Fasen vad en vecka går fort!

  Har verkligen knappt hunnit med att göra någonting. Har hängt i stugan, lagat mat och läst en bra bok. Uppföljaren på "Odjuret", "Box 21". Superbra hittills. Spännande som tusan. Sen har jag träffat lite vänner och så också men mest slappat i stugan. Nu är jag hemma igen i Halmstad. Phoebe är också hemkommen nu och hon är nog gosigare än någonsin. Hon bara myser och myser och käkar mjukmat och myser igen. Tror nog att hon har saknat oss en hel del. Inga problem ännu i alla fall att inte få gå ut. Får se hur det fungerar inatt! Phoebe har ju fått syskon nu med. Var nära att vi tog hem en. Hade jag fått välja hade vi gjort det men Claes var hård och hjärtlös så det blev ingen till kisse. Tog i alla fall lite kort på dom så ni får se vad vi var tvungna att säga hej då till.





  Den brune där ville jag haft alltså. Så himla söt var den. Lite grått i också fast mest brun och svart. Super super super fin! Jaja, får nöja oss med Phoebe och det är ju inte fy skam. Hon är rätt go den också!

  När vi kom hem såg det ut som ett helvete här hemma. Så är det när man varit borta en vecka och lämnat mannen kvar! Hehe. Fy fasiken, blev lite sur men det var bara att bita ihop och börja plocka och städa. Får ta en storstädning imorgon med men nu ser det ju ändå hyfsat ut. 

  Nehepp, nu blir det nog film och mys i soffan resten av kvällen skulle jag tro=) Är marinfestival här i Halmstad nu men jag känner inte att jag orkar riktigt. Körde hela vägen hem så jag är lite trött nu.

  Ha en fin kväll allesammans!

  Stor kram

Sommarstugan!

  Nu har jag landat i sommarstugan. Vädret är sisådär men man får hitta på saker inomhus istället. 

  I lördags var vi på 50 års fest för Claes mor och det var kanon. Trots att det regnade hela kvällen var det himla trevligt och lyckat tycker jag. Sen igår på förmiddagen gick jag till Becko och satt där och blev bjuden på äppelpaj och kaffe. Himla mumsigt alltså! Busade lite med Alva och kollade på en massa härliga bilder från deras semester och sånt. 

  Sen åkte jag med mor och syrran ut till sommarstugan och vi grillade på kvällen och satt och drack vin och åt ost. Det var mumsigt som tusan. Ikväll kanske Hanna kommer hit. Vi spikade inget igår men vi sa att det fanns en möjlighet=) Hehe.

  Nu ska jag inte bränna mer batteri på datorn, för det finns ingen ström här ute så det är inte lätt att ladda den igen sen.

  Ha en fin dag!

  Kram kram

Hahahaa!

   Vilken lirare! Om ni inte orkar se hela klippet, spola fram till 2,50 och slutet. Haha!!! Vilken härlig stil han har.



Tänk alltså att bli friad till på det här viset! Vilken chock alltså... Vilken rolig idé också! Blev nästan lite rörd där på slutet, fick lite rys på benen=)


Ytliga blodkärl!!!!

   Jag vet att jag tjatar, för er som redan har sett dom och lyssnat på mina klagomål ber jag om ursäkt men jag måste få klaga lite grand. Jag är 21 år och har redan riktigt mycket ytliga blodkärl på yttersidan av vaderna, in i knävecket osv. Har suttit och kikat på behandlingar för det och jag undrar om det är värt det. Gör man laserbehandling ska det aldrig komma tillbaks så det är ju en bra grej att göra kanske. Men det kostar ju multum. 2500-5000 beroende på hur mycket man har och eftersom jag har på väldigt stora områden så skulle det nog kosta 5000. Man behvöer 1-2 behandlingar med. Räcker det med en vore det ju kanon men måste man ha två så vet i katten. Nej, får fundera på saken och det blir nog inte förens nästa år i sånna fall. Får spara ihop lite pengar först och eftersom vi ska till Afrika så lär det ju inte bli så mycket över av sparkassan. Får kämpa som tusan och spara spara spara. Jag är bara lite orolig för om det kommer bli sånna där åderbråck och då är det ju lite sent. 

  Idag har jag bara jobbat, jobbat och jobbat! Men nu har jag bara 3 dagar kvar till semestern och jag hoppas innerligt på att vädret håller i sig till nästa vecka. Det får gärna regna i Halmstad för då går försäljningen bra för oss, men solen måste verkligen lysa i Småland tycker jag. 

  Nehepp=) Tror jag ska gå och lägga mig faktiskt. Blev sent igår, Claes jobbade övertid och sen kom han hem och när man inte setts på hela dagen så vill man ju prata lite när man ses!

  God natt vänner=)

  Kram kram

Bara älskar det=)



Hmm..?


Jag vill nog bo i Brastad, eller?


Man bör nog inte dyka här! Hehe


Haha, man undrar ju vad det är för fara när verkligen allt kan gå åt skogen=)

Helgen som gått!

  Fredagen har jag ju berättat om men resten av helgen har bara rusat förbi. I lördags jobbade jag och sen var det hem och käka och sen köra Hanna och några kompisar till en fest i Skummeslöv. Sen åkte jag vidare till Nettan där det var lite folk som grillade och förfestade för att sedan gå ner till steket på peppes. Det var verkligen supertrevligt och jag stannade över hos Nettan. Jag och Nettan stannade hemma medans dom andra gick ut. Vi satt uppe och snackade och lyssnade på en massa bra myslåtar och blev lite nostalgiska. Sen gick vi och la oss och somnade ganska snabbt.

  På söndagen vaknade jag av väckarklockan och smög mig ut ur rummet tyst som en mus och sen åkte jag hem till Claes och väckte honom. Han åkte till jobbet och jag hade en heldag med tv, tvätt, städ och matlagning. Älgmiddag fick det bli och det blev verkligen supergott. Jag åt och sen kom Erika och hämtade mig för att sedan åka vidare till bilbingo. Vi vann tyvärr ingenting igår men det var himla nära alltså! Satt där med ett ynka nummer kvar två gånger. Då blir man sur när någon annan bil tutar.

  Idag har jag jobbat hela långa dagen och det kommer jag göra varje dag nu. Öppning till stängning, men sen har jag semester 1 vecka och det ska bli gött! Idag har vi byggt om ett inreda bord och sålt 83 st plastbagar=) Hehe. Vi har en tävling mot andra butiker i att sälja plastbagar nu och vi hade det förra veckan också. Vi låg först hela veckan men föll tyvärr på mållinjen förra veckan men denna veckan kommer vi igen!!! Är det någon som är sugen på en plastbag så säg bara till. Dom kostar 15 kr och finns i massa fina mönster=)




  Där är några av mönstrena vi har så det är som sagt bara att hojta till=) Dom är superbra att ha till stranden när man handlar, ha pantflaskor och papper! Hehe.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Stor kram


En helt underbar dag i Halmstad!

  Igår fick vi som sagt finbesök från Vetlanda, Sophie och Thomas kom hit. Vi hade en sån där riktigt perfekt dag. Först satt vi och drack lite kaffe i vår lägenhet och sen gick vi ner på stan en stund och käkade lunch på Hello. Sen gick vi hem och vilade en stund i soffan och kikade på lite restauranger vi kunde äta på till kvällen. Efter det åkte vi ut till Tylösand och spelade minigolf. Sophie sopade mattan med oss alla och det gjorde inte mig något. Bara inte någon av våra kaxiga sambos vann så var det lugnt för mig. Sen åkte vi hem och vilade en stund till och sedan drog vi till Wild west steakhouse och det må jag säga. Det är nog den godaste maten som finns tror jag. Riktigt smaskens! Där satt vi och myste i den härliga miljön, god mat och gott sällskap. Efter det åkte dom hem och vi återvände till vår lägenhet. En sån där perfekt härlig dag! Vi hann med att visa dom rätt mycket av Halmstad och det kändes bra. Både Claes och jag hamnade i matkoma när vi kom hem. Efter en fet oxfilébit, revben och massa pommes och goda såser + chokladfondue till efterrätt var det kanske inte så konstigt. En kanonbra dag verkligen!

  Idag har jag jobbat och det har gått fin fint. Det var varmt som vanligt men annars gick allt fint! Mycket folk idag så det var kul.
  Ikväll ska jag köra Hanna och Andreas till en fest i Skummeslöv och sen åker jag en sväng till Nettan i Båstad. Ska bli kul att träffa henne igen. Hon är på semester så man har inte sett henne på ett tag. 

  Nu blir det mat, vet inte vad man ska laga till men det ordnar sig nog.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Kram kram

Grym låt!

  En ny låt men David Guetta och Kelly Rowland. Super super super=)


Imorgon får vi finbesök!

  Jajemesnan! Imorgon får vi finbesök till Halmstad. Dom har farit långväga från Vetlanda och kikar ner till denna sommarstad på semestern. Sophie och Thomas kommer på besök och det ska bli så roligt alltså! Känns som man vill visa allt på en och samma gång men vi får ta det lugnt och se vad vi hinner med. Måste gå förbi jobbet och visa vart jag jobbar i alla fall. Får se hur vädret ser ut imorgon med och óm det blir något strandläge. 

  Idag har det varit riktigt tufft på jobbet måste jag säga. Morgonen började med en sjukanmälning och uteblivna varor men med lite samtal hit och dit kom tillslut varorna men problemet var dock att det bara var jag och Erika i butiken för att ingen kunde jobba. Ingen extring var tillgänglig så vi fick köra solo så att säga. Men vi klarade oss bra. Fick skippa halva våra raster för det hanns inte med. Var så sjukt mycket folk så det behövdes vara 2 i kassan nästan hela tiden. Man fick sätta sig i fem minuter och sen gå ner igen så det var lite meckigt men det funkade. Vi köpte var sin chokladbit så vi fick lite energi i alla fall. Vi har i alla fall sålt som smör idag och det är roligt!

  Ikväll när jag kom hem blev det till att städa lite. Claes hade redan gjort en hel del men det var golvet och lite finlir kvar. 

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Stor kram 

Roxette i augusti!

  Min käre pojkvänn hade spanat in att Roxette skulle spela i Halmstad och utan att jag visste om det bokade han biljetter och överaskade mig i morse. Fan vad coolt alltså! Det är ju verkligen once in a lifetime man får se dom. Om ens once in a lifetime. Det är ju ren slump att dom ska spela här och att dom ens gör en spelning! Det ska bli grymt häftigt alltså=) Något att se fram emot om man säger så.

  Ska snart gå till jobbet och jag hoppas på att det är lite svalare idag på jobbet för inatt kom det ett rejält åskväder. Jag hade öronproppar inatt, så Claes väckte mig när han hörde en rejäl smäll. Det lät som att någon krockade utanför sa han. Men jag trodde det brann eller något för det var verkligen en sån där panikuppvakning. Vi satt ute på balkongen och kikade lite på blixtarna och lyssnade på åskan ett tag innan vi gick och la oss igen. Häftigt att naturen kan göra sådana saker som blixtar och åska. Det är coolt som tusan tycker jag.

  Nehepp, dags att dra till jobbet=)

  Hej svejs allesammans


Hmm...

  Enligt vädret ska det regna i Halmstad nu men det är inte ett moln på himlen för tillfället. Idag har det varit 30 grader på jobbet och chokladen som vi säljer har börjat smälta på riktigt. Har fått lägga in den i kylskåpet i omgångar idag för att det ska vara okej. Det är inga trevliga arbetsförhållanden man jobbar under för tillfället. Men men, man får inte klaga, jag har ett jobb i alla fall. Inte alla som har det här i världen!

  Nu ska jag laga lasagne och slappa på soffan=)

  Hej svejs

Strandläge hela dagen!

  Jag körde Claes till jobbet vid 11 och sen åkte jag till stranden. Där låg jag till halv 4 och sen åkte jag och åt på Max. Mumsigt! När jag kom hem och satte på ACn upptäckte jag att det var 32 grader varmt i vår lägenhet. Nu har det gått ner till 27 men det är på tok för varmt för att kunna leva normalt. Man blir ju helt matt och orkar ingenting. Tur att inte kissen är här och plågas av värmen. Sen en annan positiv grej är att man slipper damsuga lika ofta och det är jag tacksam för nu i värmen. På vintern och hösten gör det ingenting men nu så är det som att sätta på ett element när man börjar damsuga!

  Nu är det VM final och jag hejar självklart på Holland!! Kom igen nu ni organga pojkar=)

  Hej svejs

God morgon allesammans!

  Sítter och käkar lite frukost och snart ska jag till jobbet. Igår var jag så trött så jag somnade i soffan vid halv 10 och vaknade inte förens jag var tvungen att förflytta mig till sovrummet. Claes och jag gick ut och käkade igår och det var väl sådär. Mycket trevligt men vi åt på Bulls och jag beställde revben. Fy fan så starkt, satt och försökte andas lugnt och dricka mycket men ingenting hjälpte. Sen var dom så kladdiga så jag var helt orange i hela ansiktet. Claes bara skrattade åt mig och det var inget roligt!!! hehe.

  Igår var mamma och hälsade på på jobbet. Det var roligt! Hon hade med sig en helt färsk flädersaft till mig. Gud så gott det är! Vi tog en skvätt när vi kom hem på kvällen där innan jag somnade gott på soffan.

  Nehepp, måste gå och förbättra sminket lite. Råkade trycka in mascaran i ögat när jag sminkade mig innan så nu sitter jag här med ett öga klart och ett öga helt tomt från smink. Det bara rann och rann och till sist fick jag tvätta bort det ögat! Sånt är så trist. Som tur är har jag god tid på mig att göra om och göra rätt!

  Ha en fin dag allesammans=)

  Hej svejs!


Helt helt slut!

  Ja, att jobba från 8.30-18.10 tar på krafterna alltså! Men snart har jag också semester=) Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Hanna och jag sa i söndags att vi skulle ut och ta ett glas vin på en uteservering idag, men jag känner verkligen att jag inte orkar. Får se vad hon säger, hon var i stallet nu så det kanske blir lite sent ändå. Får se hur det blir. Kanske kan ta det imorgon istället.

  Ha en fin kväll allesammans=)

  Kram kram

Gissa vad jag gör??

  Haha! Kanske inte är så lätt! Jag sitter lyssnar på Hanson och drömmer mig tillbaka till barndomen. Erkänn att det var det första ni tänkte på när ni gissade på vad jag gjorde. Haha. Men jag måste säga att vissa låtar håller än faktiskt. Från att jag hörde "Mmmbop" första gången, kommer till och med ihåg vad jag gjorde när jag hörde den första gången. Mamma var så stolt att hon hade hört en bra låt på radion så, vi är sånna i vår familj, har man hittat en bra låt så har man patent på den. Det var jag som hittade den och så vidare! Mamma hade i alla fall hört Mmmbop på radion och spelat in den på band på något vis. Sen spelade hon upp den för mig och syrran och vi lyssnade om och om igen. Kommer ihåg att vi badade badkar när vi lyssnade på den första gången. Sen var vi fast. Jag hade nog ingen annan skiva i min cd-spelar på tre år ungefär. Jo, det skulle i så fall vara Hansons julskiva. Jag hade tapetserat mitt rum med Hansonplanscher så att man knappt såg vad det var för tapet under. Sen kommer jag ihåg att vi spelade in "Voxpop"! Kommer ni ihåg "Voxpop", dom listade veckans hits varje vecka. Hanson var med rätt mycket och vi spelade in vart enda avsnitt. Tror faktiskt vi har kvar alla dom filmerna hemma. Sen stog man framför tvn och spolade fram och tillbaka bandet och lyssnade på alla låtar. Kommer ihåg att det var en sån där helig stund när det var Voxpop på tv. Underbart!!! Det är vad jag gör goda vänner. By the way så var jag störtkär i Zac (den minsta) under min lågstadieperiod. 

  Idag har det jobbats igen, men jag skulle ju inte säga det mer för det har ni ju listat ut vid det här laget. Mycket folk idag och det är hur kul som helst. Tror det är för att det inte är så bra badväder för tillfället så då kommer folk till Lagerhaus istället och det gillar vi=) Hoppas vädret fortsätter vara såhär för nu är det inte lika dödsvarmt i vår lägenhet. Bara 26 grader för tillfället och det är ju rena antarktis mot vad det brukar vara. I badrummet är det dock hett för tillfället för jag var tvungen att ta en dusch. Jag har precis smörjt in mig med brun utan sol på benen med så att jag inte ska ligga för långt efter alla andra i sommar. Visst är jag smart! Och så får jag inte cancer heller som alla andra som ligger och steker på stranden! HA... Ska ju dock till Cypern i slutet av augusti så då får jag väl också min dos av UV-stråling.

  Nehepp go vänner! Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa min goda bok! Den blir bara bättre och bättre=)

  Ha en skön kväll allesammans=)

  Kram kram


En låt som håller=)
 


Då var det måndag igen då!

  Herregud vad veckorna bara rusar iväg måste jag säga. Jag är helt slut för tillfället! Har varit tufft på jobbet idag. Kämpat som små djur har vi gjort i värmen, men gud vad vi har hunnit med. Det börjar ett nytt tema denna veckan så det skulle upp i entren och det som ligger i entren skulle ner, så vi har sprungit fram och tillbaks med grejor hela dagen och man kan ju ana att det blev en och en annan svettdroppe som trillade ner från pannan. Herregud alltså! Men nu ligger vi nästan för långt före i arbetet. Snart klara med entren och vi har inte ens alla varor som ska vara med, de kommer förhoppningsvis på onsdag så det är lite tomt där framme nu. Kanske inte var så smart men man trodde inte att det skulle gå lika snabbt som det har gjort. Jag hoppas, tyvärr för er som har semester, att det blir lite kyligare och lite sämre väder så att folk går på stan istället för att ligga på stranden. Så egoistisk är jag=) Hehe. Sen är det ju så kopiöst varmt i vår lägenhet när det är så varmt ute om man får klaga lite till. Hade aldrig klagat om jag varit ledig och fått ligga på stranden men nu vill man ju bara ha det lite kallare! Hehe.

  I helgen var vi på bio i fredags och filmen var kanonbra verkligen! En liten uppföljning på förra inlägget var att jag gick ner till tanten i huset och sa att man inte kan göra som hon gjorde. Jag var trevlig men fick ändå fram mitt budskap. Jag sa att hon gärna fick säga till folk hon hade sagt det till att det inte var jag för jag vill ju inte ha något dåligt rykte i detta huset liksom. Hade jag gjort det hade jag ju fått skämmas men när det inte är jag är det inte kul att folk snackar skit bakom ryggen på mig. Hon bad om ursäkt och sa att det inte var någon fara och att hon redan hade pratat med folk om att det inte var jag! Snacka om skvallerkärring alltså!

  I lördags jobbade jag ett kort pass mellan 12-15 men det räckte vill jag lova. Det var så kopiöst varmt på jobbet och utomhus. Direkt efter jobbet åkte jag och Claes till stranden och badade. Det var ruggigt gött! Lyckades dock inte få så mycket färg för vi låg inte så länge och stekte och solen tog inte så bra på eftermiddagen precis. När vi badade gjorde Claes en riktig fuling. Drog av mina bikinitrosor och slängde iväg dom den lille busen! Hittade dom inte först för dom flöt inte upp till ytan så det kunde blivit riktigt pinsamt!

  När vi kom hem kom kusin Linnea hit och vi tittade på fotbollen och snackade en massa skit. Sen gick vi ut och satte oss på uteservering och tittade på folk. Superroligt!

  På söndagen åkte jag och Linnea till stranden och solade en stund till solen gick i moln. Vi tog ett dopp och åkte sedan till affären för att handla. Sen gick vi och åt kinamat och sen åkte vi hem och tittade på "Alice i underlandet". Jag hade redan sett den, men den var värd att se igen. Tyckte nästan den var bättre andra gången. Sen lagade vi köttfärssås och kornfärssås till Linnea för hon är vegitarian. Sen drog Linnea hem till Vetlanda igen. Känns konstigt att inte se henne mer för hon ska nämligen åka till Australien i ett halvår så det blir inte förens till jul nästa gång. Kommer sakna henne!

  Nu ska jag hoppa in i duschen! Måste verkligen det, har dragit ut på det lite för att det hänger en massa tvätt i duschen och jag orkar verkligen inte flytta på den, men nu är det dags tror jag. Så jobbigt att plocka in tvätt tycker jag. Jobbigt att hänga upp och jobbigt att plocka in, i alla fall efter en lång arbetsdag! 

  Här kommer lite bilder på det nya temat på Lagerhaus om ni är intresserade! Jag tycker verkligen att det är skitsnyggt! Man blir kär i det=)



 Det är så där snyggt 60-tal tycker jag! Härligt!!!

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kram kram


Ikväll blir det bio=)

  Jag gillar inte våra grannar i huset där vi bor. Medelåldern är runt 60+ och vi är ungdomarna i huset om man säger så. I måndags natt hade det varit en tjej som hade ringt på en kärrings porttelefon som bor på nedersta våningen. Tanten har en uteplats in mot innegården och hon snackar med alla som går in och ut genom den dörren. Som sagt, i måndags natt hade en blond tjej plingat på kl. 02.00 och bett om att få komma in för hennes väska hade försvunnit och en massa skit. Kärringen har nu sedan i måndags snackat skit om att det var JAG som hade ringt på hennes porttelefon. Alla i huset hatar mig för tillfället för att dom tror att det var den blonda ungdomen på tredje våningen. JÄVLA TANT alltså!! Blir så sur på sånt. När Claes kom hem från stranden i eftermiddags hade tanten frågat ut honom vad det var för tjej han hade som kom hem vid två på natten. Claes sa som det var, att jag hade varit hemma hela kvällen och att vi sov kl 02.00. Tanten blev tyst och Claes sa att man såg på henne att hon skämdes. Hon bara "Oj, men nu har ju jag sagt att det var hon till alla grannar". Sen fortsatte hon med, "Då måste det varit Anderssons tjej då"!!!!!! IDIOT!! ÅÅÅHH!! Jag blir så förbannad på folk som sprider rykten som inte är sanna. Funderar på att gå ner till henne och be henne gå runt till alla hon har sagt det till och säga att det inte är sant så att hon får skämmas! Vad tycker ni? Ska jag, ska jag inte?

  Nehepp, nog om det. Vi ska ha en romantisk kväll med bio ikväll. Claes hade vunnit biljetter till "A-team" på någon sajt någonstans så dom ska vi utnyttja. Ska först ha lite fredagsmys med tacos och sen vandrar vi neråt=)

  Ha en fin kväll allesammans!

  Stor kram

Sommar med Ernst!

  Äntligen=) Hehe! Älskar verkligen det här programmet. Mamma och jag brukade ha det som en höjdpunkt på sommaren när jag bodde hemma. Då var tvn bokad! Visst han är lite "för mycket" men gud så fina grejor han gör. Man får inspiration av precis allt han gör=)

  Behöver jag skriva att jag har jobbat idag? Haha. Jag jobbar varje dag hela sommaren förutom söndagarna så nu vet ni det så jag slutar med mitt upprepande av "idag har jag jobbat" nu. Efter jobbet åkte jag och Erika till Flygstaden och handlade på Maxi. Väldigt trevligt att handla ihop med någon! När jag kom hem gjorde jag någon improvisations pasta. Fy fan så gott det blev, men när man slänger ihop något sånt kommer man aldrig ihåg hur man gjorde det till nästa gång. Hade scharlottenlök, en skvätt rödvin, några skinkbitar (typ som benfri fläskkottlet), matl. grädde, gräslök, kalvfond, soja, dijonsenap, svartvinbärs gele och färsk pasta. MUMS MUMS MUMS!! Hur gott som helst blev det. Nu har jag i alla fall skrivit ner alla ingredienser så nu kanske man kan komma ihåg det till nästa gång.

  Nu ska jag hoppa in i duschen för man luktar inte mumma efter en stressig och tuff dag på jobbet. Springer runt som en råtta utan AC i butiken. Hehe. Ni kan ju tänka er stanken=)

  Ha en fin kväll allesammans!

  Kram kram

RSS 2.0