Känns att våren är här nu! All snö är borta och igår var det över 10 grader här i Halmstad. Helt underbart! Vi gick ut på stan och delade ut flyers i bara munkjacka och man frös inte. Helt helt underbart! Det bästa med våren är att man vet att man har hela sommaren framför sig=)

  Nu ska jag dra till jobbet!

  Hej svejs

Ont i magen som tusan!

  Aj aj aj! Nog stuvade makaroner som sätter sprätt på magen alltså. Magknip så in i hvete. Men men. Det är bara att bita ihop. Är helt helt helt slut i kroppen. Känns att vi har jobbat stenhårt nu de senaste dagarna och hunnit med mer än vad man kan tro. Nu är jag riktigt taggad för partykvällen imorgon i alla fall! Shit alltså, hoppas att det kommer massa folk!

  Nu ska vi hitta på något. Claes har tittat på fotboll och lyssnat på hockey på radio så han har inte varit så anträffbar  på hela kvällen så nu får man passa på när allt är slut=)

  Ha det fint allesammans!

  hej svejs

God morgon, god morgon!

  Sitter här med en kopp te och njuter framför the voice. Underbart med morgonar ibland! Ska snart iväg till jobbet men idag blir det nog fokus på varorna. Vi har hunnit med så jäkla mycket nu när vi haft praktikanter. Imorgon är det som sagt partykväll på lagerhaus så kom in och parta loss=)

  Nu måste jag sluta för att Claes ska ha med sig datorn för sitt plugg i skolan! Ha en fin dag så hörs vi snart!

  Hej hej

Snart blir det jobb=)

  Ska snart springa till jobbet. Skulle bara uppdatera lite innan. Igår när jag kom hem var jag helt slut. Vi hann med en massa igår men det kan ju bero på att vi hade 2 praktikanter som hjälpte till. Himla bra, så vi får se hur mycket vi hinner med idag. När jag kom hem i alla fall så kände jag inte för att laga mat över huvud taget. Tänkte först gjort köttfärssoppa men jag kände att det skulle ta sån tid så jag tänkte som plan B att vi skulle göra lasagne. Men vi hade inga plattor så då kom jag på att man kunde göra moussaka, men va fan, vilken idiot jag är. Orkade ju inte laga mat egentligen och till slut står man och rör i en gryta köttfärssås, en med ostsås och i en gryta puttrar potatis. Haha, vilken trög människa man är. Men det blev verkligen så jäkla gott. Jag improviserade mes hela rätten och det är så kul när man lyckas med något då liksom. Ska bli gött att ha med sig i lunchlådan idag.

  Nehepp, nu måste jag sticka!

  Ha en fin dag allesammans=)

  kiss

En hel helg i Vetlanda!

  Tjoho!
  Nu är jag hemma igen. Jag åkte till Vetis vid 8 i lördags och kom fram vid kvart i tolv ungefär. Sen kom syrran och vi käkade lunch. Sen tittade vi på en massa fotalbum från när vi va små och så satt vi och snackade en massa. Sen såg jag Becko utanför fönstret, hon och hennes mamma och Alva hade varit på en promenix så jag sprang ut och pratade lite, sen följde jag med dom hem till grannhuset och fikade lite. Så himla skönt att man har våra hus så nära så man har en samlingspunkt när man kommer hem. Sen satt vi och pratade en liten stund där hemma om gamla minnen och sånt och sen sprang jag tillbaks hem. Då hade Linnea kommit och vi fortsatte titta i gamla album. Alltid roligt att kika på gamla bilder. Mor min lagade en kanongod middag och mormor och morfar kom och vi firade mor på kvällen där. Himla trevlig kväll! Runt 21 tiden kom Sophie och Thomas och vi spelade cluedo. Det är så grymt kul det där spelet. Det är så himla spännande=)

  Söndagen började med en god frukost och sen åkte jag och pappa iväg och hämtade Linnea och drog vidare till torpet. Vi fick stanna uppe vid vägen och gå ner till stugorna och det var tungt vill jag lova. Blötsnö som man inte fick något fäste i så vi var helt dyngsvetta när vi kom fram. Det var så underbart väder och solen värmde till och med. Vi gick in i farbror Jan och Bodils nya inbyggda varanda och fikade lite och sen vandrade vi tillbaks i blötsnön upp till bilen. En härlig förmiddag! Sen blev det kålpudding hemma och det är en av mina favoriträtter måste jag säga. Så himla gott trots att det luktar lite fis. Sen åkte jag till Sophie och Thomas och satt och snackade och beundrade Thomas när han stekte pannkakor. Hehe! Mycket sen, men sen i alla fall åkte jag hem och åt rostbiff och sen bar det av till Nässjö och tåget hem. En skön helg har det varit verkligen. Har hunnit med massor känns det som.

  Nu ska jag till jobbet och jobba. Denna veckan är det ju partykvällen och vi är så laddade. Vi har två praktikanter denna veckan med så det kommer gå undan tror jag. Ska köra rejält med dom! HAHAHA!! Nedå=)

  Ha en fin måndag så hörs vi snart!

  Hej svejs=)

Shit vad nära ögat!!

  Fy fan alltså! Jag sitter här och skakar för tillfället. Har inte hämtat mig riktigt än. När jag kom hem från jobbet ringde syrran och hon hade precis ätit kebabrulle och då blev jag också väldigt sugen på en kebabrulle. Vi hade inte bestämt vad vi skulle käka för något så vi bestämde oss för kebabrulle=). Jag skulle åka och hämta det och när jag gjort det skulle jag köra över järnvägen. Bomarna var nere och ett tåg hade åkt förbi. När bomarna åkte upp började jag åka utan att tänka på att det var rött ljus på bomarna. Dum i huvudet eller!! Och otur som jag hade stod det en polis på andra sidan järnvägen som vände om och åkte efter mig ända hem. Jag hade ju inte tänkt på vad jag hade gjort så jag gick igenom hela min körning. Vi körde ända hem till mig där han satte på blåljusen vid vår parkering. FAN FAN FAN FAN FAN tänkte jag. Varför händer alla saker alltid mig?!!! Jag har ju inget körkort än så jag var rädd att jag skulle få böter för det med. Men i alla fall, jag gick ut och pratade med honom och han var jätte trevlig. Jag fick blåsa, vilket jag inte har fått göra sen jag fick mitt körkort. Sen fick jag säga mitt personnr och mammas födelseår och hennes namn så kollade dom upp mig. Jag fanns där och det var inga problem att jag inte hade mitt körkort. Polisen sa att "Om jag hade varit en sån där polis polis potatisgris så hade du fått minst böter men nu släpper vi det här så får du ha en trevlig kväll, du vet vad du har gjort för fel och du gör inte om det!" Usch vad jag skakade efteråt. kunde knappt ta mig upp för trappan, men vilken snäll polis. Jag tänkte bara, nu blir det böterhelvete också. Eller jag hade till och med kunnat förlora körkortet. Fy fan vad hemskt det hade varit. Jag hade inte rest mig ur sängen på flera dagar om jag hade förlorat körkortet. Usch usch usch! Tack polismannen och gud för att det var en mycket snäll polisman!

  Idag har jag jobbat också och det har gått väldigt smidigt. Roligast idag var när jag fick ta sönder tårtfat som vi fått som var fel på i just den leveransen. Synd på så fina ljusfat men mycket kul att få ta sönder saker! 
  Nu är det fredagsmys på gång. Jag har laddat upp med en påse från hemmakväll dagen till ära. Ingen stor påse utan bara lite lakritsbitar. Det är dom som är godast=)

  Ha en trevlig kväll allesammans! Jag ska försöka koppla av efter min traumatiska upplevelse ikväll!

  Tjoflöjt

Godkväll allesammans!

  Ja, idag har det varit torsdag och jag har en dunderblåsa under läppen som gör gigantiskt ont. Men annars har det varit en bra dag. Jag fick ett brev på bosten om mitt nya körkort så jag klistrade bara en bild och skickade iväg det. Hoppas snart ha en nytt körkort i min ficka. Tänk vad handikappad man är utan kort och körkort egentligen. Om någon skulle fråga mig om legitimation så har jag inte det och det är inte någon hitt. Då känns det som när man var under 18 och försökte komma in på Utposten och dom frågade efter legg och man fick vända i dörren och gå med skamset huvud genom kön.

  Idag har jag jobbat och vi blev färdiga med fyndhörnan idag. Det är fortfarande lite stökigt men inte alls som det var innan så det är himla skönt. Sen plockade jag upp lite ljus och fixade och donade lite. En skön och inte så händelserik dag men det är rätt gött det med ibland.

  Vi ska ha en partykväll nästa torsdag och det är jag så himla taggad för. Vi har delat ut kuponger nu i snart en vecka för om man tar med sig den kupongen man får så får man 20% på hela sitt köp så för er som bor i Halmstad så är det bara att dyka in och hämta er inbjudan. 20% gör ju ganska mycket om det är något man har spanat in lite extra sådär.



  Vi kommer även att bjuda på lite cider och snacks så det är bara att kika in efter kl 15 den 25 mars!

  Claes sitter hr bredvid och vill visa mig en massa roliga klipp så det ska han få göra. Vi kollade lite innan med och då var det ett himla roligt klipp med en snubbe på en slags chattsida. På denna chattsidan har man webcam och trycker next om det inte är någon man vill prata med. Den här killen hade satt upp sin dator vid ett piano och satt och spelade och sjöng om varje person han såg! Haha. Vilket härligt påhitt=)



   Haha, sen är det en annan väldigt rolig film om ni kikar på den här länken! Skrattade så jag fick lite ont i magen=)
http://www.idiot.se/2010/03/10/den-gomda-trumpeten/

  God natt vänner!

  Kram kram

Quiz igår!

  Igår var det personalmöte och en lång dag men det gick fort som tusan. Det var mycket att göra och det mesta blev gjort. Nu ska vi bara försöka få ut lite grejor från lagret med så känns det mycket bättre.

  Sen på kvällen var det quiztime. Igår gick det käpp rätt åt h-vete! Temat var Irland och vi kunde inte jättemycket om man säger så. Lite trist, men vi kommer igen nästa gång! 

  Idag blir det jobb igen fast jag börjar inte förens kl. 13. Tänkte jag skulle göra lite fläskpannkaka innan jobbet så jag ska börja fixa med det snart för jag måste gå och byta vår soda stream patron innan jobbet. Haha, vilket intressant liv man har eller hur?! Men så är det ibland=)

  Nu tittar vi på Lost och det är helt sjukt spännande så jag ska fortsätta med det=)

  Hej svejs

Haha! Jag som en Avatar!



  Visst är jag het?! Tänk om man skulle sett ut så! Vad roligt livet hade varit om alla var blå=)

Hann med en hel del idag...

  Det blev först städning av lägenheten och sen gick jag till polisen. De hade inte fått in någon plånbok så jag lämnade dom bakom mig och gick ner till stan för att ta nya körkortsbilder. Är inte nöjd med bilderna alls, men men. Vem ska se mitt körkort liksom?! Ser ut som en blandning mellan en tant och ett barn. Inget vidare alltså! 
   Sen gick jag in en sväng på jobbet och stod och snackade lite. Nettan skulle köpa ny maskara så jag hängde på till kicks och sen gick jag hem och käkade äggröra.

  Ikväll har jag tränat Abs och nu lagat mat. Maten blev inte riktigt som jag tänkt mig. Först hade jag tänkt att göra biff med hoisin sås men när jag tog fram lövbiffen jag köpt i söndags var den helt grön. När jag öppnade paketet kom det en rutten stank mot mig. Inget vidare alltså så det var bara att tänka om och göra något annat. Plockade fram kycklingfilér och tinade upp dom lite snabbt och gjorde någon sås. Såsen blev ruskigt stark men det var gott. Nu ligger jag i soffan och kikar på Mästarnas mästare. Kul program det där!

  Ha en fin kväll!

  Kram kram

Förmiddag en helt vanlig tisdag!

  God morgon kan jag ju säga. Jag har faktiskt varit upp ett tag men inte allt för länge. Idag är det städning på gång igen. Jag fattar inte hur det kan se så grisit ut efter bara några dagar. Helt sjukt, men det är ju dels katten som fäller hela tiden men även vi. Hatar att städa, det är så grymt trist. Men men, städa är ju till för att göras.

  Jag är ledig idag som ni kanske förstår och jag tänkte jag skulle gå till polisen och se om dom fått in någon plånbok. Inte för att jag tror det men man kan ju titta i alla fall. Men jag har inga pengar ute till hittegodsbetalning. Jag vet inte om det fungerar så men är den där så vet jag ju att den är i säkert förvar. Jag kan inte ta ut pengar nu ändå, för jag har spärrat mitt kort. Men det finns ju andra kort i plånkan som man gärna vill ha tag i. Vi fick Ica kort förra veckan och det stoppade jag i plånkan i fredags. Typiskt, men det är bara sånt där bonuskort så det är inga pengar på det.

  Nehepp, nu ska jag dricka upp mitt te och sen blir det storstädning. Tänkte jag skulle gå och träna sen med, men det vore kul med något pass tycker jag. Claes har datorn så jag kommer inte in till träningsbokningen. Vet inte hur man kommer in på det här=) Får se helt enkelt!

  Ha en fin dag allesammans=)

  Kram kram

Godkväll alla glada!

  Här sitter jag i soffan och dricker laktosfri mjölk i godan ro. Det händer verkligen inte ofta att jag dricker mjölk men ibland kan det vara gott med ett glas. Idag har jag jobbat nästan hela dagen, började rätt sent men jag jobbade till stängning. Var faktiskt rätt rädd när jag stängde idag. Hade en sån jäkla mardröm i mellan fredagen och lördagen. Jag vaknade runt 6 och grät och kunde inte somna om. Hehe, helt sjuk dröm alltså. Det var jag, Erika och en tjej till som jag inte kan sätta fingret på riktigt. Kändes som det var en praktikant men ingen jag kände igen. Vi skulle stänga alla tre vilket var lite konstigt, och när vi hade stängt och fixat klart allt ser vi att det står två mörkt klädda män nere i butiken, rätt gömda och plockar ner saker i sina bagar. Vi blir ju rädda och frågar vad dom gör och dom trodde säkert att dom var själva på något vi. Båda plockar upp sina pistoler och tvingar oss att plocka ner saker i deras väskor. Sen tvingar dom in Erika på lagret och slänger ner mig på golvet och trycker pistolen mot min nacke. Jag försöker skrika och jag hör hur Erika gråter inne på lagret. Vi gör precis som dom säger men vid ett tillfälle när en av snubbarna trycker ner den andra tjejen på golvet lyckas jag fly och jag springer upp till den nya restaurangen som heter Norreport. Där satt jag helt förstörd medans dom ringde polisen. När polisen kommer ser jag dom gå lugnt och stilla upp mot restaurangen och jag öppnar dörren och skriker till poliserna att det är dom. Sen vaknade jag och låg och krampade i schocktillstånd. Kunde inte somna om heller så jag gick ut och la mig i soffan och kollade på barnprogram. Usch vilken dröm, det värsta var att när jag låg där på golvet under pistolhot hann jag liksom tänka på alla nära och kära och vad jag aldrig skulle få uppleva i mitt liv. Usch så hemskt! Nu vill jag inte tänka på det mer.

  Som sagt, idag har jag då jobbat och kommer ni ihåg dom där skitungarna jag skrev om häromdagen. Dom där som vi sa till hundra  gånger som var så jäkla hemska. Dom kom in idag när det var typ 10 min kvar innan stängning. Jag bara tittade på dom med mördarblick igen, dom skulle ändå inte ha något och det visste jag om. Jag tänkte att nu får jag väl ett helvete med att stänga för att dom aldrig går ut. Men dom gick ganska snabbt ändå. Sen när jag låst och fixat allt så kom dom utanför dörren och stod och bankade. De sa att de glömt sin väska men jag hittade ingen. Dom blev skitsura för att de inte fick komma in men gick liksom inte. 

  Ikväll har jag käkat tacopaj och Claes är och tränar. Ska titta på Hollywoodfruar och nu familjen annorlunda.

  Fick lite klagomål av Erika att jag inte skrivit mer om Melodifestivalen, men jag säger då det. Rätt låt vann i alla fall tycker jag, sen var pausunderhållningen kanonbra tycker jag. Det var en bra festival helt enkelt men jag ser fram emot Eurovision väldigt mycket. Se hur bra Norge ordnar det i år. Jag tror ju faktiskt inte det blir lika maffigt som det i Moskva men ändå. Tror det kan bli rätt bra.

  Nehepp, ha det fint nu allesammans så hörs vi imorgon!

  Hej svejs

Vilken sjuk helg!

  I fredags jobbade jag hela dagen och slutade vid 17. Sen skulle vi vara iväg kl 18.30 hos Sanna för vi skulle ha ett sexparty. Riktigt kul kväll fram tills att vi gick in till stan för att käka på McD. När jag skulle betala upptäckte jag att min plånbok var borta. Men vi diskuterade fram att den borde vara hos Sanna för att en annan tjej hade sett en svart plånka med dragkedja på golvet där. Men när jag hörde av mig igår och ville hämta den hade hon inte hittat någon. Fasiken tänkte jag och försökte samla mig och komma på hur jag skulle göra. Grejen var också att vi hade lite brottom för Claes skulle iväg till skolan och jag och Hanna skulle till Eurostop och shoppa lite. Jag fick överföra pengar till Claes kort och ta ut dom så det ordnade sig. Innan vi åkte också vill jag säga så glömde jag ta med ett kuponghäfte med en massa rabatter på Eurostop som var liksom enda anledningen till att vi skulle shoppa där. När jag skulle hämta det och låste upp dörren lyckades jag på något vis ta sönder en nyckelring som spetsade mig i fingret så att jag började blöda rejält. Det var ingen bra dag igår helt enkelt. Men den blev bättre faktiskt.

  Köpte nya gardiner och en vårig sjal som passar min vårjacka. Sen åt vi gott på cooprestaurangen. Himla gott, och inte så farligt dyrt. Sen åkte vi hem och gick till Harrys och tog ett glas vin. Sen gick jag hem till ett dukat bord med stinas kyckling och ris. Grymt gott! Sen åkte jag och Hanna till Hannas kompis och tittade på melodifestivalfinalen och jag tyckte verkligen att rätt låt vann. Är så himla glad för att Pernilla Whalgren inte kom så bra. Härligt att sätta henne på plats lite grand!

  Nu har jag kommit hem från Claes innebandy match och den sög verkligen. Dom vann men det spelade ingen roll för dom spelade som krattor. Höll på att somna stundtals. Suck suck! Men nu är jag hemma i alla fall och har precis förberett en pajdeg för jag ska snart sätta igång med en tacopaj så småningom. Vill inte göra den för tidigt bara för då blir man så hungrig till kvällen!

  Imorgon blir det jobb och det ska bli kul. Är faktiskt lite taggad för jobb nu! Ha en fin söndagskväll allesammans. 
 
  Kram kram

Afrodans!

  Gud vad roligt det är att dansa afrodans. Man blir helt dyngsur utan att det känns att man rört ett finger för att det är så kul. Känns roligt att ha kommit igång med träningen denna veckan. Får hoppas att jag kan hålla i det här ett tag till=)

  Idag har jag storstädat hela lägenheten. Fasen vad trist det är att städa, känns som man inte gör annat än att städa och städa hela tiden. Men så är det när man har en långhårig katt, men det är det väl värt=). Sen har jag rullat köttbullar i massor, men det blev en rätt sen lunch halv 5 ungefär för Claes gick i skolan till halv  4 ungefär och innan han gick blev det för tätt inpå frukosten.

  I morse tittade vi på "Fuskbyggarna", missade det igår men det gör ju inget med tv4play. Fasen vilket bra program, denna gången var det en familj som verkligen hade blivit satta i en riktig skit utan att ha gjort några fel själva. Förra gången tyckte jag faktiskt, även om det var synd om dom också, att dom fick skylla sig lite själva. Men denna gången var det verkligen synd om männsikorna. Allt hade bara gått åt helvete rent ut sagt så man ville egentligen att dom skylle fixa till allt åt dom så att dom bara kunde flytta in. De fixade till toaletterna i alla fall så det var rätt gjort. Tur att dom visar upp fuskbyggarna i tv så att ingen anställer dom igen, säger vad dom heter och så också så att man vet vilka man inte ska anställa.

  Nu är det halvåtta hos mig och sen blir det te och frallor till kvällsmat. Mums mums=)

  Puss puss

  PS. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SOPHIE!!!


En bra dag=)

  Igår var det en sån där dag som inte kändes som den hade hänt. Det var så overkligt alltihop. Det kom in några j*vla snorungar på Lagerhaus och dom sprang runt och levde satan. Jag sa till dom 3 gånger men det hjälpte inte så jag gick och hämtade Nettan som var lika irriterad som jag och hon fick säga till dom. Jag vet inte hur många mördarblickar dom här ungarna fick men det var ju inte få. De la sig på vår säng och låtsades jucka och sånna sjuka saker. Var mycket nära på att ringa vakterna men vi hotade dom så många gånger att man tänkte att är ni dumma i huvudet eller. Jaja, haha, sitter och retar upp mig igen. Kanske var lite luddigt skrivet men the point is att det var snorungar man inte trodde kunde existera. Sen ringer Erika och säger att inte Thailand blir av, som sagt en dag som man nästan inte kan sätta fingret på att den har existarat. (hmm?)

  Idag har det varit en bra dag i alla fall. Har fått massor gjort, fast allt är inte klart än. Skönt när man är 3 och kan vara på tre olika ställen samtidigt. Nettan gjorde partybord, jag gjorde badabord och Sandra gjorde påsk i entén. Härligt härligt, så idag var jag på ruskigt bra humör. När båda dom hade gått hem fortsatte jag i entén och plockade upp en jättesöt glaskanin, som man kan lägga godis i, på väggen och råkade på något vis tappa underdelen. Försökte fånga den men lyckades inte utan jag lyckades istället skada mig. Jag klämde mig på något konstigt vänster på lillfingret och fick en grym blodblåsa. Hela fingret bara dunkade och värkte men jag fortsatte ändå. Tror att jag är en slags skadefågel på jobbet. Det är jag som använder flest plåster tror jag. Känns som jag är vid vårt sjukskåp var och varannan dag. Kolla in denna blodblåsan!



  Ser kanske inte så mycket ut för världen men ont gjorde det i alla fall. Fingret svullnade upp direkt också så det var typ dubbelt så stort men nu har det sjunkit in igen.

  Ikväll blev det inget quiz men vi bestämde att vi skulle ha en heldag på lördag istället. Jag har fått ett litet rabatthäfte av Hanna på Eurostop, en massa roliga rabatter och hon hade ett likadant så vi ska åka tilll Eurostop och kolla lite grand.

  Såg ni "Svenska Hollywoodfruar" i onsdags förresten? Anna Anka är ju helt helt veck. Hon säger att Paul kan dra åt helvete och att hon inte fått ett riktigt pök på 7 år. Så lät det minsann inte i förra programmet. Vilken idiot, det är ju av honom hon får alla pengar. Grr!

  Nehepp, nu vill lilla kissen gosa! Jag duger när inte Claes är hemma. Hon har blivit väldigt pappig på sista tiden så jag har varit lite bitter här ett tag. Bara Claes som duger men nu duger jag med verkar det som=)

  Ha en fin onsdagkväll allesammans!

  Puss och kram

Stackars liten!!

  Idag blev jag väckt av chefen som var tvungen att åka till sjukan. Hon var ju i Egypten förra veckan och hade fått en massa hemska myggbett som blivit infekterade. Inget vidare det där, men jag hoppade in och jobbade. Vi byggde upp ett partajbord och man blir så sugen på att ha en dunderfest med alla fina grejor som finns nu. Kolla här vilka coola saker=)



  Härlig grejor va!!

  Stackars lilla Erika, kan förstå om du är pist of. Hon skulle ju till Thailand imorgon men nu hade resan blivit inställd. Stackarn! Får hoppas att ni kommer iväg snart!

  Jo, som sagt, vi ska ju till Afrika med Claes familj i slutet av oktober. Måste ju få köra det kortet nu när alla andra åker utomlands och jag sitter hemma i Sverige i kylan helt likblek. Det har blivit lite ändrat, först ska vi åka till Sydafrika och åka runt i 2 veckor och sen åker vi till Mozambique och slappar och solar i en vecka. Ska bli så himla skönt och jag längtar till tusen. Har kollat på lite bilder på google på Mozambique och det ser ju helt fantastiskt ut.

  Efter jobbet idag gick jag direkt till gymmet och körde ett hårt pass. Kände det att om jag inte gått till gymmet direkt hade jag somnat i soffan. Man måste göra det direkt annar hamnar man där framför något skitprogram på tvn. Sen efter gymmet gjorde vi varma mackor och det var inte igår det=)

  Ikväll tänkte jag att jag skulle se "åh, herregud" eller vad det hette, med Jonas Gardell som söker Gud på svt. Kanske kan vara något=)

  Puss och kram


Mozambique, ser itne så dumt ut va?!

Gud så trött jag blir!

Hade precis skrivit ett jätteinlägg och när jag ska publicera har internet dött. Fan vad trött man blir då!

  Skrev något sånt här i alla fall!

  Jag är avis på Erika som ska åka till Thailand och jag vill också dit. Men det är bara ca 7 månader kvar tills jag är i Afrika! Mohahah! Nedå...

  Idag har vi inte gjort så mycket. Handlat och jag har tränat. Imorgon blir det storstädning är tanken.

  Blev så sur när inlägget inte fungerade så jag är inte så pepp på att skriva något! Ber ursäkt och ber om att få återkomma imorgon!

  Kiss kiss

Vilken härlig helg!

  Denna helgen har det varit en helhelg hos Nettan för min del. Det började med att jag och Erika åkte i fredagskväll mot Båstad. Där satt vi och spelade spel och pratade till kl tre ungefär. Sen låg Erika och jag och snackade vidare till 4 eller något sånt så det blev en sen natt kan man säga. Sen i lördags skulle det ju vara personalfest. Vi höll på att fixa och dona och pyssla iordning oss och fixa mat och bål hela dagen. Sen kom de andra jobbarkompisarna och så åt vi gott och spelade lite spel och hade trevligt. Nettan hade gjort i ordning ett Lagerhausquiz som var riktigt roligt, fast svårt, så det var en av höjdpunkterna på kvällen. Det blev rätt sent igår också så idag är jag lite trött. Kom hem efter att ha kört hem både Erika och Jessica innan och det var gött att träffa Claes igen. Konstigt att man kan sakna någon efter en helg=).

  Här kommer lite bilder från kvällen!

     
     
     


  Visst ser det trevligt ut=) Himla härlig helg alltså. Nu ska jag laga mat och sen blir det en helkväll framför tvn.

  Puss och kram

Lite gamla bilder=)

  Satt och kollade igenom min hårdisk precis. Ska kolla upp lite goa låtar till helgen bland all min musik så ska jag göra en liten lista till vår personalfest. Så nu fastnade jag i mina gamla album så här kommer lite goa gamla bilder=)

   

  Maskerad i trean!

   

   

  Där var lite blandade gamla bilder=)

  Kul att kika på gamla mappar, men nu ska jag återgå till att göra en bra lista med musik=)

  Ha en fin kväll allesamman!

  Kram kram


Quiz på Harrys!

  Igår jobbade jag, inte så många timmar men gud vad vi fick mycket gjort. Vi bestämmde att vi skulle göra om lite på inreda för att få in en massa nya varor som kommit. Och det var inte lite igår, vi har inte ens splittat alla pallar än, fast det har dom säkert gjort nu innan jag kommer. Börjar inte förens vid 13 idag så nu sitter vi och kollar på Bröllopsfotografen. Bra film det där=)

  På kvällen där gick vi och åt på Harrys och spelade quiz. Igår gick det inte så bra, trots att jag hade pluggat innan. Lite hjälp fick jag av att lyssna på vinnarna innan och så men inte jättemycket. Lite trist men bättre lycka nästa gång=)

  Nu ska jag fixa mig iordning för jobbet, lite svårt att koncentrera sig när man tittar på film. Får uppdatera lite senare!

  Kram kram

Mot Göteborg!

  Snart bär det av på en liten tripp till Göteborg. Vilken underbar dag det har varit idag. Vackert väder och en helt klarblå himmel. Jag har dock inte hunnit vara ute än idag. Har haft fullt upp och verkligen storstädat hela lägenheten. Rensat och fixat, slängt en massa gammalt skit och putsat kaklet i köket, rengjort kaffebryggaren, städat mikron, tvättat alla hyllor i min sminkhylla och slängt en massa gammalt skit. Ja, det har tagit sin tid kan man säga och innan jag torkade golven gjorde jag en köttbullesmet som Claes ställde sig och började rulla. Sen skurade jag golvet. Gick som en ångvält här hemma helt enkelt. Men annars hade jag inte hunnit städa på hela veckan. Det är en hektisk vecka denna veckan med en massa som händer. Idag ska vi som sagt åka till Götet och kolla på hockey. Kommer nog hem rätt sent och imorgon blir det jobb och sen på kvällen ska jag och Hanna ut och käka upp vår vinst på Harrys och köra schlagerquiz. Hoppas på vinst där med=)

  Jag har sån sjuk mensvärk alltså. Inget roligt det här och jag är en liten Pms-råtta för tillfället. Claes sa precis att han skulle bajsa i min mun för att få tyst på min bitchighet. Men det går upp och ner tycker jag. Ena stunden skrattar jag och andra stunden ryker det ur öronen. Längtar tills det är slut och man får tre normala veckor igen.

  Nu ska jag fixa till mig och sen bär det av till götet=)

  PS. Längtar till helgen med personalfest. Har varit planerat så länge nu och nu är helgen äntligen här=)

  puss puss

Trött i kroppen!

  Oj så slut jag är nu. Det har varit en lång dag på jobbet idag! Vaknade av att telefonen ringde och Nettan i andra luren lät inte alls särskilt pigg. Hon mådde dåligt så jag skyndade mig till jobbet för att öppna. När jag kom till jobbet försökte jag få tag på folk som kunde jobba och fick till slut tag på Erika som även hon låg och sov. Som tur var väckte jag henne på rätt sida för hon var inget bitter när hon kom till jobbet. Sen har vi jobbat på hela dagen och dagen har verkligen gått skit fort. Vi har fått en hel del gjort faktiskt, mycket smågrejor och sån som är fixade. Ska verkligen bli kul att höra vad chefen kommer säga när hon kommer tillbaks från sin semester, för det har verkligen hänt en hel del i butiken!

  Nu ligger jag i soffan och kikar på tv. Tänkte jag skulle gå och kolla i kylskåpet om Claes köpt apelsiner idag. Är grymt sugen på en nu förstår ni. Sen ska jag ringa till systramin och höra hur läget är. Kollar på det där familjen anorlunda nu. Herregud vad många barn folk har. Hur orkar dom undrar jag? Skulle aldrig vilja ha så många barn, man kan ju göra det lättare för sig i livet men dom verkar ju trivas.

  Nehepp, apelsin var det!

  Tjohej

  Ps. Blev hastigt bestämt att imorgon ska vi åka till Gbg och gå på Hv71. Det ska bli ruskigt kul!

RSS 2.0