Mycket kärlek!!!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen och gud vad vi har kämpat på idag. Nettan kom på morgonen men mådde inte alls bra så hon fick gå hem igen rätt tidigt så vi var en man kort idag och vi fick verkligen kämpa hårt. Svetten rann och hjärtat slog i 140 hela dagen typ. Men vi blev nästan helt klara med att packa upp varorna så imorgon är det bara att fixa det snyggt med de nya varorna som kommit idag. Shit pommes alltså! Sen var det hur mycket folk som helst i butiken idag med. Var inte så fint väder så folk passade på att shoppa och det är ju bra för oss=) Helt slut för tillfället så ikväll blir det nog tidigt i säng för min del och imorgon ska jag jobba öppning till stängning så måste få min sömn helt enkelt!

  Efter jobbet åkte jag och Erika till Thai-stället och köpte mat och nu sitter jag här mätt och go och tittar på American dad. Hoppas att Claes kommer hem vid 23 ikväll också så man får en liten stund tillsammans i alla fall=) Kanske inte blir så tidig kväll för mig i alla fall! Hehe.

  Han är så söt min lilla prins. Titta vad han hade gjort till mig när jag öppnade kylskåpet!!!!! Detta är kärlek´=)



  Sen ska ni få ett bevis på hur varmt det är i vår lägenhet! Så här såg det ut på balkongen när jag kom ut på morgonen igår!



  Ett paket med ljus som hade smält och runnit ut på bordet. Går inte att ta bort heller för det sitter benhårt, får väl vänta tills det är en solig morgon igen och gå och torka av det=) Hehe!

  Ha en skön kväll allesammans!

  Puss puss

Hej igen efter en skön midsommarhelg!

  Nu är jag hemma igen och har jobbat idag. Kom hem igår men det var massor att göra här hemma så jag hann inte skriva ner min fina helg.

  Vi åkte till Lysekil efter att jag jobbat i torsdagskväll. Där var det ett helt gäng med folk i en kanonbra stuga som vi hyrt. Det blev ganska sent för det hade varit en massa köer och så från Göteborg. Jag hade ingen aning om att Lysekil var ett poppis ställe att hänga på midsommarafton. Men så fel kan man ha ibland. Vi gick och la oss hyfsat och sen vaknade vi upp tidigt på midsommarafton av att Johan trillade igenom sin säng. Sängarna var ingen höjdare på detta stället. Tältsängar med träplankor som åkte ur så fort man rörde sig så vi vaknade upp på samma sätt varje morgon. Någon brakade igenom. Sen låg vi och solade fram tills att vi fixade iordning en kanongod midsommarlunch. Sen blev det ytterligare lite solning och sen grillning på kvällen. Fest hela långa dagen fast på kvällen var man så slut så jag tror jag gick och la mig runt tolv tiden där någon gång.

  På lördagen vaknade vi också tidigt och fixade lite god frukost. Sen bar det av till havet och klipporna för lite solning. Hanna och jag gick hem lite i förväg för att fixa lunch och sen kom dom andra lagom till att slå sig ner vid bordet. Sen solade vi lite ytterligare innan det blev dusch och iordningfixning och utgång på stan för att käka. Det var crusing i Lysekil så vi satt perfekt vid hamnen där alla bilar åkte förbi så där satt vi och hade full koll. Sen gick vi hem och förfestade lite för att sedan bege oss till något uteställe som vi hade köpt förköp till. Ingen var riktgit sugen från början men alla pallrade sig iväg och när vi väl var där var det verkligen kanonkul. Det var ett liveband som spelade och dom var verkligen sjukt bra. Sångaren hade en kanonröst verkligen. Efter att livebandet hade spelat drog vi oss hemåt och satte på bastun. Där satt vi ett slag och hade det riktigt gött innan det var dags för sängen.

  I söndags var det städning som stod överst på listan och det fixade vi ganska snabbt så vi var redo att åka vid 12. Jag körde hela vägen hem och det var ganska mycket köer och skit, någon olycka med så när jag kom hem var jag helt helt slut. Försökte hålla mig vaken till Argentina-Mexico men det gick verkligen inte. Bara somnade om hela tiden så jag gick och la mig runt 22 och sov till 10 i morse så jag var utvilad. Så nu är jag utvilad=) Hehe. Fast jag har något grymt ont i halsen och jag hoppas att det inte blir värre för det hade inte varit kul att bli sjuk. När jag kom till jobbet idag mådde inte Nettan heller så bra så hon gick hem efter halva dagen så två stycken kan inte vara sjuka samtidigt alltså!

  Nu ska jag laga lite mat för jag är vrålhungrig och sen tänkte jag kika på någon film för det är ju inget vidare bra på tv kan man ju inte påstå!

Här kommer lite bilder från helgen=)









En härlig helg helt enkelt=)

_____________________________________________________________________________

  Såg precis "Twilight - New Moon" och jag tror att jag har blivit lite för blödig nu för tiden för jag grät titt som tätt och hade en klump i halsen hela tiden. Trodde inte jag skulle gilla dom där filmerna och dom är ju rätt tunga båda två men fasiken alltså, man blir tagen av deras kärlek till varandra!

  Nu sitter jag och väntar på att Claes ska komma hem. Verkar inte som han jobbar över ikväll för jag har inte blivit medelad om något annat.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Kram kram

Idag blir det frisören!

  Idag ska jag klippa mig=) Undrar bara hur jag ska göra. Är sugen på lugg igen alltså så det lär nog bli så. Skönt med sån snelugg som jag har men jag trivs nog bättre i lugg faktiskt.
Lugg eller inte lugg?


  Ni hinner nog svara mig på om jag ska ha lugg eller ej men vi får helt enkelt bestämma mig när jag sitter i stolen hos frillan.

  Ikväll blir det det sista quizet innan det tar sommarlov. Ska bli skojsigt. Skönt att hitta på något så man inte sitter själv var eviga kväll=) Ska kanske inte klaga men det är lite tomt och trist på kvällarna här hemma!

  Ha en fin dag allesammans!

  Kram kram

Lite bilder från veckan!

  Tog tyvärr inte så många själv så jag har snott från min kära kusin! Men här kommer i alla fall lite=)


Studenten Samuel med alla syskonen!

Far, syrran, Mor, jag och Linnea


Jag i fiberpäls

Jag, Am, Linnea och far

Farmor och Karolina

Sommarstugan=)

En härlig dag! Am på gummibåt


Lika som bär?!! Firren och Linnea eller Linnea och Firren

Torpetsnyggingarna!

En underbar vecka i sommarstugan som man kommer minnas länge=)


Godkväll allesammans!

  Nu sitter jag bakotlutad i soffan och kan knappt röra mig. Har ätit lite för mycket nu alltså! Det konstiga när man käkat så mycket är att hur mätt man än är har lite sug efter sötsaker. Har en vattemelon liggande i kylskåpet som jag tror kommer bli uppäten lite senare. Åt halva igår! Claes fick bara smaka 3 bitar. Han hann inte riktigt med när den slank ner i min strupe. Tror inte det finns något godare än melon alltså. Melon av alla dess slag älskar jag.

  Idag har jag jobbat som sagt. Var en liten mjukstart! Nettan och jag gjorde om i entrén och Sandra (chefen) kom förbi på väg hem från sin semester. Kändes helkonstigt att se henne där när man är inställd på att hon ska vara på semester! Hehe, men det var ett kärt återsende. Imorgon blir det jobb igen och då är vi 3 stycken så då ska vi flytta upp och flytta ner en massa grejor!=)

  Ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske läser min grymt braiga bok. Måste vara något av det bästa jag läst alltså (inte för att jag läst så många i mina dar). Kan inte slita sig! Man var fast efter tre sidor och det är inte många böcker som kan fånga mig så snabbt. Ibland tar det över 100 sidor innan man börjar komma in i boken och känna att det är något att ha. Boken jag läser heter "Odjuret" och är skriven av Roslund & Hellström. Den handlar om en pedofil som våldtar två flickor och får fängelse för det. Sedan rymmer han och så får ni läsa själva vad som händer. Det kommer lite tvistar hit och dit och boken blir bara bättre och bättre ju längre man läser den! Om ni vill ha en bra bok till stranden i sommar så är detta ett måste! 

 

  Hittills finns det 5 böcker i denna serien och det gör mig lite lycklig för då vet man att det inte är slut när man läst sista bladet utan det kommer bara mer och mer! Jihoooooo=)

  Claes skrev precis ett sms att han skulle jobba över ikväll till kl 00.00. Då får man inte se honom så mycket idag med andra ord! SNYFT! Måste gå och diska upp efter mig i köket. Göra lite matlåder för trots att man inte lagar mat till någon på kvällen gör man ju det till dagen efter i alla fall. Trist att laga till sig själv tycker jag men som sagt, matlåder blir det ju och han får käka maten imorgon istället=)

  Ha en fin kväll allesammans!

Jobb igen=)

  Känns som det var en evighet sen jag jobbade sist! Jättekonstig känsla för det var ju inte så himla längesen. Har hänt så mycket under en vecka så det känns som man varit borta längre. Kunde dock inte sova så bra inatt men det brukar funka utan att man blir så trött dagen efter men imorgon brukar tröttheten falla på.

  Nehepp... Ska gå och fixa till mig inför arbetsdagen=)

  Hej svejs

Hemma i Halmstad igen!

  Vilken härlig vecka det har varit, men gud så fort det har gått. Vi hade en helt fantastisk dag i torsdags. Klarblå himmel och en helt vindstilla sjö. Helt fantastiskt! Det har varit helt okej väder måste jag säga. Onsdag och lördag var mycket sådär sitta beredd med en filt när molnen kom och ta av den när solen kom fram. Har bara sugit i mig så mycket sol som jag kunnat för nu blir det massor med jobb ett bra tag framöver. Kommer sakna familjen och kusinerna nu men nu är det bestämt att jag ska åka till England v. 30 i alla fall. Claes blev lite avis men det kommer fler chanser. Massor med utlandsresor i år helt enkelt=). Roligt roligt!

  Idag vaknade vi upp i en het lägenhet, vädret är inte så fint men det var skönt att vakna upp hemma. Känns som att det var längesen man sov hemma. Egentligen bara en vecka sen men även om veckan har gått fort så har det känts som man varit borta länge. Vi har gjort mycket skojsigt. Nästa sommar får det bli en längre torpetvistelse än i år=)

  Efter att vi käkat frulle körde jag Claes till jobbet och sen åkte jag och handlade. Blev så förbannad på en gubbe i en gammal röd opel. Man måste ju ha förtur när man kör rakt fram på en parkeringsplats. Han skulle svänga åt vänster och jag såg att han var helt vårdslös så jag hade full koll men eftersom jag hade förtur så rullade jag lätt framåt. Han tryckte på gasen och körde åt vänstar och hytte med näven åt mig. Idiot alltså! Sånna borde inte få ha körkort, sånna som bara, "jag ska fram först alla andra får vänta"! Idiot helt enkelt.

  I fredags åkte vi in till stan en sväng och Sofia och Karolina handlade lite på Gina Tricot. Deras favorit affär som dom ínte har i Engalnd. Sen åkte jag och Sofia till Becko och drack kaffe och busade lite med lilla Alva. Eller hon är inte så liten längre. Shit vad tiden går fort alltså! Hon växer så det knakar från gång till gång man ser henne. Så himla söt den lilla tösen=)

  Jag måste sätta igång med städning här hemma. Ser för gräsligt ut! En sak som är rätt skönt är att det inte är så mycket katthår överallt än vanligt. Var och hälsade på min lilla kisse i fredags. Hon var så söt och go. Pussade på henne massor!

  Vi satt och kikade på brölloppet igår också. Grät så tårarana sprutade! Haha, lite blödig kanske men det var så fint där i kyrkan. Dom såg så kära och lyckliga ut. Härligt med kärlek tycker jag=)

  Nu måste jag som sagt städa!

  Ha en fin dag allesammans=)

  Tjohej

En helt underbar dag!

  Nu har jag varit hemma ett tag och igår och idag har det varit kanondagar i torpet. Hoppas på att det kommer bli fint imorgon med för då kommer Claes hit. Tror inte han har varit i torpet när det varit fint väder. Idag har jag brännt mig till och med och jag har badat minst 4 gånger idag och det kommer nog bli ett kvällsdopp med. När det är så här fina dagar, då är det som bäst i sommarstugan. Det är precis så man hade hoppats att det skull bli. Nu
hoppas jag bara på en dag till=)

  Vi var på min kusins student i Varberg i måndags och sen åkte vi förbi Ullared på vägen hem. Sen blev det sova i stan och sen torpet direkt på morgonen på tisdagen. Då var det inte så fint väder men jag badade ändå. Sen igår var det helt okej. Varmt när solen var framme men det var en del moln så det var på och av med fiberpälsen hela dagen. Men idag har man inte sett ett enda moln på himmelen på hela dagen och då är det underbart att bara ligga och glassa med en bra bok på playan i Harsnäs.

  Nu ska vi käka grillad kyckling och någon god sallad och sen blir det spelkväll med kusinerna ikväll. Ska försöka lära Karolinas pojkvänn att spela Canasta. Inte lätt att lära någon det spelet och speciellt inte om man ska försöka lära honom det på engelska (han är från England).

  Ha en fin kväll allesammans. Det ska jag ha=)

  Hej svejs

Haha! Kul klipp!

  Kolla in det här, någon som fick en rolig idé om att ta in hur många suporters som helst till en division 6 match i frankrike! Hahaha=)


Inte någon gräsänka längre!

  Nu har äntligen Claes kommit tillbaks från Vetlanda men imorgon är det ju jag som åker iväg. Har varit tomt utan honom men jag har försökt att hitta på saker på egen hand. Igår åkte jag tåget till Nettan efter jobbet och vi satte igång med grillning. Det blev nog bland det godaste köttet jag ätit någon gång. Saftigt och härligt! Tjejer kan också grilla alltså! Sen käkade vi lite ben&jerrys glass och sen blev det lite vindruvor och passionsfrukt. Myskväll helt enkelt. Skulle sett en film där på kvällen men vi satt bara och snackade och snackade och tiden bara rann iväg så vi tittade på filmen i morse istället. Den där Precious såg vi! Fan så tung den var, lite jobbigt att tänka att vissa kan ha det så jävligt! Sen skulle jag hunnit med ett tåg hem men även om vi sprang så hann vi inte riktigt. Så vi åkte hem igen och gick på husvisning i Nettans kvarter och sen åkte vi till Torekov och kikade in vart Nettan hade växt upp och kollade in hennes båt "Tysken"! hehe. Supermysig båt alltså och härligt ställe det där Torekov! Blev riktgit kär=)

  Nu har vi precis käkat lite kinamat och nu ligger vi bara och gosar i soffan och försöker ta igen hela denna veckan och nästa!

  Ha en skön söndagskväll allesammans=) Imorgon blir det tåg till Varberg och träffa hela släkten och fira min kusins student och sen blir det sommarstugan hela veckan!!! JIHOOOOOOO!! Ska bli så skönt att komma hem=)

  Får se när jag har tillgång till dator nästa gång så jag kan inte säga när det blir en ny uppdatering!! Hoppas snart=)

  Puss och kram

Torsdag=)

  Nu är det inte många dagar kvar till semester! 1 vecka med kusiner och familj och det ska bli så sjukt sjukt kul! Hoppas bara att vädret blir fint så man kanske kan få en liten bränna till på köpet.

  Idag var det riktigt svårt att komma upp ur sängen alltså. Det blev inte sent igår, gick hem innan 23 och sen somnade jag nästan direkt när jag kom innanför dörren. Var väldigt trött efter tysklandsresan och så hade jag inte sovit så bra på natten när vi kom hem heller. Jaja, nog om det. Jag har jobbat hela långa dagen idag från öppning till stängning. Sen bestämde vi på jobbet att vi skulle umgås ikväll! Nettan har blivit lämnad av sin man som har farit till Gran Canaria och jag blev precis lämnad av min som for till Vetlanda. Erika har i och för sig sin man hemma men det är ju alltid kul att umgås lite ibland. Dom kommer snart för dom har varit och handlat lite tacogrejor.

  Har precis slängt in en tvättmaskin och jag har ton med tvätt att tvätta innan jag åker hem på måndag. Nehepp, nu tror jag att dom står där nere och knackar på dörren. Får springa och öppna för dom=)

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kram kram

Fullt ös medvetslös!

  I tisdags gick jag och Claes upp vid 5, (Claes vaknade och hoppade på mig för att jag skulle komma upp), sen åkte vi till Tyskland. Skön resa för jag behövde inte köra så mycket, låg mest och sov i jämte! Vi var väldigt effektiva när vi sprang in på border shopen, ville hinna med båten inom tre timmar så man får lite pengar tillbaks på båten. Vi hann på 1 h! Hehe. Vi var hemma runt 4 halv 5. Sen sprang jag ner på stan och hämtade mitt paket från Asos.com. Fasiken så nöjd jag blev med allt! Härligt=)

  Igår jobbade jag från 11-17 och flyttade ljus för hela slanten. Blev en hel rustikljusvägg och det blev så himla snyggt! Egentligen skulle vi fått varor igår men det kom inget, lastbilschaffisen fick inte ner sin lift så vi får se om vi får några varor idag. Sen sprang jag vidare till vaccination på sjukan. Fasiken så dyrt det är alltså! 550 spänn fick man punga ut, och då har jag redan tagit en gång med så hittils alltså 1100 kr. Men det får det väl va värt om man inte vill bli drabbad av hepatit. Sjuksköterskan som vaccinerade mig var rätt vimsig alltså, men rätt skön också. Kändes som hon hade många bollar i luften samtidigt. Sen sprang jag hem till en helt underbart fint städad lägenhet. Min lilla Claes hade städat hela dagen. Så underbart!! Slängde ihop en supergod måltid och sen cyklade jag på min nyservade cyckel och oj vad den rullar fint. Behöver knappt trampa. Hanna hade köpt lite nya möbler så jag kikade in det hela. Kul kul! Sen blev det quiz! Vi va bra igår men vi vann inget. Lite trist! Det va årtalen det sprack på.

  Idag ska jag gå och öppna och stänga butiken. Sen kommer jag hem till en helt tom lägenhet. Claes ska åka hem idag nämligen för det är hans plastbror tar studenten imorgon. Sen vet man inte riktigt när han kommer tillbaks. Troligtvis på söndag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen! Får se. Ikväll ska jag i alla fall köra en helkväll med Desperate houswifes.

  Ha en skön dag=)

  Kram kram

Hela långa helgen=)

  Nu har det varit dålig uppdatering i helgen men jag har inte varit hemma så mycket. I lördags jobbade jag och sen åkte hela jobbgänget iväg hem till Sandra och hade grillfest. En mycket trevlig kväll med god mat och gott sällskap. Åt nypotatis för första gången i år och jag må säga att det var inte dumt det! Bad Claes att köpa det idag men de varså jäkla dyra så vi väntar ett slag. Här kommer lite bilder från vår härliga grill i det fina vädret.


Coolingen Erika i solen=)

Grillproffsen vid grillen!

Jag med ett glas Rosé (blekfis)

En massa god mat=)

  Jag testar en skånsk speciallitet. "Bulle på bulle", för er som inte vet vad det är så är det en fralla med en pressad delikatoboll i. Måste säga att det var en spännande kombination men jag förstår varför den bara stannat i skåne och inte klättrat upp i landet=) Hehe.

  Igår åkte Erika och jag från Sandra och vidare till Ikea. Där köpte jag lite glas och värmeljus och Erika köpte ett köksbord. Sen åkte vi hem till hennes nya lägenhet så jag fick se den. Fasiken så fint det var! Helt underbar utsikt och härligt öppen och fin=) Sen kom Claes och hämtade mig. Sen bar det faktsikt av hem till Vetlanda. Vi tog med oss Phoebe för hon ska nämligen vara lite sommarkatt hemma hos Claes mamma på landet. Känns taskigt att ha henne i våran heta lägenhet nu i sommar när möjligheten finns för henne att få springa ute och leka av sig. Men fasen vad man saknar henne. När man kommer innanför dören är det ingen liten kisse som kommer springade och hälsar en välkommen hem. Ingen kisse som står och tjatar om mjukmat så fort man går in i köket och ingen liten kisse som kommer och gosar med en på morgonen och kvällen. Fasen vad tomt det är alltså! Men vi får ju ta hem henne när vi vill! Känns bara taskigt mot henne att ta hem henne för min skull=)


Min lilla älskingstiger=) Hon är saknad!!

Nu ska jag lägga mig i soffan!

Puss och kram

Vilket härligt väder!

  Gillar Halmstad vid den här årstiden. Det är så underbart! Uteserveringarna sprudlar av folk och parken är grön och fin. Fiskmåsarna skriker över nissan och solen skimmrar i vattnet. Helt underbart! Imorgon lämnar jag dock Halmstad för en liten tripp till Rydebäck och grillning hos chefen. Ska bli så himla gött att sitta på hennes baksida och njuta av god mat, gott sällskap och härligt solsken.

  Idag har jag jobbat hela långa dagen och sen kom jag hem och gjorde tacos och nu sitter jag här och är mätt och go. Ikväll är det bara fredagsmys som gäller och jag gick och köpte ett paket ben&jerry glass på väg hem från jobbet så nu väntar jag bara på att den ska tina upp lite. 

  Nu är det sluttampen på Britains got talent och jag har ju mina favoriter! Kommer ni ihåg hon med hunden. Hon har varit med i semifinal med så här kommer hennes grymma framträdande i semifinalen.



  Nu ska jag käka glass! Ha en skön kväll=)

  Kram kram


Härlig dröm!

  Jag drömde att jag var på någons kalas, minns inte vems. Men i slutet av kalaset fick alla var sin stor tårta. En sån tvåvåningstårta. Den hade något rosa ytterlager och massa olika chokladbottnar inuti. Jag hade choklad över hela ansiktet och åt upp nästan hela för att den var så sjukt god=) Mums mums! Vilken härlig dröm=)

  Ska snart iväg och jobba!

  Hej svejs

Efterfrågan från Erika!

  Roligt South park klipp som erika har efterfrågat-=) hehe!



Lite orginal och lite sout park!

God natt vänner!


Lagar lite lax!

  Blev så himla sugen på kinamat när Erika började prata om det på jobbet innan. Fasiken alltså! Men man måste hålla i slantarna lite ibland så nu har jag lax i ugnen och ris på spisen så jag gör min egen lilla thaimat=)

  Idag har jag jobbat hela dagen igen. Kommer bli mycket så nu i sommar! Jobb jobb jobb men jag har ju semester i mellan åt också. Bara en vecka kvar till första semesterveckan nu men jag har bara en och sen blir det jobb igen. Ska bli så kul för då kommer kusinerna hem från England och då blir vi torpare för hela slanten! Ska bli så himla skönt och kul! Hoppas bara att vädret är fint så att man kan få lite bränna=)

  Igår beställde jag faktsikt en klänning från asos.com. Älskar verkligen deras kläder och jag har nästan aldrig blivit besviken. En klänning var jag tvungen att skicka tillbaka för att den var för liten men annars har det bara varit tummen upp. Sen blev det ett par nya solglasögonen för mina är helt repade! Längtar tills jag får hämta ut mitt paket=)

Jag har beställt den i turkos!




Härligt va!!!!

  Nu ska jag äta lax=)

  Puss och kram

Mina fötter gör lite ont!

  Gud vad jag är trött i benen för tillfället. Orkar knappt stå på dom=) Hehe. Idag har det varit mycket spring på jobbet må jag säga. Nya varor, flytta upp en hylla till entren mm så det har blivit mycket springa.

  Vilket underbart väder det har blivit äntligen! Lägenheten är het för tillfället dock men det är gött att gå ut och njuta av solen. UTAN JACkA!! hehe.

  Nu ska jag käka pasta carbonara! MUMS MUMS!!

  Hej svejs

Resa bokad=)

  Gud så härligt! Vi satt igår och kollade på tradera. Fritidsresor auktionerade ut en massa resor i slutet av augusti men jag trodde inte att jag kunde ändra på min semester så vi glömde det lite. Sen idag diskuterade jag det med Nettan och hon sa att "du måste ju testa i alla fall" så jag gick upp till Sandra (som redan har 1000 grejor att göra innan hon går på semester) och frågade lite försynt om det gick att ordna, om jag kunde få flytta fram en vecka till sena augusti. Och det GICK!!!!! Så jag ringde till Claes direkt och sa att det gick att ordna så han vann en auktionen och vi fick en riktigt billig resa till Cypern! Fasiken så härligt, så den 23 augusti bär det av till värmen!

  Idag har jag jobbat en liten sväng igen. Var flyttning på schemat så jag undrar hur många steg man gått idag. Slänger nog på mig stegräknaren imorgon för att jag räknar med att jag kommer gå mycket imorgon också. ÅÅÅH, nu har man så mycket att se fram emot i år. Båda resan till Cypern på tuman hand med min Claes och sen den häftiga resan till Afrika i slutet på året. Vilket härligt år 2010 kommer att bli! Hehe. Mycket resande!

  Här är en länk till Fritidsresor och det hotellet vi ska bo på. http://www.fritidsresor.se/boka-resa/HotelAbout.aspx?q=1cc6e29d298e4c78a0aa8625879adce6. Vår resa blev mycket billigare än det står att den kostar där. Härligt med tradera ibland!

  Nu ska jag kolla på Äntligen hemma och sen blir det första semifinalen av Britains got talent! Spännade va=) Hehe!

  Imorgon blir det jobb igen, en långdag imorgon och sen hoppas jag på quiz på kvällen! Va så härligt förra veckan för då kunde vi sitta ute och höra vad ha sa ändå! Hoppas på fint väder imorgon då.

  Kram kram


RSS 2.0