Oj vilken helg!

  Nu ligger jag hemma i soffan och är helt slut. Huvudvärken börjar komma och ögonen är trötta som tusan. Det har varit en lång helg känns det som, lång och trevlig. Känns som att man varit hemma en vecka för att man hunnit med så mycket.

  Vi åkte vid halv 8 i lördags morse och det var rätt fina vägar hela vägen hem så det gick rätt fort. Vi åkte till Claes mor och lämnade katten och stod och snackade lite. Sen åkte vi hem till Claes pappa en stund där vi gav Adde födelsedagspresent och sen åkte vi på dop. Supertrevligt dop verkligen! Helt lagom cermoni i kyrkan och sen var det ett härligt kalas efteråt med ett helt underbart scharmtroll vid namn Alva. Hon skrattade och stormtrivdes med alla ögon och alla uppmärksamhet som var riktade mot henne. Så himla söt är hon! Synd för mig att jag glömde min kamera och min mobil så jag kunde inte ta några kort. (Julia, du får gärna skicka ett och annat=). Vi stannade rätt länge på kalaset och tittade på en massa bilder från när Alva var ännu mindra och sånt roligt. Sen åkte vi hem till mig och åt jättegod mat som superkocken mor hade lagat. Mums mums, potatisgratäng med feta, paprika och soltorkade tomater och fläskfilé med mors supergoda rödvinssås. Oj oj oj säger jag bara. Sen blev det melodifestival för hela slanten. Vi hejade på Neo och Anna. Nästan rätt som gick vidare men andra chansen hoppas jag Neo tar hem.

  Idag började morgonen med frukost på Maxi fiket med Jacob och han tjej Kristin. Väldigt trevligt och vi satt länge och pratade, hann nästan bli lunch dags=). Sen åkte vi hem till Claes far där vi satt och pratade och tittade på pappa Asplund när han lagade mat. Var en rolig syn vill jag lova. Sen kollade vi på gammal videofilm från Claes bal och lite andra grejor. Sen åkte vi till Vägkrogen och köpte kebabtallrik till Claes och vidare hem till mig där vi åt raggmunk. Claes bara måste ha sin kebabtallrik när han är hemma, men jag föredrar morsans mat. Sen kom mormor och vi satt och drack kaffe och pratade länge. Efter det åkte jag och lämnade Claes och hans far igen och åkte vidare mot Sophie. Där bjöds det på gott te och egengjord honung. Mums säger jag bara! Vi satt och snackade och det kändes som jag kunde varit kvar några extra timmar där men jag var tvungen att tänka på refrängen. Mycket trevligt helt enkelt och väldigt mycket att prata om! Jag plockade upp Claes och vi åkte vidare till hans mor där vi stannade en liten stund och satt och pratade lite. Jag fick lite älgkött och lite annat kött och sen tog vi katten och åkte hem! Stannade på hamburger hill och åt sallad på Max. Lyssnade på 5 milen på radion och stakade oss fram i bilen när Johan Olsson tog vår sista medalj i OS. Härligt Sverige alltså!

  Nu är jag som sagt hemma och det känns som att det har varit en bra helg, men det känns nästan overkligt med hur mycket man har hunnit med!

  Nu väntar sängen och jobb imorgon. Hade varit kul att se OS avslutningen men det går säkert i repris.

  Puss och kram allesammans

Mycket bra låt!

  Måste lägga upp denna låt även och både Erika och Nettan påstår sig vara trötta på den för att det spelats på jobbet. Men då säger jag så här att den kan inte spelats så länge på jobbet för den är från James Morrisons nya album som släpptes i november förra året och då minns jag inte att vi hade den för sen kom ju julmusiken, så eat that!=) Haha, nedå men den är riktigt bra tycker jag! Lyssna och njut=)



  Sen måste jag bara lägga upp lite härliga family guy klipp såhär fredagen till ära! Enjoy=)







  Fortsatt trevligt fredagsmys!

Trött i fötterna!

  Vad det är skillnad på att ha bra skor när man står upp en hel dag. Jag har gått till jobbet i mina vinterstövlar och så har jag bytt skor när jag kommit till jobbet, annars blir jobbskorna helt blöta och det är inte skönt att jobba då. Men både igår och idag har jag glömt byta skor, igår hela dagen och idag halva. Men då var skadan redan skedd så nu är jag helt slut i benen och fötterna och mitt onda knä gör ont. Men nu är det fredagsmys i soffan så benen behöver inte jobba så mycket mer.

  Idag har vi gjort massor på jobbet, byggt om en massa och fått bort en massa pallar. Så himla kul när det går undan och man får gjort massor. Imorgon blir det till att åka hem till Vetlanda och gå på dop. Det ska verkligen bli superkul, ska bli så kul att se lilla Alva i en dopklänning! Jippi! Sen på kvällen blir det melodifestival och god mat hemma med mor och far.

  Får bli lite kort inlägg nu för jag måste fixa till maten torka av bordet här nu, ringa syrran ska jag göra också innan maten är klar. Många bollar i luften samtidigt!

  Hörs snart!

  Kiss kiss

Torsdag och imorgon är det fredag igen!

  Idag har jag jobbat hela långa dagen. Stannade till stängning och tjötade med Erika och den nya praktikanten en stund, slutade vid 17 men stannade till stängning ändå. Lyckades även på denna timma sälja en golvkandelaber iklädd min ytterjacka, mössa och vantar. Inte dåligt va? Sa att jag jobbade där så dom föstod varför jag hade koll på det mesta. Undrar vad dom tänker när man står där i ytterjacka och fyller i och berättar vad saker kostar och så, måste tänka att där är en person som har för lite att göra om dagarna!!!

  Ikväll lagade jag något påhitt som jag kom på på vägen hem från jobbet. Blandade ihop kyckling, lök, creme fraiche, lite mjölk, gräslök, presilja, dijonsenap och lite andra grejor. Såsen blev grymt god men kycklingen var sådär äcklig, vissa bitar i alla fall. Fick nästan kräkas en gång där. Jag har nog haft lite otur med kyckling den senaste tiden. Vissa bitar har en riktigt rutten smak alltså. Usch! Vill inte tänka på att=)

  Ikväll tittar vi på OS igen, vilket härligt guld det var igår alltså och vilken härlig stämning det var på Harrys, och vilken härlig seger vi tog hem igår! Känns fortfarande helt underabart!

  Nu ska jag sy Claes halsduk för han är lite sur på mig för att den aldrig blir färdig=)

  Puss och kram

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

  Först kom guldet till SVERIGE!! Sen kom GULDET TILL HANNA OCH STINA!! Äntligen måste jag säga! Nu har vi varit ihärdiga quizare länge och idag hände DET!! Både GULD och BRONS!! 400 kr vann vi! Hur bra är inte det! Nästa gång ska vi äta för pengarna och ha det riktigt gött för nästa gång är det schlagerquiz. Idag var det 70 tal och hur kunde vi vinna det??! VI ÄR BÄST helt enkelt=)

  God natt

Tänk vad som kan trilla in genom brevlådan!!

  Igår trillade ett litet paket in genom brevlådan och då blir man ju lite förvånad. Inte varje dag man får paket precis. Jag hade faktiskt tänkt att beställa en sån där OS-mössa på blocket för det har ju blivit värsta trycket på tanter som virkar där nu. Så helt plötsligt ligger det en i ett paket i brevlådan. Då blir man lycklig! Morsan hade virkat ihop en och den var superfin verkligen! Kolla in den här=)


 

  Tack så mycket mor!

  Idag har jag jobbat lite grand. En kortis på morgonen bara, sen lagade jag lunch och sen har vi kollat på "UPP". Supermysig film alltså. Lite sorglig i mellan åt faktiskt och det trodde jag inte men den fick ju ett härligt slut. Dom har lyckats igen helt enkelt men den absolut inte i klass med "Hitta Nemo" och "Wall-E". Fast den var verkligen värd att se så får ni tillfälle så tryck igång den helt enkelt.

Ps. Jag grät här med=) Blödig till tusen!

Betyg:



  Ikväll blir det quiz igen och det ska bli roligt. Är taggad och fasen om vi inte tar hem det ikväll. Vore väldigt surt faktiskt! Förra gången hade vi faktiskt en hel del rätt, låg inte långt ifrån en plats på pallen men denna gången ska vi fixa det=) Håll tummarna för oss!

  Ha en fin kväll!

  Tjoflöjt

Haha, Stewie har gjort det igen!

  Här kommer ett sprillans nytt klipp från det senaste avsnittet av Family Guy. Chris ska gå på dejt med en tjej som har down syndrom och han är jätte nervös så Stewie peppar honom lite=) Se och njut!



  Här kommer en låt som spelades på festen i helgen, mycket bra enligt min smak för det är ju en sång om mig. Så gulliga dom är att göra en låt till mig!!! Hahah



  Visst var den bra?!

  Känns som det här blev ett inlägg med en massa youtube klipp men så blir det ibland när det är mycket som händer. Zappade över till Mtv i morse och fick se Rihannas nya video. Vilken hemsk låt alltså! Jag tänker liksom att hon ska vara en förebild för alla, vilket jag tror att hon är, men den här låten drog ner henne lite. Tänker liksom mest på de ungdomar i USA där sex före äktenskap är väldigt tabu. Rihanna är 21 (tror jag) och är inte gift än, för mig är det inget problem det här och för många ungdomar med mig, men jag tänker på dom ungdomarna som ser upp till Rihanna och lyssnar på denna låten och ändrar uppfattning om just sex. Haha, vad jag låter präktig när jag pratar om sånt här, men många småflickor ser upp till henne och vill vara som henne och då kanske dom tar efter just hennes beteende och hennes uppfattning om just sex. Om man bara ser videon och lyssnar på låten utan att tänka på texten så är det kanske en rätt bra låt, men jag som har en sån där textradar och lyssnar på just texten första gången jag hör en låt blev lite schockad faktiskt. Lyssna och säg gärna vad ni tycker!



  Ett film inlägg helt enkelt!=) Men så blir det ibland när det händer mycket på youtube! Idag händer inte så mycket. Har varit och simmat så nu är jag slut i kroppen. Har en underliggande förkylning som inte vill gå över så jag känner mig tröttare i kroppen än vanligt idag!

  Hej hej hopp


Måndag igen=)

  Haha, veckorna går så himla fort och det har jag ju inte sagt tidigare. Idag är det måndag igen och idag har jag inte gjort särskilt mycket. Vi gick till gymmet i förmiddags och Claes körde skiten ur mig. Har ont i hela kroppen för tillfället, men det är rätt skönt. Har lite extra ont i höger axel, tror jag gjorde något fel i någon maskin för det värker lite extra. Tänkte simma imorgon så vi får se hur det känns då. Annars har det faktiskt inte hänt så himla mycket idag. Det har snöat igen och jag tycker faktiskt lite synd om plogbilarna nu. Det är ju ett evighetsarbete det här. Längtar till våren kommer så man slipper det här. Såg en assistent som försökte få en rullstol med en person i över en vall, då tyckte jag synd om dom med=) Kunde inte göra så mycket för jag stod och tittade ut genom fönstret annars hade jag hjälpt till, det vill jag lova.

  Ikväll blir det mycket OS tittande, just nu har vi på både curling och backhoppning och snart börjar sprintstafetter för både damer och herrar. Det ska bli kul att se om det blir lite fler medaljer, HOPPAS!!
  Måste säga att det var en lyckad helg denna helgen alltså, Malmö med familjen och en galen fest i lördags. Mycket nöjd, och nästa helg ska vi åka hem till Vetis och gå på dop! Ska bli så mysigt att få se lilla Alva nu, tror hon har vuxit en del sen sist=)

  Ha en fin måndagskväll, tänk, snart är det fredagsmys igen!

  Hej hej

Melodifestival...

  Idag har det bara sprudlat inlägg från min del. Ibland har man mycket inspiration alltså! Skulle bara ge en liten uppdatering om vad jag tyckte om gårdagen i melodifestivalen och lite annat kul. Darins låt var helt okej tycker jag, han var ju nästan självklar, men jag tycker att det får vara nog med balader nu. Blir så himla trött på att vi bara har en massa balader med. Alcazar var bra tycker jag, en redig discodänga som kommer höras ur radion i sommar. Sen var det ju en skräll att Timtej gick vidare men jag gillade den låten faktiskt, förutom att leadsingern inte kunde sjunga alls. Rösterna passade bra ihop när dom sjöng tillsammans men när hon sjöng själv var det värdelöst. Hoppas på nästa helg och Peter Jöback och Sibel. Vore kul om dom hade några bra låtar för än så länge har jag ingen bra schlagerkänsla över någon av låtarna som gått vidare. Som sagt, hoppas på nästa helg för vi lär behöva en bra låt om vi ska ha en chans mot våra grannar. Har kollat upp vilka som vunnit i Danmark och Norge och nu ska ni få en liten förhandstitt. Ruskigt bra låtar och båda är skrivna av Svenskar. Enjoy!

  Här är Danmarks bidrag och här har Thomas G-sson haft ett finger med i låtskrivandet. Mycket bra låt som påminner lite om någon Abba låt tyckar jag.



   Här är Norges låt som jag fick rys över hela kroppen av. Tårarna började rinna ur ögonen och håret stod från huvudet och ner till tårna. Fredrik Kempe har varit med och gjort denna låten. Synd att dom inte fick med dessa låtar i Sverige!




Nu säger jag godnatt=)

Recension av "Where the wild things are"



  Från första gången jag såg trailern på bio har jag sagt att jag ville se denna film. Tror det kan ha berott på att de där figurerna är så himla söta och att man blir så sugen på att krama dom. Nu har jag precis set klart den och den var inte alls som jag hade tänkt mig. Trodde den skulle vara lite rolig och lättsam men den var egentligen bara tragisk. Rätt fin stundtals med fina bilder och härliga scener men mestadels var den grå och bitter. Trots detta så grät jag i slutet men jag är rätt blödig av mig måste jag säga. Men efter att jag nu har sett den och ligger här och tänker efter så känns det som jag lika gärna kunnat spendera 2 timmar med att göra något annat. Om man vill se en film som inte är någon sån där feel good film utan en film som får en att tänka efter så är den här ganska bra men jag rekomenderar den inte.

  Betyg:

Insnöade!

  Fy vad trist det är, när man tror att det inte kan komma mer snö så kommer det bara mer och mer.

  Igår vaknade jag i Malmö efter en mycket trevlig fredagkväll med familjen. Satt och pratade länge och sen gick vi och la oss ganska tidigt och det kändes som när man var liten och skulle sova över. Kusin Linnea var med så hon och jag låg på golvet på en madrass och syrran låg i sängen. Sen kom mor och far och rullade ner passiennerna och sa god natt. Supemysigt! Sen låg Linnea och jag och snackade länge, syrran somnade ganska tvärt men det var mysigt. Sen på morgonen åt vi frukost och sen åkte vi till entré där vi gjorde ytterligare lite fynd på Monki! Älskar verkligen Monki, men det kanske jag har sagt innan. Köpte en urfin klänning för 25 kr och den hade kostat 250. Inte klokt, men jag gillar det!
  Sen igår när jag kom hem tog jag på mig min 25 kronors klänning och fixade till mig lite, åt lite mat och sen tog vi en taxi till Claes klasskompis texas där vi var hela kvällen. Var helt schockad när jag såg att klockan var över 3. Helt galet roligt hade vi. Kollade på OS när Sverige tog både guld och brons. Gud var kul=) Sen spelade vi lite sanning eller konka och det är ju alltid trevligt! En mycket lyckad kväll helt enkelt!

  Idag blir det slappo i soffan, skönt det, OS för hela slanten och senare kanske det får bli att åka och handla=) Ha en härlig dag allesammans!

  Här kommer lite bilder som jag har tagit framför spegeln, inspirerad av Julias blogg (http://lofkvist.blogg.se/) och hennes nya head=)



Ha en bra dag=)

Tjolahopp


Nu är det fredag igen!

  Herregud vad veckorna går fort. Jag hinner ju inte ens med själv. Snart är det mars och då är våren igång förhoppningsvis. Vill bli av med all snö nu, det hade börjat töa lite här nere men igår när jag gick hem från jobbet hade det kommit ungefär en decimeter till. Suck! 

  Igår hade vi snattare på jobbet! Så jälva äckliga människor! Man blir så förbannad och adrenalinet i kroppen pumpar som tusan. Helt skakis efteråt. Tur att Erika såg det, hon skulle precis gå hem och hade cevilkläder på sig så dom reagerade inte på henne. Men vi fick inte tag på dom för när väktaren kom var dom borta för längesen. Så himla typiskt för väktaren hade varit hos oss precis precis innan det hände. Trist! Nu vet man hur det känns och nästa gång kanske vi reagerar annorlunda. Man tänker ju såhär efteråt att si och så skulle vi gjort, men när man är i stundens hetta tänker man inte så.

  Ikväll ska jag till Malmö och fira syrran som fyller år imorgon. Ska bli mysigt att träffa familjen och så kommer kusin Linnea med. Riktigt kuligt! Hoppas hon blir glad över mina presenter=)
  
  Nu ska jag ner på stan och handla lite och kika in på jobbet lite och se hur snacket går idag. Ha en härlig fredag nu så hörs vi snart igen!

  Tjohooooo

OS för hela slanten!

  Fy fasen gött med ett guld igår också! Två guld till Sverige och vi hoppas att det blir fler. Gud så nervös jag var igår när Ferry skulle skjuta för sista gången. Jag tänkte att det här kommer aldrig att gå, men ack så fel jag hade. Gud så kul. Vi stod och stakade oss i mål igår igen. Det är så himla roligt med OS. Vi har på en sport på tvn och en annan på datorn så att man är riktigt uppdaterad. Just nu ljuder Curling damerna i bakgrunden på datorn när jag skriver och på tvn är det störtlopp. Jag gillar det här alltså!

  Det var dåligt med stöd för Haiti tycker jag=). Försökte göra en god gärning och få med mig en hel hoper människor att stötta lite men icke! SKÄMS! Haha, nedå det är lugnt. Skulle bara testa lite grand. Men visst var låten bra?! Många härliga kändisar. Jag gillar lillkillen i början, letade upp vad han hette och lyssnade på lite andra låtar med honom men han var inget vidare i övrigt. Eller låtarna var inge bra. Hans röst var bra men sådana där fjortis låtar hade han fått göra. Trist. Idag har vi haft personalmöte och vi fick reda på en massa roligheter som ska komma till jobbet. Man blir så himla peppad när man får höra vad som ska komma in! Kanske inte får avslöja det här än för det lär nog dröja till sommaren eller till hösten, ska fråga chefen först om det är ok men det är det nog=). Nästa vecka börjar Lagerhaus mästerskapen och då är första tävlingen på bada. Så kom och köp en massa bada grejor nu. Vi har allt från duschdrapperier till bad gel. Vi har fått lite nya mönster nu med och dom är väldigt fina, så kom och köp!

  Nu ska jag ta en paus från OS och gå och köra ett quiz. Det var minsan längesen, men nu är det dags igen. Ska bli kul att se hur det går för oss idag! Jag är till och med lite nervös eftersom det är ett tag sen.

  Ha en fin kväll och jag håller tummarna för alla sprintåkare nu!

  Här kommer lite inspiration för er att komma in och shoppa hos oss nu under bada tävlingen=)





  Tjohopp

Stöd Haiti!

  Lite sent ute kanske men alla gåvor behövs faktiskt. Det är inte över än bara för att det har lugnat ner sig i medierna. Jag har skänkt 100 kr och det var inte speciellt svårt. Det är bara att få tummen ur och göra det. Skänk en tia eller vad som helst för alla pengar gör skillnad. Jag skänkte pengar genom att gå in på den här länken https://www.rb.se/geengava/katastroffond/pages/geengavakatastroffond.aspx och klicka sig vidare. Man kan skänka precis vilken summa man vill så det är bara att komma igen=)
  Det har gjorts en ny version av "We are the world" till förmån för insamlingar till Haiti och den var verkligen kanonbra. När man ser hur barnen skrattar och dansar i den här videon trots att hela deras värld har fallit samman, börjar man tänka efter på hur bra man egentligen har det här i Sverige. Man sitter i sin soffa med mat i kylskåpet, tak över huvudet och en tv som visar lite andra delar av världen. Se den här videon och skänk sedan en liten summa till rädda barnens katastrof insamling i Haiti. Lovar att det känns rätt skönt efteråt när man väl har gjort det. Skriv gärna sen en liten kommentar här och säg om du har gjort det så kan man se om det här har gjort någon liten effekt=)

 


Puss och kram


Första guldet till Sverige!

  Fasiken så gött! Claes och jag stod i soffan på upploppet när Kalla körde. Vi stod och hoppade och stakade oss fram och sen blev det ett högt jubel när hon åkte över mållinjen. Helt underbart Kalla=) Får vi hoppas på att turen vänder för skidskyttarna också och nu är det snart dags för herrarna att köra skidor med. Spännande! Det är ruskigt kul med OS tycker jag=) Imorgon är det skidskytte igen och sen på onsdag börjar curling så det ska bli himla roligt.

  Idag har jag jobbat och vi har hunnit med en hel del. Byggde om entrén det första och det gick rätt snabbt för det fanns en bra och tydlig plan för hur det skulle se ut. Sen var det en massa pyssel i butiken och som sagt mycket gjort. Det var så roligt för chefen var tillbaka nu från regionmötet och hon hade massa information om allt möjligt så det ska bli roligt med ett personalmöte på onsdag för då blir det en massa ny info. Vi fick även se vårt fina diplom och den underbara motiveringen till vår utmärkelse idag. Man blev nästan lite rörd när man läste det. Hoppas bara på att försäljningen vänder nu för man vill ju visa att vi är bäst utan någon protest!

  Ikväll har jag gjort köttfärslimpa och idag blev det riktigt bra. Mumsigt alltså! Jag följde Nettans råd om brunsås och blandade i senap och lingon i den och det blev verkligen kanon. Sådär riktigt god och krämig=). Sen pratade jag med Becko en stund och det är lika kul som vanligt. Känns inte som man inte har pratat på länge utan det är som att ingenting har hänt. Ska bli så himla roligt att se lilla Alva igen nu nästa helg när vi ska på dop. Pratade med Sophie nu precis och det är likadant där=) Lika kul som alltid!

  Nu ska jag gå och ta mig en apelsin och imorgon tänkte jag köra en storstädning om jag orkar. Damsög och torkade golven igår men det syns inte nu. Har man katt som fäller som tusan så har man. Tänkte jag skulle göra en rensning i hyllorna och göra det fint i lägenheten på riktigt en gång för alla. Fixa till i garderoben och så med.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Kiss kiss

Glad alla hjärtans dag=)

  Vilken underbar kväll det var igår alltså. Vi tog taxi till Wild west steakhouse där vi fick ett mysig bord i en helt underbar miljö. Sen beställde vi in lite vin och en förrätt (förrätten skulle vi hoppat över, men det är lätt att vara efterklok). Sen satt vi där och myste och hade det sådär riktigt romantiskt. Förrätten var maffig så vi blev rätt så mätta bara på den. Vi hade sparat oss hela dagen så att vi skulle kunna få i oss massor. Sen när varmrätten kom in var det ett berg med mat. Jag beställde oxfile och revben. Det var en helt gigantisk portion så jag fick verkligen inte i mig allt. Åt nästan bara kött för det var så mäktigt, det var därför vi skulle hoppat förrätten, för att orka hela varmrätten=). Men sen så hade dom ju sån där ruskigt god choklad fondue och Claes hade aldrig provat det. Han sa hela tiden att han inte orkade men att han gärna skulle vilja prova, så efter mycket om och men beställde vi in en sådan också. Claes åt kanske 3 jordgubbar doppade i underbar choklad och jag åt upp resten. Det var marshmallows, marränger, annanas, jordgubbar, två olika sorters melon och physaliasar. Claes satt där med en mycket förvånad blick, jag hade ätit mer varmrätt än vad han hade gjort och satt där och käkade upp en chokladfondue som skulle varit till två personer! Haha! Denna tjejen har kapasitet=) Sen när vi kom hem hamnade jag nog i något slags matkoma! Claes försökte väcka mig när det var skidskytte på tv men jag var helt borta. Hjärtat slog hur snabbt som helst och jobbade som fasen med att bränna all mat! Men det var en rusktigt lyckad kväll och jag kommer verkligen att äta där igen. Det måste varit den mest perfekta oxfilen jag ätit i hela mitt liv! Mmm, känner att jag börjar bli hungrig nu igen så det vattnas lite i munnen när jag tänker på maten igår!

  Idag har jag städat och pysslat här hemma, tittat på Melodifestivalen eftersom vi missade den igår. Jag tyckte inte det var någon hitt denna helgen heller så jag hoppas på dom två sista helgerna nu. Hoppas det kommer någon riktig schlagerdänga snart! Nu sitter jag här och väntar på att Claes ska komma hem från sin innebandy match så att vi kan äta. Har köpt baguetter och kyckling curry röra till kvällis. Ska bli mumma!

  Ha en trevlig söndagskväll allesammans! Jag är lite sur för att vår tv3 inte funkar. Har inte funkat på hela helgen och nu är det project runway som jag missar! Grr....

  Tjippoiii

Stolt!

  Jajemensan! Idag har hurtiga Stina redan varit och tränat. Kännde mig lite bättre idag och då passade jag på. Är bara snorig nu men halsen är bra så då får man se till att ta tag i sitt liv. Känns väldigt skönt just nu när man är duschad och klar och kan koppla av framför OS invigningen. Härligt!

  Idag ska vi bara slappa hela dagen fram till vi ska iväg och käka kl 18.30! Det ska bli så himla gott. Tar med mig kameran och tar kort på maten och läskar er lite=)

  Ha en fin dag allesammans!

  Tjipp tjipp

Jippiiii!

  Nu vet jag vad vi ska göra imorgon kväll. Claes har hålt det hemligt för mig i snart 3 veckor nu och jag har varit så himla nyfiken. Jag har fått gissa på bokstäver som finns i ordet varje dag men det har inte varit så lätt att lista ut ändå. Ikväll sa han det! Vi ska ut och käka på Wild West steakhouse. Fy fasiken så gott! Tycker det är så himla roligt att han hittar på sånna där roliga grejor titt som tätt. Inte så dum den där alltså=) Det uppskattas väldigt väldigt mycket. Vi satt och kikade på menyn innan på internet. Vi båda var jätte hungriga så vi satt nästan och dräglade framför datorn. Det ska bli riktigt kul! Vi firar ju inte bara alla hjärtans dag utan vi firar även 2 år. En stor dag helt enkelt! Tänk vad åren har gått alltså. Helt galet fort går det! Snart är jag 21 och det kändes som det var igår jag fyllde 20. Som jag har sagt innan så känns det som att veckorna enbart består av måndagar och fredagar.

  Idag har jag jobbat och vi har fått massor gjort. Varit riktigt effektiva så det känns ganska befogat med helg nu och det ska bli en riktigt mys pys helg också! Ikväll har vi käkat tacos i stora lass, hur gott som helst var enda gång. Sen blev det cheescake till efterrätt. Den blev verligen kanongod och det blev väldigt mycket också. Funderar på att ta med mig några bitar till vår personalfest så vi kan ha det till efterätt. Tror nog det skulle uppskattas kanske=) Vi såg även den nya Beck filmen nu också, den var lika grym som alla andra Beck filmerna. 

  Ha en fin kväll så hörs vi imorgon=)


Claes och jag på min bal. Han var dock inte min baldejt som ni kanske ser på kläderna=)

  Tjoflöjt

Drömmer riktigt konstigt alltså!

  Två nätter i rad nu har jag drömt konstigt. I förgår natt drömmde jag att jag skulle bli mördad, det enda jag ville var att komma därifrån. Tänkte på Claes, familjen och alla som brydde sig om mig, att jag var tvungen att komma tillbaks. Jag såg inte vem som skulle döda mig men det var ungefär som saw, var som att jag blev plågad på något vis. Jag vaknade kallsvettig och kunde inte somna om i första taget. Sen när jag gick till jobbet började jag tänka. Undrar om man hade blivit ett spöke om man inte hade fått leva livet fullt ut. Hade jag dött idag hade jag inte kännt att jag var färdig med livet alls. Jag vill inte lämna alla jag älskar så jag skulle nog ställa till det lite för mina nära och kära. Finnas kvar och spöka lite.

  Sen inatt drömmde jag också jättekonstigt. Jag drömde att Per Oskarsson, han som spelar morfarn i kaspar i nudodalen, var jätte full. Jag hade varit på gymmet och skulle gå hem, då ser jag honom ligga i ett dike så jag hjälper honom upp. Han är väldigt tacksam och jag tycker det är lite häftigt att hjälpa en kändis. Men efter ett tag blev han väldigt närgången och började klämma på mitt bröst. Jag blev förbannad och smällde till honom. Jag såg en kvinna med två hundar som kom emot mig så jag sprang till henne och sa att han hade antastat mig. Hon vi gick emot honom och han var fortfarande efterhängsen. Det var som jag inte kom därifrån. Kvinnan med hundarna sa åt mig att jag skulle hjälpa honom att ta sig hem, men jag ville bara därifrån. Hon tyckte jag var dum som inte hjälpte honom för han var ju full och så. Till slut fick hon mig till att hjälpa honom men när han återigen taffsade på mig puttade jag ner honom i ett dike och gick därifrån. Sen vaknade jag=)
  Haha! Lustiga drömmar va! Väldigt detaljerade. Tycker det kan vara ganska roligt att drömma men vissa drömmar är verkligen sjuk verkliga. 

  I morse vaknade jag av att Nettan ringde i panik. Hon hade glömt sin nyckel på jobbet och skulle öppna och när hon skulle ringa mig dog hennes telefon. Så hon tog sig till någon mack och fick låna en telefon där och ringde mig. Allt ordnade sig till slut med nycklar och allt och butiken stod öppen vid 10. Gött mos! Men när jag precis slutade idag ringde chefen. Hon var jättesjuk så jag skulle öppna imorgon. När jag hade lämnat butiken (Erika stängde) och hade gått hela vägen hem kom jag på att " Fan, jag har ju ingen nyckel!". Ringde i panik till Erika som efter mycket om och men hittade hit så jag fick hennes nyckel. Många nycklar på vift för tillfället. Hoppas allt ordnar sig imorgon i alla fall!

  Ikväll blev det fläskpannkaka till mat. Gud så gott det var, mycket längesen. Sen fixade jag och Claes ihop en cheescake som vi ska ha i helgen när vi firar alla hjärtans dag. Första gången jag har gjort cheescake och det var många moment men jag tror att det blir riktigt bra! Smakade på smeten och den var kanon=)

  Nu blir det sängen som gäller! Imorgon är det fredag igen, gud vad veckorna går fort alltså! Då blir det fredagsmys med tacos=)

  Puss och kram


En leksugen Phoebe!

VÅR BUTIK VANN!

  Chefen är på regionmöte för alla cheferna. Dom har någon slags prisutdelning för alla butiker och hur det har gått under föregående år. Vår butik vann priset "Årets vändning", del har vi fått uppåtgående siffror och dels har personalen blivit mer positiv och lagandan är stark. Mycket bra jobbat alla vi=)

  Idag har jag fixat till ljusväggen. Blev himla fint alltså. Sen har det kommit lite varor också så det har mest handlat om att plocka kartonger och pyssla iordning. Jag stängde idag och det gick ju inte superfint alltså. Jag skulle skura golvet och tänkte testa något nytt. Vi har fått en sån där skrapa, en sån man har i duschen och skrapar upp vatten med, och det har varit så jäkla lerigt på golvet och när man skurar drar man bara runt allting. Så jag tänkte, jag skrapar efter att jag skurat några tag och sen skrapar jag vattnet och torkar upp leran med moppen. Det blev verkligen kanonrent så det var ju kanon. Det tog lite längre tid men det var värt det. Jag hade hunnit göra hela golvet innan jag slutade om inte! JAG VÄLTE MOPPVATTNET, och det rann in under pallar, under kundkorgarna och det blev en brun vattensamling som tog evigheter att torka upp. Gud så typiskt det var, kände mig redan lite stressad när det hända så ska det självklart hända just då. Sen när jag skulle ta upp kassorna var jag nära att stöta ut alla pengara (har hänt en gång innan), men jag lyckades i sista sekund fånga upp kassan så det gick bra. Då tänkte jag att nu ska jag bara gå och dra något gammalt över mig och inte göra något mer drastiskt på hela kvällen. Kändes inte som det var min dag idag helt enkelt!=)

  Ikväll är Claes iväg på en tack Gasque. Det är ettorna som tackar tvåorna för nollningen och att tvåorna ordnade en gasque för dom också. Det var rocktema och jag lärde upp Claes lite igår hur man skulle sminka sig. Han kom in idag på Lagerhaus och jag blev helt paff. Det såg så himla roligt ut=) Så söt! 
  Jag ska sitta framför tvn och dricka honungste och äta vitaminer=) Är så himla trött på min hals, vill börja träna snart!

  Kiss kiss


Idag blir det jobb=)

  Min förkylning går verkligen aldrig över! Börjar bli riktigt trött på det här nu. Igår på förmiddagen kände jag mig helt helt okej, men sen kom eftermiddagen och vi åkte och handlade. När vi kom hem kände jag mig hur dålig som helst. Tog febern och hade 38 grader. WHY!!!!!!!!!!! SLUTA NU JÄKLA SJUKDOM! Mer än 3 veckor nu och jag är riktigt trött på det nu.

  Idag ska jag jobba en stund, ska göra om ljusavdelningen lite idag. Jag har hand om ljusen som jag kanske har sagt så jag beställer och så varje vecka. Det hade kommit nya färger så jag byggde om hela ljusavdelningen en vecka. Veckan efter såg jag en helt ny färg (den fanns där när jag beställde de nya färgerna men jag trodde det var en lila färg vi redan hade). Jag beställde och det kom, en helt ny lila färg som också måste in på väggen så nu blir det att göra om igen. Massa extrajobb och det är ju inte så kul. Hoppas jag hinner färdigt idag i alla fall.

  Idag är Claes i Jönköping och intervjuar Hv71:s någonting. Hehe, någon chef eller något tror jag det var men jag kommer inte riktigt ihåg. Det är för skolan i alla fall. Hoppas han får träffa lite spelare också, han tog med sig kameran så vi får se när han kommer hem=)

  Nu ska jag fixa mig i ordning lite och sen drar jag till jobbet!

  Goodbye

Måndag!

  Då var det måndag igen. Det känns som veckorna går så himla fort, känns som det bara finns måndagar och fredagar nu för tiden. Fast det är rätt skönt!

  I lördags blev det Mårtenssons och melodifestival. Det var ett rätt dåligt startfält i lördags tyckte jag. Salem var nog bäst i alla fall, sen tyckte jag ju om Anders Ekborg lite. Fast det var svårt att säga vilka som skulle gå vidare tyckte jag. Trist när det är så dåligt. Gillade i alla fall programledarna och ser fram emot nästa helg=).Vi käkade på Mårtenssons som sagt och det tror jag faktiskt inte att jag ska göra om. Det var ingen hit alls. Köttet var gott men det var några stora klyftpotatisar som var totalt vidbrända. Jag klagade till och med och sa att det inte gick att äta men då hade vi redan käkat upp när hon kom och frågade om det smakade bra. Det var lite trist för annars var det ju helt okej. Sen gick vi hem till Hanna och Andreas och där var det lite fest, sen gick vi tillbaka till Mårtenssons. Det var roligt fördet var första gången jag var där, det är egentligen 23, men eftersom vi hade käkat där fick vi ett kvitto på att vi skulle få komma in så det var ju trevligt.

  Igår var det soffläge hela dagen. Sov och tittade på tv om vart annat. Sen slutade tvn helt plötsligt att fungera och det var många som skrev till Claes och frågade om vår tv funkade så det var på många ställen i Halmstad som tvn inte funkade. Nu ska jag gå iväg till Arbetsförmedlingen på den där gruppen igen. Får se om jag får ut något av det här idag=)

  Tjoho

MELODIFESTIVAL!!!

  Äntligen börjar kalaset igen. Om ni minns så satt jag själv och såg på Eurovison song contest förra året, uppladad med ett aftonblad med alla bidragen och komentarer på dom, mor nära till hands i telefonen för djupa diskussioner och en helt underbar fruktbricka. Jäklar vad jag gillar det här kalaset alltså! Jag har lyssnat igenom alla bidragen på svt.se och just nu gillar jag faktiskt Linda Pritchard och Andars Ekborg bäst. Fast det kanske ändras. Gillade Salems låt också lite, eller jag tror den växer ju mer man hör den. Men Olas låt var sådär, men jag tror att den kommer bli en sommarplåga faktiskt och jag tror att den kommer gå vidare direkt. Linda Pritchards låt var lite Rnb stuk på och det lät lite som Rihanna emellanåt tycker jag. 

  Just nu sitter jag och väntar på att Claes ska komma hem från sin match. Sen ska vi nog gå bort till Hanna och Andreas innan vi ska dra till Mårtenssons. Jag är taggad till tusen. Ska bli kul att se Melodifestivalen med lite andra Schlagerbögar. Hanna har i alla fall sagt att hon är en så nu är det upp till bevis!

  Måste bara få tipsa om en bra låt. Pappas favoritartist och låten får mig att tänka på min kära farfar. Lustigt att man kan sakna någon efter så många år. Det är i och för sig den enda jag förlorat som är i min närhet, men jag tänker på honom ofta. Han var en sån pelare i vår släkt, förde oss samman. Han och farmor måste jag säga! Jag tror inte vi hade varit så tajta i släkten om det inte varit för dom. Jag kommer så väl ihåg när det var ett kalas i torpet, kommer inte ihåg vem det var för, men farfar satt i alla fall utanför kusinernas hus och tittade rakt ut. Han såg nöjd ut men ändå som att han bar på något. Då satte jag mig bredvid och frågade vad det var och han började berätta. Han förklarade hur torpet hade sett ut innan och vi gick nog runt i skogen, nere vid vattenbrynet, vid vår stuga, upp till Savbrantarnas och Nordins stuga i minst 2 timmar. Det lös i ögonen när han berättade om allt för mig. Jag sög in allt och det var ett sånt där ögonblick man aldrig glömmer. Farfar var en sån lugn och harmonisk person. Något som jag tänker på när jag tänker på honom är hans händer. Pappa har liknande händer men inte riktigt. Dom var stora, sådär perfekt ljumna och torra. Händer som var ett tecken på trygghet och kärlek! Så känner jag i alla fall=) Det var en person som rörde mig och som har betytt mycket i mitt liv!



  Nu ska jag fixa i ordning mig det sista och sen bär det iväg=) Hopppas alla får en kanonkväll och att ni inte missar melodifestivalen! Höjdpunkten varje år! Hehe=)

  Tjoflöjt

Nu är det fredagsmys!

  Det är väl en himla klatchig låt. Dom som har gjort den har ju verkligen lyckats. Efter jobbet innan gick jag en sväng på stan och lite här och var kunde man höra folk nynna och sjunga (mest folk som hade någon kompis med sig), nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyyyys! Fredagar är lite speciella tycker jag. Hög mysfaktor är det verkligen. Snackade lite med far min innan, började tänka och prata om torpet. Längtar riktigt mycket till sommaren nu, en sommar i stugan med en massa sol och bad och mysiga kvällar framför brasan. Grilla lite marshmallows kanske, ta ett glas vin, njuta av den friska luften bort från avgaser och stan. Oj oj oj vad jag längtar! Man har sån frihet i stugan. Man kan göra precis vad man vill när man vill. Vill man fiska så gör man det, vill man göra lingonsylt så går man bara ut i skogen och plockar lite lingon och kokar ihop lite sylt. Härligt, riktigt härligt!

  Imorgon är det som sagt melodifestivalen. Är riktigt spännd på vad det är för låtar i år. Hoppas det är många bra och att det är någon som verkligen sticker ut och kan vinna hela skiten. Eller i alla fall komma topp 10. Har ju varit lite dåligt nu de senaste åren. Vi ska förmodligen, vet inte riktigt än hur det blir, äta på Mårtensson och titta på festivalen på storbildstv imorgon så det ska bli himla roligt, om det blir så vill säga.

  Nu ska jag återgå till fredagsmyset! Ha en härlig fredagkväll så hörs vi imorgon!

  Todliloooo

Carola är ju dum i huvudet!

  Nu har det stått en del om Carola på aftonbladet nu när det har varit om katastrofen i Haiti. Hon har nämligen ett litet fadderbarn där och skulle åka dit och hälsa på. För det första så säger hon att Haiti katastrofen är början på jordens undergång och att det står i bibeln. Detta är falskt för det står inte alls i biblen att det är början på jordens undergång. Det var någon biskop som hade komenterat det och så. Och nu till det andra, gissa på vad kärringen skulle ta med sig när hon skulle hälsa på sitt lilla fadderbarn?!!! Kärringen hade köpt en parfym till ungen!!! det är ju precis vad fadderbarnet behöver just nu! Idiotkärring! Jaja, nog om det. Blir bara irriterad när jag tänker på den botoxproppade idioten.

  Idag har det varit jobb för hela slanten. Vi är nästan klara med inreda nu bara lite finlir kvar. Imorgon ska jag till den där arbetsförmedlingsgruppen igen och det ska bli kul. Sen ska jag jobba en liten skvätt.

  Imorgon är det fredag igen. Det är helt sjukt vad veckorna går fort. Det känns som det nyss var julafton men nu är det helt plötsligt februari. Det är helt galet tycker jag! Imorgon blir det fredagsmys för hela slanten, kolla lite på Let´s dance, fast jag tycker inte det är så jätteroligt längre. Men det finns inte så mycket annat så det får bli det.

  Nu har det kommit helt färska avsnitt av Lost. Det är sista säsongen nu så det är spännande! Slutade riktigt spännande i förra säsongen så det ska bli kul att se vad som händer här näst. Hoppas det får ett bra slut, annars kan det vara så med serier att det får ett sånt slut så att det känns som att det har varit onödigt att man tittat på serien in the first place. Hoppas alltså på ett bra slut!

  Sjuklingsstatus: Näsan rinner så det står härliga till, huvudvärk hela dagen, men postivt är att halsen är mycket bättre. Hoppas att näsan slutar rinna snart så är jag helt kry! JIPPI!!

  Natti natti allesammans!

  Tjoflöjt

Byggt om inreda idag!

  Jajemen, det är precis vad vi har gjort. Vi har varit riktigt effektiva idag och det har blivit mycket gjort fast det är fortfarande mycket kvar att pyssla med.

  Inatt har jag inte hostat men när jag vaknade i morse hade jag sjukt ont i halsen. Detta suger verkligen. All hosta och skit har flyttat sig till halsen och näsan och nu är jag bara slemmig och har ont i halsen. Vill bara bli frisk någon himla gång så jag kan börja träna igen. Nu sitter man bara i soffan på kvällarna och får dåligt samvete för att man inte tränar. SUCK SUCK SUCK!

  Orkar inte skriva så långt idag så det här får bli en liten kort uppdatering! Hehe, får hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon=).

  Ha det fin fint!

  Kram kram

Tisdag och en sväng till arbetsförmedlingen!

  Nu ligger jag i soffan med den värsta mensvärken på länge. Har tagit en ipren för någon timme sedan men det gör så förbannat ont att jag knappt kan resa på mig. Så här ont brukar jag faktiskt inte ha, brukar kännas lite sådär i början men inte så att jag nästan vill kräkas. Aj AJ AJ!

  Idag gick jag till arbetsförmedlingen på morgonen. Var kallad till en grupp som man skulle få ut lite av vad man ville göra i livet och vad som är viktigt för mig. Kanske låter lite flummigt men det verkar jättebra. Mycket intressanta diskusioner med andra som är i samma situation som jag. Vi var en rätt liten grupp på 7 pers ungefär så det blev en del diskusioner. På så vis saknar jag faktiskt skolan för det var det jag älskade mest. När man satt i grupper och diskuterade saker. Mycket roligt! Det ska vara 3 möten till men jag jobbar då så vi får se hur jag får ihop det. På fredag ska det nog gå bra i alla fall.

  Nu tänkte vi titta lite på en twilight film. Både Claes och jag sa att vi inte skulle se dom för båda har varit lite anti twilight hysterin. Men är dom så bra som folk säger att dom är så kanske det är bäst att se dom. Får väl se vad jag tycker. 

  Hostat inatt också, börjar bli riktigt trött på det här nu. Det är nästan bara på nätterna, lite på dagarna och jag är ju förkyld och så men annars är det bra. Vågar inte riktigt träna heller när det är så här på nätterna. Då kanske det bara blir värre. Får se hur det är efter inatt. Kanske blir lite träning imorgon=)

  I HELGEN BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Kiss kiss

Efter 10

  Så himla bra program. Idag har det varit riktigt intressant. En mamma och en pappa satt och berättade om deras liv och att de hade fått begrava tre barn på tre år eftersom de hade en helt okänd diagnos som ingen kunde bota. Barnen hade epelepsi, kunde inte äta riktig mat för de kunde inte ta upp någon näring och en av dom var autistisk. Så himla hemskt! En väldigt gripande historia och så är det varje morgon. Man fastnar verkligen framför tvn och kan inte slita sig. Sitter där ihopkurad med en kopp te och snön yr utanför fönstret. Väldigt mysigt faktiskt! Det enda som uppskattas av att vara ledig mycket, men sen efter morgonen så kommer en rastlös eftermiddag oftast. Man får se till att hitta på saker helt enkelt.

  Idag har jag storstädat, lagat mat och betalt räkningar och nu börjar jag bli väldigt rastlös. Claes är hemma nu så vi får väl hitta på något kul. Får se hur dagen ser ut helt enkelt. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen på morgonen på något möte för ungdomar. Där ska dom ge lite tips och idér om allt möjligt vad jag har förstått. Det skulle vara tre möten men jag jobbar de andra två gångerna så vi får se vad dom säger om det.

  Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng och sen ska jag nog åka och handla lite. Ikväll blir det nog tacos igen. Vi åt ju det i lördags, men jag blev sugen på det igen och Claes var så avis på att vi hade käkat det så det får bli det helt enkelt=).

  KAN INTE SNÖN BARA FÖRSVINNA!!!

  Kram kram

RSS 2.0