Sista dagen på jobbet!

  Känns lite vemodigt att lämna jobbet faktiskt. Måste betyda att jag tycker om mitt jobb tror jag. Idag har vi gjort massor, men det syns knappt för det har kommit så sjukt mycket varor och vi ligger efter från förra veckan när vi inventerade. Då kom det lika mycket varor ungefär. Nu är snart all jul framme i alla fall. Har varit skoj att få vara med och pyssla med julen innan man åker iväg tycker jag. Nu ska jag vara borta i tre veckor och det är längre än vad jag nogonsin varit hemifrån tror jag. Men det ska bli så himla kul!

  Ska försöka uppdatera bloggen så fort jag får tid att sitta vid en dator. Har inte riktigt bestämt om jag ska ta med min telefon eller ej. Vill ju jättegärna ha med den men jag är rädd att det kommer en feting interneträkning när man kommer hem. Nettan har visat hur man stänger av internet men det kanske inte funkar. Får se hur jag gör i slutändan men jag vill ha med den så man kan ta bilder och mmsa bloggen så ni får se hur jag har det! Jaja, får tänka ett tag till på detta=)

  Nu ska jag klippa Claes som by the way fick komma hem igår från sjukhuset. Lille mannen var lite mörbultad och sleten så man fick pyssla om honom lite. Jag gick på quiz igår med för det hade jag sett fram emot mycket och det var sista gången innan jag åkte så det var lite högtidligt på något sätt=)

  Nehepp! Hej svejs på er. Hörs snart!!


Vilken jävla dag!

  Kan ju börja med att skriva tack gode gud för att det gick bra. Ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig. Idag krockade min älskling och sånt tror man ju inte ska hända en själv om man säger så. Man läser tidningen och hör på nyheterna men det händer ju inte mig. Vid tre tiden ringer Sarah till jobbet och berättar att Claes har krockat. Hon var inte riktigt säker på reg nr men när jag sa vilket det var så sa hon att det var han. Tre bilar hade krockat och Claes var anledningen tyvärr. Han hade svimmat vid ratten och kört rätt in i en bil i ganska hög hastighet. Vi vet inte vad svimmandet berodde på men det ska dom ta reda på. Claes mår bra efter omständigheterna och ingen annan skadades allvarligt.
  Vilken schock man får!!! Jag bröt ju ihop direkt så när Sarah kom till mitt jobb fick hon ringa sjukhuset och kolla om han var där. En läkare pratade med mig och sa att allt var bra efter omständigheterna men att jag skulle komma dit. Man får ju de värsta senariona uppspelade i huvudet direkt men när jag kom dit såg han bara lite mörbultad ut, han låg där blodig och dann men det var inga allvarliga skador, bara tre stygn i bakhuvudet. Han fick mer lugna ner mig som störtbölade.

  Nu är jag hemma och har precis ätit för första gången sen frukost. Konstigt nog har jag inte varit det minsta hungrig men det beror väl på adrenalinet som pumpat runt i kroppen. Det har varit en riktigt jobbig dag men som tur är har vi haft änglavakt idag. Tackar högre makter för att det gick som det gick och att jag fortfarande får ha min älskling kvar hos mig! Vill inte ens tänka på vad jag hade gjort om jag förlorat honom, min stöttepelare, min älskling, min andra hälft! Älskar dig Claes och du får inte skrämmas sådär din lille filur!

  Nu ska jag sova för imorgon ska jag åka till sjukhuset med lite kläder till mannen. Dom klipte sönder alla så nu har han bara en nattskjorta på sig=)

  God natt god vänner! Bli inte för oroliga nu för han mår bra efter omständigheterna!



Artikel finns att läsa på www.hallandsposten.se


Mycket trevlig kväll igår!

  Ja, igår var det spelkväll och pictionary var spelet som spelades mest under kvällen. Det var en kamp må jag säga och vi var nära att vinna en gång jag och Carro. Men killarna vann båda gångerna tyvärr. Vi skyllde på att alla andra lag var bara två och dom vart tre. En hjärna mer så att säga=)

  Sen bar det av ut till Morfars och där blev det lite dans men mest chill i sofforna där. Mysigt ställe tycker jag. Morfars är en liten klubb som är inredd i 60-talsstil med en massa bra gamla goa låtar. 

  Idag har jag börjat packa, bara en vecka kvar, sen sitter vi på flyget. Ska bli så himla kul verkligen. Börjar få lite resfeber=) Tänkte jag skulle dra mig hem mot Vetlanda på torsdag efter jobbet. Mycket man ska hinna med innan det bär av. Ska bara ha packat klart innan dess. Man är så rädd för att man ska glömma något men det ska nog gå bra.

  Nehepp! Nu är det parlamentet och mys i soffan. Kollade på The Holliday innan, gråter varje gång jag ser den. Ruggigt bra film=)

  Ha en fin kväll allesammans!

  TJoho

 Ps. Grattis Alva på 1 års dagen. Helt galet vad tiden går fort=)

Redo för spelkväll! Kyckling i ugnen och s...

img_0083 (MMS)

Redo för spelkväll! Kyckling i ugnen och snart ska vi dra till Carro för att spela spel! Ska bli himla skoj:)


Nu är det slut på veckan, det är dags för ...

img_0079 (MMS)

Nu är det slut på veckan, det är dags för Fredagsmys!!! Sitter och väntar på att idol ska börja nu! Trevlig kväll:)


Skönt att det bara görs en gång om året!

  Ja, det kan man verkligen säga. Idag har jag jobbat 11 timmar, från kl 6 till 17 för det har varit inventering. Och som jag skrev som headline, skönt att det bara görs en gång om året. Helt slut i hela kroppen och knoppen. Jag hade en hel del otur idag måste jag säga. Det började när jag var halvvägs på Bazar, alla våra roliga prylar och det är mycket, då slutade min terminal att funka. Terminal är en grej man blippar in alla streckkoder och skriver ner hur många av varje det är. Det är viktigt att den funkar om man säger så för den har ett minne om vad man har inventerat. Som tur var hade den inte förlorat något minne. Sen skulle jag ge mig på presentpappren. När jag precis var klar med alla!!! Då dog min terminal och det gick inte att få liv i den. ALLT FÖRSVANN!!! Jag höll nästan på att börja lipa! hehe. Presentpappren är så himla tunga att lyfta på och räkna så det var nära bristningsgränsen där. Som tur var fick jag hjälp att räkna dom igen men det var surt som citron!

  Igår var vi på presonalmiddag hemma hos Morgan och det var mycket trevligt, god mat, gott sällskap och många skratt blev det. Lite planering inför julen blev det också.

  Ska gå och lägga mig tidigt ikväll för imorgon blir det jobba jobba jooooobba igen=)

  Tjohejsan svejsan

Trauma!!!

  Ja, igår var jag med om ett litet trauma. När jag skulle köra och hämta Claes från sin innebandymatch körde bilen framför mig på ett rådjur. Han bara stack och jag körde in till kanten och satte på varningsblinkers. Bilen bakom mig stannade också och gick ut. Ingen av oss visste vem man skulle ringa så jag ringde först 112 och sen blev jag kopplad till polisen. Hoppas inte det var helt fel att jag ringde dit men jag visste inte vad jag skulle göra. När jag pratade med polisen om vad som hade hänt stannade ytterligare en bil till. Ut klev Rambo med en morakniv och skar halsen av rådjuret. Jag bara gapade och visste inte riktigt vart jag skulle titta. Samtidigt kommer Claes i en bil (han har varit på bortamatch nämligen) och ser mig vid bilen och ett rådjur som ligger på vägen. Han blir ju rädd att det är jag som kört på det och tänker att nu är bilen kvaddad. Så när jag lagt på med polisen så ringer Claes och är orolig och jag är helt skakis. Kan knappt känna mina ben. Det var två rådjur som sprang över vägen när bilen körde på det ena och man hör hur det andra skriker innifrån skogen på sin vän som ligger och blir dödad på vägen. Kändes så hemskt! Svårt att sudda ur bilden ur hjärnan nu såhär efteråt.

  Idag har jag varit ledig fast jag gick en sväng till jobbet iallafall. Kan inte hålla mig borta! hehe. Nedå, men jag har lovat att ta med våran gamla damsugare till jobbet och jag har glömt det varje dag så nu var det dags. Sen ville jag träffa Nettan också som har varit i Thailand i två veckor. Finns mycket att prata om då=)

  Nu kom Claes hem från innebandyträning så nu ska jag vara social!

  Trevlig kväll=)

  Kram kram

Söndag...

  Ja, då var det söndag igen! Veckorna bara rusar iväg tycker jag. Bara 2 veckor kvar till Sydafrika nu och jag börjar redan bli nervös för flygningen. Vad ska man packa? Tänkte jag skulle skriva ner min packlista här så får ni säga till om jag har glömt något när det börjar närma sig.

  Igår var min kära familj här. Dom kom äntligen till jobbet och kunde se hur jag hade det. Brukar vara så att dom kommer precis när vi ska stänga. Tidsopptimister hela gänget! Jag råkade försova mig igår till jobbet. Tur var väl att jag vaknade halv 10 och inte 10. Skulle öppna butiken nämligen och började jobba vid halv 10. Min klocka ringde inte så när jag vaknade trodde jag det var ett skämt. Hoppade upp ur sängen. Irrade runt en stund tog på mig kläderna (vilket jag inte fattar hur jag hann med men plötsligt hade jag bara på mig dom, var precis som att jag hade gjort det i sömnen). Sen var jag tvungen att ha lite mascara på ögonen kände jag, var ju lördag och allt liksom. Hann inte borsta tänderna, jag bara sprang. Claes stack till mig ett äpple och en panpizza som jag höll som staffettpinnar när jag sprang mot jobbet. Var dyngsur när jag var framme men jag hann ändå öppna butiken i tid! Var lite hungrig och äcklig bara. Hehe. Igår var inte riktigt min dag i övrigt heller. När jag hade en kund och skulle slå in ljus i papper fick jag ett papercut UNDER nageln så att det bara pissade blod. Där stod jag och skulle ta betalt medans jag kände hur fingret bultade. Gjorde skit ont... Men men, upp och tog på mig ett plåster och sen var det dags igen. Plockade upp ljus nere i butiken och råkade i all hast gå på skifferfat vi har så att det blev ett sår på armen och blodet bara rann. En kund kom och frågade efter något och jag bara drog bort blodet med handen och det sveeeeeed!! Jaja, det var kul att visa mor, far och syrran runt i butiken i alla fall!

  Sen gick vi hem och spelade wii och fixade oss iordning lite för vår lilla tur till Wild west. Och gud så gott det var alltså. Som vanligt om man säger så, men tyvärr fick ingen rätt kött. Fick byta med varandra så att det blev någorlunda rätt. Men men, så kan det vara ibland. Efter maten åkte vi en väldigt rolig taxiresa hem till mig igen och här bjöd vi på vit chokladmouse med jordgubsröra och lite vin. Mumsigt var det som tusan=) Sen satt vi och pratade hela kvällen lång och det var väldigt trevligt att ha hela familjen på besök! Tack för att ni kikade förbi=)

  Idag ska jag handla, köra Claes till en match, rida Hannas häst, hämta Claes från match och förhoppningsvis hitta en ny pedistal till Phoebe för hon har tagit sönder sin. Massa att göra idag som ni märker=) Hehe.

  Ha en skön dag allesammans!

  Hej svejs

Vilken rolig dag=)

  Ja, idag har det varit en rolig dag på jobbet. Vi har plockat upp JUL JUL STRÅLANDE JUL i mängder. Det har varit så himla härligt. Alla grejor är hur fina som helst. Skulle nog kunna köpa en av varje typ. Underbart när man känner så för då hoppas man på att våra kunder också känner så. Jag har även gjort ett litet inköp idag=) Hihihihihih. Världens skönaste filt! Tar en bild på den med mobilen sen så ni får se. Den är vit med fleece på ena sidan och mysig fuskpäls på andra sidan. Ångrade mig förra året när jag inte köpte den. Både Nettan och Sandra köpte den då och varenda gång jag var hemma hos dom snodde jag till mig den filten=) hehe. Och nu har jag min egen!!! Mysigt värre.

  I helgen kommer mor, far och syrran hit och det ska bli så himla kul. Inte ofta man får sånt finbesök liksom. Vi ska går och käka på Wild West och fira min lilla Claes som fyller år imorgon. Då blir det sång och (kanske) frukost på sängen. Sen blir det storstädning av hela lägenheten. Jag ska jobba imorgon också fast bara en liten stund. Sen blir det nog städning efter det också! Heldag helt enkelt=)

  Hoppas allt är bra med er!

  Hej svejs

Minnen!

  Trist att titta på fotboll när det går dåligt. Men men, jag underhåller mig med annat. Gör lite låtlistor på spotify som jag kan lyssna på i mobilen sen. (nörd). När jag letade bland låtarna så kom jag på en låt som jag ville ha. En låt som jag minns att vi hade inspelad på videoband när jag var liten. Jag älskade verkligen den videon och stod och dansade och gungade med i låten. Det var George Harrison - Got my min set on you. Hittade den inte på spotify men jag lägger ut den här så ni kan få gunga med lite ni med=)


Phoebe har fått en vän=)

  Vi har precis inhandlat en underbar leksak till Phoebe. En laserpekare som sköter sig själv. Man sätter på den och så går laserpekaren lite hur som helst och hon är som galen. Man kan även styra den för hand. Det är gött få då kör hon slut på sig och sover gott inne hos oss på nätterna! hehe. Smart va=)

  Den heter FroliCat Bolt och är en mycket smart uppfinning enligt mig. Så här ser den ut=)



  Måste bara säga en sak och jag hoppas inte ni tycker jag blir för tjatig. JAG ÄLSKAR MIN TELEFON!!! Allt är så himla smidigt och kul. Finns så mycket man kan göra. Igår till exempel, jag filmade Phoebe med kameran och direkt kunde jag lägga upp den på youtube. Det enda dumma är ju att jag inte kan skicka filmen hit direkt så ni kan se den. Men det är ju inte så svårt att lägga upp den när den finns på youtube. Det är så roligt att sitta och pilla och lära sig nya saker. Här får ni se min galna katt in action med den nya leksaken!



  Såg nu att man kanske skulle haft kameran liggande när man filmade. Ser ut som det gör i mobilen. Då vet jag det till nästa gång=)

  Nehepp. Nu ska jag kika på fotboll men gubben.

  VET NI!!!!! Imorgon kommer julen till Lagerhaus. Redan kanske ni tycker då, men jag kan säga att vi blev helt lyriska när vi såg vad som skulle komma. Men som ni vet sedan innan kanske så är jag ett freak när det kommer till julen. Älskar allt med den så ju tidigare myset börjar destå bättre tycker jag!

  Grattis min kära underbara syssling Sophie och Tomas till er underbara dotter!! Hoppas allt gick kanon och inte var för jävligt=) Längtar tills jag får träffa hela eran familj!

  Stor kram

Claes steker bacon! Först gjorde han det m...

img_0041 (MMS)

Claes steker bacon! Först gjorde han det med bar överkropp och det blev inte så bra för det skvätter ju så! Han fick låna mitt fina förkläde och blev så söt! Igår hade vi en underbar kväll, Tomas Petersson var grymt rolig! Många skratt där:) nu ska vi kikA på parlamentet! Kram kram


Jobba jobba joooobba!

  Ska strax springa ner till jobbet. Borde egentligen borsta mina tänder för tillfället men jag är för trött för att lyfta rumpan från soffan. Disneydags började precis med! hehe.

  Ikväll ska vi på Thomas Petersson i Halmstad arena. Ska bli riktigt kul. Innan det ska vi laga god mat, potatisgratäng med fläskytterfilé och rödvinssås om man ska vara exakt. Får hoppas att det blir mumsigt!

  Nehepp, nu måste jag ge mig av!

  Ps. Tyckte det var synd att Sassa åkte ur idol igår. Tyckte den rödhåriga tjejen var mycket mycket sämre. Hoppas hon åker ut nästa gång=)

  Kram kram

Har köpt ny vinterjacka! Hade haft min gam...

img_0022 (MMS)

Har köpt ny vinterjacka! Hade haft min gamla sen jag gick 8:an så det var på tiden att förnya sig lite. Fick den i julklapp av både mor, far och Claes! Bra present! Sitter på jobbet och käkar lunch! Mycket att göra idag så det blir fullt ös medvetslös! Kram kram


Katten har börjat skrika igen!

  Något in utav helvete! Känns inte som hon gör annat. Har provat allt nu känns det som. Började nu efter hon kom hem från sommarkollot och nu är det nästan olidligt. Börjat med några märkliga ljus som låter som dom kommer långt nerifrån buken. Tror hon är rastlös och vill ut men vad kan vi göra åt det. Hon står vid dörren och skriker och skriker och skriker. Detta går mig på nerverna som ni kan förstå. Vore hon inte så söt och gosig ibland hade det blivit ett skott i nacken för länge sen. Ledsen att säga detta men det kokar inom mig för tillfället. Ikväll har det verkligen varit extremt. Har sprutat vatten på henne, slängt in henne i duschen och skrikit åt henne att hon ska vara tyst. Grannarna hade till och med hört henne nu. Dom hade frågat Claes i trapphuset om vi hade katt. Dom klagade inte men dom påpekade att hon skrek en del. Fattar ni då att det inte är någon vanlig katt som bara mjauar lite gulligt och tyst. Det är en katt som VRÅÅÅÅÅÅLAR!!!! Ja ja, nog om det. Hoppas det blir bättre någon gång.

  Idag har det varit en bra dag. Har städat lite grand, varit på sjukhuset och fått bra hjälp för en gång skull. Sen har jag lagat spagetti med köttfärssås. Skulle gjort fläskpannkaka men vi hade inget bacon hemma. När jag gör fläskpannkaka måste jag göra hälften med bacon och hälften med fläsk eftersom Claes är lite kinkig och inte gillar fläsk. Men det funkar det med. Får köpa bacon imorgon och göra det då istället=)

  Imorgon ska jag jobba nästan hela dagen. Ska bli kul att se vad dom har hittat på. Vi började med ganska stora projekt i måndags så det ska bli kul att se hur dom blev när de blev färdiga.

  God natt vänner=)

Slösöndag!

  Japp, det är väl vad man kan kalla denna söndag hittills. Vi har inte gjort ett smack på hela dagen och det har varit riktigt skönt. Tittat på Die hard 4, lagat lite mat men annars ingenting.

  Igår var vi ute och åt med Hanna och Andreas. Det var himla roligt och väldigt väldigt gott. Vi åt på yoss och det var ruggigt bra. Var längesen vi åt där sist. Förra sommaren tror jag, men som sagt, det var smaskens. Jag tog oxfilé med kantarellsås och potatisgratäng och det vattnas i munnen nu när jag tänker på det. Dom andra tog fläskfilé med chiliaioli och pommes och det var nog också smaskens. Fast det var lite starkt tror jag för killarna började svettas.
  Efter maten gick vi hem till Hanna, hon hade gjort pannacotta och mums så smarrig den var. Hon hade gjort någon god jordgubbssås till också. Riktigt smarrig som sagt. Sen satt vi och spelade geni och jag kom tvåa! Det kunde man inte tro, brukar inte vara så bra på frågespel i vanliga fall. Sen vann jag på M.I.G över Hanna med igår så jag var i mitt esse=). Claes och Andreas gick ut och mötte upp lite kompisar på stan vid 1 tiden och jag drog mig hemåt.

  Väl hemma somnade jag som en stock och vaknade upp efter någon timme och ringde till Claes för att se när han kom hem. Trodde jag hade sovit mycket längre och att klockan var på morgonen någon gång. Men det hade bara gått en halvtimme ungefär. Hehe. Men han var på väg hemåt så jag inte behövde sova ensam längre=) Hehe.

  Snart ska vi åka och handla och sen ska vi plocka upp thaimat är planen. Har varit så himla sugen på det jättelänge!

  Trevlig fortsättning på dagen=)

  Hej svejs


Fredag igen=)

  Veckorna bara springer iväg. Säger jag nog varje fredag men så är det verkligen. Nu är det fredag och fredagsmys igen. Vet inte riktigt vad vi ska käka ikväll men det blir nog något gott. 

  Ska snart iväg till jobbet och kämpa lite grand. Min rygg gör ont men igår fick jag en rejäl massage av Claes. Det gjorde så ont att jag skrek och grät. Men efteråt kändes det bättre. 

  Claes är helt frälst i min telefon. Får knappt ha den själv när jag kommer hem. Men men, hehe. Tycker han kan skaffa en egen för då kan man ha sån där facetime och det vore kul om man är ifrån varandra=)

  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det jobb!

  Hej svejs


RSS 2.0