Måndag igen=)

  Nu är det måndag igen! Fasiken vad veckorna och helgerna går fort alltså. Snart har jag min första semestervecka någonsin. Tänk att för första gången någonsin få betald semester. Det känns ganska gött måste jag säga.

  Idag har jag jobbat ett rätt kort pass men vi har fått ganska mycket gjort i alla fall. Efter jobbet skulle jag gå och byta vår sodastream patron, skulle gjort det i helgen men jag glömde det så nu när jag äntligen fått tummen ur så var de slut. Så trist, men men. Får ta det någon annan dag istället! Sen gick jag faktiskt och investerade i två nya bh:ar. Jag har haft mina hur länge som helst så jag behövde verkligen en lite upgrade. Jag är så nöjd alltså=)

  Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Är väldigt trött, men jag tror det blir en liten promenad och sen bara lite slappo i soffan=)

  Ha en skön kväll allesammans!

  Kram kram

God eftermiddag!

  Fasiken vilken seg dag det har varit idag. Fick lite sovmorgon i morse i alla fall sen åkte vi och handlade en sväng. Sen började det regna och Claes har suttit och pluggat i sovrummet och jag har bara suttit och slöglott på Desperate Houswives. Fruktansvärt segt för tillfället, och jag har grym huvudvärk.

  Tänkte gå och simma nu och se om huvudvärken försvinner!

Ps. Vem tippade att Tyskland skulle vinna igår?!

  Kram kram

Den stora finalen!

  Jahapp. Nu är det en stor final utan Sverige i startfältet. Jag funderar lite över hur det kommer se ut ikväll. Det känns som att vem som helst kan vinna men jag har tippat på mina favoriter här. Detta är hur jag tror att det kommer se ut i slutet.

1. Tyskland
2. Armenien
3. Rumänien
4. Turkiet
5. Frankrike

  Detta är en topp fem lista. Egentligen utan inbördes ordning men jag tror att dessa låtar kommer ligga i toppen.
Claes lista:

1. Frankrike
2. Danmark
3. Cypern
4. Azerbaijan
5. Moldavien

  Nu får vi se vem som tippat flest i topp 5. Vågar inte lita på mig själv efter min brutala feltippning i torsdags. Men men. Vi får se hur det blir i kväll. Har egentligen bara Danmark, Norge, Island, Tyskland och Frankrike som favoriter. Hehe, så om någon av dom vinner så blir jag glad=)

  Jag är precis hemkommen från en överaskningsfest för Claes klasskompis. Väldigt trevligt, hela hans familj och vi hade lurat honom så han hade ingen aning. Det va superkul och se förvåningen i hans ansikte. Himla kul alltså=) Väldigt god mat och gott sällskap!
  Nu ska jag ladda upp inför finalen här i soffan!

Stor kram

Besviken fast life goes on!

  Ja, igår blev det ju en stor flopp för Sveriges del i ESC. Det var inget vidare och jag var så besviken. Igår efter jobbet åkte jag och Erika till Nettan med hennes gammla bil som inte ville starta. Höll på ett tag innan vi fick igång den och kunde åka. Men vi kom fram i alla fall och det var lagom till att festivalen började. Igår kan man ju säga att det var lite högre klassp på låtarna, och Anna var bland de bättre tycker jag. Men men, sånt är livet. Inget vidare och jag funderar på att bojkotta finalen, men Norge, Danmark, Tyskland och Frankrikes låtar är ju bra. Får se hur det blir med det.

  Ikväll ska vi på Sex and the city 2. Gud så kul det ska bli! Det blir en liten get together med jobbet så vi ska käka på Harrys först och sen blir det Bio. Det ska bli så spännande! Har sett fram emot den här filmen sen jag såg den första för första gången. Just nu sitter jag och tittar på lite Sex and the city för att ladda upp lite. 

  Nehepp! Ska gå och väcka Claes nu, han är helt slut från allt pluggande och jag förstår honom. Dygnet runt känns det som nu stackaren. Han är slut som artist för tillfället och man får väl backa upp honom lite. Idag har jag städat hela lägenheten alldeles själv! Hehe (som vanligt) nedå.

  Ha en fin fredagkväll allesammans! Det ska jag ha med the ladies och en cosmo, och Sex and the city ikväll!

  Hej svejs=)

Ikväll blir det lite svårare!

  Ikväll är det nästan omöjligt att säga vilka som går till final ESC. Det kan bli precis vem som helst. Självklart hoppas jag och tror på att Anna Bergendahl tar oss till en final i år också. Det var längesen vi skickade en så stark låt tycker jag så nu får man verkligen hålla tummarna.

  Claes behöver datorn till skolan nu så jag får uppdatera ett tips lite senare!

  Tjoflöjt

Ikväll börjar FESTEN!!!!!!!!!

  Hörni, ikväll börjar årets höjdpunkt. Det stora schlagerfesten sätter igång på riktigt med start om knappt en timme. Som jag har längtat! Detta ska bli ruggigt skoj=) Tänkte jag skulle lista dom jag tror kommer gå vidare. Det är 10 bidrag som går vidare från varje semifinal. Sverige är med på torsdag!

1. Albanien
2. Belgien
3. Island
4. Lettland
5. Moldavien
6. Portugal
7. Ryssland
8. Slovakien
9. Estland
10. Grekland

  Ni får inte tro att jag tycker att alla dessa låtar är bra. Kanska är 5 av dessa som jag gillar! Semifinalen på torsdag blir lite svårare för där är det många bra låtar. Detta är vad jag tror så får vi se hur många rätt jag har! JAG ÄR SÅ LADDAD!!!!

 Idag har vi varit i Ullared och storhandlat. Massor med nödvändigheter fick vi med oss hem. Det enda onödiga vi köpte var ett chokladfondue sett. Hehe. Men det är ju så gott. Få se när man får användning för det i framtiden=).

  Nu ska jag lägga mig och kika på Äntligen Hemma fram tills Semifinal 1 drar igång!

  Ha en underbar kväll och njut av schlagern precis lika mycket som jag kommer att göra!

  Hej svejs

Finalen av Lost avklarat!

  Med en blandning av rys på benen och tårar i ögonen och skratt lite titt som tätt måste jag tyvärr säga att en av mina absoluta favoritserier är slut! Måste vara bland det smartaste som någonsin producerats. Nu sitter jag här med en liten vemodig känsla i kroppen. Vad ska kunna ersätta denna briljanta serie. En serie så spännande att man inte kan slita sig. En serie så komplicerad så att man inte kan missa ett avsnitt utan att vara helt "LOST". En serie som fått så mycket spekulationer om vad som ska hända i nästa avsnitt att det finns flera sidor där man kan diskutera teorier hit och dit. Helt enkelt briljant! Och nu är det slut, och det var ett bra slut. Allt knöts samman i en fin fläta och jag sitter här helt tagen. Om ni inte har tittat på Lost någon gång så slår jag ännu ett slag för denna serie. Hehe, ni kanske har märkt nu att jag gillar den!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen. Öppnade idag och knasiga Nettan kom inspringade på jobbet och trodde att hon skulle öppna. Hon fick gå på stan en sväng tills hon började. Vi hann göra en hel del idag faktiskt, fast det finns mycket mycket kvar. Nu är jag ledig tills på torsdag och det känns rätt så konstigt faktiskt. Men jag har mycket att göra. Imorgon tänkte jag gå till en cykelverkstad med min cykel och få den pumpad och åtdragen. Jag satte ju ihop den själv förra året och jag tror inte det blev så bra. Handbromsarna slår i mot framhjulet hela tiden så tänkte om dom kunde fixa det lite. Sen ska jag ringa till klätterklubben och fixa ett vaccinationskort från Vetlanda sjukhus. Ni hör ju, det finns en del att göra.

  På fredag ska vi på Sex and the city 2!!!!!! Jag längtar som tusan. Just det, ska boka bord på Harrys med så att vi kan käka innan vi går på bio. Det är jobbet som ska ha en liten myskväll på fredag. Ska bli så skoj!

  IMORGON ÄR DET ÄVEN FÖRSTA SEMIFINALEN AV EUROVISION SONG CONTEST!!!!!!!!!!!!!!! FATTA ATT JAG ÄR LADDAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  God natt=)

  Stor kram


Allt på en och samma gång!

  Hehe, kanske inte är så mycket men det är två ruggigt jobbiga grejor. Urinvägsinfektion och nackspärr! JIPPI!!!! Fan vad ont jag har överallt. Hoppas att urinvägarna blir bättre nu av de där pillerna jag fick av hanna. Känner inte så mycket nu när jag tagit ett och igår kändes det helt okej men i morse gjorde det sjukt ont igen. Suck kände jag då. Men men, nu är det mest nacken som gör mig handikappad. AJ AJ AJ vad det gör ont.

  Idag har vi varit och kikat på Hanna när hon hoppade med hästen. Det var roligt och det gick nog rätt bra. Har inte så mycket koll på sånt där men det såg bra ut. Sen städade vi, jag damsög så gott jag kunde men det gick inte så bra alltså. Ska vila lite nu och hoppas att det går över tills imorgon för då ska jag jobba och då kan man ju inte ha nackspärr.

  Ha en fortsatt skön söndag allesammans!

  Stor kram

Lördag med lite ärenden på stan!

  I morse vaknade vi vid halv 6 utav ett kras i lägenheten. Phoebe hade hoppat upp på våra hyllor där vi har spotlights i, dom sitter väldigt högt upp, men hon hade lyckats komma upp på något vänster och hon är ju ingen graciös katt precis så hon rev ju ner allt som kom i hennes väg. Vi blev ju helt klarvakna och yrade runt i lägenheten innan vi fattade vad som hade hänt. Sen hade vi ruggigt svårt att somna om båda två. Låg länge innan vi somnade om igen. När vi vaknade blev det en dusch och sen sprang vi ut på stan. Hade lite ärenden och så var ju vädret helt underbart. Nu har vi köpt studentpresenter till alla som tar studenten i år! Spännande va=)!! Sen träffade vi Hanna och Andreas och tog en glass. Det var ruggigt gött. 

  I morse när jag vaknade kände jag att nu har jag fått urinvägsinfektion igen. Har kännt av det lite i snart 2 veckor men idag gjorde det ruggigt ont. Jag ringde till sjukan men det var inget svar idag. Det hade fått bli akuten men det kostar så sjukt mycket. Jag berättade det för Hanna när vi va på stan och hon hade några tabletter kvar från när hon var i Spanien. Hon har berättat om dom innan, mirakelpillerna och nu kan jag verkligen hålla med. Jag hängde med dom hem efter vi hade käkat glass och fick mig några tabletter. Nu känner jag ingenting. Helt otroligt alltså! Jag har i och för sig druckit 2 liter tranbärsjuice idag och tagit någon ipren men jag tyckte inte det hjälpte men nu är det helt bra igen!! Gött som tusan=) I Spanien behövde man bara gå till apoteket och säga att man hade urinvägsifektion så fick man de här tabletterna. Man behövde inte gå till någon läkare eller något, och Hanna hade aldrig fått tillbaks urinvägsinfektionen när hon käkade dom här och det är ju ett gott tecken=)

  Ikväll ska vi ut och käka någonstans på någon uteservering. Ska bli mumsigt värre=) Ska fixa mig i ordning lite granna nu tänkte jag och sen ger vi oss ut på staden igen. Ska bli skönt att inte behöva frysa när man sitter ute längre. Eller jag hoppas inte det i alla fall. Tar på mig ganska mycket kläder i alla fall. Nu i början är det nog ingen risk, men framåt kvällen kanske det blir värre.

  Ha en skön kväll allesammans=)

  Stor kram

Fredagsmys med Ben&Jerry glass=)

  Idag har jag jobbat hela långa dagen. Vi har fått massor gjort! Superkul verkligen=) Sen tror jag att vi lyckades ganska bra i säljtävlingen idag också. Vi tävlar mot en annan butik i att sälja slå in, presentpapper, snören och en massa annat sånt gojs och idag har det gått riktigt bra. 

  Efter jobbet gick jag förbi Hemmakväll och köpte en Ben&Jerry glass. Har varit så sjukt sugen på glass hela veckan. Värmen får en att få sug efter glass alltså. Nu ligger jag mätt och go i soffan och kikar på Speed 2. Spännande alltså=) Ikväll har vi käkat tacos med, det hör till fredagsmyset alltså.

  Jag är sugen på att göra något i helgen, men jag vet inte redigt vad ännu. Sugen på att åka någonstans, men det blir nog inget med det skulle jag tro. Vet inte vad vi ska hitta på varken imorgon eller på söndag. Eller jag måste ner på stan imorgon och fixa nytt batteri i min bankdosa. Vilken rolig helg det låter som va=) Hehe. Fast det är rätt skönt att vara hemma i alla fall.

  Nehpp, nu ska jag koncentrera mig på filmen en stund. Ska bara lägga upp det här klippet. Claes filmade från vår balkong innan när han såg ett fyllesvin. Klockan är inte ens halv 9 här när Claes lyckades få syn på ett fyllo och tog fram kameran. Vilken jävla idiot det är alltså!



Ett ps bara. Jag och Claes stog och väntade på att glassbilen skulle komma i 40 minuter. Vi hade kollat upp att den skulle komma vid halv 9 men vi stod där och väntade och ingen glassbil kom minsann. Ruggigt dålig stil tycker jag. Va så himal sugen på trollerimix.

Ett ps till. GRATTIS NETTAN PÅ FÖDELSEDAEN!!!! Hoppas du haft en kanonbra dag och fått en massa fina grejor. Lär ses imorgon när jag kommer förbi för att jag är på stan=) Hehe.

  Stor kram

Vilket väder!=)

  Kunde det inte varit lite mer sån här värme i helgen när vi badade?! Eller när vi åt glass på Sveriges största glassbar i Visby?! Jaja, bättre sent än aldrig. Men nu börjar det bli sådär ruggigt hett i lägenheten så jag har försökt att hålla mig utanför så gott det går.

  Igår jobbade jag från halv 9 till 18.10 så en hel dag helt enkelt. Kändes som att jag varit borta länge för det hade hänt en hel del i butiken. Vi började morgonen med ett personalmöte och det var mycket att gå igenom eftersom det var längesen sist. Sen hade det kommit en massa nya fina varor. Kakburken som jag visade innan var ganska stor. Det kunde man inte tro, men den var verkligen super duper super söt!

  Här kommer lite bilder från helgen som gått. En härlig liten tripp till Gotland var det. Helt underbart! Ville bara stanna kvar och njuta lite till, men det får bli till nästa vår igen när Linnea är tillbaks från utlandsstudier.


Utanför österport i Visby city.

Syrran på en uteservering i solen.

Jag på klätterväggen!

Linnea höll oss säkra på väggarna.

Sveriges största glassbar! MUMS!!!!!!!!!

Linnea på en utkiksplats som heter Högklint (tror jag). Skulle vara den vackraste utsikten på Gotland men som ni ser så kunde man inte så mycket=)

Jag på ringmuren=)

  Alla bilder från vår lilla resa finns på Facebook. Här visade jag lite godbitar bara=)

  Nu ska jag hoppa i säng för att vara utvilad till jobbet imorgon!

  Sov så gott allesammans=)

  Kram kram


Nu var det minsann längesen!

Just nu sitter jag på Linneas säng på Gotland och väntar på att syrran ska bli klar i duchen. Var längesen jag hade en dator i närheten så nu blir det en liten kort uppdatering.

I torsdags kom mor, far, syrran och mormor till mig i Halmstad och jag hade lagat till en älgmiddag som vi alla njöt av. Sen gick vi en sväng uppe på galgberget, var rätt dimmigt så man såg inte så mycket men det var skönt att komma ut lite. Jag åkte hem till vetis med mor och far och på kvällen blev jag bjuden på tacos hemma hos Becko! Mums vad gott det var och gud så kul det va att se lilla Alva igen. Hon växer så det knakar.

På fredagen drog vi ut till sommarstugan och satte igång med den stora vårstädningen. Det gick rätt fort för vi var så många. Eller 3 men ändå. Sen kom Linnea och vi grillade och spelade spel.

På lördagen var det sådär med vädret. Fick lite sol i ansiktet trots allt. Vi gick en snabb promenad runt kulla och sen sprang vi ner till sjön och hoppade i det 7 grader "varma" vattnet. Vi skrek så att om man stått på andra sidan sjön kunde man nog tro att vi blev mördade. På kvällen blev det grillning och lite vin.

På söndagen packade vi ihop och åkte in mot vetlanda. Vi duchade allesammans och jag var nog värst i håret för att jag hade inte duchat sen torsdagen. Väldigt frächt. Sen kom syrran och vi åkte till Kvillsfors för att få god mat av Bodil och fira hennes födelsedag. Sen gick vi en promenad och sen åkte vi till Oskarhamn för att därifrån ta båten till Gotland. Vi kom sent på kvällen, runt 1 så vi somnade direkt.

Igår började dagen rätt tidigt. Vi gjorde det mesta utav den kan man säga. Syrran och jag spatserade runt i Visby och njöt av det fina vädret. Vi åt lunch med Linnea på hennes skola och sen spatserade vi runt lite till. Satte oss på en uteservering och tog ett glas vin och sen gick vi hem. Linnea kom runt halv 4 och då åkte vi ut till hennes klätterväggar! Hehe. Hon är med i en klätterklubb så vi testade på. Det var sjukt sjukt kul och jag var uppe och nuddade taket 2 gånger. 2 olika svårighetsgrader. När jag skulle testa på det svåraste hade jag så mycket mjölksyra i armarna att jag bara föll ner! Hehe. Men nästa gång ska jag klara det med. Det var så sjukt kul alltså! På kvällen hade vi bokat bord på en italiensk restaurang och där åt vi riktigt god mat. Vi tog pasta och Linnea tog pizza. Gott gott gott! Sen gick vi och satte oss på en irländsk pub och spelade Kanasta! JAG VANN!! Hehe. Vi gick hem runt 23 så det var en helt perfekt kväll!

Idag ska vi käka lunch med Linnea igen och sen ska vi gå till någon glassbar nera vid hamnen som är en av de största i Sverige! Det du farsan;). Sen blir det hemfärd och mycket farande hit och dit! Längtar lite hem till Claes rätt mycket nu, har varit nästan hen vecka sen jag såg honom sist! Hehe. Nu ska jag hoppa in i duchen och frächa till mig lite. Sen drar vi till Visby igen:).

Ha en skön dag allesammans! En massa bilder på allt jag berättat om kommer när jag kommer hem!

Puss och kram

Sån grym halsbränna hela dagen!

  Usch! Så blir det när man inte äter regelbundet och bra mat. Har kännt mig jättekonstig hela långa dagen alltså. Och nu är det ännu värre. Tänkte att det kunde gått över när jag käkade nu ikväll, men nu är det ännu värre. Vill bara dra något gammalt över mig, somna och vakna utan halsbränna imorgon! Då säger vi så! Det gör jag=) Hehe.

  Idag har jag jobbat en liten stund. 4 h bara men det blev en del gjort i alla fall. Imorgon skulle det komma massa nya roliga varor så det ska bli toppenkul. Massa nya roliga saker till det nya temat. Så idag har vi fixat plats så att vi kan få in lite grejor som kommer imorgon. Sen kommer vi ha ett Weekenderbjudande denna helgen på våra fina manchesterkuddar. Så om ni behöver kuddar så kom och shoppa hos oss=) Här är lite nya fina grejor som vi kommer få imorgon och en liten bild på en av kuddarna som kommer vara billigare denna helgen!



  Härligt va!!

  Glömde nog skriva en sak igår, när jag kom hem från jobbet stod det en jättefin bukett med rosor på soffbordet. Min lille prins hade köpt jättefina blommor=) Så underbar är han den där killen jag har!

  Hoppas alla haft en bra dag=)

  Kram kram


Ja må jag leva, ja må jag leva!!

  Hehe. Jag gillar att fylla år faktiskt. Fortfarande samma pirriga känsla i kroppen nästan. Fast det känns inte lika speciellt längre som när man var liten. Då låg man och sov räv hela morgonen och hörde riktigt hur familjen pysslade ute i köket med presenter och en specialitet som vi hade hemma, en banan med ett ljus i. Hehe. Det var en klassiker! Kom ihåg speciellt en födelesedag när jag vaknade vid 4 på natten och trodde att klockan var dags för sång. Jag låg där och väntade och väntade och till slut blev jag förbannad och ledsen så jag gick in till mor och far och sa, "Varför kommer ni aldrig?". Då sa dom att klockan var jättetidigt på morgonen. Där snackar vi sova räv hela natten!

  Idag vaknade jag (först av Claes klocka) och sen efter lite rävsovande, av en skönsjungade Claes som gjort i ordning en fin bricka med kanelbullar och mjölk. Han hade även slått in ett fint paket=). Sen skrev chefen grattis och  att hennes tåg var försenat, kul start på första dagen efter en månads sjukskrivning alltså. Hehe. Så jag stack och öppnade och sen kom hon inspringánde där på jobbet. Kändes så konstig för det kändes inte som det gått en månad sen hon var där sist. Helt helt galet! Var som att det var i fredags vi sågs sist! Kul att ha dig tillbaks i alla fall=) Sen jobbade jag hela långa dagen och stängde butiken. När jag kom hem gjorde jag Thailändsk köttfärssås. Mums så gott!

  Nu ligger vi i soffan och myser framför Roast på berns. Skitkul ny snubbe som roastade nu. Har aldrig sett honom innan men han kommer nog komma som ett skott, ungefär som Björn Gustafsson.=)

  God natt och tack för alla gratulationer allesammans!=)

PS. Bjuder på en skön 80-talsbild, för jag är ju trots allt född på 80 talet och stolt är jag för det alltså!




  PS,2. Har ni kollat på Superprinsen än?! Gör det för det är riktigt kul! Kommer snart ett nytt avsnitt hörni!

Godkväll alla BINGOLOVERS!!

  Har precis kommit hem från bilbingot och vi vann varsin 100 lapp idag. Fick tillbaks insattsen i alla fall. Det är så grymt kul det där alltså. Synd att man inte kan va med nästa vecka för då är jag nog på väg till Gotland skulle jag tro. Eller jag vet att jag är det=)

  Igår blev det som sagt kycklingvingar på Harrys och det var grymt gott som vanligt. Skulle kunna leva på de där kycklingvingarna. Vi satt kvar och tog var sin drink och spelade lite black jack och avslutade kvällen ganska tidigt. Det var en mycket trevlig och alldeles lagom kväll. God mat och gott sällskap!

  Imorgon är det min födelsedag men det känns inte som att jag fyller år redigt. Jag hoppas verkligen på lite skönsång av min sambo annars blir jag besviken alltså. Jag har ju redan fått min födelsedagspresent för rätt längesen så några paket kan jag inte räkna med, men lite sång är väl inte för mycket begärt?!! Hehe. Födelsedagar är speciella tycker jag faktiskt. Kan inte fatta att det är ett år sen jag fyllde 20. Åren går så fort! Då var vi ute och käkade på Tylösand med familjen och det var solsken och varmt. Det blåste lite men det gjorde inte så mycket. Nu är det ju värsta höstvädret och det suger faktiskt!

  Nu ska jag snart hoppa i säng så det blir den 10 MAJ (min födelsedag) fortare!

  Puss och kram allesammans

Harrys ikväll!

  Idag gick vi upp ganska tidigt och åkte och hämtade Hanna och Andreas och drog mot kungsbacka och freeport. Jag hittade knappt någonting. Lite trist men jag köpte nytt shampoo och balsam och ett värmeskydd. Sen hittade jag lite trosor på filippa K som var billiga och såg sköna ut så dom köpte jag med. Lite trist kanske men men. Det var inte riktigt min stil på kläderna där och dom kläderna jag hittade som jag tyckte var snygga kostade typ multum och lite till. Håller mig till min favoritbutik Monki! Gina Tricot är också grymt bra tycker jag.

  Ikväll ska vi gå och käka på Harrys och jag ska äta kycklingvingar. Det ska bli ruskigt gott alltså=) Ska gå och fixa mig iordning lite grand. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Är faktiskt lite sugen på att gå ut sen men vi får se vart kvällen slutar. Kanske slutar efter maten på Harrys eller med vidare utgång. Har knappt varit ute här i Halmstad. Lite dåligt kanske men jag är inte riktigt för att gå ut så mycket. Vet inte varför men jag tycker alltid att förfesterna är roligare än att stå i kö och vänta till att stå i ännu mer kö till baren och trängas på ett dansgolv och inte kunna prata med varandra. Sen har det funnits många kvällar där man gått ut och haft askul med. Får se vad som händer helt enkelt!

  PS. JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG=) Hehe. Ja, må jag leva!



Skål för Stina Lövgren!!=)

Haha, kan inte sluta kolla på den där filmen!

  Den är så jäkla rolig alltså=) (filmen i förra inlägget om ni har missat den! SE DEN)

  Nu sitter vi och har lite fredagsmys. När jag kom hem visste jag inte vad jag skulle laga för mat. Vi hade snackat om fiskgratäng men det kändes inte som fredagsmys. Tacos åt vi igår men det var nästan så man gjorde det idag igen. Det fanns lite kvar men inte till oss båda för Claes hade käkat det idag. Jag hade lite sån där beslutsångest när jag kikade in i frysen. WHAT TO DO?! Men sen såg jag en fläskfile ligga där helt stel och kall. Jag tog ut den och en påse med klyftisar. Sen ångrade jag mig med klyftisarna för jag och Claes diskuterade igår att vi kanske skulle bli lite nyttigare. Eller han diskuterade att vi skulle äta bättre mat och jag snäste till och sa "då kan du laga maten". hehe. Jag tycker jag lagar bra mat, svensk husman med lite inslag av italien, thailand och lite andra länder då och då. Men men, jag tänkte, "hur ska jag göra detta nyttigare?". Jag la helt enkelt tillbaks klyftisarna och tänkte att bulgur är ju nyttigar. Sen hade vi ingen såndär självklar sås till så då tänkte jag, rödvinssky!! Hehe. Så måltiden bestod till slut av: Helstekt fläskytterfilé med bulgur, rödvinssky och broccoli. Och gud så sjukt gott det var! Ska jag berätta hur jag gjorde? Äh jag gör det i alla fall.

  Jag började med att steka fläskfilén med CaiPs vitlökskrydda, sen la jag den i folie och hällde på soja och rödvin som jag först hällt på stekpannan för att plocka upp alla kryddor. Sen tog jag två vitlöksklyftor och smorde in filén i. 
  Bulguren kokte jag som vanligt med en grönsaksbuljongtärning.
  Sen kokte jag en halv köttbuljong tärning i 2,5 dl vatten och hällde i ungefär 2 dl vin. Sen stekte jag en rödlök och hälde på mjöl i en annan gryta. Efter det hälde jag på rödvin och buljongblandningen i lökgrytan. (många grytor) Sen stog det och kokade i ca 10 min. Jag hällde på lite kalvfond och saften som blev från köttet. Detta blev ruggit mumsigt alltså. 

  Nu blir det nog en film snart. Vill se Så ska det låta sen med för nu har vi kikat på talang. Pontiak var med i talang idag. Jag gillar honom! Han är för go=)

  Måste lägga upp en favoritserie som går att se på Aftonbladet. Har pratat mycket om den på jobbet och varje avsnitt är 5 min. Handlar om kungafamiljen och Daniel Westling som är "SUPERPRINSEN". Enjoy och jag lovar ni kommer inte ångra er när ni sett det=) Favorit avsnittet är Nr. 5 när Zlatan tycker att kungen är nr 1! hehe=)













Idag var det inte lätt att komma upp!

  Shit alltså! Snoozade i en halvtimme och kom knappt upp efter det. Nu ska jag snart till jobbet. Claes behövde datorn till skolan nu säger han så det blev ett kort inlägg. Måste bara visa er denna filmen. Heinikens nya reklamfilm, för ni kommer väl ihåg den gamla med walk in garderoben och walk in kylskåpet och en massa roliga skrik och miner. Nu kommer som sagt uppföljaren! Enjoy=)



  Älskar den sista killens min och nackrörelser=) Fy fasen så bra!

  Nu måste jag gå!

  Kram kram

Onsdagsmorgon har guld i mun!

  Eller något?! Sitter med en kopp te och tittar på vakna med the voice och fråga Olle. Skrev faktiskt in en fråga idag men än så länge har den inte kommit fram. Kanska va en lite för lång fråga. Ska snart dra till jobbet men först blir det ett avsnitt av DH. Det hör till på morgonen. Idag kommer det varor och jag vet inte hur mycket så det blir en överraskning.

  Claes är på anstälningsintervju för ett sommarjobb på servera. Packa mat och sånt till alla matbutiker. Håller alla tummar och tår för att han får det alltså! HEJA CLAES!!!! Så behöver inte jag va så bitter i sommar när det bara är jag som jobbar och han ligger på stranden. Hehe.

  Ikväll blir det Peters Popquiz på Harrys. Härligt härligt=) Jag har förhoppningar om vinst idag alltså. Heja oss!

  Ha en bra dag allesammans!

  Hej svejs

  Ps. Jag ska ta med en full påse med bullar till jobbet om det är någon som vill smaka?!

Hela lägenheten doftar kanelbullar!

  Mums mums mums mums!!! Hela lägenheten doftar kanelbullar. Fick ett litet ryck och blev så himla sugen på att baka bullar. Igår när jag såg på Bonde söker fru which by the way var ganska roligt. Han som trillade av hästen där om ni såg det, bakade bullar till Linda innan hon kom och så kände jag ett grymt sug efter bullar. Vi har inte satt in dom i ugnen ännu men det luktar från plåtarna nu när de ligger och jäser. 92 st bullar blev det så det blir att rensa upp i frysen nu. Kul att ha något att bjuda på när folk kikar förbi.

  Idag har jag städat lite också, gått ner på stan och köpt ett sommartäcke och en ny frukostskål för jag råkade ta sönder en av våra. FASEN!!! En sån där Iitala skål och den kostade multum. Fasiken.

  Nu skriker bullarna på mig att jag ska komma och pensla dom och hälla lite pärlsocker på dom!

  Puss och kram

Då var det måndag igen!

  Phoebe  täcker för tillfället hela datorn så jag har svårt att se vad jag skriver. Hon ligger på min mage och datorn är i knät. Hon tar igen allt mys hon missat i helgen! Hon är för mysig den här kissen ska ni veta! När en kisse lägger sig i knät känns det som att tiden står stilla. 
 
  Nu gick hon sin väg=)

  Idag har jag jobbat hela långa dagen (nästan). Började ganska sent. Idag var det en god planering som gällde när det var dags att sätta igång. Vi tömde rea-inreda bordet och sen flyttade vi ner en rosa hylla till det bordet och sen var det upp med partybordet till hyllan där det rosa inreda hade varit. Hehe, hänger ni med? Det har alltså hänt en hel del idag som ni förstår. Synd att jag inte hade stegräknaren idag. Borde legat på en sisådär 16000 steg idag känns det som. Helt slut i hela kroppen för tillfället. 

  När jag kom hem satte jag igång med att göra moussaka. Fy fasiken vad gott det blev alltså. Helt suveränt alltså! Nu blir det slappo framför Håkans bar och sen Svenska hollywoodfruar. Älskar verkligen Maria Montazami. Hon är för härlig! Tror inte hon fattar hur poppis hon är här i Sverige. Ska bli kul att se hur det går för henne på Gaygalan nu.

  Nu har vi hyrt en stuga till midsommar. Men jag jobbar på midsommar så jag vet inte hur jag ska lösa det här. Får va med på kvällen bara kanske om man inte kan lösa det på något sätt. Men vem katten vill jobba på midsommarafton? Inte lätt det där. Den ligger i Lysekil så det tar ungerfär 2 och en halv timme sisådär. Jag slutar vid 14.10 så det får väl gå. Sen har vi den till söndagen där med så hela lördagen får jag va med i alla fall.

  Nu åter till soffläge!

  Hej svejs

  Ps. Måste bara lägga upp ett roligt klipp som Claes visade mig igår. En härlig sportkommentator som inte är särskilt neutral i vilket lag han hejar på. Himla roligt! SPELA ELLER SKJUT!!!




Fan vad roligt det var med bilbingo!!

  Shit alltså! Det måste vi göra igen=) Vi vann på sista brickan. 1000 kr som vi delar på 3 så jag gick plus 200 kr. Vilken grej=) Men gud så mycket vuxenpoäng jag har fått. Man kan tro att jag är minst över 40 nu. Hehe=)

  Nu ska jag umgås med min man som äntligen är hemma=)

  Puss och kram

Nu är det maj igen!

  SKÖNA MAJ VÄLKOMMEN TILL VÅR BYGGD IGEN!!! Nu är det maj igen och snart min födelsedag. Tänk vad åren går fort. Helt galet alltså! Nu är man snart 21 och det känns som det var igår man fyllde 20.

  I fredags firade valborg med en god middag på Bulls med Hanna och hennes mamma. Mycket trevligt och vi invigde uteserveringen också med ett glas rosé. Härligt härligt! Det blev en tidig kväll och jag somnade sött ensam med lilla Phoebe. Claes har varit i Lund hela helgen så kissen har varit helt ensam. Jag åkte till Malmö på lördagförmiddagen och syrran och jag åkte till Entré för att käka lunch. Sen gick vi till hemmakväll och köpte lite godis och hyrde en film. Sen hade vi myskväll med en massa god mat och mys. I dag började vi dagen med en kopp kaffe ute på syrrans härliga balkong. Sen gick vi in och kollade på en massa gamla bilder på datorn. Kul kul!

  Nu ska jag snart åka iväg och möta Erika och hennes kompis för att spela Bilbingo. Erkänn att man får många vuxenpoäng, nästan lite pensionärspoäng också när man spela bilbingo! Men vi ska ta hem jackpotten har vi bestämt. Ska bli ruskigt spännande alltså!

  Längtar lite efter Claes nu när man inte sett honom på hela helgen. Känns tomt och trist för tillfället. Är lite rastlös och vet inte riktigt vad jag ska hitta på fram tills jag ska åka. Inte så långt kvar tills jag ska åka dock men ändå! Ska gå och fräscha upp mig lite!

  Önska mig lycka till på bilbingon!!!! HOPPAS VI VINNER!!

  Hej svajs

RSS 2.0