Söndag, trött som tusan!

  Så är det med att helt enkelt. Blev inte så mycket sömn inatt och igår natt vaknade jag av grannarna som damsög vid kl 3 så det har inte blivit mycket sömn nu på två nätter. Sov lite på soffan för en stund sen och det var gött!

  Igår var jag och Jossan ute och käkade och hade en riktig myskväll! Hur kul som helst! Tack för en mycket trevlig kväll=)! Först gick vi och käkade på Harrys och sen gick vi vidare till Bulls och satt där och myste!





  Min nya kavaj var på=). Mycket nöjd som sagt!

  Idag har vi haft söndag som en söndag brukar se ut. Vi har städat hela lägenheten och varit och storhandlat inför veckan som kommer! Gött att ha det gjort så slipper man tänka på det mer!

  Jag har faktiskt försökt lägga upp filmen från kräftskivan nu i en halvtimme och har tröttnat nu. Den ligger på youtube så jag försöker lägga upp den imorgon igen för nu ska vi kika på Americas got talent och äta annanas! 

  Sov så gott alla, när ni ska sova så hörs vi imorgon!

  Kram kram

 

Redo för en ladys night out!

  Jajemensan! Nu är jag färdig fixad. Lite trött men det går nog att ändra på när jag fått i mig lite mat och dryck. Ska träffa Jossan nere på stan och sen blir det till att käka en bit och sitta och mysa på någon uteservering=).

  Har inhandlat en mycket snygg kavaj på monki idag=). Mycket mycket nöjd så den och ett par jeans blir min outfit idag=).

  Puss och kram alla glada

Fredagsmys!

  Ikväll har det bara handlat om mycket mys. Skönt att vara hemma igen=)

  Idag gick jag upp ganska tidigt för att kunna gå ner och kolla på nollningen och för att hinna med lite innan jag började jobba. Först gick jag då ner och kollade in ivp och hur de såg ut. Kände knappt igen någon! Det var roligt=). Sen gick jag hem och käkade lite och sen bar det av ner till stan igen för att kolla in Monki. Men det var så sjukt mycket folk så jag pallade inte med att. Kön gick ut på gatan så det var bara jobbigt. Så jag gick hem igen en stund innan jag gick ner till jobbet kl 13 så jag hann med en massa på förmiddagen.

  Ikväll käkade vi lite rester, inte mycket till fredagsmysmat men det var tvunget att käkas upp=). Får bli god mat imorgon istället!

  Nu ska jag gå och lägga mig och sova=) Är så grymt trött, mycket att göra på jobbet som fasiken. Får se vad vi hinner med imorgon. 

  God natti natti=)

 

Torsdag kväll..

  Idag har jag verkligen inte fått mycket gjort! Men det har nog varit bra för mig för nu mår jag lite bättre. Har inte så mycket feber kvar och halsen gör inte lika ont så imorgon är jag nog fit for fight igen! 

  Claes är och spelar innebandy, är sugen på att gå och titta någon gång snart. Se om han har någon tallang=). 

  Imorgon är tanken att jag ska gå ner och kolla på nollningen, sen öppnar monki vid 12 så kanske går och kikar lite där med, men det lär va hur mycket folk som helst så vi får se helt enkelt. Jobbar vid 13 så det får bli en snabbkoll i så fall!

  Hörs imorgon=)

  Stor kram

Rastlös och har ont i halsen!

  Ja, så är det med att helt enkelt. Väldigt rastlös och har ont i halsen. Har fortfarande lite feber och jag har grymt trist. Hade velat gå ner på stan idag egentligen och så hade jag velat åka och kika på nollningen. Får se hur det känns senare. Funkade ju igår med ipren och halstabletter men det kanske är bättre att ligga inne och vara sjuk. Nu börjar project runway och det missade jag igår. Jihooooo!

  Åh, jag undrar om monki har öppnat än. Är så sugen på lite nytt i garderoben and I love monki! Borde nästan ha öppnat tycker jag. Gick förbi i tisdags och då höll dom på att packa upp kläder.

  Hörs senare! Tjohej!

  Så mycket tankar som går genom huvudet för tillfället, livet är inte alltid rättvist! Du är saknad av oss alla!=(

Totalt slut som artist alltså!

  Hehe, eller jag har ju aldrig varit artist men det r ett skojsigt uttryck i alla fall för det är lite så jag känner mig för tillfället. Jag drog till jobbet idag men jag var mycket tveksam alltså. Så sjukt ont i halsen och lite feber i morse med. Men efter en ipren kändes det lite bättre i alla fall. Har snaskat en massa halstabletter också så jag tog mig igenom dagen ganska smärtfritt men nu är jag helt slut. Febern har stigit sen jag kom hem och nu är det soffliggande som gäller för min del. Imorgon blir det en sjukdag helt enkelt.

  Nu ska jag betala lite räkningar och sen blir det soffslappande!

  Tjohopp everybody! Hörs imorgon=)

Första jobbdagen på vicket!

  Jajemensan, och det gick snabbt. Men nu är jag sjuk! Fasen också. Eller jag låtsas att jag inte är det men kan inte riktigt hjälpa att febern stiger och halsen värker. Fan också! Hoppas jag kan jobba i morgon i alla fall. Är ju en heldag imorgon. Men men, ikväll blir det massa te och sömn och kurrerande så hoppas jag att det blir bättre tills imorgon.

  Ikväll blir det biff alabama igen=). Det är så himla gott verkligen! Om recept önskas så är det bara att skriva en liten kommentar!

  Nu ska jag titta på project runway tills maten i ugnen är klar. Pappa kom hem från sin lilla buisness tripp idag och sitter och jobbar lite i ett hörn. Hade tänkt ta med honom ut ikväll och satt oss på en uteservering, men nu är jag helt slut i hela kroppen så det funkar inte riktigt.

  Hej hopp!

  Vila i frid

Hemma i Halmstad=)

  Idag vaknade jag av att en snickare var och snickrade på farbror och fasters hus i sommarstugan. När jag gick sedan gick upp, öppnade dörren och gick ut möttes jag av den vackrasta synen som finns. Sjön låg helt spegelblank och solen sken fint över torpet. Då vill man verkligen inte åka hem! Men vi packade ihop oss, jag tog mitt sista dopp i sjön och det bar av hemåt.

  Pappa är med ner till Halmstad för han ska ut på buissnesturné så det passade alldesles ypperligt att åka med honom hem. Resan gick hur fort som helst och pappa berättade om när han gjorde lumpen. Kul att lyssna på för det var en massa spännande och roliga historier han berättade. Sen kom vi hem och där möttes jag av min Claes i dörren. En stor puss och en stor kram och det var skönt. Har saknat honom massor! Nu är han iväg och spelar innebandy och jag har inte redigt fått min dagliga dos av honom än så jag längtar tills han kommer genom dörren. Pappa och jag sprang i alla fall ner till posten för att hinna slänga på ett brev innan brevlådorna tömdes och sen var vi helt slut=). Vi lunkade hemåt och när vi kom hem gjorde jag lasagne. Den blev supergod måste jag får skryta med=).

  Nu sitter pappa ute och myser på vår balkong och läser tidningen medans jag har snyftat framför extreme homemakover (Gråter ALLTID en skvätt när jag tittar på det). Sen ville pappa se på Fotbollskväll så jag får väl ge mig. Claes tycker nog också det är kul så jag får väl sitta här med grabbarna och kika lite.

  Imorgon blir det jobb=). Min första dag på mitt vick. Kommer kännas lite konstigt att inte Jenny är där men det kommer säkert gå bra. Vi kommer nog vara ett bra team i alla fall=)

  Filmer och bilder från min semester kommer snart. Orkar inte redigt idag känner jag=) Men det ska komma inom kort i alla fall! 

  Tjoflöjt alla glada! Hoppas vi ses snart=)

  Kram kram

Sista natten i stugan, lite vemodigt men det ska bli skönt att återvända hemåt!

  Nu ska vi se om jag kommer ihåg allt jag gjort under min lilla minisemester=). Har ju gjort lite små korta uppdateringar men jag känner att det har ballat ur lite nu. Ska skärpa till mig när jag är hemma i Halmstad igen. Ska köra en liten genomgång av de senaste två veckorna och se hur mycket jag minns=)

  Onsdag 12 aug: Claes och jag drar mot vår gamla hemstad Vetis-landis för en weekend tillsammans. Vi åker till Claes mor där det serveras fondy på kvällen. Mysigt som tusan. Innan kvällen är det kanopaddling och fotografering med emventure i Ädelfors. Också mycket trevligt!

  Torsdag 13 aug: Jag och Sophie åker återigen mot Ädelfors, (egentligen mer Emhult, men ingen som vet vad det är), där vi ska cykla moutin bike och bada bastu och tunna för fotografering till deras nya broschyr. Sedan kommer Claes och plockar upp mig och vi drar mot sommarstugan. Där gör vi tacos och myser i den nyrenoverade stugan.

  Fredag 14 aug: Händer nog inte särskilt mycket denna dag, vi slappar nog mest och njuter av tystnaden och lugnet i sommarstugan. Kusin Linnea kommer på kvällen och det blir grill och massa prat. Jo, förresten, Claes och jag hamnar i ett helvetiskt oväder när vi är ute och ska plocka upp kräftburar. Vi ror i ca 30 minuter utan att komma mer än 15 meter. Vi ringer till min farbror och han kommer och bergar hem oss med flotten. Tack farbror!

  Lördag 15 aug: Tror inte det finns så mycket att berätta om denna dag. Jag och Linnea går runt Kulla och ser att det finns massa lingon i skogen och bestämmer oss för att vi ska koka lingonsylt någon gång under veckan. Återkommer till det senare.

  Söndag/Måndag16-17 aug: Claes och jag drar in till staden till han far där vi blir bjudna på köttfärssås. Sen kommer Kaj och plockar upp mig för en resa mot fjollträsk (Stockholm) =). När vi anländer bestämmer vi oss för att laga mat och mysa i Fridas lägenhet och det gör vi. Sedan låg vi uppe och snackade till kl 2 och hade ställt klockan på 6 morgonen efter. Ingen hit precis men det gick bra. Sen åkte vi med Kaj till Amerikanska ambasaden och sen blev det Ikea och en mysdress till Stina Lövgren=). Sedan bar det av hemmåt igen. När jag kom hem var det korvgrillning i stugan som stod på kartan. Gott gott. 

   Tisdag 18 aug: Linnea och jag gav oss ut i de småländska skogarna för att plocka lingon. Vi fick ihop nästan 3 liter på 45 minuter så det gick fortare än vi trodde. Sen åt vi var sin sopp i kopp innan vi drog mot Halmstad. När vi kom hem stod Claes i dörren och välkomnade oss. Det blev fiskgratäng och sedan gick vi ut och satte oss på Bulls en sväng. Hur trevligt som helst!

  Onsdag 19 aug: MITT FÖRSTA PERSONALMÖTE=) Hehe. Det var mycket trevligt att få vara med på sitt första personalmöte. Kändes som jag hade varit borta hur länge som helst från jobbet när jag såg allt som hade hänt och en massa nya saker som kommit in. Ska bli kul att komma tillbaka och börja på riktigt nu på tisdag=)

  Torsdag 20 aug: Linnea och jag sätter oss på en filt i solen och rensar lingon det första vi gör på morgonen. Där sitter vi ett bra tag och pysslar för att sedan ta steget in i köket till syltkok och saftkok. Får inte glömma att säga att vi gjort en egen lingonsnaps när vi kom hem från Halmstad. Sylten blev supergod och vår blåbärssaft blev himmelsk. Det var lättare än vi trodde att koka saft och sylt. Får vi göra fler gånger!

  Fredag 21 aug: Dagen spenderas med att slappa och mysa med kusin Linnea. Vi spelade monopol och hon pissade på mig. Sedan åkte jag in till staden för att säga farväl till Kaj som åker mot USA i morgon. Där blev jag rätt länge och när jag skulle åka hem pissregnade det och var helt kolmörkt. Jag var livrädd måste jag säga. Man såg inte långt framför sig och när man åker på kringelikrok vägar känns det lite läskigt. Jag kom hem helskinnad i alla fall så det var gött. En mycket trevlig kväll i alla fall.

  Lördag 22 aug: Fy fasiken vilken kväll. Kan inte säga annat än att den var himmelsk. Stämningen var på topp, kräftorna var röda och fina och de flesta var sammlade i stugan. Saknade några dock men nästa år får ni inte missa att! Hehe. Nej men alltså det var en sån kanonkväll så det knappt går att beskriva med ord. Lägger ut lite filmer från gårdagskvällen när jag kan koppla in min kamera i datorn. Blir nog i morgon. Vi byggde upp vårt partytält uppe på den gamla husvagnsplatsen i stugan. Den ligger mellan alla stugor så det blev nära och bra för alla. Sen var det mat, kräftor, sång och musik som gällde. Stämningen var på topp hos alla och det blev en kväll att minnas länge!

  Söndag 23 aug: Idag började vi med att städa upp efter gårdagen. Sen åt vi tacopajen som blev över från igår. Lika gott idag! Sen tog jag bilen mot staden för att träffa Becko och Julia! Alltid lika kul att träffa er, känns som tiden stått stilla sen sist och det är liksom inga konstigheter när man ses om man säger så=).  Sen åkte jag tillbaka till stugan där det var grillning på g och nu sitter jag i soffan och bloggar=) Saknar min älskling massor nu så det ska på ett vis bli skönt att komma hem men jag kommer sakna sommarstugan hur mycket som helst. Älskar att vara här, det är en sån frihetskänsla! Men som sagt, det ska bli skönt att komma hem igen till vardagen och till min Claes och min Phoebe. 

  Imorgon bär det av hemmåt igen! Längtar efter vår sköna säng också! Okej, jag längtar nog hem ganska mycket. Men jag kommer nog längta tillbaka hit när jag kommer hem!

  Här kommer lite bilder som är tagna med min mors kamera. Mina bilder kommer någon annan dag=)


     
     
     
     
     
     

Har kokat blåbärssaft och lingonsylt och haft blåbärskrig!

  Lång rubrik, men det summerar ungefär vad jag och kusin Linnea har hittat på. Vi har i och för sig ränsat lingonen och blåbärna innan också. Fast det är lite onödig fakta! Nu ska jag fixa lite mat till kvällen och sen blir det nog en sväng ut på sjön med kastspöt för att dra upp en redigt dunderstor gös! Håll tummarna för oss. Det har varit superfint väder idag i Harsnäs och vattnet var varmt när man badade! Sitter med en handduk runt skallen för att håret ska bli mindre blött.

  Så har jag det på min lilla semester, låter det inte riktigt gött? =)

  Tjolahopp alla glada!

Halmstad en kortis!

  Nu sitter vi och kollar på en Emo serie eller vad det är. Filippa bark har gjort någon emo teater eller något sådant. Vi kom till Halmstad runt 6 tiden, Sen lagade vi en fiskgratäng och gick ner på staden en sväng. Där satte vi oss på en uteservering och drack en liten pills.

  Vi har plockat en massa lingon idag, jag och kusin Linnea. Fanns en massa lingon i skogen så imorgon när vi återvänder hem blir det till att rensa. Sen ska vi göra hur mycket lingonsylt som helst. Ska bli kul! Nu ska det bli fint väder i slutet av veckan med så det ska bli hur gött som helst!

  Nu ska jag umgås igen=) Ha det supernajs!

  Kiss kiss

Uppdatering från Stockholm!

Snabbt nu för maten är snart klar! Ska bli mumsig, Klara gör wook på lilla spisen hos Frida! Ska bli såååå gott!

  Idag sa jag adjö till sommarstugan för ett litet ögonblick och drog mot storstaden med Kajsa och Jakob. Det var en trevlig resa upp och nu ska vi mysa med god mat och gott sällskap i Fridas lägenhet=)

  Hörs snart igen alla glada! 

  Ps. Låter som ni jobbar på bra på Lagerhaus, ska bli kul att se vad ni pysslat med när jag återvänder på onsdag=) Ha det gött så länge!

  Hej hopp


Snabb uppdatering!

  Just nu sitter vi hemma hos Claes mor. Håller på att fixa allt till fondyn ikväll! Ska bli så himla gott! Ska strax hjälpa till, ska bara göra en snabb uppdatering först!

   Idag ställdes klockan på halv 8 (TIDIGT)! Sen var det packa och ge sig av mot hemstaden Vetlanda. När vi kom hit åkte vi och käkade på vägkrogen direkt och sen bar det av mot ädelfors. Där har vi paddlat kanot och tagit en massa bilder till de som jobbar med kanoterna och sånt, till deras nya broschyr. Himla kul och fint. Imorgon blir det att cykla mountin bike och bada bastu! Hehe, det ska bli skit skoj faktiskt.

  Som ni märker har det varit en ganska häktisk dag idag så nu ska jag bara njuta av kvällen med gott sällskap och GOD MAT!! Hehe. 

  Ha det fint alla glada!

  Hej hopp

Harry Potter!

  Nu är vi precis hemkommna från Harry Potter filmen. Vi vann biobiljetter på Lagerhaus för att vi är bäst helt enkelt så nu var det dags att utnyttja den. Men jag kan bara säga en sak, det var inte värt det. Skulle väntat till den nya Beckfilmen kommer. Claes är så besviken att han säger att det är den sämsta filmen han någonsin sett på bio. Lite trist, så dålig tyckte inte jag den var. Jag försöker mer säga att den här filmen byggt upp något bra som nästa film kan basseras på, vilket jag tror den kommer göra. Men det kändes inte som det hände något speciellt i denna filmen. Kunde skippat den eller gjort den kortare så att den mer aktionfyllda fortsättningen kunde varit med. Måste ändå ses, fast man hade kunnat vänta tills den kom ut på dvd. Tror jag helst hade velat se den precis innan den nya filmen kommer, if you know what I mean. Men men, det var mysigt att gå på bio i alla fall. Vissa stunder var det faktiskt spännande och då högg jag tag i Claes hand så hårt att han fick ont=). Brukar göra så när jag blir rädd!

  Nu ska vi sova! Imorgon åker vi hem tidigt. Ska paddla kanot kl 13 så vi måste hinna hem och käka lite och sånt innan dess. Ska bli skoj som tusan! Hoppas fortfarande på fondy imorgon kväll!

  Good night everybody!

   Tjohopp

En lite lite ytterst lite kreativ dag=)

  Ja, idag har det inte hänt särskilt mycket heller i mitt liv! Har börjat fundera på vad jag ska packa och ska snart sätta igång. Jag har suttit och läst en massa bloggar och kom in på en blogg om hår och make-up, http://micromiss.blogg.se/, och blev väldigt inspirerad. Ville bara testa allt så jag började med en liten sotig make-up. Det var mitt lilla kreativa drag idag, och jag blev supernöjd! Look at this:




  Det var kul att testa något nytt. Bilderna blev inte superduper bra, ser lite mörkare ut i verkligheten och det ser rätt anorlunda ut på mig eftersom jag inte brukar sminka mig så svart. Får ha det någon gång när jag ska klä upp mig lite. 

   Idag har vi käkat chili con carne rester till lunch och det kommer bli samma till kvällsmat med. Blev jättemycket mat igår så nu är det chili con carne för hela slanten, (ni ska nog hålla er borta från våran förgasade lägenhet)! Hehe!

  Imorgon åker vi hem till Vetlanda som sagt. Ska bli riktigt kul faktiskt. På torsdag ska vi cykla mounitbike och bada bastu och ta lite kort för en katalog för ett äventyrsföretag vid emån=). Visst låter det spännande?! Det ska faktiskt bli superkul. Hoppas att vädret är fint i alla fall. Imorgon blir det nog fondy hos Claes mor. Ska bli supergott! Hoppas det blir imorgon i alla fall! Är så grymt sugen=)

  Nehepp hörni ni ni! Måste packa och jag tycker det är så fruktansvärt trist. Ska ju nästan vara borta i två veckor! Eller det blir ju en vecka, hem, jobba en dag, tillbaka och gå på kräftskiva! Så nästan 2 veckor. Ser fram emot att se den nya pimpade gäststugan i torpet. Tror den kommer vara hur fin som helst! Spännande=)

  Kanske hörs sen, annars så hörs vi snarast=)

  Tjohopp, ät en sn**p!

  (hehe)

Måndag, första dagen på semestern!

  Ja, och denna dagen har varit ganska trist faktiskt. Tänkte att vi skulle legat på stranden idag men vädret ville sig inte riktigt. Åt frukost och satt och slöade med min kopp te i soffan till kl 12, sen drog vi ut på stan. Gick förbi jobbet en sväng. Dom bara skrattade åt mig att jag inte kunde hålla mig borta. Men vad ska man göra liksom. Hehe, vi gick i alla fall runt och kikade lite. Gick in på gator vi aldrig gått på innan och vi gick in i affärer vi aldrig gått in i. Det var nog det roligaste med denna dagen. Men det finns även dagar man ska ha trist på med.

  I eftermiddag har vi inte gjort ett skvatt. Jag har lagat chili con carne. Den blev gudomligt god! Ett hemligt tips som inte är så hemligt längre, en liten skvätt curry gör att alla smaker kommer fram lite extra. Utgick från receptet i den rutiga kokboken och tillsatte bara lite curry! Try it! Mums mums!

  Claes kom precis hem från en innebandyträning. Duktigt av honom!
  
  Funderar på om jag ska börja packa snart, ska ju åka hem antingen imorgon eller på onsdag. Har inte bestämt ännu, men det finns inte så mycket att göra i Halmstad om det inte är fint väder. Måste i alla fall packa och jag kommer säkert packa för mycket eller för lite! hehe, bättre för mycket än för lite=)

   Nu ska jag va lite social tror jag=) Ha det fint alla glada!

   Kram kram

  

 

Vilken underbar kväll det var igår!

  Ja, så kan man sammanfatta det. Hade så sjukt kul verkligen! 

  ´Jag jobbade till kl. 16, sedan gick jag med raska steg hemmåt och skuttade in i duschen. Sen gjorde jag iordning mig lääänge. Drog verkligen ut på det så jag fick njuta av att fixa och trixa med mig extra länge. Hehe, nedå men jag kände att jag ville piffa till mig extra eftersom det inte blivit mycket av den varan i sommar. Sen beställde jag och Claes pizza och det va såååååååååå gott. Har inte ätit mycket pizza i sommar heller faktiskt. Duktigt gjort! Sen gick vi hem till Andreas och Hanna och började förfesta lite. Sen fick vi skjuts ut till Tylösand och där var det partaj kan man säga. Coverband på scenen och jättemycket folk. Verkligen superkul! Sen vann jag pengar också på black jack. Första gången jag spelar och gick plus 200 spänn=) Var så lycklig! Hehe=) Här är lite bilder från gårdagen!



  Som sagt, sjukt kul var det!

  Idag har vi städat och legat i som vanligt på söndagar. Claes åkte och handlade och jag satte upp kakeldekor som jag inhandlat på lagerhaus! Det blev så himla fint och jag är verkligen super duper nöjd! Look at this!



  Ser ut som ett helt nytt kök tycker jag. Fick verligen ett lyft! 

  Nu ska jag ta ut fläskpankakan ur ugnen och äta hur mycket som helst för jag är dö hungrig. =)

  Ha det gött alla glada!

  Kram kram
 

Minigolf på Japan=)

  Idag har jag jobbat! Dagarna bara viner iväg och nu har jag bara en dag kvar på mitt sommarjobb och det är morgondagen. Ska bli skönt på ett vis men jag ser verkligen fram emot att börja på riktigt sen till hösten. Känns som man kommit in i allt så himla bra nu och det är kul som tusan! Det ska bli skönt att vara ledig lite med, ska ta vara på mina nästan två veckor nu och bara vila upp mig ordentligt. Längtar till sommarstugan med! Mor och far har gjort om gäststugan nu så den är säkert kanonfin när vi kommer. Ska bli spännande att se.

  Ikväll har vi som sagt spelat minigolf. Japan heter banan och ligger vid östra stranden. Skit kul verkligen. Det gick rätt bra för mig ett tag men jag slutade klart sist nästan 30 poäng från Claes som  vann överlägset. Men jag va inte bitter för det. Blev i alla fall bästa tjej=) (var den enda tjejen som var med)!

  Nu ska vi sätta igång ett talent avsnitt och sen blir det sova sova sova säng säng säng! 

  Imorgon blir det utgång i Tylösand! JIPPI! Fast jag börjar få ont i halsen nu och det suger. Försöker intala mig att jag inte har ont!

  Jaja, får se hur jag mår imorgon! God natt alla glada!

  Kram kram

Har lite trist faktiskt

  Mm, så är det. Är helt slut nu! Alla krafter har liksom bara försvunnit ur kroppen. Var en tuff dag på jobbet idag faktiskt, sjukt varmt har det varit så minsta rörelse man gör gör att man bli helt färdig. Tänkte jag skulle ta tag i mitt liv och hoppa in i duschen men jag orkar verkligen inte. Så slut är jag.

  Vet inte hur det var, om det var sista fiesta idag ute på Tylösand eller om det är nästa torsdag med, men Claes och lite klasskompisar till honom ska i alla fall dit. Hade också velat åka dit men jag ska upp och jobba imorgon så det går inte för sig. Lite därför jag har trist. Har inte varit någonting ute på Tylösand denna sommarn. Det har i och för sig varit pissväder nästan hela sommaren, men när det var fint väder var jag inte ledig. Hoppas på att vädret är fint nu när jag är ledig så man kan får njuta lite! Det är inget kul på tv för tillfället och jag är rastlös men jag orkar inte lyfta ett finger knappt. Oj oj vad jag klagar, men det får man faktiskt göra någon gång ibland.

  Nog om det! Ser fram emot lördagen i alla fall. Då ska jag också få hänga med ut till Tylösand för första gången på fest! Hehe, har faktiskt inte festat någon gång denna sommaren knappt. Var någon gång när jag va hemma men utöver det har det inte blivit mycket av den varan. Men jag är inte ledsen för det. Har varit rätt skönt faktiskt. Vi har suttit och göttat oss på uteserveringarna här ibland och det har varit fint. Min mage pallar inte för mycket fest längre. Hehe, har blivit gammal och grå! =) Nedå, men magen är inte som den ska och då får man lyssna på sin kropp och ta det lite lugnare.

  Nu ska jag dra mig i kragen och resa mig från min sköna position i soffan och gå mot duschen och ställa mig där och ta en låååååååååååång, skön och välförtjänt dusch!

  Good night everybody!

  Kram kram på er

 

Onsdagkväll!

  Nu ligger jag och kollar på Sex Education. Mycket bra program enligt mig. Lär sig en massa nyttigheter.

  Idag var det jobb för min del=) Dagarna går så grymt fort nu! Sommaren är snart slut och det känns helt galet.

  Ikväll lagade jag hamburgare till kvällis. Så himla goda, min kära moders recept. Ninniburgers kallar vi dom hemma i vårt hus. Hur gott som helst. Sen nu ikväll kollade jag på Extreme Homemakeover och grät en skvätt som vanligt. Gråter alltid när jag ser det programmet. Kan verkligen inte hjälpa det, klumpar sig i halsen tills jag inte kan hålla mig sen bara sprutar tårarna. Hehe, men det är rätt skönt att få ur sig lite känslor ibland. Bra program det med=)!

  Precis nu har jag gjort en himla rolig grej. Det kallas your own yeabook eller något sådant. Då klipper man in sitt ansikte i en massa fula frisyrer och andras ansikten. Det blev hur kul som helst. Här är lite smakprov, fler blider finns i ett album på facebook=)

    
  



  Bara inte jag och Claes ser ut såhär på vår bröllopsdag. Då skippar vi nog giftemål överhuvudtaget=). Eller så har vi i alla fall kameraförbud.

  Nu ska jag fortsätta se på Sex Education! Have a nice night and sleep tight! Hehe. Det rimmade lite!

  Rip rip alla glada


Bor granne med en kändis! =)

  Idag började morgonen med ett tandläkarbesök som sagt. Var ruskigt nervös men det gick galant. Dom var tvunga att göra en grundlig undersökning innan dom fyller i mitt hål. Så det enda jag gjorde idag var att skrapa bort tandsten och putsa upp mina tänder. Ska laga mitt hål den 7 september så då kan jag återgå till nervositeten igen. La märke till en gastub bakom ett skynke inne på tandläkarrummet så jag kanske kan få lite mumsig lustgas ändå då, hehe!

  Nu till lite kurriosa. Jag har sett Björn från äntligen hemma lite varstans här i stan och i närheten av där vi bor. Nu när vi åkte och handlade såg vi honom ute med sina hundar på en liten promenad i parken precis utanför vår lägenhet. Claes var tvungen att undersöka saken när vi kom hem så nu har vi bekräftat de. Han bor precis upp på gatan, närmare bestämt så här nära:



  Vi bor vid krysset och äntligen hemma Björn bor vid den där eniro stolpen. För er som inte vet vem äntligen hemma Björn är så är det ingen mindre än den inringade snubben i högerhörnet=)



  Visst är det häftigt! Hehe, vilken tönt jag är, men jag gillar helt enkelt äntligen hemma Björn! I vintras handlade han lössnö av mig på Lagerhaus och jag vart överlycklig och berättade om händelsen för alla.

  Nog om det! Imorgon blir det en vanlig jobbar dag. Har påbörjat en utbildning i att bli en bättre säljare. Riktigt bra tyckte jag det var, lite överdriven var han som höll i det på datorn men det är bättre att vara överdriven än underdriven. Då fattar man i alla fall.

  Ikväll har vi käkat Stinas kyckling. Inte den man köper utan den jag gör på egen hand=). All kyckling jag gör heter ju Stinas kyckling. Men just den jag gjorde idag liknar den man köper en del. Kycklingfiléer, ganska mycket olivolja, ca 2 vitlöksklyftor eller fler, sen caip:s vitlöksgrillkrydda och sen är det bara skjuts in i ugnen. Efter ca halva tiden vänder man på kycklingarna och häller på ca 2 dl vatten och en halv hönsbuljongtärning. Har kommit på att helt själv så jag är rätt stolt. Det blir mycket gott och till detta har man ris, soja och sweet chilli sås. Mums mums. Nu är jag ruskigt mätt och go.

  Ha det najs alla glada!

  Tjoflöjt

Whale Wars!

  Grymt bra program. Kan dock bli lite irriterad på att dom på skeppet är så grymt klantiga. Men det är så himla spännande hela tiden. Vi är lite olagliga så vi har alla avsnitt på vår dator av den nya säsongen. Så vi sitter och rååååå kollar på det. Kan inte sluta när man börjat helt enkelt.

  Idag har jag jobbat en sväng. Det gick fort som vanligt. Var dock väldigt trött idag. Vet inte varför, tror det kan bero på vädret. Har varit ett grymt oväder över Halmstad idag. På morgonen åskade och blixtrade det jättemycket. Regnet bara öste ner nästan hela dagen. Sen är det kvavt och varmt. Inte så konstigt att man är lite trött.

  Imorgon ska jag till tandläkaren. Är faktiskt riktigt nervös. Jag har ju en ganska lång tandläkarhistoria bakom mig med en massa utdragna tänder och många besök. Nu tror jag att jag har ett hål, eller jag är nästan säker så jag är rädd för bedövning och borrning imorgon. Eftersom jag skulle dra ut så många tänder och det inte skulle bli för obehagligt för mig fick jag alltid lustgas innan bedövningen. Nu tror jag inte att det är möjligt om jag inte pratar med dom innan och det kommer nog kosta multum och det har jag inte råd med. Känns som en väldigt jobbig utgift det här. Kunde jag inte fått hål när jag var 19 istället. Humbugh!

  Godnatt mina vänner! Önska mig lycka till för morgondagen! GAAAAAAAAH!

  Kram kram

Söndagkväll och maten är i ugnen!

  Ikväll blir det lyx på hög nivå. Hemmagjorda klyftpotatisar, fläskfile och tsatsiki. Snacka söndagsmiddag=). Jag är SUUUUUUUUPER hungrig nu, men snart får jag hugga in!

  Vi gick som sagt ner till marinfestivalen en sväng. Fast vi skippade att gå ner på morgonen. När vi börjat gå kände vi att vi inte orkade vandra längre så vi vände och gick ner vid 2 istället. Kollade in ostindienskeppet och en massa roliga band på scenen.



E.M.D var jättebra! Nu är maten klar!

Tjoflöjt!

Ganska tidig uppdatering=)

  Tidigt för mig i alla fall! Hehe, ställde klockan på halv 9 för att gå upp och va färdig för att gå och se ostindienfararen komma. Nu har jag varit klar sen kl 9 så det gick fort idag=). Ska börja vandra neråt nu, kommer nog va ganska mycket folk skulle jag tro. Senare idag ska vi gå och kolla på E.M.D, Alice och Silla & Totte. Hehe, Nickelodion är i stan! Jihoooooooo!

  Lite bättre och längre uppdatering kommer senare!

  Tjohooppp

Lördag med jobb och grejor!

  Nu har jag helg=)! En dag! hehe.. Men jag ska ta vara på morgondagen är det tänkt. Blir den vanliga söndagsstädningen och handlingen. Men vi tänkte även gå ner på marinfestivalen och se ostindienfararen glida in in hamnen! Det ska bli kul. 

  Nu är jag bara trött och sleten efter en lång vecka. Vi sitter och slappar i soffan och slökollar på sommarkrysset. Claes sitter och löser korsord här jämte mig. Pensionär varning igen! Fattas bara att min stickning kommer fram med, men just för tillfället är jag inte så sugen på att sticka. Får inte bli för många vuxenpoäng på en och samma gång inte.
  Är som sagt helt slut nu så det blir nog tidig sängläggning för min del. Kanske ska kolla på Kenny starfighter snart, får se om den är bra eller om man somnar gött i soffan!

  Inte mycket mer att säga om dagen, var en skön dag på jobbet idag i alla fall, mycket trevligt som vanligt! Trivs så bra och det känns så kul nu när man börjar ta för sig och börjar kunna fixa och trixa med saker utan att behöva fråga innan. Det är skönt som tusan!

  Ha det fin fint nu så hörs vi imorgon alla glada!

  Hej hopp gummi snutt

RSS 2.0