Mycket sent inlägg=)

  Idag var det jobb igen=).. Hann massor, fast det kändes inte som vi hann någonting. Va så sjukt mycket att göra. Får se vad man hinner imån.

  När jag kom hem hade Claes lagat fajitas, mums mums=). Sen var det full rulle. Drog på mig lite andra kläder och sen gick vi ner på stan och träffade Jossan och Marcus. Sen gick vi en sväng på Marinfestivalen. Jäklar vad folk det var! Helt galet. Var en massa fina båtar att titta på. Claes vann ett gosedjur som jag fick. Men jag kände att jag inte hade någon användning för det så jag gjorde en liten god gärning. En liten söt flicka satt och va lite ledsen i sin vagn. Så jag gick fram till henne och hennes föräldrar och gav bort den lilla nallen. Hon sken upp som en liten sol=) Kul kul.
   Sen träffade vi Sarah som åkt från Hultsfred och så gick vi vidare till lilla torg och satte oss på Piros baksida och drack ett glas vin. Nu sitter vi i soffan, jag vid en dator, Claes vid en och Sarah vid en=), Sociala klubben! hehe.

  Nu ska vi nog sova snart! Imorgon blir det jobba jobba joooooooooooobbaaa! Sen har jag en dags helg=)

  God natt världen!

  Kram kram

Torsdag - Varma mackor=)

  Mums mums! Perfekt att göra varma mackor när man gjort köttfärssås dagen innan. Blir suveränt! Inget nyttigt kanske men gott gotti gott gott.

  Idag har jag jobbat igen=) Dagarna går så himla fort nu för tiden. Nu är snart sommaren över. Kan inte fatta hur fort det har gått. Jag ska snart ha lite semester med. Ser jag fram emot innan hösten drar igång. Nu är det bara en vecka kvar tills min lilla minisemester. En och en halv vecka typ. Lite mer, ska jobba onsdagen v.34 men annars är jag helt ledig. Ska va i sommarstugan då så då åker jag hem för den dagen. Ska bli kul ändå, ska få gå på personalmöte=). Hehe, mitt allra första personalmöte=). Känns stort! hehe. Sen är det kräftskiva på helgen där och det ska bli så himla kul! Hoppas det blir en repris på förra årets kanonfest! Då var det hur kul som helst.

  Ikväll är Claes iväg och spelar tennis. En redig liten friskis den där. Jag ska bli bättre när jag har råd att köpa ett gymkort. Ska till tandläkaren nästa vecka och jag fasar verkligen för det. Jag vet att jag har ett hål i min tand och det måste lagas. Så himla typiskt att det kommer ett hål nu, jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv och så nu, precis när jag fyllt 20 och måste betala så kryper en liten svart prick fram i en tand. GRRRRRR säger jag bara! Inga roliga utgifter det där! 

  Nu är det såndär marinfestival i Halmstad så imorgon blir det nog en sväng ner och kolla läget lite. Massa band som spelar och så! Kul kul=)

  Tjoflöjt alla glada=9

Onsdag - Jippi!

  Vi kommer klara bonusen! Går så himla bra för oss=) Idag har jag jobbat igen! Gör det varje dag nu så jag behöver inte ens säga det mer! Känns skönt. Idag har jag byggt ett flytta hemifrån bord. Det var kul, kunde blanda allt möjligt som jag tyckte passade in. Roligt att få fria händer!

  När jag kom hem lagade jag köttfärssås. Claes var inte hemma, han var på innebandy träning. Fast dom tränade väl inte innebandy. Var ute och sprang bara. Duktigt duktigt! Vill också börja träna snart igen. Ska bara ha råd med ett gymkort först. Det är så jäkla dyrt. Funderar på att ta ett abonemang. 329:- i månaden. Tror jag har råd med det sen. Och nu fick jag reda på lite goda nyheter med. Tar det när jag vet lite mer.

  Fasiken, jag har haft ont i magen hela dagen. I morse vaknade jag av att det krampade på vänster sida av magen. Vet inte vad det kan va. Har inte släppt på hela dagen heller. Suck suck! Hoppas det släpper snart.

  Hopp hopp, ikväll ska jag titta på "sex education". Såg lite på det förra veckan och då var det kanonbra. Ska bli kuligt!

  Ha det gött alla glada=)

  kram kram

Tisdag, jobb och lite rädsla

   Idag har jag jobbat en liten skvätt. Så himla mycket att göra denna veckan. Rean ska flyttas runt, ett helt nytt tema ska fixas till och vi måste sälja som galningar=)! Hehe. Är så himla mycket folk nu såhär års! Jobbade från 12-16. Imorgon blir det en långdag!

   Igår va Claes kompisar här från Sävsjö. Himla trevligt folk. Sedan drog dom vidare till måndagsklubben i Tylösand. Så himla dyrt att gå in där. Vi räknade ut att dom tjänade över 300 000 på bara inträdet där. Tänk då att dom har måndagsklubben varje vecka, sen har dom öppet torsdag, fredag lördag också. Måste kamma in mycket cash alltså!

  Nu till min rädsla då va. Vi kollar på en serie som heter Harpers Island. Hatar verkligen den serien, men jag måste kolla i alla fall. Eller kolla och kolla, blundar minsst hälften av tiden. Den är så himla knepig också. Har så många vändningar hela tiden. Nu har vi i och för sig bara ett avsnitt kvar så jag ska väl försöka överleva det! Hatar verkligen skräck, fattar inte varför jag utsätter mig för det. Suck suck!

  Ikväll käkade vi Chillicon korv! Visst låter der roligt! hehe. Det är typ som Chillcon carne fast med korv istället. Supergott!

  Nu är det Allsång på g. Hörs snart igen!

  Kramelikram kram

Måndag - Gokart och illamående!

  Ja jäklar i det, fy katten vad åksjuk jag blev av att köra gokart. Säger bara det, aldrig mer! Men det var roligt att prova på det. Hade aldrig gjort det innan! Här är lite före-efter bilder=9





  Jag har i alla fall hämtat mig nu, men det tog himla lång tid. Låg utslagen en stund på soffan och åmade mig. Kunde inte röra på huvudet utan att det snurrade till. Men nu är det bra igen. 

  Nu är Claes iväg och hämtar lite kompisar som kommit hit idag. Dom ska till Tylösand och måndagsklubben idag. Jag ska stanna hemma för det blir upp och jobba imån. Börjar i och för sig vid 12 men jag känner inte för att lägga mig för sent så jag blir hemma. Gör dom sällskap tills dom drar iväg i alla fall=). 

  Vad kul att Sarah Sjöström slog världsrekord i 100 m fjäril och vann ett vm guld. Coolt att göra det när man endast är 15 år. Helt galet! Kul att titta på simning tycker jag. Man saknar tiden då man själv simmade när man ser det på tv. Kanske går och simmar någon dag. Vi har ju ett simkort från innan vi skaffade gymkort kvar så det kanske man kunde göra. Får se när man hinner med! =).

  Nu ska jag gå på dass innan dom stormar in!=)

Ha det gött alla glada!

Kram kram

Söndag!

  Idag är det söndag slappodag. Fast vi har varit rätt aktiva idag ändå. Söndagar betyder städning och handling hos oss. Storhandling för hela veckan och storstädning för en vecka framåt. Katten fäller ju så in i bomben så man måste i och för sig dammsuga ca 2 gånger i veckan för att det inte ska se ut som vi aldrig städar. Jag brukar göra en matlista för hela veckan på söndagar med. Så himla skönt att ha allt klart så man inte behöver tänka på det i veckan. 

  Efter att vi städat och handlat har vi enbart slappat. Jag har mått så in i helskotta illa idag. Vet inte varför. Försöker komma på vad jag ätit. Det kom efter vi käkat korv på maxi men jag vet inte. Det är en ihållande halsbränna alltså. Har tagit losec och samarin men inget hjälper. Hoppas det släpper snart! Har i alla fall kunnat käka lite trots allt. Gjorde lasagne idag och det är så himla gott så man kan inte låta bli=).

  Nu tittar jag på "Vad blir det för mat?". Älskar verkligen det programmet. Han är så himla skön och lagar mat utan några regler över huvud taget. Slänger saker omkring sig och gör inte allt perfekt, han är som en normal människa. I like! Ikväll ska jag försöka få Claes att titta på en drama film=) The Lake House! Jag har redan sett den en gång men det var hur längesen som helst så jag vill se den igen. Kom ihåg att jag grät en skvätt i slutet av den filmen så jag tyckte den var bra! Ska tjata lite till=)

  Haha, Claes hälsar att min lasagne var magnifik idag=) Vad glad jag blir! 

  Hörs snart igen!

  Hej hopp alla glada!

En liten tripp på stan..

  Idag sov vi länge!! 10.15 stod klockan på när vi gick upp. Kände mig utvilad då men nu är jag verkligen helt helt helt slut. Känns som jag skulle kunna sova tills imorgon för tillfället. Måste gaska upp mig lite. Inte för att vi har några planer för kvällen men det är ju ändå lördag. Kanske i alla fall borde vara vaken för att titta på en film eller något i den stilen. 

   Vi har i alla fall gått en sväng på staden idag. Shit vad mycket folk det var. Var inne på lagerhaus 2 gånger för att kolla läget=). Kan inte hålla mig borta! Hehe. Nedå, men det går så himla bra nu och är så mycket folk så vi håller tummarna för en liten bonus i slutet av månaden! Hoppas hoppas=) 
   Vi åt gott på Yoss, biffar med sås och potatis. Sen gick vi till torget och handlade honung och frukt. Sprang lite i några affärer men hittade inget jag gillade sådär. Jag köpte i alla fall en ny rouge. Har inte haft någon på en månad nu så det var dags. 

  Nu ska jag hänga upp en tvätt=) Claes råkade spilla blåbär på sin nya tröja så vi får se om det gått bort!

Hej hopp=)

Fredag=)

  Äntligen helg! Och en långhelg dessutom. Lör, sön, mån så nu ska jag njuta rejält. Funderar på vad man ska hitta på bara. Imorgon blir det nog en liten sväng på staden i alla fall.

  Igår var vi ju på stand up. Bland det roligaste jag varit på någonsin måste jag säga. Har inte skrattat så mycket på länge! Det var bara de bästa stand up komikerna också. Peter Wahlbäck, David Batra, Måns Möller, Özz Nujen, Thomas Järvheden, Henrik Schyffert och till och med Björn Gustavsson kom in en liten sväng. Han sa dock inget men det var roligt ändå! Här är lite bilder från gårdagen!

     
     
     
        
     


  Ikväll blir det bara fredagsmys! Ska titta på Americas got talent nu. Alltid lika kul=)

Hörs snart igen! Kram kram på er alla

Har skrattat så jag har ont i käkarna!

  Fy fasiken vad kul det var!! Käkarna värker efter en helt fantastisk kväll med stand up. Kunde suttit där hela natten och lyssnat. Gick så himla fort! Nu ska jag gå och lägga mig. Berättar mer imorgon. Blir ett kort inlägg nu. Det finns en morgondag och så vidare om man säger så=). Ska jobba så jag måste sova lite nu. Sen blir det lång helg. Ska bli så himla skönt! Ska bara slappa och ta det hur lugnt som helst.

  Hörs imorgon alla glada=)

Tjoflöjt!

Ps. Halmstad tv var där och filmade idag, höll mig undan rätt rejält. Kanske är med i vimlet men jag håller käfter iallafall.=)

Sen bloggning idag!

  Oj så sent det råkade bli. Kändes som jag redan skrivit idag men nu kom jag på att jag inte gjort det. Inte så mycket nytt idag faktiskt. Jag har jobbat och stått i idag med. Stängt själv idag. Hoppas jag inte glömt något men nu börjar jag bli van. Känns bara som man har ett sånt ansvar när man stänger själv. Är man med någon annan ordinarie är man ju två som kan komma ihåg saker. Är man själv måste man tänka helt själv=). Jaja, nog om det. Måste bara säga GO HALMSTAD. Shit vad alla shoppar bra här=). Fortsätt så tills denna månaden är slut så kanske vi som står bakom disken kan få lite bonus för vårt hårda sommarjobb! Det är vi ju värda eller hur? Har varit grymt mycket folk idag med och vi har fått in en massa nya roliga varor idag. Det är som julafton när det kommer nya saker!

  Idag kom Claes och hans styvfar Björn in och hälsade på. Visade dom runt lite, Claes har i och för sig varit på Lagerhaus en hel del men Björn var nybörjare. Claes mor var tvungen att springa till bilen. Dom skulle vidare till båstad och hon hade med sig sina hundar och en av hundarna har precis fått valpar. Har bara sett kort men dom är ursöta. Dom var i alla fall kvar i bilen så hon var tvungen att kolla till dom lite=). Det var kul att dom kom in en stund i alla fall.

  Nu till en liten sak. Varför måste folk tuta när man åker förbi vårt hus. Det är i och för sig ett rödljus här utanför. Men det är inte bara en gång om dagen. Nu bara ikväll har det nog tutat 5-6 gånger. Jag ska snart kolla upp folk som håller på och tutar och åka utanför deras hus och göra samma sak. GRRRRR! Hehe. Nedå, bara dom inte väcker mig. Och på tal om väckning, jäkla sommarjobbare som klipper gräset vid 7 på morgonen. Också ett GRRRR! Fast jag är inte bitter=) Tro inte det! 
 
   Längtar till imorgon. Då är det dags för stand up! Ska bli så himla kul!

  Ha det gött så länge alla glada!

 Kram kram

Tisdag, jobbardag och god kvällsmat=)

  Idag ringde vår hemtelefon vid 8 och bara pep. Den gör så ibland. Nu har den gjort det nästan varje dag denna veckan. Jag gick upp och hämtade in den till sovrummet. Sen ringde den kanske 3 gånger till fram till kl 9. Vid halv 10 ringde chefen på hemtelefonen, var så nära att bara trycka av den direkt eftersom det bara pipit innan. Som tur var gjorde jag inte det. Fick komma in lite tidigare idag till jobbet. Det var gött! Dagarna går så himla fort nu känns det som. 
  Kom hem efter 5 och började laga mat. Idag blev det annanas biffar (Biff Alabama) med bulgur och god fond. Mums mums vad gott det var. Claes sa att det var hans nya favoriträtt=). Han har många favoriträtter den där!

   Nu snackade jag precis med mor min. Alltid lika kul, blev så glad för hon sa att hon tyckte det var så roligt att läsa min blogg och att hon blev så glad varje gång hon läst den. Det värmde så gott i hjärtat mitt=)!

   Ska försöka komma på ett sätt att föreviga klippet med rip rip. Annars kanske det försvinner från jordens yta och det får ju inte hända. Inte för att jag tycker om att se mig själv skämma ut mig i tv, men det glädjer ju många andra människor=) hehe. Blev mycket skratt när jag var hemma och kusinerna var hemma. Så himla kul att se er allihop! Ska börja spara pengar så jag kan dra till England i höst och hälsa på er=). Längtar redan!

  Ikväll blir det myskväll igen=). Allsång och Morden i Midsommer. Kan inte bli annat med en sådan tv tablå! Mys mys mys. Tog inget fotbad igår så det får nog bli ett ikväll. Det är så himla skönt=).

  Hörs imorgon vänner! 

  Kram kram

Trött i fötterna=)

  Idag har det varit en härlig dag på jobbet. Behövde faktiskt inga gummistövlar när jag gick för ovädret gick över och solen tittade till och med fram när jag gick. Sen var det full rulle på jobbet hela dagen. Kändes nästan som julrushen ibland. Hur mycket folk som helst och det är ju hur kul som helst, så dagen gick jättefort. Men nu är jag trött i fötterna. Tänkte ta ett litet fotbad sen.

  Igår fick Phoebe ett bad. Claes var på Ullared i lördags och där köpte han ett kattschampo. Hon var jätteduktig, försökte smita en gång men det gick inte. Sen när jag smetade in henne med schampo stod hon och bara njöt. Nu är hon jätte jätte jätte len och fin i pälsen. Helt blank och fin. Socker söt min lilla kisse=).

  Ikväll blir det film och mys med min älskling. Kanske Beck om jag inte redan sett den. Annars kan det bli film på balkongen igen. Det var så mysigt sist. Då tog vi ut den bärbara datorn till balkongen och tände en massa ljus och satt och njöt av vårt nya rum och tittade på film.

  Hörs snart igen!

 Rip rip

Oj vad det regnar!

  Nu regnar det nästan lika mycket som det gjorde när vi paddlade kanot. Men bara nästan=). Är som en sjö ute på vägen för tillfället. Blir gummistövlarna till jobbet idag!

  Hej så länge=)

En mycket trevlig kväll=)

   Igår var vi ute och käkade gott på Yoss. Hanna, Andreas och Claes åt struts medans jag åt en underbart god fläskfile med någon chilli aioli. Mums mums. Sen gick vi vidare till lilla torg och satte oss på Piros baksida och där satt vi hela kvällen fram tills de stängde kl. 1. Mycket lyckad kväll med god mat och gott sällskap=)

  Här är lite bilder från gårdagen=)

     
     
  

  Idag sov vi länge och låg och drog oss i sängen tills kl 10. Inte jättelänge kanske men båda vaknade samtidigt utan att ställa någon klocka så det var helt perfekt. Sen började vi städa nästan direkt, käkade lite frukost innan bara=). Sen har det varit full rulle tills nu nästan. Städat hela lägenheten, varit och handlat och tvättmaskinen går varm. Riktigt duktiga har vi varit. Ikväll ska vi äta tacos. Var riktigt längesen nu så det ska bli mumsigt. Har varit gött att vara ledig idag och fått ta det lite lugnt. Trots städning och allt känns det som man har haft lite semester. Jobbar hela veckan denna veckan men sen har jag en hel helg. På torsdag ska vi gå på stand up här i Halmstad. Det ska bli hur kul som helst.=) Har bara sett stand up på tv så det ska bli kul att få se det live! Jihooo!

  Nu börjar ett nytt program, The Racheal Zoe Project. Tänkte bara kika lite. Racheal Zoe är en av de största kändis stylisterna. Ska bli kul att se vad hon pysslar med på dagarna. (tönt) Men det är skön söndags tv. Sen börjar jag med tacos!

  Ha det bäst!=)

  Kram kram

Nu har jag helg=)

  Idag har jag jobbat och stängt Lagerhaus. Hoppas jag inte glömde något, men det tror jag inte, har ju stängt varje dag denna veckan så det börjar sitta i benmärjen nu. Idag har det varit ganska mycket folk men vi har ändå hunnit med det vi skulle göra så det var najs. Nu har jag helg i alla fall, en dag=) Fast det är bättre än inget!

  Ikväll ska vi gå äta ute och sitta och mysa med trevligt sällskap. Det ska bli himla skönt. Måste ju ta vara på den sommarstad man bor i.=)

  För tillfället är jag himla trött. Det känns att man jobbat hela veckan nu. Har till och med träningsverk. Behöver inget gymkort nu=) Hehe. Blev lite avis på en kommentar mor skrivit precis. Hade också velat grilla banan och marshmellows kring en öppen eld med kusinerna! =) Får bli snart igen tycker jag! 

  Nu ska jag slappa i soffan en stund innan vi drar oss ut på staden!

  Rip rip så länge 

Fredag och lite torsdag=)

  Hann inte skriva igår riktigt. Jag jobbade mellan 11-18.10 och jädrans vad vi jobbade. Hur duktiga som helst. Det bara sprutade idér från oss och det blev verkligen superbra. Vi gjorde om hela inreda på lagerhaus på en dag, nästan, lite var kvar idag men shit vad vi kämpade. Vi skippade till och med lite av våra raster för att hinna klart. Och chefen var så nöjd med oss idag så vi fick glass! Oj vad jag njöt=) hehe. Så himla kul! 
  Sen kom jag hem och åt falukorv och makaroner som Claes så fint hade lagat. Sen var det in i duschen och ut igen på en röd sekund och lite fix och trix med sminket och sen var det iväg ner till stan. Vi var så himla sugna på att sätta oss en uteservering och njuta lite så vi kunde inte riktigt vänta till lördag. Har varit sugen hela sommaren när man ser alla människor som har semester och sitter i solen och njuter. Vi träffade lite kompisar på Bulls och satt och njöt länge=) Det var hur mysigt som helst.

  Idag började jag vid 11 och fixade lite med det vi inte hann igår. Sen har det faktiskt varit en mycket skön dag. Vi tog det lugnt idag och stressade ingenting. Så himla skönt=)
  Nu när jag kom hem lagade jag fläskfilé och nypotatis med en god sås till. Mums mums vad gott det var. Ska snart gå ner till hemköp tror jag och hämpta ut något jag fått på posten. Ingen aning om vad det är. Jag har inte beställt något så jag vet inte vad det kan vara. 

  Här är lite bilder från gårdagen=)

     
   

  Ha det gött nu alla glada så hörs vi snart igen=)

Hmm..

  Vad ska man säga om denna dag? Jo, jag har jobbat. Sen har jag kommit hem, lagat köttfärssås och sen har det blivit soffan. Pratat lite med syrran och moder jord med. Annars har det inte hänt något nämnvärt idag faktiskt. Vi jobbade på duktigt idag med. Är trött i hela kroppen nu. Är inte van att jobba så här mycket=). När man har gått hemma nästan en hel vår blir det lite skillnad när det kommer igång.

  I helgen ska vi sätta oss på någon uteservering och redigt gotta oss i vad Halmstad har att erbjuda. Längtar!!

  När vi var hemma fick katten springa fritt för första gången och då märktes det att hon var en innekatt. Ingen kondition över huvud taget! Innan detta klippet hade hon kanske sprungit två ruscher och hon är helt slut. Jag har ju sagt det hela tiden, hon är ingen katt hon är en hund! Knäpp=)



  Nu ska jag umgås med min kära man, har inte blivit så mycket av den varan idag känns det som. =)

God natt alla glada!

Rip rip

Brüno!

  Haha, fy fasiken vad rolig den var. Fick till och med applåder efteråt. Vissa stunder var den så pinsam att jag fick hålla händerna för ögonen och blunda men över lag var den über rolig=). Så den är absolut värd att se. Två bra filmer på två veckor nu. 
 
   Nu när vi gick hem var det nästan fullt med folk på uteserveringarna. Såg så mysigt ut så man blev sugen på att sätta sig och ta sig en liten öl. Men det får bli på lördag. Är ledig på söndagen så det blir süper=).

   Sängen kallar nu! God natt alla glada, hörs imorgon!

  Kram kram


Trött som tusan!

  Oj vad jag har jobbat idag. Har gjort om hela bad bordet och fixat in nästan allt i hyllorna. Bara duschdrapperierna kvar nu. Det var tufft men kul. Fick fria händer så det var roligt. Men nu är jag trött och har lite ont i fossingarna. Kunde inte sova så bra inatt heller. Phoebe väckte mig vid 4 och sen kunde jag inte somna om förens vid 8 och klockan ringde vid 9. Så det blev inte så mycket sömn. Får hoppas på denna natten isället.

  Nu sitter jag mätt och go i soffan och tittar på allsång. Kom hem och lagade korv stroganoff. Fasen vad gott det är, och smidigt! Sitter här och väntar på att vi ska gå på bio. Måste lyxa till det lite när man jobbar och står i så att det känns som att det är sommar för mig också. Ska se "Brûno". Det ska bli himla kul! Har stora förhoppningar på den filmen. Sen är jag himla sugen på att se den nya Harry Potter filmen. Den verkar också vara kanonbra. 

  Ja ja, nu ska jag massera Claes högra axel och sen bär det av ner mot stan. Så himla mysigt att gå på bio! Hålla handen och mysa. Phoebe ligger på datorstolen och sover hårt. Hon är helt slut efter helgens springande och lekande med Per Silvermyr Gustavsson. Hon ville inte åka hem. När vi kom rusade hon och Silver ut på ängen och jagade varandra. Sen försökte Claes fånga henne och gjorde en riktigt tavla. Missade katten och låg platt på gräset=) Såg himla kul ut.

  Ger en recension efter filmen så att ni vet om det är värt att gå och se den=)

Rip rip så länge

Hemma igen!

   Nu är vi hemma i Halmstad igen och jag är hemma från jobbet nu precis. Har käkat god mat som Claes gjorde till mig. Vilken himla lyx jag lever i.

   Helgen kan sammanfattas som lite misslyckad men ändå lyckad. Jag hade inte planerat så bra denna helgen. Åkte hem mest för att träffa kusinerna som kom hem från när och fjärran och det gjorde vi också. Fast inte lika mycket som jag hoppats på=). Vill åka till England snart och hälsa på dom lite mer. Linnea får jag nog träffa lite mer när jag har en liten semester i slutet av Augusti=). Det blir mer än najs! Jag har blivit riktigt hånad för mitt R.I.P Michael Jackson också! haha. Fast som sagt, jag bjuder på det. Det var kul att se er kusiner!

   Hade velat träffa syssling Sophie också men det blev lite dumt där eftersom (det som var lite av det misslyckade denna helgen) vi hade haft inbrott i huset hemma i Vetlanda natten mellan fredag och lördag så det blev ett himla ståhej däromkring. Inte det roligaste. Fast de hade inte tagit jättemycket grejor men det är läskigt att någon har lyckats ta sig in i vårt hem och rört runt bland våra privata saker. Grrrrr! Fattar inte hur man tänker när man gör sånt. Blir riktigt förbannad! 

  I fredags var vi i Vetlanda och först träffade jag Frida en sväng och sen på kvällen åkte jag och Claes hem till Becko och Robin och beställde god mat och myste till tusen. Jättetrevlig kväll! Synd att inte Julia var med också. Får bli en annan gång helt enkelt. Ni får komma ner och se Halmstad snart tycker jag!

  Idag har jag jobbat och stått i hela dagen. Det har varit grymt mycket folk så det har gått himla fort. Vi har fått lite gjort idag i alla fall. Claes lagade lunch till mig så jag gick hem och åt idag. Har haft grym lyx idag alltså, både lunch och middag! Jag tackar och bugar.
  Fick ett himla fint sms av mor med som jag såg när jag slutat jobba! Kan bara säga TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!! Ni är bäst.

  Nu ska jag vila mig lite i soffan eller kanske sätta mig ute på balkongen en stund! Den som lever får se helt enkelt!

Ps. Det blev en blåbär och smultron paj igår som var hur god som helst! Mums mums!

Rip rip=)

Blåbär!

  Har precis varit ute i de småländska skogarna och plockat blåbär! Hoppas det finns ingredienser till en paj sen så man kan mumsa ordentligt. Nu sitter jag här i sommarstugan och tittar ut mot sjön och väntar på att pappa ska tända grillen så vi kan äta snart. Grillat är alltid gott.

  Kram kram

I Vetlanda!

  Nu är vi i Vetlanda. Sitter hemma hos Claes mor och tittar på American Idol. Har precis varit hos Lager precis och druckit lite kaffe. Sen ska jag och Claes till Becko och käka lite gott och mysa! Det blir skoj tror jag. Ett kort inlägg det här men så är det ibland! Ska till torpet sen ikväll! Det blir också mys pys!

kram kram på er alla

Hej hopp!

   Måste bara börja med att berömma oss på jobbet idag. Jäklar vad vi jobbade på. Ett tag hade jag till och med ont i magen av att vi stressade så himla mycket. När jag skulle ha rast bara slängde jag i mig maten för att jag var så uppe i varv. Det var så himla mycket folk idag och vi skulle göra om så himla mycket. Gjorde om nästan hela entren idag, och massor nere i butiken också. Får hoppas att det uppskattas!=) Grymt jobbat ladies!

   När jag kom hem hade min kära lagat IKEA köttbullar och makaroner. Mums mums! Det uppskattas verkligen. Han hade suttit på balkongen i nästan 2 h sa han och löst korsord. Det är så roligt nu för det känns som man har ett rum till nu. Nu är det inte en tvåa längre, det är en trea! Jippi!! 
 
   Är helt slut nu och magen är riktigt orolig nu. Har nämligen käkat glass och det är inte det bästa för min lilla mage. Hehe. Men gott är det!
 
   Borde egentligen packa nu för vi åker till Vetlanda imorgon. Ska bara stanna över helgen denna gång och det ska bli så kul. Träffa kusinerna och släktingarna i Torpet! Det är inte illa pinkat att alla nästan är hemma samtidigt. Händer ca 2 gånger per år eller knappt det. Julafton är en garanterad kusin dag i alla fall. Annars är det bara flyt om vi är hemma samtidigt. Det ska bli riktigt najs!

  Nu har Claes skickat in ett korsordsresultat via internet från en tidning vi har köpt nu. Kanske låter lite pensionärigt men det är faktiskt riktigt roligt! Vi ska lösa klart några korsord från förra tidningen så att vi kan skicka in de lösningarna också så vi vinner fina priser. Det vore roligt så nu ska jag hjälpa honom ute på vår fina balkong! Love it!

   Puss och kram från tant Stina

Vilken härlig dag!

  Idag har det varit en superdag verkligen. En liten minisemester om man säger så. Dagen började med att vi sov ut ordentligt. Sen var det frukost och en slö morgon. Claes åkte iväg till sjukan en sväng och jag duschade och fixade till mig lite. Sen tänkte vi åka runt och kika på Halmstad lite. Det blev inte så riktigt. Vi åkte till Kärleken först och kollade läget. Ville bara se hur det såg ut där. Sen tänkte vi åkt till en väderkvarn och kollat (en av Sveriges äldsta), men vi ångrade oss när vi märkte att det var en bit dit. Då åkte vi till EM och kollade om det fanns något snyggt som vi kunde ha på balkongen. Det fanns ingenting, eller det fanns något som var sådär men det kostade multum så vi sket i det och bestämmde oss för att åka till IKEA! Så det bar av till Helsingborg.
  När vi kom dit hittade vi två fotöljer direkt och ett bord för en billig slant. Så nu är balkongen tip top! Se här!



  Sen gick vi in på Väla och kikade lite. Vi gick in på Only och där hittade jag ett par supersnygga shorts. Claes hjälpte mig att hitta dom och så hittade jag en jättefin blus eller vad man kan kalla det. Det satt som en smäck och det var så himla kul att hitta något som jag tyckte om för jag har verkligen inte shoppat på hur länge som helst, men jag hade ju egentligen inga pengar att köpa det för så jag tänkte lägga tillbaka det när min underbara pojkvänn erbjöd sig att betala det för han tyckte jag var så fin i det. Jag blev så rörd att jag nästan började gråta, fick hålla tillbaka tårarna och svälja klumpen i halsen. Han är verkligen det underbaraste jag har! Så himla snäll och go! Jag har inte köpt något nytt sen jul ungefär så det var verkligen hur kul som helst att få lite tillskott till garderoben. TACK TACK TACK TACK TACK ÄLSKLING! Du är det bästa som finns! Här är det nya tillskottet=)



Visst är det snyggt! =) Sen bjöd jag min underbaring på god mat på ett ställe där det fanns både Tacos och Wook! Mums mums! Nu ikväll ska vi gå och se på Ice Age 3 så det har verkligen varit en heldags minisemester. Nu ska vi käka lite rester från igår. Lax med kall sås. Det ska bli mumsigt!

Hej hej hopp!

Trött och lite sorgsen..

  Idag var det jag som öppnade butiken. Det gick jättebra. Lite stirrig innan jag skulle låsa upp om jag glömt något. Vid ca 11.00 kom jag på att jag glömt sätta på musiken men det var ju ingen störrre skada skedd. Var bara lite tyst och tråkigt tyckte jag. Kändes som det saknades något. Idag var det riktigt mycket folk och det är ju roligt. Vi hann inte göra jättemycket men vi började flytta på lite saker från ingången för att ett nytt tema ska få ta plats där. Var helt slut när jag gick därifrån, höll på att somna så fort jag la mig i soffan, men plikten framför spisen kallade så jag fick inte vila allt för länge. Det är så grymt varmt på jobbet så man blir svett så fort man lyfter ett finger så det tar lite på krafterna=). 

  Idag är det minnessermoni för Michaes Jackson, R.I.P, och när jag kom hem från jobbet var det någon film om hans liv från början till slut på fyran. Han har fasiken inte haft det särskilt lätt. När man ser på minnessermonin och alla som talar och sjunger så fint är det inte annat än att man får en liten klump i halsen. Han var ganska stor om man säger så. Helt galet. Nu funderar jag på om jag ska se Morden i Midsommer eller om jag ska se en musikdokumentär om Jackson. Man kan ju inte flippa mellan dom precis. Måste hänga med hela tiden i Midsommer. Får fundera ett tag. 

  Imorgon ska vi gå på Ice Age 3 vid 20.00. Får se vad vi hittar på under dagen. Ska se om vi kommer på några sevärdheter runt Halmstad. Ska leka lite turister i alla fall. Kanske åker någonstans och hittar några möbler till balkongen. Har nämligen hängt upp allt som ska vara upphängt nu så nu är det bara någonstans att sitta som fattas. Lite uppsnyggning av golvet med men annars är det kanon fint. Bilder kommer när det är helt klart!

  Kram kram

Vad underbar han är!

   Ibland tror man att man är i himlen alltså. Så underbar kille jag har. Det har verkligen varit olidligt att vara i vår lägenhet. Igår när vi kom hem möttes vi av en vägg av värme. Helt galet varmt och jag kände bara hur deppig jag blev efter att ha kunnat vara ute en hel helg och bara kunnat njuta av att inte svettas som en gnu. Phoebe tittade på mig med en sorgsen blick och undran varför hon var tvungen att bli instängd i hettan igen.
   Idag när jag kom hem från jobbet hade han lagat mat, handlat och det bästa av allt, han hade köpt en kallluftsfläkt så nu har det gått från 35 grader i sovrummet till enbart 24! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBART!!! Kanske kan få sova en natt utan att vakna upp flera gånger av att vara helt dyngsur. Tack tack tack tack tack älsklingen min. Du är det bästa som finns.

  Idag har jag alltså jobbat. Började kl 10.00 idag och jobbade till stängning. Det gick supersnabbt idag faktiskt. Imorgon ska jag öppna för första gången i mitt liv. Det ska bli spännande. Får se hur det går för mig, tror det kommer gå bra. Ringer nog chefen innan jag öppnar och kontrolerar att jag inte missat något. 

  På onsdag är har jag en ledig dag. Vi funderar på att upptäcka Halmstad lite då. Någon som har något förslag på vad man kan hitta på? Tog med mig en liten broschyr hem med lite sevärdigheter i Halmstad. Det får bli en liten minisemester helt enkelt. Får bli så nu när man är ledig lite då och då. Får man hitta på lite roligheter så att det känns som man har semester!

  Nu ligger det jävla klippet ute på Zvision. Jag skäms så förbaskat mycket. Haha. Fast jag bjuder på det. Kan inte se det själv, måste blunda och hålla lite för öronen för att inte bli alltför skadad! http://www.zvision.se/ntv_webbtv.html Där är länken, klicka på Punch Lounge så får ni se en fjant göra bort sig i lokaltv!
Claes tatuerade precis in tönt på min arm med en bläckpenna, han skäms också som attan för mig! SUCK!

Nu ska vi färga mannens hår!

Kram kram

Vilken underbar helg!

  Det kan man verkligen säga! Vilken fantastisk helg det har varit. Det hela började med att vi åkte hem från Halmstad i torsdags. Vi åkte ut till Claes mamma med Phoebe och jag har nog aldrig sett henne så lycklig som hon var när hon fick springa där fritt i solskenet. Hon sprang så mycket att hon flåsade som en hund efteråt (film kommer så småningom). Sedan åkte vi in till stan och Claes fick äta sin kebabtallrik på vägkrogen som han längtat så efter. Sen åkte vi en sväng till hans pappa och kollade på den otroligt söta hunden Molle som är ett nytillskott till deras familj. Så himla söt. Sen åkte vi tillbaka till Claes mor och vidare därefter till Korsberga där vi grillade och åt underbart god mat i solskenet. Sen åkte vi därifrån och vidare till min sommarstuga och gick och la oss. 
 
  Fredagen började kl 08.00 då Claes och jag gick upp och tog oss ett morgondopp. Sedan var det frukost och packning som gällde inför vår kanotfärd som bar av kl 10.00. Vi kom iväg sent som vanligt och fick köra räserfart till Ädelfors där Sophie och dom som vi hyrde kanoterna av väntade. Sedan for vi iväg längs med Emån. Det var en helt underbar dag med solsken till en början och vi stannade redan efter 10 minuter för att ta vår första fikapaus. Sen stannade vi och badade efter en liten stund när vi hittade en brygga. Det var så strömt där vi badade att man kunde simma hur mycket som helst utan att röra sig ur fläcken. Sedan fortsatte vi en ganska bra bit tills vi kom fram till en rastplats. Där tog vi ett långt stopp och åt lunch och badade länge. Där hade vi åkt kanske 2/3 av vår 1,3 mil långa färd på Emån. När vi skulle börja paddla igen märkte vi att solen inte tittade fram lika ofta som den gjort tidigare och vi började höra lite muller långt borta i fjärran. Efter några minuter var det helt grått över oss och vi hamnade i ett oväder som jag aldrig tidigare varit med om. Det regnade så kraftigt att det kändes som att regnet rev en på armarna när man paddlade. Temperaturen skönk med 10 grader och åskan kom bara närmre och närmre. Vi kunde inte ta upp kanoterna någonstans utan det var bara till att paddla och paddla tills vi kom i mål. Det var en nära döden upplevelse som hette duga. Nu i efterhand kan man skratta åt det men när jag såg blixtarna runt omkring mig var det riktigt riktigt läskigt. Men det var en upplevelse som hette duga. 
  När vi kom iland i Kvillsfors sprang vi till Sophies föräldrar där dom väntade med torra handdukar. Det kändes som man kom till himlen. På kvällen sen grillade vi i torpet och pratade igenom den händelserika dagen. Alla var helt slut och det blev sängen ganska tidigt. 

  På lördagen åkte vi in till stan en sväng och åkte till Claes pappa där vi åt gott. Efter maten skulle vi spela minigolf i Forngården. Det var en superidé tyckte vi för solen sken och det var härligt väder. När vi kom fram till forngården och hade hämtat ut våra klubbor kände vi några regndroppar och sedan bröt helvetet lös. Jäklar vad det regnade. Vi tog skydd vid skolmuseét en stund men efter ett tag gav vi oss ut i regnet och spelade minigolf. Vi gav upp vid 13:e hålet när det bara pissade regn och vi alla var helt dyblöta. Då åkte vi hem och åt jordgubbar med grädde istället.
  Sen åkte vi tillbaka till torpet där det nalkades grill och fest=). Vi åt lite korv och gick därefter upp till Savbrants stuga där det var sång och musik för hela slanten. Det kändes som på gamla dar och det var verkligen en kväll att minnas.

  Idag vaknade vi och tog oss ett dopp. Sen var det slappo för hels slanten. Vi tog en liten tur i kanoten på sjön och sen åkte vi in till stan där jag träffade Becko och drack lite kaffe och snackade massa skit. Dom hade fått det så himla fint i sin lägenhet. Kanon kanon! Alltid kul att träffas.

   Nu sitter jag här i soffan och det regnar ute. Regnet har följt efter oss denna helgen. När vi åkte hem fick vi köra 70 på motorvägen för att det regnade så kraftigt att man inte såg någonting. När vi kom hem slog värmen i lägenheten som en vägg mot oss i dörren. Shit shit shit. Vi ska hem nästa helg med så man får stå ut denna veckan. 

  Klippet på mig och Hanna har kommit upp på Ntv nu! Jag gjorde visst bort mig mer än vad jag trodde. Fick med ett "SORRY SORRY" innan jag sa R.I.P Michael Jackson så att det låter som jag har dödat honom. Fan fan fan! Heheh. men det bjuder jag på! Lägger upp länk till sidan sen när klippet kommit ut på Webb tvn.

Här är lite bilder från den underbara helgen=)!

     
     
     
     
     
     
     
     

Trött!

  Fasiken va trött man kan va. Helt sjukt. Har bara jobbat 4 h idag men jag är verkligen helt slut. Det är nog värmen. Har sett på vädret nu. Åker till Vetlanda imorgon och åker från det fina vädret i Halmstad. Här ska det vara solsken hela helgen medans i Vetlanda ska det regna hela helgen. Hehe. Typiskt! Fast det kan var rätt skönt att för en gång skull få känna sig lite fräch. Så fort jag kommit ur duschen nu har jag börjat svettas igen. Helt galet. På jobbet var det 31 grader idag så det kanske inte var så konstigt att man svettades ymnigt. Behövde inte röra sig så mycket innan man började svettas.

  När jag kom hem från jobbet började jag laga mat. Idag var det lyx. Helstekt fläskfilé med nypotatis, bea sås och tsatsiki. Var vrålhungrig när jag kom hem och det tog mig ca 1 h 20 min att få maten klar. Tänkte bara VARFÖR när jag höll på. Men men, gott blev det i alla fall och nu är jag sjukt mätt. Så himla dum tid att jobba 12-16 då har man ingen rast och man är inte tillräckligt hungrig innan man går till jobbet att käka lunch. Idag käkade jag en rejäl frukost innan jag gick iväg. Havregrynsgröt och 3 mackor! Jag stog mig till 15 i alla fall. Sen började jag bli hungrig. Claes var på stranden idag och göttade sig. Dom spelade minigolf och han slog banrekord på Japan vid Östra stranden. Coolt! Grattis grattis!

  Ikväll ska vi nog kolla på Harpers Island. Jag tycker det är grymt. Såg reklamen på 4:an och såg första avsnittet där, sen hamnade det på datorn (hehe) och nu är jag fast. Claes tycker inte det är lika bra men jag är så lättskrämd så allt som har med skräck att göra tycker jag är bra. Jag blir så himla rädd. Kan inte rekomendera detta innan man ska sova. Har varit jätteskraj varje gång vi ska sova nu. Sen har det varit så varmt i sovrummet så det har blivit alldeles för varmt och Claes ska hålla om mig. Igår när vi gick och la oss fick jag för mig att det knackade på ytterdörren. Claes fick gå upp och kolla medans jag gömde mig under täcket! hehe. Jag är en tönt!

  Det ska bli kul att komma hem nu i helgen trots att vädret ska va kasst. Phoebe får lite semester också från denna bastun. Tycker så synd om henne så nu hon fått gormé mat två gånger denna veckan. Då blir hon glad=)

  Hej hej hopp och stor kram

RSS 2.0