Precis flyttat hemifrån?!

  Ringde till mor min när jag var och handlade innan och frågade om råd. Jag har haft samma tvättmedel sen vi flyttade hemifrån, flytande ariel, men nu har det bytt lukt och jag älskade verkligen den lukten som det hade innan. Har varit så besviken nu ett tag så jag tänkte att nu ska jag göra något radikalt och byta tvättmedel! Hehe. Ringde som sagt till mor och frågade vad hon hade för tvättmedel, och vi stod och diskuterade fram och tillbaka där länge. Hon hade pulvertvättmedel och jag har aldrig tvättat med det så jag hade lite frågor om allt. Till slut kom jag på hur dumt allt lät, folk kollade på mig som jag var dum i huvudet där jag stod och frågade om tvättråd bland allt tvättmedel hur länge som helst. Men till slut kom vi fram till en bra kombination så nu slängde jag in en tvättmaskin med pulvertvättmedel och sköljmedel, som jag heller aldrig använt, så jag hoppas att det blir bra och luktar gott. Spännande!=)

  IMORGON ÅKER VI TILL CYPERN! Nu tittar jag på sommar med Ernst för jag missade det i torsdags och sen ska jag packa färdigt allt så att det bara är att ta väskan och åka imorgon. Ska bli så spännande och roligt. Vår första resa ihop=).

  Igår blev det ingen bowling för min del, vet inte om jag skrev det igår, men jag var så trött att jag inte orkade. Jag tittade först på "Coco chanel" filmen om hennes liv och den var grymt bra tycker jag. Sen kom Claes hem för han bowlade och då satte vi på "Hachiko". Jag har nog inte gråtit så mycket av en film någonsin. Jag grät nästan konstant halv filmen så efteråt var jag helt slut. Både Claes och jag var helt röda i ögonen och han skyllde på att linserna satt lite fel, men jag hörde allt snyftningar från hans sida också så han ljög bara för att värka tuff. Jag var helt förstörd. Här är en bild på mig efter filmen!



  Kan bara rekomendera den filmen för den berörde verkligen och den är "based on a true story" och det beskriver dom också på slutet. Helt fantastisk film så se den om du är sugen på att vara blödig och gråta lite!





Se den!!!

Om vi inte hörs innan jag åker så ska jag försöka uppdatera när jag är där så mycket det går. Annars så vet ni att jag är på semester ett slag!

Hej svejs

Chokladfondue!

  Alltså, det finns nog inget bättre. Igår hade jag lite vänner på besök och vi käkade kinamat tills vi nästan sprack och sen blev det chokladfondue! Doppade banan och marshmallows, fanns inga jordgubbar annars är det verkligen ett säkert kort. Hur gott som helst. Sen tittade vi på "Valentines day" och den var helt okej. Mysig film!

  Idag har jag jobbat och stått i! Sista dagen på jobbet innan vi åker till Cypern. Kändes väldigt bra och det var rätt mycket folk också så det var trevligt. Nu sitter jag hemma med Claes och spelar wii. Han var hemma i Vetlanda igår med katten men nu är han tillbaks. Ikväll ska vi spela bowling med några av hans klasskompisar. Är väldigt trött för det blev sent igår.

  Nu ska jag tvätta och städa lite. Har i och för sig hela dagen på mig imorgon att göra det men det känns som att jag kan lika bra göra det redan nu.

  Ha en fin kväll allesammans!

  hej svej

Godkväll godvänner!

  Tror att Claes kommer bli tokig på mig. Han har nog tjatat på mig i en vecka snart att jag ska börja packa så jag inte glömmer något. Han är redan klar men jag känner att det är bättre att jag kör effektivt någon dag när jag är ledig. Typ söndag kanske, men då kommer han nog få panik så jag tror jag får lägga i lite smått och gott i väskan nu så att han inte blir helt crazy.

  Idag har jag jobbat och haft sista personalmötet med våran chef. När hon slutade idag satt hon och kollade igenom schemat och upptäckte att vi aldrig mer skulle jobba ihop. Det känns helt konstigt. Jag sa att jag skulle komma in och hälsa på en dag när hon jobbade när jag kommit hem från Cypern så man får säga farväl på riktigt. Sen ska vi ut och äta med så då blir det på riktigt liksom. Lite surt och hon kommer saknas, men föhoppningsvis kommer vi hålla kontakten i alla fall!

  NU ÄR DET BARA 4 DAGAR KVAR!! Det känns helt galet, 4 dagar om man inte räknar med dagen vi åker då! JIHOOOO! Vi har bestämt att vi ska åka ut på en katamaran (ingen aning om hur det stavas) en kväll, det var en sån utflyckt man kunde göra, då fick man mat och så kunde man ta sig ett kvällsdopp och njuta av solnedgången ute på havet! Det ska bli så underbart att komma iväg=)

  Godnatt alla!

  Kram kram

Rolig dag=)

  Idag har jag jobbat och det har varit en såndär bra dag. Vi fick massor gjort och hade högt tempo hela tiden=) Då går det undan alltså.

  Nu ska ni få se filmen från konserten=) Har redan fått massa träffar på youtube så enjoy!


  Det var över 20 000 personer på konserten så det var rätt häftigt måste jag säga!

  Imorgon ska nog Hanna och jag ge oss ut skogen och plocka svamp. Det ska bli trevligt! Får se om vi hittar något bra ställe bara. Inte lätt när man inte har någon koll på skogarna här i Halmstad=)

  Ha en fin kväll!

  Kram


Konserten igår=)

  Det var verkligen kanon! Marie Fredriksson var dock lite stel och så men hon har krut i rösten måste jag säga. Man märkte att de hade blivit lite äldre dock men som sagt en kanonkväll. Det var mysigt som tusan att gå på konsert tillsammans. Det roliga var när dom hade gått ut första gången och kom tillbaks och spelade "Listen to your heart" och "Joyride". Sen gick dom ut igen och Per Gessle kommer tillbaks på scenen och säger, "eftersom vi är i Halmstad och inte varit här på ett tag tänkte vi bjuda på en liten överraskning, här kommer GYLLENE TIDER"! Ut kommer Gyllene tider och spelar "Sommartider" och "Juni, juli, Augusti". Vilken härlig överraskning. Jag hade inte sett dom innan så det var superkul! Här kommer lite bilder och en film från gårdagen=)


På Bulls innan och käkade lite!

På området=)



Filmen kommer lite senare, hade lite problem att komma in på youtube nu. Får vänta till mannen kommer hem så han kan hjälpa mig=)

Hej hoppa så länge


Roxette ikväll!

  Tänk vad tiden går fort. Nu är det redan Roxettekonserten idag och jag är pepp. Ska hoppa in i duschen nu och sen bär det av mot marknadsplatsen och konserten. Hoppas att det inte blir regn bara men det har man ju inte dött av innan. Lite svårt att bestämma sig bara vad man ska ha på sig. Vill gärna har några bra skor men min tå gör ju lite ont fortfarande så får se vilka skor som gör minst ont. Lite sugen på gummistövlar men det har inte regnat på hela dagen så det är tort ute så det kanske inte är någon hit!

  Nehepp, ska ta mig i kragen och hoppa in i duschen nu!

  Hej hopp!!

Redan torsdag!!

  Veckorna bara rusar iväg tycker jag. Har det gjort hela sommaren och snart är hösten här. Om jag ska vara ärlig längtar jag faktiskt till höstmyset. Man får sitta inne, tända lite ljus, dricka en kopp te och bara mysa framför tvn. Har ju lite sommar till att se fram emot, Cypern om snart bara en vecka=) Men sen får det gärna bli höst. Kommer bli en spännande höst med mycket nytt och förändringar. Hoppas bara alla förändringar bli till det bättre=)

  Ska snart gå till jobbet och jobba till kvällen. Sen är det bara två arbetsdagar kvar denna veckan=) På lördag ska vi på Roxette och det ska bli riktigt kul alltså!

  Nehepp, ska gå och fixa iordning mig lite.

  Hej hopp

Vilken mysig kisse man har!

  Synd att jag inte hade kameran i närheten innan alltså. Jag och Phoebe hade ett sånt där moment. Hon låg på min arm med framtassen om min mage och jag hade armen runt hennes mage. Där låg vi och andades i takt och bara hade det sådär gott som man kan ha det när man har kisse. Det har verkligen inte varit några som helst problem med att få hem henne igen. Hon har nästan varit ännu gosigare än vad hon var förut. Kan ligga länge länge och kurra och gosa nu för tiden. Innan var det bara korta stunder. Det enda som kan ha varit lite jobbigt nu är att när solen går upp går Phoebe upp och börjar jaga. Upp och ner i sängen men då går man bara upp och slänger ut henne och stänger dörren. Hon klagar inte på att hon inte får vara i rummet.

  Idag hade jag sovmorgon och började inte förens vid 12. Erika var tillbaka på jobbet idag så det var himla kul. Kändes dock inte som hon varit borta över huvud taget måste jag säga. Skönt att allt börjar bli normalt igen på jobbet. Har varit lite upp konstigt nu i sommar med massa förändringar och sånt men nu börjar det kännas ok igen.

  Sitter och försöker hitta i.d smink på internet. Finns nämligen inget starters kit som jag har hittat i Sverige med mina färger i. Beställde ett på ebay i början av sommaren men det har fortfarande inte kommit och jag har tjatat och tjatat på dom jag beställt det av och jag tycker dom verkar seriösa för dom svarar mig och för två veckor sedan frågade dom om jag fått det än och om jag ville att dom skulle skicka ett nytt. Vet inte om det är för att posten segar sig i sommar eller om det aldrig kommer fram. Funderar på om man skulle ringa posten och fråga om dom vet var det är, men det spelar nog ingen roll. Jag har hoppet uppe i alla fall att det kommer, för jag har ändå betalt och så.

  Kanske kan hitta billigt på Cypern annars. Vet inte riktigt varman kan få tag på det annars. Jag behöver den allra ljusaste tonen och det finns inte i starters kit. Det blir så jäkla dyrt om man köper det var för sig. Men men, mitt vanliga smink börjar ta slut nu så jag behöver det snart! 

  Nehepp! Nog om det. Ikväll har jag gjort hemmagjorda hamburgare och dom blev sjukt goda. Blev ganska många så det blir matlåda imorgon med=) Mums!

  Nu är det bara 1 och en halv vecka kvar till Cypern!! JIHOOOO!!

  Hej svejs

Seg idag alltså!

  Undrar om det är biverkningar på penicillinet eller om jag bara är trött men idag har allt gått i slow motion för mig. Kännt mig riktgit seg i kroppen som jag hade en infektion, vilket jag har men det sitter ju i tån men ändå=) Hehe. Jäkla otur man kan ha ibland alltså, eller så kan man nog säga att det var mitt fel. Skulle badat foten i saltvattnet istället tror jag. Men men, tror att penicillinet redan har börjat värka. Har inte alls lika ont längre men tån är fortfarande svullen och tro det eller ej, blå nu faktiskt. Pysslar om den så gott jag kan med alsolsprit och gasbindor och grejor så det här ska nog bli fin fint skulle jag tro.

  Har precis kikat på "Sex education" på trean. Det är ju helt superbra det programmet. Man får lära sig om dittan och dattan och så är det en massa diskussioner och sånt och det tycker jag om.

  Nu är det knappt två veckor kvar tills vi ska till Cypern! Det ska bli så jäkla härligt alltså=) Längtar riktigt mycket nu. Sen en annan sak som jag knappt fattar är att vi ska till Afrika bara 8 veckor efter att vi kommit hem från Cypern! Vem vet, jag kanske kan få lite färg i år trots allt. Jag räknade precis ut att det var ca 6 år sen jag var riktigt brun. Då var jag i Thailand i två veckor och fick en fin brun nyans men sen dess har jag bara varit en blekfis! Men nu ska det bli ändring på det vill jag lova go vänner=)

  Ha det fint alla glada!

  Tjoho

Infekterad tå!

  Nu blir det till att äta penicellin ett tag fram över. Tån var infekterad så det var ju tur att jag uppsökte läkare idag. Kändes att det var något som inte riktigt stämmde i tån för hela foten har börjat värka också så jag ringde farbror doktorn och fick komma på ett besök som inte tog mer än 2 minuter och kostade mig 300 spänn! Det sög lite grand, men det måste väl vara värt det i alla fall!

  Hej svejs

Kanonkväll!

  Vi hade verkligen en kanonkväll igår på Tylörocken. Efter jobbet igår sprang jag hem och fixade mig i ordning. Sen gick vi till Hanna och Andreas och därifrån åkte vi till Tylösand. Vi började med att spela minigolf och det gick bra till en början, låg till och med i täten men sen gick det bara utför. Andreas vann i alla fall! Sen Gick vi ner till klipporna och hade picknick. Supergott var det och massa god mat! Där satt vi en stund och hade lite förfest. Sen gick vi bort till Leffes och hade en kanonkväll. Sjukt bra band och härliga låtar man kunde sjunga med i=)

  Sen åkte vi bussen hem och sen åt vi på McD. Sen gick vi hem vilket jag knappt kunde göra för att jag hade fått sånt jävla skoskav. Idag är min ringfingertå helt svullen. Den är typ lika stor som stortån. Det har varat sig och det är ett stort öppet sår. Vet i katten vad jag ska göra. Jag har tagit ett fotbad med såpa och sen har jag tagit alsolsprit på det men jag vet inte vad jag ska göra. Kan knappt gå för det gör så ont. Undrar hur det ska gå på jobbet imorgon för jag kan inte ha skor på mig i alla fall. Någon som har något tips på vad jag kan göra eller måste jag gå till doktorn för det här ser inte alls bra ut om man säger så.

  Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Felicity!

  Ha en fin dag allesammans=)

  Kram kram

God kväll!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen. Eller nästan i alla fall. Var ju lite lyx för jag slutade vid 17. Sen när jag kom hem föll jag ihop på soffan. Mådde så jävla illa, vet inte varför. Druckit för dåligt tror jag och fått i mig för lite näring. Kändes som jag skulle svimma så jag tog några druvsocker och drack massa vatten och sen somnade jag på soffan. Sov till typ halv 7 och sen var det dags för att laga mat. Ikväll blev det helstekt fläskfilé i ugnen, får ta till ugnen när man inte kan grilla, och nypotatis i ugn och tsatsiki till det=). Blev riktigt mumsig men jag råkade salta på för mycket på potatisen så dom gick knappt att äta och det var synd. Blev skadad när jag var hemma och gjorde samma sak och mamma tjatade om att jag skulle salta mer och mer och då blev det ju bra men nu blev det bara pankaka, så nästa gång ska jag bara lyssna på min inre röst och glömma mammas tjat i huvudet! Hehe!

  Ikväll såg vi första Karate kid filmen. Fy fasiken så bra den var alltså! Vi blev sugna på att testa "wax on, wax off" tekniken så vi började köra lite karate här hemma=) Jag vann! MOHAHAHAH!!

  Nehepp, imorgon blir det jobb igen och sen ska jag faktiskt ut på kvällen för första gången sen midsommar. Är nte ute så mycket har jag kommit på. Går ofta ut och tar ett glas vin på uteserveringar men inte går ut går ut om ni förstår vad jag menar. Det är ytterst sällan så det ska bli riktigt kul imorgon faktiskt!

  Nu blir det sängen=)

  Stor kram

Tävling!

  Rösta på min sko så jag vinner=)

href="http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=Y9MjvXlncO6wSwNwJtazVZKEdTyf1HBOFMxyjWaBkVv2G8nNqCDB#shoeGallery" title="Är du Nellys nästa skodesigner?">Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Den var väl lite cool!


Godkväll!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen. Blev lite krångel med varorna idag! Råkade visst få lite av Åhlens varor. Dom kommer samtidigt nämligen så sommarjobbare you know! Hehe. Men det gick bra för vi fick massa annat gjort och förhoppningsvis kommer våra grejor imorgon. Jag är ledig imorgon och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Var längesen jag var ledig sådär mitt i veckan. Men det känns som det behövs lite damsugning igen. Blev så förbannad på damsugaren sist. Var ju i och för sig i söndags jag damsög sist men nu har vi katt igen så det får bli lite oftare nu igen. Måste köpa en ny damsugare bara för som sagt, jag blev lite förbannad när jag damsög. Tömde damsugaren 2 gånger men den sög inte bättre för det. Sopade ihop lite högar och försökte suga upp det och till slut var väl golvet något så när. Fick skura också för att det skulle se okej ut. Var och kollade på damsugare på Elgiganten på eftermiddagen sen och vill man ha en damsugare som är bra kostar dom ju lite mer men det kanske det är värt. Sa till Claes att jag kan damsuga i ett halvår utan tjat om vi köper en ny damsugare! Hehe. Får se om han ger sig snart. Blir ju inte så himla farligt om man delar på en liksom!

  Ikväll när jag kom hem från jobbet kände jag att jag verkligen inte var sugen på att laga mat alls. Hade gjort en matlista för denna veckan men allt var sådär jobbigt att laga och tog lång tid så jag orkade inte göra det. Tur för mig att vi hade lite mamma scans köttbullar i frysen som jag kunde steka till och lite nypotatis att koka så jag fick mat fort för jag var dödshungrig. Hihi! Ibland blir det inte som man planerat=)

  Nu blir det soffläge en stund!

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Stor kram

  Rolig skylt! =)

Hihi!

Första jobbdagen!

  Igår var det första jobbdagen och vi fick massor gjort. Var roligt att komma tillbaka faktiskt. Känns inte som jag har haft någon semester alls, bara en långhelg eller något. Det har varit skönt och uppvilande i alla fall!

  Efter jobbet cyklade jag till Hannas nya lägenhet. Hon hade flyttat hela dagen och plockat och pysslat så när jag kom var det inte alls mycket kvar. Duktigt duktigt. Vi satt ute på hennes balkong och bara softade. Mysigt som tusan!

  Nehepp, nu måste jag göra mig i ordning till jobbet. Ha en fin fin dag allesammans=)

  Hej svejs

Storstädning hela dagen!

  Ja, det kan man nog säga. Det har tagit hela långa dagen det här. Storhandlat och storstädat. Det är väl det helgerna är till för. Sen somnade jag och Phoebe i soffan tillsammans. Låg och gosade en lång lång stund och sen somnade båda två. Så himla skönt att ha henne hemma igen. Har suttit och borstat ut en massa tussar i hennes päls idag med. Råkade skada henne lite igår. Skulle klippa bort en tova som satt under frambenet på henne. Lite svårt att komma åt och känna där så när jag skulle börja klippa började hon att skrika lite grand. Det gick inte hål i henne men det gjorde nog lite ont. Hann inte klippa så hårt! Så idag när jag handlade köpte jag en kam och började kamma ut tovorna istället. Vågade inte klippa mer=)

  Imorgon är det jobb igen. Känns helt galet att en vecka kan gå så fort. Ringde till Nettan innan och fick en liten uppdatering. Har tappat bort en lapp jag skrev ner mina extratider på så jag har ingen aning om när jag börjar imorgon. Nettan sa att hon skulle öppna och ringa mig så fort hon kollat schemat. Ska i alla fall ställa klockan så jag är jobbredo till kl 10. 

  Hehe, en rolig video. En pilot som får med sig sin kompis upp i luften och luras lite=) Himla skoj!

 

  Ha en fin kväll allesammans!

  Hej svejs
EMBED-Pilot Pretends To Faint - Watch more free videos

RSS 2.0