Söndag och hostan vill inte försvinna!

  Trodde att min hosta var förevigt försvunnen men nu har den hållit mig vaken 2 nätter i rad. Känner att jag ligger efter en hel del med sömnen för tillfället. Får hoppas att denna natten har lite mer lugn att erbjuda.

  Igår efter jobbet åkte jag till Erika, vi hade inga mer planer än att vi skulle käka tacos och det blev verkligen en supertrevlig kväll. Vi åt nästan direkt när jag kom och vi åt tills vi höll på att spricka båda två. Sen satt vi bara och snackade och pratade och snackade lite till. Så satt vi och beundrade hennes otroligt roliga och söta hundar. Vilka scharmtroll de var. Kanske inte när de fes men för övrigt var dom helt underbara. Till slut tittade vi på klockan och upptäckte att den var 00.00 och att oj, det kanske vore en idé för mig att börja köra hemåt så det gjorde jag. Det var så jäkla kallt alltså, 18 minus och rutorna hade frostat lite, mest på insidan dock men Erika hade något bra spray som faktiskt funkade och det tog bort frosten så det bara var att torka av det nästan. Kanon! Tack för en mycket trevlig kväll med god mat och gott sällskap! Det får vi verkligen göra om=)

  Idag åkte jag och kollade på när Claes spelade innebandy match och fick storstryk med 8-1. Den lille dumbommen är ju också sjuk men var bara tvungen att vara med och spela för att det var derby. Det laget Claes spelar i (Fyllinge) mot Halmstad, och det var många han kände i det andra laget så det är klart att det var roligt att vara med men nu är han inget vidare pigg.

  Haha, läste att Jonas Gardell hade gjort bort sig lite grand. Han hade skickat ett massutskick från sin mobil och hade tänkt att skriva god jul, men istället blev det god kuk! Haha, så himla roligt att det hände just honom=) Jag gillar det.

  Hoppas att jag får sova inatt alltså, börjar redan känna av hostan igen och vill bara kväva den så att jag slipper den. Grrr!

  Ha en fin söndagsnatt så hörs vi imorgon!

  Kiss kiss

Då var det lördag igen!

  Gud vad veckorna går fort. Snart är januari över och en ny månad börjar. Snart är det sommar och sol igen=)

  Igår jobbade jag nästan hela dagen. När jag kom hem orkade jag inte laga någon man för inget var framme och upptinat så jag bestämde att vi skulle åka till burger king och käka fredagsmiddag. Det var riktigt gött och skönt att slippa stressa med mat.

  Jag ska snart iväg till jobbet, fick lite extratid för Erikas bil hade pajat rejält så hon kunde inte ta sig till jobbet. Sen ska jag åka till henne och käka tacos och ha myskväll. Ska bli riktigt roligt att se hur hon bor och träffa hennes hundar.

  Nu måste jag fixa mig lite, blev ett kort inlägg men det är ungefär vad jag pysslar med denna helgen=)

  Ha en fin lördag allesammans!

  Kiss kiss

Har blivit utmanad..

  Haha, har ingen riktig koll hur jag ska göra det här men ändå. Ska göra mitt bästa!

Jag har blivit utmanand av http://erikanorberg.blogg.se/.

1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 5 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award

7 fakta om mig..
1. Det tråkigaste jag vet är att raka mig under armarna
2. Jag har svårt att få tummen ur och städa när jag har bestämt mig för att jag ska göra det
3. Jag är beroende av lakrits, men jag försöker sluta!
4. Mina fisar luktar sötsur sås blandat med avföring (enligt Claes)
5. Jag kan fastna för precis vilken skit som helst som visas på tvn och vara okontaktbar ett bra tag
6. Jag har väldigt svårt för att tömma kattlådan, har till och med spytt i den en gång
7. Vore jag ett djur hade jag varit en koalabjörn för jag är rätt kramgo!

Jag vill ge awarden/utmärkelsen till:

http://denlillakotten.blogg.se/index.html
http://lofkvist.blogg.se/


Godkväll!

  Idag har det jobbats, fast inte jättemycket. Hade ett långt utvecklingssamtal med chefen idag och det var mycket givande. Sen blev det lite småpill i butiken. Ganska nödvändiga saker som att ta ut soporna och binda tomgods men ändå.

  Vilket jävla skitväder det är ute. Blir så himla trött på det här! Vill bara ha vår nu!! Trodde att vinter skulle vara lite över nu för snön hade smält bort lite på gatorna och det var mycket behagligare väder och så vänder det igen och blir snöstorm och kaos. Inget vidare alls tycker jag. Längtar till våren för då vet man att sommaren är nära och att man kan vara ute lite mer. Njuta av solen och ha det gött. En sak jag inte längtar till dock är att vara i vår lägenhet i sommar. Det börjar redan bli varmt på våren men inte lika illa som sommaren. Nog om det, får ta det som det kommer men jag längtar i alla fall tills man kan vara ute lite mer.

  Ikväll kanske det blir quiz men det är som sagt skitväder så det är inte säkert att varken Hanna eller jag känner för att gå ut igen. Får se helt enkelt hur det blir.

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kiss kiss

Kan man inte bara få bli frisk någon gång?!

  Nu är hostan nästan borta. Är lite sådär rosslig i halsen så jag får harkla till emellanåt men nu har jag fått rejält ont i halsen så det suger riktigt hårt. Vill bara bli frisk! Hade tänkt att träna idag men det får bli när jag är helt återställd annars blir det väl bara värre antar jag.

  Idag har jag jobbat en ganska kort dag. Har fått tider hela veckan nu så det är gött! Imorgon ska jag ha utvecklingssamtal med chefen så det ska bli spännande. Men vi träffar ju varandra varje dag så är det något man vill säga så säger man det direkt. Men det ska bli kul att få se vad hon tycker jag har blivit bättre och sämre på under året=)

  Ikväll blir det lite hamburgare från igår som blev över. Det var bara 2 st så jag tänkte göra lite klyftpotatis till och lite aioli att doppa dom i så det ska bli riktigt smarrigt. Har aldrig gjort aioli förr så det ska bli kul att testa något nytt.

  Idag har jag även inhandlat det fina förklädet från lagerhaus. Var bara tvungen att ha det så det ska jag inviga ikväll tänkte jag=)

  Hej hopp gummiband

Lite blandat=)

  Haha, roliga family guy klipp igen!



  Här tävlar alla om vem som ska få sista pajbiten genom att dricka kräksmedicin=) Jag gillar det!



  Och så en liten låt som jag gillar som tusan. Alla Rascal Flatts låtar är helt grymma och jag som är en allätare när det gäller musik tycker även att country är trevligt. Lyssnade väldigt mycket på Rascal Flatts när jag bodde i Vetlanda men nu var det ett tag sen så det är najs att friska upp minnet lite ibland. Härlig musik när man städar och pysslar och donar. Enjoy!

Rascal Flatts - Bless the broken road



Hej hopp igen=)

Jag skulle ju inte somna!!!

  Jag råkade somna i soffan innan. Vi satte på en film och jag bara slocknade i soffan. Lider nog lite av sömnbrist från förra veckan. Räknade ut att jag bara sovit 12 timmar på 4 nätter. Det är inte redigt som bra det där. Jädrans hosta. Men nu är det mycket mycket bättre. Fast jag har fortfarande lite hosta kvar, samt ont i halsen och en massa slem. Där är diagnosen för tillfället=)

  Idag har jag inte gjort så mycket. Testade att fota mig själv med de nya kläderna men det gick inget vidare så jag tänkte att jag väntar tills Claes kommer hem. Han kom hem och hann ta en bild och sen såg vi att Phoebe hade  bajsat på sig, om man säger så om en katt. Låg lite kluttar på golvet och pälsen i baken var brun. Claes sprang in med henne i duschen och tvättade av henne och jag fick ta golven. Inte ett rätt med den där katten idag. Har varit på alla ställen hon inte får vara på och bara skrikit och varit jobbig. Dumma katt! (Fast jag gillar henne lite ändå)

  Jag var nere en sväng på staden innan också, bara sånna där trista ärenden som apoteket och hemköp. Men men, det behövs det också ibland! IDAG HAR JAG FÅTT LÖN! Och säkert alla ni andra också och det tycker jag är roligt. Klarade en månad till och det gillar jag. 

  Till lunch idag gjorde vi en god kycklingsallad. I den har jag bullgur som jag kokar i grönsaksbuljong och det blir så himla gott. Sen gör jag en mycket enkel sås till på gräddfil, lite sweetchilli sås och lite ketchup, salt och peppar. Mums mums mums. Nu ikväll har vi käkat hemagjorda hamburgare alá mor min. Dom är så himla goda=) En bra dag i matväg alltså. Gött när man är ledig och har tid till att laga massa mat.

  Nu ska jag titta på familjen annorlunda. Sjukt mycket barn vissa människor skaffar sig, och att dom klarar av det! Både ekonomiskt och tidsmässigt.

  Tjolahopp

En riktigt trevlig kväll igår!

  Tjoho!

  Igår blev det verkligen en kanonkväll tycker jag. Vi gick hem till Claes innebandykompis Arvid och där satt vi hela kvällen och bara snackade, spelade scharader (stavning?) och kort. Himla kul kväll med väldigt trevliga människor.

  Idag blir det städning för hela slanten. Vaknade i morse och upptäckte till min förskräckelse att Phoebe hade spytt på mattan. Vår vita ryamatta! Det har faktiskt inte hänt förut. Hon brukar alltid spy på golvet om hon ska spy. Men men, det gick bort med såpa och disktrasa och hård skrubbning. Sa det sen att till våren måste vi ta ut mattan och skrubba den redigt ordentligt.

  Här kommer lite bilder från vår nya kamera. Har hittat ett litet sim-hål i datorn som simkortet till kameran gick in i så nu kan vi lägga in bilder på så vis! Jippi=)

       

       

       

  Haha, vad mycket Phoebebilder det blev. Ett väldigt bra motiv att fota i alla fall. Det är så roligt med den lille kissen nu. Så fort vi sätter på Animal Planet så sitter hon spikad framför tvn. Hennes favoritdjur att titta på är lejon och hyenor (som syns på tvn där). Hundar och katter är också väldigt populära. Hon blir lite tvär när vi stänger av tvn på kvällen för att gå och lägga oss, då brukar det nämligen vara Afrikas stor 7 eller någonting sådant. Då är det bara lejon, tigrar och leoparde och sånna djur hon tycker är kul. När tvn då blir svart börjar hon protestera lite med små tjuriga ljud. Hon är knäpp den där katten, men jag gillar henne!

  Ska fota de nya kläderna under dagen med den braiga kameran så ni får se dom=). Kul nu när det funkar att lägga in bilderna i datorn! Jihoooo!

  Ha en fin dag så kanske vi hörs sen=)

  Ps. Pratade länge med syssling Sophie innan. Alltid lika kul för vi har alltid så mycket att prata om! Det var för längesen sist men det är roligt för det är som att tiden står still från gång till gång. Det gillar jag=)

  Tjolahopp


Ikväll blir det lite partaj..

  Trots att jag är hostig fortfarande så är det ändå bättre än igår. Då ger jag mig ut i kylan och går på partaj! Smart va?! Nedå, men jag kände att det vore kul att göra något annat än att ligga framför tvn, träffa lite folk och det lär inte bli särskilt hårt idag. Ta det lite lugnt och umgås med Claes och hans innebandylag=). Ska bli kul att träffa lite nya människor också. Var längesen Claes och jag festade ihop. Har blivit väldigt mycket på olika håll nu den senaste tiden så det ska bli trevligt.

  Så här ser jag ut ikväll=) Inte så lätt att se hur den här skjortklänningen ser ut men den var i allafall med bland de grejorna jag köpte igår när jag fyndade!



  Ha en fin lördagskväll allesammans så hörs vi snart=)

  ps. Ursäkta röran i lägenheten, imorgon blir det storstädning och tvättning för hela slanten!


Vilka fynd jag har gjort idag=)

  4:e natten i rad som min hosta har hållit mig vaken. Har fått flytta ut i soffan för att inte störa Claes för mycket. Jag är lite trött nu måste jag säga. Hoppas jag inte hostar så mycket inatt!

  Vi bestämmde oss för att vi skulle käka lunch på staden idag och gick ner dit. Tog med mig mitt presentkort på monki som jag hade fått av Claes i julklapp. Fick en jäkla massa grejor alltså. Var 75% på det mesta där så det var bara att plocka på sig=). Fick 6 olika grejor för 305 kr! Får ta och lägga upp lite bilder på dom imorgon när det är lite ljusare. 

  Ikväll blir det myskväll med tacos och let´s dance. Ska bli skönt och jag tror att jag går till sängs ganska tidigt ikväll. Nu ringde chefen precis och frågade om jag kunde jobba imorgon och det kunde jag ju. Gött med en extratid=)

  Ha en fin fredagkväll med mycket mys nu så hörs vi imorgon!!!

  Kiss kiss

Lite dötid=)

  Hehe!! Sitter inne på youtube nu och hittar lite roliga klipp. Det här är det absolut bästa ögonblicket i familyguys historia. Ligger överst på min lista men sen kommer några andra händelser tätt efter. Som Peter Griffin älskar the bird is the word låten bland annat. För er som inte tittar på Family guy så är det god tid att starta nu. Helt grym serie alltså=)



HAHAHAA, sen är det ju det här klippet. Jag dööööör!!! Vad är det för låt han sjunger???! Lyssna och försök lista ut det själva. Älskar hur han artikulerar med munnen med. Helt helt underbar. Jämförelse med honom har jag faktiskt en vacker sångröst=)



   

  Nu kom Claes hem så nu är jag inte ensam längre. För tillfället har jag 38 graders feber och ligger helt död i soffan men skratta kan man göra ändå åt de här klippen! Skrattar så jag gråter=) Hoppas det är bättre imorgon. Har en del att uträtta imorgon. På förmiddagen blir det arbetsförmedlingen och sen jobb till 18 så sjuk kan man inte vara alltså!

  Godkväll=)

Host host hooooost!

   Är riktigt rosslig i halsen. Jätteont på morgonen men sen är det bara rossel och host hela dagarna. Inatt har jag inte sovit särskilt mycket heller. Gick ut och la mig i soffan runt 1 tiden för jag bara hostade hela tiden. Ville inte väcka min kompanjon i sängen så jag var lite snäll där. Sen somnade jag inte förens runt 5. Tittade på klockan sista gången halv 5. Då känns det lite jobbigt faktiskt! Men sen hade jag en lång sovmorgon så nu har jag vänt på dygnet redigt ordentligt. Inte bra när man ska upp tidigt och jobba imorgon. Ska bli kul att jobba för det är personalmöte på morgonen där och det är alltid trevligt. 

  Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Plockat lite här hemma men jag har varit rätt trött av allt rossel. Tänkte ha gått ner en stund på staden men jag skippade det. Nu ligger jag här och kollar på handbolls em. Det är riktigt kul tycker jag. Hoppas att Sverige går långt i år! 

  Jäklar vad tiden går fort alltså. Kollade på en massa gamla bilder innan och när man tänker tillbaks i tiden känns det som allt hände igår. Balen, studenten, jag träffade Claes, vi flyttade hit och all tid innan det. Tiden går riktigt fort. Jag och Claes har snart varit ihop i 2 år och det känns som vi träffades igår! Hehe. Tiden går verkligen fort! Det hände så mycket förra året och nu helt plötsligt är det ett nytt år. Jag undrar verkligen vad 2010 har att erbjuda. Hoppas på att det blir ett bra år. Erika och jag på jobbet har båda den optimistiska synen på detta året och vi får bara hoppas att det blir som vi tror!

  Haha! En annan sak bara lite sådär apropå ingenting. Jag och Claes tittade på den nya Wallander filmen idag, dödsängel eller något hette den. Och helt plötsligt ser jag min syssling Isa där i kören. Shit vad förvånad jag blev, men det var ruskigt kul=).

  Nu ska jag gå och ta lite hostmedicin och sen ska jag koncentrera mig på matchen. Bara en halvlek kvar nu så den måste jag se.

  Tjohopp galopp

Ont i halsen!

  Så himla typiskt. Nu denna veckan tänkte jag verkligen sätta igång med träningen och komma igång på riktigt. Men då ska man gå och få ont i halsen. Det suger rätt hårt! Kände mig lite rosslig igår men idag är det helt tjockt.

  Vad ska man hitta på idag då? Börjar faktiskt att bli lite rastlös av att gå hemma. Claes är hemma idag med och då kan man inte titta på vad man vill (Ally McBeal) eller något annat bra program utan då är det bara dt han vill se som gäller! Hehe, nedå, så illa är det väl inte. Jag har väl lite att säga till om, men mina dramaserier går fetbort.

  Nu sitter jag och leker lite med Phoebe. Tar lite bilder på henne med nya kameran och det är ju grymt kul! Hon är rätt söt den lille kissen.

  Måste nog egentligen städa lite idag, fast jag är ju ledig imorgon också så det kanske blir imorgon=) Hehe

  Kanske hörs senare igen!

  Hej svejs!

Lördagmorgon

  Godmorgon allesammans!

  Ska snart dra iväg till jobbet. Gött att jag fick en tid idag alltså. Igår var jag hemma hos Hanna och spelade spel. Trevligt som vanligt. Claes satt hemma en fredagkväll och kämpade med tentplugg. Duktig han är den där! Hoppas det går bra idag på tentan. Jag kommer hålla tummarna hela dagen.

  Ikväll kommer syrran och då ska vi ut och käka med Hanna och hennes kompis Carro. Det ska bli mysigt. Vi har bokat bord på Harrys och det är så jäkla gott där. Kycklingvingarna är gudomliga så det ser jag fram emot. Hoppas syrran gillar att också. Ska bli kul att träffa henne nu igen. Var ju senast vid jul, fast det är inte så längesen men ändå. Alltid trevligt!

  Nu ska jag gå och fixa i ordning mig och sen ska jag gå och öppna vår lilla butik!

  Kram kram

Mätt som en plätt!

  Nu har vi precis käkat italienska köttbullar, köttbullar i tomatsås och spagetti. Ruskigt gott blev det idag. Ibland lyckas man alltså. Vi ska snart iväg och träna box. Vet inte riktigt hur det ska gå. Jag har sån grym träningsvärk efter vårt pass i tisdags. Claes körde verkligen skiten ur mig då så nu kan jag knappt röra ett finger. Men vad jag har hört så är det enda som kan bekämpa träningsvärk är träning så jag får väl lite på det.

  Idag har jag verkligen inte gjort särskilt mycket. Jag har suttit och stickat hela långa dagen. Jag började ju sticka en halsduk till Claes för rätt längesen och nu tyckte jag att jag kunde fortsätta med den. Hela dagen har jag suttit och har snart stickat upp ett helt nystan. Jag tycker att halsduken börjar bli rätt lång men Claes ville ha den ännu längre. Jätte jätte lång sa han. Får väl se hur många meter den blir! Hehe.

  Nu ska jag gå på dass och sen packa träningsväskan!

  Ha det gött!

  Kram kram

Hmm, blir lite fundersam!

  Hade fått en massa brev idag när jag kom hem från jobbet. Det var från arbetsförmedlingen och facket bland annat. Arbetsförmedlingen hade anmält mig som sökande till arbetslöshetskassa hos handels A-kassa. Men jag är ju fortfarande inte medlem så jag vet inte hur det ska bli det här. Jag sa klart och tydligt till honom på arbetsförmedlingen att jag inte var medlem ännu men att jag skulle bli när jag betalt avgift och skickat in en massa papper. Sen hade jag fått brev från facket, dit jag skickade de där papprena som dom behövde för att jag skulle bli medlem i a-kassan från oktober som det stod att de behövde de papprena jag skickat så jag får ringa till dom imorgon. Hoppas att det ordnar sig någon gång i alla fall. Känns långt borta för tillfället men det kommer nog att ordna sig. Kanske inte lätt att förstå det jag skrev nu men det är skönt för mig att få skriva av mig lite och få ner i ord den röra som befinner sig i mitt huvud för tillfället.

  Ikväll blir det quiz men Hanna och Camilla. Det ska bli kul och det är på tiden att vi vinner snart. Alltid samma människor som ligger i toppen hela tiden men nu ska vi kämpa oss in på prispallen. Skönt att få tänka på något annat lite grand. Man går och oroar sig för hur allt ska bli hela tiden men nu ska jag lägga det bakom mig. Kan inte göra något idag ändå, får bli imorgon.

  Ha en fin fin kväll!

  Kram kram

Ledig dag, och det kommer fler!

  Hehe, måste säga att det är ganska skönt att vara ledig, men man blir väldigt lat. Idag har jag i alla fall hunnit med en hel del. Jag började morgonen med sovmorgon, eller sov till halv 10. Sen satt jag i soffan och tittade på tv och käkade frukost ganska länge. Efter det tog jag tag i damsugaren och städade hela lägenheten, och sen moppade jag golvet på det. Nu är det riktigt fint här hemma. Köpte nya kuddfodral på Village (kanske redan har skrivit det) och det är så fint och nytt här hemma. Vi har fått vår systemkamera nu, men det var ingen sladd så man kan ladda in bilder i datorn men det kommer så småningom. Har tagit så himla fina bilder på Phoebe redan. Jäkligt bra kamera det där. Ska bara lära mig lite mer om den. Så har jag tagit lite bilder på kuddarna i soffan också som jag hade tänkt att lägga upp om vi hade haft en sladd=). Alltid är det något som krånglar.

  Nu har vi precis käkat fiskgratäng. Jäkligt god blev den idag. Innan det var vi på gymmet och Claes körde hårt med mig. Var helt dyngsur! Ska försöka bygga lite muskler nu hade jag tänkt. Ska även försöka bli lite bättre på bänkpress. Klarade bara 20 kg, Claes klarade 70 så där är det lite skillnad! Hehe. Men han är rätt stark den där.

  Nu blir det bara slappo i soffan resten av kvällen. Ska hämta en fin apelsin och smaka på´n. Annars ska jag inte röra en fena. Imorgon blir det jobb=) Jihooo! Hehe.

  Ha det gött!

  Bamsekram

Man måste bryta ihop för att komma igen!

  Man behöver verkligen få gråta ut ibland. Annars bygger man bara upp en obehaglig känsla i kroppen och dumma nervösa tankar i hjärnan. Jag har väldigt lätt för att gråta, om jag ser något sorgligt (extreme home makover till exempel) på tv så kommer tårarna väldigt lätt. Idag har varit en rätt jobbig dag. Många minnen från förra våren har kommit tillbaks och det känns inget vidare. Som tur är har jag både mor, far och Claes att prata med när det blir lite jobbigt. 

  Dagen började med att jag ringde till facket och skulle säga upp mitt medlemskap därifrån så att jag bara skulle vara kvar i A-kassan. Men då får jag veta att jag inte har varit med i A-kassan någon gång. Det hade blivit något fel med pappren och sånt. Fy fasiken så arg jag blev. Sen gick jag ner till Arbetsförmedlingen, och som vanligt hade dom inte mycket att komma med och många svar att ge, så när jag kom hem orkade jag inte tänka mer. Dagen blev inte alls som jag tänkt mig och det kändes lite hopplöst. Men nu när jag har fått snacka av mig lite känns det lite bättre. Får som sagt bara bryta ihop och komma igen.

  Hade tänkt att träna idag men känner inte alls för det. Imorgon ska jag sätta igång på riktigt. Vill verkligen komma igång nu. Gäller bara att få tummen ur om man säger så. Imorgon tar jag ur tummen i alla fall och drar och tränar.

  Ikväll blir det Thailändsk köttfärssås och det ska bli mumsigt. Börjar bli hungrig nu så jag ska sätta igång snart.

  Ha det gött!

  Kram kram

Söndag och idag blir det ullared!

  Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Måste skärpa till mig lite tycker. I fredags skulle det blivit en spelkväll men det blev inte mycket med det. Hanna och jag gick till Hannas kompis och när vi kom dit skulle dom gå ut, och det var inte alls vår plan. Men vi spelade lite och sen gick vi hem. Sen igår jobbade jag på dagen. Sen åt Claes och jag tacos när jag kom hem. Så himla gott och det var rätt längesen vi åt det nu. Sen körde jag Claes till en fest och sen gick jag till Hanna och spelade spel. Ett spel som heter Setless eller något sånt. Hur kul som helst, lite som risk fast inte. Det går mycket snabbare att spela. På juldagen i år var vi hos kusinerna och spelade risk. Det hände ingenting på 4 timmar. Kl halv 1 gav vi upp och åkte hem. Ingen vann och ingen var nära! Fast jag gillar risk, skulle vilja ha ett. Fyller ju snart 21! hehe. Tiden går så fort så det är ju snart.

  Idag ska vi alltså till Ullared. Hanna skulle dit själv och frågade om jag ville hänga med. Jag hade ändå tänkt att åka till Ullared för jag skulle behöva lite nya gardiner och kuddfodral här hemma. Vi har haft samma gardiner i ett och ett halvt år nu så det kanske är dags. Vill göra lite vårfint nu så man känner att den kanske snart är här. Hoppas att kylan släpper lite nu. Så här kallt har det inte varit på länge. Igår när jag körde Claes var det i och för sig bara 4 minus, men det blåste och det är nästan ännu värre. Var nästan storm så det var svinkallt och hemskt ute. 

  Claes ska spela match idag så heja Claes! Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir klar när Hanna kommer och hämtar mig vid 1.

  Ha en fin dag=)

  Kram kram

Tema Go green!

  Nytt tema på lagerhaus heter go green. Kanske skrev det för ett tag sen, kommer inte riktigt ihåg. Det är i alla fall ett grönt tema nu. Massa fina grejor, miljövänliga saker. Glas och karaff gjorda av återvunnet glas och sånt. Det tycker jag om, man måste tänka på miljön alltså. Här kommer lite bilder från nya temat.

 


  Visst är förklädet helt underbart! Funderar på att skaffa ett sådant, men det är lite dyrt. Men jag har inget förkläde så det kanske vore något trots allt. Teet däremot har jag redan här hemma och det måste lätt vara det godaste teet jag någonsin druckit. Grönt te, ekologiskt odlat såklart, med smak av citron och lime. Superduper gott verkligen. Har nästan blivit lite beroende. Snart kommer vår systemkamera och då tänke jag ta med mig den till jobbet så att ni får se vad jag pysslar med. Så himla kul när det kommer nya saker till butiken, och speciellt så här roliga teman. Det här är så vårigt och fint.

  Nu ska jag och Claes titta på film. Sen blir det sängen!

  Kram kram

En slappodag!

   Fasiken så slappt det har varit idag alltså. Gick upp runt halv 11 och sen har jag varit soffliggande hela dagen. Med undantag från lite matlagning mitt på dagen, ikea köttbullar och stuvade makaroner. Rätt mumsigt faktiskt. Hade velat träna idag eftersom det är en ledig dag, men jag är förkyld och har ont i halsen och har haft det sen i måndags. Hoppas att det försvinner så jag kan sätta igång med träningen igen nu när jag har lite ledig tid över. På måndag tänkte jag gå till arbestförmedlingen också, väldigt motvilligt men jag måste nog göra det ändå. Ska se om jag kan stämpla upp mina timmar så att man får lite pengar.

  Nu ska jag hoppa in i duchen och sen blir det till att laga lite lasagne. Ska bli riktigt mumsigt!

  Kram kram

En härlig dag på jobbet!

  I morse gick jag upp lite tidigare så jag skulle hinna ringa till farbror doktorn och boka tid. Det var ingen kö så det fixade sig smidigt. Nästa fredag är det dags=). Sen började jag jobba kl 10 och då var det dags att börja måla om en vägg i den nya temafärgen, härligt grön. Helt underbar färg och det var superkul att få måla om för en gång skull. Det är alltid Nettan som gör det för hon är komunikatör så det är lite hennes uppgift men nu är hon på semester och solar och badar så nu fick jag ta över den uppgiften. Hur kul som helst! Sen har vi fått en massa nya härliga grejor idag, dagen har flytit på och varit så himla rolig hela dagen. Ibland är det sånna dagar som är extra roliga. 

  En liten trist grej med dagen var att jag för nästan första gången fick stänga själv. Vi ska börja göra så nu i år för att testa på det lite. Det var ju inga problem, var inte en enda kund i butiken för alla andra affärer stängde vid 4 idag, men man känner sig lite ensam och sårbar där när man stog alldeles själv. Men det gick bra. Hoppas bara jag inte glömde göra något innan jag gick. Hade en liten checklista i huvudet, så vi får hoppas att den stämmer.

  Nu håller jag på att göra lök och kycklingsoppa. Tänkte jag skulle testa det, har hittat på lite själv så vi får se hur den blir. Det luktar gott i alla fall. Får gå och röra om i den nu lite!

  Hörs snart=)

  Kram kram

God kväll!

   Lite irriterad på en sak alltså. Jag brukar alltid göra en lista sådär på vad man ska käka hela veckan, mycket skönt och så sparar man en massa tid på att fundera på vad man ska laga för mat när man kommer hem från jobb och så. Sen skriver man ner en lista på vad man ska handla för att lyckas göra alla rätter. Sen åkte vi och handlade båda två, jag var redan helt slut efter en lång dag på jobbet. Började redan vid 8 i morse och inventerade alla ljusen på jobbet. I alla fall så åkte vi och handlade och när vi kom dit så behövde vi köttfärs, var helt helt slut. Frågade en som jobbade där och dom kunde hämta mer, men den var helt slut sa dom. Fasen alltså, en måndag kl 17.30 då nästan alla handlar tycker jag att de borde ha lite köttfärs hemma. Men icke! Sen skulle vi ha fil också, laktosfri men ändå, tycker den borde finnas, men icke!! Då är det trist att handla när det inte finns det man behöver. Ja ja, får väl åka och handla imorgon också då. 

  Tänkte lägga upp lite bilder från nyår men när jag kollade igenom dom var det inte många bra alltså. Några kommer här i alla fall.

     
     

  Det är bara på den lugna delen av kvällen=) hehe. En mycket trevlig kväll i alla fall!

  Nu sitter jag här och slökollar lite på Rolandz, lite roligt faktiskt. Sen är det Raw comedy club och det kan man ju inte missa alltså.

  Igår var en lång dag by the way=) Hehe, kom på att jag inte bloggade igår! Hehe. Vaknade ganska tidigt för Hanna och jag hade bestämt dagen innan att vi skulle dra till Väla på en liten tur och kolla lite om det var någon rea. Sagt och gjort, vi åkte dit runt tio tiden och stannade till efter lunch ungefär. Sen åkte vi hem och där väntade Claes så drog vi mot Varberg där vi skulle titta på Avatar i 3D. Så jäkla bra film alltså! Skulle vilja se den igen idag. Verkligen en film som måste ses, och helst på bio. Jag hade aldrig sett en hel film i 3D innan så det var riktigt mäktigt, men jag tror att den är lika bra som vanligt också. SE DEN!! Underbar historia verkligen.

  Haha, fasen vad pinsamt det är det här på Rolandz. En massa fulla personer som tror att dom kan texterna på låtarna. Lite roligt det där alltså. 

  Ha det fint nu så hörs vi snart igen!

  Kram kram

Tröttelitrött!

  Har fått sova gott inatt i alla fall, men i morse var det upp till jobbet och öppna. Var riktigt dåligt med folk i början men sen blev det bättre ju längre dagen gick. Har fått lite gjort idag i alla fall. Eller en hel del! När jag slutade jobbet gick jag förbi tretton och fyndade lite faktiskt. Ett par cheap monday jeans för 200 spänn och en fin tröja till dom. Kanonbra! Har jag fått fynda lite jag med.

  Ikväll ska det nog bli spelkväll, får se vart det blir men det blir nog här skulle jag tro. Spela Wii och andra roliga spel. Ska bli trevligt, men jag är lite seg. Börjar kännas att man inte sovit så bra denna veckan alltså. 

  Nu sitter vi här och kikar på Julens hjältar, den där julkalendern med julhunden i. Den gillar jag skarpt. Om man jämför denna med den julkalendern som var i år är det typ 1000 gånger bättre efter endast tre avsnitt.

  Hörs snart allesammans=)

  Kram kram

2010

  Igår blev en riktigt lyckad kväll. Först kom Hanna och Sophie hit och hjälpte mig lite med maten, men jag var rätt väl förbered så det var bara lite små pill kvar. Vi hade lite knytis så hanna hade fixat förrätten. Det blev en toast med getost, ruccola, pinjenötter (inte på min) med balsamvinäger och honung strimlat över. Hur gott som helst. Alla de smakerna passade så bra ihop så den kommer jag verkligen göra om om det blir tillfälle för det. Sen hade jag fixat varmrätten. Det blev falsk fläskfilé och klyftpotatis. Precis lika gott som jag mindes att det var, ett recept jag fått av Becko för många år sen och det blev en succé. Till efterrätt hade Sophie fixat någon choklad muffin som var kladdig och god som en kladdkaka ungefär, till det var det glass och passionsfrukt. Hur gott som helst och en perfekt avslutning på en god middag. Himla trevligt var det, god mat och riktigt gott sällskap.
Lite kort blev tagna och dom kommer snart, ska bara lägga in dom på datorn och kolla igenom dom först=).

  Efter tolvslaget fortsatte vi hem till Andreas och Hanna och där drog festen igång på riktigt. Blev lite för bra för vissa men det var riktigt kul. Dansade och sjöng till fyra ungefär och sen bar det av hemmåt. Lite trötta och sletna efter en kanonkväll. 

  Idag vaknade vi runt 12 och det var skönt, sen har det enbart varit soffan som har gällt hela långa dagen. 2 sällskapsresor filmer har vi hunnit med och mer filmer lär det bli innan kvällen är här! Imorgon blir det till att jobba igen men på söndag är jag ledig och då har vi bokat biljetter till att se Avatar i 3D i Varberg. Det ska bli riktigt härftigt.

  2010 kommer nog bli ett bra år tror jag. Har en god känsla i kroppen faktiskt. Vi får se om det kan stämma!

  Nu blir det duchen skulle jag tror, måste frächa upp mig lite.

  Hejsan hoppsan

RSS 2.0