Ligger och sover i soffan!

  Är helt slut måste jag säga. Kanske inte så konstigt eftersom vi kom hem runt halv fem inatt och jag vaknade runt 10 så jag ska nog gå och lägga mig snart. Men gud vad kul vi hade igår alltså. En helt superlyckad kväll! Galenskaparna var också superroliga. Kul att se dom live också!

  Det kommer bilder från allt imorgon, ska gå och sova nu. Ögonen håller sig knappt öppna här.

  Idag har jag tänt första ljuset i min lilla adventsljusstake. Gud så mysigt det är när ljusen lyser så fint här hemma. Älskar julen och jag är helt lyrisk när det kommer till denna månaden fram till jul. Idag har jag jobbat med och det har varit sån där skyltsöndag idag. Massa folk överallt och det är riktigt kul. Sen kom Claes när jag slutade så gick vi en sväng på skyltningen. Inte mycket att ha men det var mysigt att gå omkring bland alla kransar och tomtar och hålla handen och bara njuta.

  Nu blir det sängen för min del!

  God natt och glad första advent=)

Julbord idag=)

  Mums vad gott det ska bli. Ska knappt inte äta något idag bara för att spara mig riktigt ordentligt till gottigheterna.

  Nu ska jag gå ner på stan en sväng och handla hyasinter på torget och sen kanske det blir en och en annan julklapp med. Men vi får se helt enkelt=)

  Här kommer en till rolig video! Metallica are shit! Älskar solot i början=)


 

  Julbord med en helstekt gris med ett äpple i munnen på=)

En mycket rolig dag på jobbet!

  Fasiken vad dagen bara har rullat iväg! Helt galet alltså, och det har varit så mycket folk idag. Det kändes som man fick igång sitt säljhumör lite extra just på grund av det. Sen kom min extrabeställning på ljus idag med. Var så himla orolig igår och inatt (inte kunnat sova på grund av det) att de inte skulle hinna komma innan helgen så det var verkligen en sten som föll från mitt bröst när det ringde en liten leveransgubbe som stod så snällt med en stor kartong med ljus till mig! Så nu finns det i alla fall så att det räcker över helgen. Ska bli rikitg kul att jobba på söndag och sälja, sälja sälja!!

   Imorgon blir det julbord och det ska bli ruskigt kul. Vad tiden går fort alltså. Känns som det var igår jag fixade och trixade med biljetter och allt sånt till Claes födelsedagspresent. Och det var ändå i början av oktober. Nu har jag julpyntat i vår lägenhet, men jag är inte riktigt klar ännu. Finns lite småpill kvar att pyssla med. Älskar det här mysljuset som blir av stjärnan i fönstret och ljusstakarna som står och tindrar. Lite trist är bara att man inte får tända det första ljuset riktigt än. Lägger upp lite bilder på min adventsljusstake och mitt fina fönster snart. Som sagt lite småpill som felas innan allt är perfekt=)

  Ikväll blir det bara mys med min älskling i soffan som gäller. Idol, dobido, Robins, cirkus möller, ja behöver man säga mer än så. En helkväll framför tvn helt enkelt. Ladda upp batterierna för galenskaparna imorgon på Ladan! Oj så kul det ska bli!

Ps. Måste bara lägga upp en film Nettan visade mig idag på lunchen med Mia och Klara! Haha, jag dör igen!!



   

Ps2. Idag har vi även fått vårt wii att funka så om vi orkar ikväll så blir det nog lite match mellan Claes och mig i Mariocart.

Julstjärna=)

Ett litet videoinlägg!

  Hejsan hoppas allesammans!

  Idag har jag jobbat och jag har lite smått panik. Jag är ansvarig för beställningen av ljus i vår butik och nu säljer ljusen som smör så trots att jag gjort en extrabeställning denna veckan har nästan alla populära färger tagit slut, och det är ju ingen hitt nu inför vår storhelg som börjar nu. Julskyltning och allt. Nu har jag dock skickat iväg en extrabeställning till så jag hoppas verkligen att dom hinner komma innan helgen. Riktigt nervös och stressad över detta måste jag säga. Annars går det kanon på jobbet för övrig=)

  Mor min hade skickat lite roliga filmer till mig så jag lägger upp en av dom här tänkte jag. Himla snyggt gjord tycker jag=)



  Sen måste jag bara få lägga upp en film som jag verkligen verkligen dör av skratt när jag ser. När jag såg denna första gången sprutade tårarna ur ögonen för att jag skrattade så hejdlöst=) Here it comes=) Hög volym gärna när ni ser det här!!! Sen när ni kollat på denna kan ni fortsätta med alla andra som ligger i högerkanten som också is shit för alla är så himla klockrena. Men denna är den jag gillar bäst! Chris ser så utvecklingsstörd ut!





HAHAHAHAHAHAHAHA!!! JUST GOT TO LOVE IT!!

  Nu ska jag ha myskväll framför tvn för ovanlighetens skull=)

Julskiva=)

Lussebulle=)

  Mums, Claes hade köpt lussebullar nu när jag kom hem. Dom var sådär riktigt mjuka och goda och smakade nästan hembakat. Mmm!

  Idag har jag jobbat och det gick bara ganska bra om man säger så. Varorna packade vi upp snabbare än man han blinka och förmiddagen fick jag en hel del gjort på. Men sen kom eftermiddagen och jag började med en hylla och ett bord på inreda och jag fick verkligen inte till det. Jag flyttade dit grejor och flyttade tillbaks dom igen, och så höll jag på. Fick verkligen inte någon rätsida på det hela. Är inte riktigt färdig än heller men nu är det bara två rutor och lite på bordet kvar. Jag var så himla sur där i slutet alltså. Grrr... Så lång tid brukar det inte ta för mig alltså!

   Nu ska jag ner och spela musikquiz på Harrys. Min statistik är ganska god när det gäller vinster. 3 av 3 gånger har det blivit vinst så jag hoppas inte jag drar ner statistiken idag. Har dock en liten nervös känsla i magen att det inte kommer gå något vidare bra idag. Men vi får se helt enkelt=)!

  Julbak=)

Försmak jul!

  Idag kör jag lite försmak jul här hemma. När jag kom hem ställde jag mig och rullade köttbullar och dom gjorde jag lite juliga. Hade i kryddpeppar i dom för då blir det den där härliga julsmaken. Sen gjorde jag potatisgratäng till det. Har inte ätit än men jag tog precis ur gratängen ur ugnen och det doftar juvligt (och juligt, hehe). När jag gör potatisgratäng har jag ett litet knep så att den inte blir så fet. I vanliga fall är det ju bara grädde men jag använder mig av mjölk istället för grädde. Först skivar jag potatisar och hackar lite lök och lägger i en gryta. Sen häller jag på mjölk tills det täcker potatisen och har i vitlök (ganska mycket vitlök) och salt och peppar. Sen låter jag det koka i en kvart ungefär. Eftersom potatisen är rätt mjölig i sig så blir det som en redning så då blir den sådär krämig. Sen lägger jag den i en form och häller på matlagningsgrädde och sen in med att i ugnen. När den kokar måste man röra hela tiden så det inte bränner fast men det är ju bara en kvart så det orkar man ju=). Nu låter det som att jag gör detta dagligen men så är det icke! Jag har kanske gjort detta 4 gånger i mitt liv men det är en supergod gratäng och den blir precis lika gräddig som om man bara använt sig av grädde. Ett lite smalare alternativ helt enkelt!

   Nu väntar jag bara på att Claes ska komma hem och äta med mig. Han har varit i Varberg och gjort något skolarbete så nu blir det en riktigt sen kvällsmat. Icke bra, icke bra. Men det får gå för den här gången. Hoppas han tycker om min mat idag=). Det börjar kännas som jag har kommit in i ett matlagningsflow. Tror det är att mörkret dragit in så då är det skönt att stå vid spisen och pyssla. Älskar verkligen att laga mat när man har idér och tid till det.

  Idag har jag jobbat och hunnit med en hel del måste jag säga. Nettan fixade snyggt bland kopparna och jag tog tag i att göra snyggt bland glasen. Blev ganska bra om jag får säga det själv. Men jag lyckades trycka ihop det ganska rejält så det blev ganska stor plats över där glasen står och där är det rätt svårt att få in andra grejor. Men jag lyckade till slut få ut en del från lagret så det löste sig nästan. Bara en liten plats kvar som måste fyllas med något?

  KOM HEM NU CLAES FÖR JAG ÄR HUNGRIG OCH DET LUKTAR JULBORD I VÅR LILLA LÄGENHET!!!!!

  Julgris=)

Kalopskväll=)

  Mmm, det är inte dumt det alltså. Så himla skönt att göra också. Bara låta det stå och puttra på spisen. Men det tar ju sin lilla stund så man får ju inte vara för hungrig när man sätter igång. Blev en ganska sen måltid ikväll eftersom jag slutade jobba vid 18.10. Idag har jag mått bättre, men jag är fortfarande riktigt trött och har en ständig huvudvärk. Men det har gått bra att jobba idag i alla fall, hade en liten frossa mitt på dagen och kände mig lite febrig men det gick över rätt snabbt. Känns skönt att vara vaccinerad i alla fall nu när julruschen sätter igång.
  ÅÅHH!!! Det är bara en månad kvar nu!!!!!!!!!!!! JAG SKA PYNTA I HELGEN!! Tänkte gå ner i källaren och hämta upp min stjärna och mina ljusstakar imorgon. Ska ner på torget på lördag och kolla lite efter granris och hyasinter (för det tror jag dom heter, de där som luktar så gott och starkt av jul) Sen ska det bli en riktigt härlig julstämmning här hemma hos oss. Jag ska inte ha några hämningar i år i mitt julpynt tänkte jag. Claes är så negativ till allting men jag älskar ju julen mer än allt så det ska bli mysigt att skita i hans åsikt och bara följa min naturliga julinstingt=).

  Nu börjar raw comedy club och det brukar vara riktigt kul allt som oftast. Imorgon blir det jobb igen, men jag måste säga att jag tycker det är väldigt skönt att komma till jobbet i dagens läge, för det är faktiskt riktigt fint nu i vår lilla butik. Inte många kartonger som står utan vi har koll på läget och det är skönt som tusan. Nu börjar det i och för sig komma varor både onsdagar och fredagar så nu blir det fullt upp ett tag framöver men nu är vi ganska många som jobbar så det ska vi nog fixa galant. 

  Bye the way har jag redan fått julklapp i förskott av min kära mor och far. Ett par riktigt grymma stövlar som jag bara sitter och tittar på här hemma. Skulle kunna rama in och titta på dom dygnet runt, så snygga är dom! Se här=)



  Här kommer en liten kvällsbild på mig och Phoebe. Så här brukar det se ut på kvällarna här hemma hos oss=)

  

  Vit julklapp med röda snören på=)

Nu är jag vaccinerad!

Och jag mår inte alls bra! Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan jobba. Har 38 graders feber och är helt slut för tillfället. Ont i hela kroppen och illamående. Suck suck. Har vairt i Malmö i helgen och hälsat på syrran och mor min. Mycket trevlig helg måste jag säga. Fick julklappar i förskott också. Tack kära mor för allt. Du är så himla snäll och go! Nu tror jag jag måste blunda för jag är helt borta! Julgran=)

Skit Halmstad alltså!

  Det verkar vara den stad som är sämst förberedd på svininfluensan. Jag var ju för några veckor sedan och skulle ta vaccin men då var det slut. Förra veckan var det slut, denna veckan är det slut. Det finns ju inget vaccin i denna komun verkar det som. Jag tycker det är konstigt för i alla andra städer jag har hört så har de flesta redan blivit vaccinerade. I alla fall ungdomar. Jag ringde mor innan och frågade om hon inte trodde att jag kunde vaccinera mig i Malmö nu i helgen. Men det trodde hon inte att jag kunde. Detta är den enda helgen jag är helt ledig, sen jobbar jag hela nästa vecka så jag vet inte när jag ska hinna gå och vaccinera mig. Denna veckan är det dubbelt så många som blivit sjuka i svininfluensan och nästa vecka ska det bli dubbelt så många som denna veckan så det är nu det börjar gå mot sin topp. Jag är bara rädd att jag blir sjuk nu när julförsäljningen drar igång så det känns rätt bråttom. Fasiken alltså! Får försöka gå på lunchen någon gång nästa vecka om vaccinet inte tar slut innan jag hinner dit. GRRR!

  Idag började jag dagen med att gå och träna, duktigt va?! Hehe, sen gick jag mot jobbet och dagen gick verkligen jättefort. Helt plötsligt var klockan 18 och jag fick gå hem. När jag kom hem gjorde jag fläskpankaka och mums vad det var gott. Var så sjukt hungrig så jag åt nästan upp en halv plåt, hade tänkt att ha en matlåda också men den blev väldigt liten=)

  Imorgon blir det nog en spelkväll här. Hoppas vi har fått sladden till wiiet då och att det funkar så att man kan spela det. Annars får det bli helt vanliga sällskapsspel och det går ju bra det också! =)

  Nu ska jag lägga ner huvudet på en kudde i soffan och mysa ordentligt!

  Helstekt gris med ett äpple i munnen=)

Nemen hörni vad jag är trött!

  Idag vaknade jag kl 05.45 på grund av att jag var kissinödig. Där låg jag in i det längsta och vände och vred på mig för jag kände att, fan jag ska inte gå upp förens kl halv 8. Men jag var till slut tvungen att resa på mig och gå på dass. Sen gick jag och la mig igen, men jag kunde icke somna om så jag gick upp igen och tittade på vakna med the voice. Runt 8 tiden där ringde telefonen och det var Nettan som sa att chefen var sjuk och att vi inte hade någon frukost till vårt personalmöte. Så jag fick springa ner och köpa det innan jag började jobba. 

  Nu är jag ruskigt trött för det har varit en riktig lång dag. Fast vi har fått mycket gjort tack vare att varorna inte kom förens runt 2 tiden så då hann vi rensa lite på lagret. Bra där Erika med din insatts på jullagret. Ett extra plus i kanten så det kan kanske bli några extra julklappar av tomten i år. Undrar om jag får några julklappar av tomten i år. Jag har ätit min gröt nästan varje dag och jag har faktiskt gjort hemagjord spenat två gånger i år! Det är inte dåligt va? Tror ni han kommer till mig i år?! Om tomten läser det här så skriver jag ner en liten önskelista här tänkte jag.

1. En ny mobiltelefon (min är paj)
2. Ett par nya skinnstövlar (sulan på mina har gått mitt i tu)
3. Presentkort på kicks och monki (sminket börjar ta slut och jag älskar monkis kläder, skulle kunna tänka mig gina tricot också för det är billigt och bra)
4. En vit jul (det var längesen nu)
5. Att jag får umgås med familjen och släkten så mycket som möjligt
6. Att jag får äta hur många köttbullar och julskinka jag vill under julhelgen

  Det är väl ungefär det där jag önskar mig tomten. De tre sista punkterna är viktigast så har jag varit riktigt snäll så kan du väl ordna det lite snyggt.

  Nu ska jag hjälpa Claes med disken (EXTRA PLUS TOMTEN).

  Pepparkaksdeg i magen=)


God kväll allesammans!

  Idag har jag jobbat och det gick fin fint. Känns som att vi är nära att bli av med alla kartonger från golven nu och det känns så himla skönt. Börjar få lite ordning och det är inte fel alltså.

  När jag kom hem blev det ciderkyckling och det är så himla gott. Claes hade fått hem sitt Nintendo Wii idag med. Och som jag redan sagt så har han redan köpt ett på tradera som han inte fick, och nu då köpte han ett på en hemsida som verkade bra. Billigt var det i alla fall, men nu när han fick det så visade det sig att den hade en tysk kontakt som inte riktigt funkade i våra svenska uttag. Sen var det spel med detta också och dom var icke på svenska så det får bli engelska hos oss helt enkelt. Det är så jävla tråkigt när man beställer något och det inte blir som man vill. Claes har suttit i telefon hela dagen och försökt ordna upp att, det enda som skulle hända var att han fick en svensk adapter till spelet, men jag hoppas att det inte är låst till några tyska spel så man kan spela alla spel på det. ÅÅh, sånt här stör mig så. Det var en svensk sida vi beställde det ifrån och det stog ingenting om att konsollen var tysk. Hoppas som sagt att det inte är spärrat till tyska spel. Kan ju vara så. Grrr!

  Nu ska jag kolla på The Hangover och äta något gott som jag bakat till personalmötet imorgon. Tänkte överaska min kära personal lite med något gott=) Kan man behöva på morgonen innan vi sätter igång att plocka upp varorna som kommer=)

   Nu ska jag avsluta med ett julord som Nettan delade med sig av idag=)

   Julgrötsrecept=)

Vilken härlig helg!

  I helgen var det som sagt personalmiddag som gällde. I lördags började dagen med jobb till kl 14 och sen gick jag hem och fixade mig lite i ordning och sen gick jag ner mot stan där jag mötte chefen Sandra och åkte med henne mot Helsingborg. Där blev det ännu mer piff och efter en liten stund kom Erika och Nettan och sen började partajandet. Vi drog oss in mot stan och Tivoli där det först bjöds på en riktigt god middag med förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen började den underbara showen. Så himla roligt att det knappt går att beskriva. Man satt med ett leende på läpparna hela tiden och dom var så himla duktiga. Man ville inte att det skulle ta slut och tiden bara rusade iväg.

  Här kommer lite bilder från den underbara showen=)

     
     
     
     
     
        

  Visst ser det kul ut? Det var helt grymt. Dom hade ca 157 klädbyten och de hade sytt alla kläderna själva så det säger ju lite om hur grymma dom var. Har en film också men den får komma upp lite senare för nu måste jag gå till jobbet=)

   Ha en fin dag allesammans!!

   Julkula=)

Drag-show ikväll!

  ÅÅÅ!! JAG ÄR SÅ TAGGAD=) Tar med mig kameran så ni får se lite bilder sen! Detta ska bli så himla kul!

  Hörs imorgon!

  Juleljus=)


Fredagen den 13 och ännu har inget ont hänt!

   JAG ÄR HUNGRIG!! Min älskling pysslar i köket och gör sin specialitet. Fläskotletter, klyftpotatis och bea sås! Det ska bli så himla gott och jag dör snart av hunger.

   Idag började jag jobbet kl 13 och jag käkade frukost kl 10, blev färdig kl 11 och åt lunch kl 12. Så jag var inget vidare hungrig när jag dukade fram min lunch, men det gick ner alltihop. Jag hade bara 15 min rast idag så jag tänkte att jag äter hemma innan. Men nu är jag som sagt dödshungrig så detta kommer att bli tip top!

  Imorgon blir det jobb en liten stund, sen snabbt hem och byta om och sen åker jag med chefen från jobbet mot hbg och en Dragshow på tivoli! Detta kommer bli hur kul som helst skulle jag tro. Är så taggad=)

   Nu ska jag hjälpa till i köket=)

   Julekrans=)

Glömde en liten sak=)

  Idag har jag som sagt tvättat tills tvättmedlet tog slut och det var inget roligt tycker inte jag. Sen städade jag lite snabbt så att det såg okej ut i lägenheten och sen drog jag ner på stan. Gick in på jobbet och satt där och snackade en massa skit med folket. Var nästan där en timme eller mer kanske. Skulle gå och titta efter lite julklappar men när jag kom till jobbet tappade jag lusten och blev kvar där. Men jag gick i alla fall vidare sen och kikade lite. Så nu har jag lite humm om vad jag ska köpa till min mor i alla fall. 

  Det jag glömde var att skriva en liten recension av filmen som vi såg i tisdags alltså "En julsaga". Jag tyckte den var superbra verkligen. Dagen efter kändes det som man ville se den igen så jag längtar tills den kommer ut så man kan se den när man vill. En liten dum sak med filmen var att den var lite läskig. Ska bara gå in på en liten detalj. För er som har sett eller läst en julsaga innan så vet ni att mr Scrooge får besök av sin gammla kompanjon som lider efter sin död. Han har tunga kedjor som han får bära omkring på som han hade smidit under sin livstid. I denna filmen var han verkligen superläskig. Inget som jag tycker att barn under 15 år ska se. Tror att åldersgränsen på filmen var 11 men jag är inte säker, men jag tyckte att den var läskig ibland så jag knappt ville kika. Men jag är en mes också för jag kan inte se skräckfilmer utan att hålla för öronen och ha en kudde framför ögonen så jag är extra töntig. Men jag ger filmen ändå SSSS (fyra s) och säger att det är verkligen en film som är värd att se. Speciellt för alla er julälskare där ute, så vill ni få lite stämning nu så här en och en halv månad innan jul så sätt er i biosallongen och mys med julmust och popcorn. Det gjorde jag=)

  Längtar så till julafton nu. Då får man träffa alla kusiner och släkten och verkligen njuta av den lilla tid man har tillsammans=) LÄNGTAR!!

   Nu ska jag krypa ner under en filt och kanske dricka lite glögg om en stund. Är så himla mätt nu så jag orkar nog inte ens få ner något drickbart för tillfället=)

  Hoppas allt är fint med er där ute i höstmörkret!

  Julegris=)


Torsdag och lite trött!

  IGÅR KOM VI TREA I QUIZET!!!!!!!!!!!!! TREA!!!!!!!!!!!!!! Ana om jag vart glad. Det var supersvårt igår så jag trodde inte så mycket på oss. När han läste upp svaren kändes det ändå som vi hade prickat ganska många rätt. Sen läste han upp vinnarna från plats nr 6, och det är väl ungefär där jag hamnat innan, sen kom inte vårat namn någon gång. Men sen sa han, och på plats nr 3 TEAM HATTMAN som mitt lag heter, vi hade varsit papper igår också, och jag blev helt överlycklig när jag sprang fram och hämtade mitt pris. Ett presentkort på 100 kr på harrys. Vilket flax! hehe=)

   Idag blir det en tvättar dag, har en överfull tvättkorg i sovrummet och både strumpor och trosor börjar sina. Sen ska jag nog gå ner på stan en sväng. Ska börja fundera på vad jag ska köpa till folk i julklapp. Inte lätt det där ibland. Mor och far om ni läser det här, vad önskar ni er i julklapp. Jag kan i och för sig ringa och fråga ikväll men jag ska gå och pula lite på stan idag och se vad jag kan hitta på. Sen hade jag gärna tränat idag med, men den jäklans halsen vill inte ge sig. Slemmig och dann och mycket snor som rinner. Inget vidare alltså. Hoppas på nästa vecka istället nu då!

  I helgen ska vi på personalmiddag med jobbet. Vi ska ner till Hbg och gå på dragshow på tivoli=). Det ska bli riktigt kul tycker jag allt. Är laddad till tusen. Ska bli riktigt kul att se lite transor live, det är inte varje dag ska jag be att få tala om=).

  Nehe, nu måste jag komma igång här annars försvinner denna dagen helt!

    Julskinka med senap på=)

Idag blir det Julmys för hela slanten!

   Godmorgon allihop=). Sitter i soffan som vanligt och smuttar på mitt te. Jag har blivit lite förkyld, hoppas bara att jag inte var det i helgen när jag träffade lilltjejen. Fast då kände jag ingenting det kom igårkväll och inatt. Så trist för denna veckan hade jag tänkt att träna lite mer. Förra veckan jobbade jag varje dag sent så då orkade jag inte när jag kom hem. Därför tänkte jag Nu NU! Men då blir man sjukling. Det suger verkligen. Ja ja..

   Idag ska jag storstäda och det tycker inte jag är så kul, men det är ett måste för det ser ut som en svinstia här hemma. Tänkte bara sutta på mitt te lite extra sakta så att jag kan få titta på "Efter tio" en extra stund. Claes kom hem från skolan nu och han hade köpt en delikatoboll till mig och det är ju gott, men då känner jag att jag skulle vilja träna igen. Bara käkar en massa skit utan att träna är ju inget vidare. Nu låter jag som en träningsnarkoman men så är det verkligen inte. Och jag har inte jättemycket skuldkänslor för att jag inte tränar, men jag känner att jag mådde mycket bättre i våras när jag tränade om man säger så. Ja, ja.. även nog om det=)

  Ikväll ska jag och Erika gå på bio och jag kan knappt vänta. Det är den här "En Julsaga" så där ska vi sitta på bion och dricka julmust och äta popcorn och det ska bli så mysigt. Varje gång man ser trailern till filmen blir man helt varm i hela kroppen och det pirrar till lite extra! Det ska bli riktigt kul faktiskt!



  Titta och njut så ska jag göra det sen när jag får se hela filmen=)

  Nu ska jag och Claes titta på Musse Piggs en julsaga för han visste inte vad det var för något. Jag såg den igår också så det börjar balla ur lite nu!

  Julmustskalas=)


Sötare liten bäbis får man leta efter=)

  Hej hej allihop!

  Nu är vi hemma efter en liten weekend i Vetlanda. Igår var vi hemma hos Sophie och Thomas och blev bjudna på en supergod middag med en gudomlig efterätt. Där satt vi och snackade och snackade och tiden bara rann iväg. Verkligen en supertrevlig kväll. Tycker dock lite synd om Sophie som skulle upp kl 5 och jaga och vi kom inte iväg därifrån förens kl 2=)

  Idag har det varit ett fullspäckat schema. Först vaknade vi och åt frukost med pappsen, sen fixade jag mig i ordning och sen drog vi till Claes pappa där vi var en liten kortis. Sen åkte vi till Östanå värdshus och käkade en jättegod gåsa middag. Efter det åkte jag hem till de nyblivna föräldrarna Becko och Robin. Vilken sötnos lilla Alva var alltså. Så himla gullig så att det inte finns ord att beskriva. En riktig liten prinsessa. Man kunde inte sluta titta på henne alltså. Så söt!! Lite tråkigt var att jag inte hade en fungerande kamera med mig. När vi lämnade lägenheten lite stressigt glömde jag först den så jag sprang upp efter den igen. När jag kom ner i bilen och skulle jag sätta på den och kolla vilka bilder det var i den. Tror ni då att den funkar? Onej kan jag be och få tala om. Claes hade tagit ur batteriet och satt det på laddning så den var stendöd. Jag orkade inte springa upp igen så det blev tyvärr inga bilder denna gången. Men det kommer nog fler gånger framöver. 

  Nu ska vi gå och lägga oss snart, är helt slut efter en intensiv men väldigt lyckad helg=)

  Idag har jag by the way druckit min första julmust och jag säger bara MUMS!!

  Julsång=)

Godmorgon allesammans!

    Inte för att ni är så många som läser min blogg, men jag har några trogna och underbara läsare och det tycker jag är kul. Jag ska snart gå till jobbet, ska bara dricka mitt te först och packa lite. Annars blir mannen arg på mig när jag kommer hem. Vi ska nämligen åka hem idag en liten sväng direkt efter jag har slutat jobba så det kan ju vara bra om jag har packat innan jag går till jobbet. Men då kommer man till det där problemet att man alltid har med sig för mycket grejor. Jag ska bara vara hemma tills imorgon men jag har redan en full väska, hur kan detta komma sig?

   Kollar på nyhetsmorgon nu, dom pratar om världens farligaste stad som ligger i Mexico. Där har 12 000 blivit mördade sen årskiftet. Det är ju helt galet. Finns det några människor kvar ens? Lustigt.


   Det här får bli mitt svar på http://erikanorberg.blogg.se/ blogg, så här kommer en härlig jullåt, en liten favorit från min sida!



  Mysigt va! Julkänslorna prirrar till lite extra i kroppen, visst?!

  Skrev jag föresten att Claes hade köpt ett Wii på tradera, men när han betalat och allt fick han ett mejl från tradera som skrev att den person han köpt det av var blockad därifrån. Och vi har inte fått nåt wii än. Och detta var i måndags. Hoppas innerligt att det kommer, annars har han blivit lurad och det är ju inte kul.

   Nu måste jag packa!

   Juleljus=)

Fasiken vad trött jag är!

  Helt sjukt, men det är kanske inte så konstigt så hårt som vi har kämpat och jobbat idag. Erika lyckades bli sjuk, trots att jag sa att hon inte fick bli det. Men hon var hemma idag i alla fall och vi fick inte in någon extring så det var tufft. Som tur var hade vi våra två praktikanter som avlastade oss mycket. Men det var mycket spring till kassan för det har varit jättemycket folk idag alltså. Sånt är ju alltid kul=) Vi har i alla fall fått bort allt sänkt pris idag och det var inte lätt vill jag lova. Fick pussla riktigt rejält för att få in någonting på lagret. Det tog sin stund vill jag lova!

  Ikväll skulle jag egentligen åkt till Stephani och kollat på film men jag orkade verkligen inte. Är helt slut så nu ligger jag och myser i soffan med min älskling istället. Phoebe ligger på magen och kurrar också. Inte helt lätt att skriva men det går ganska bra tycker jag.

   Nu ska jag ha en riktig tv kväll 2.0!

   Lussekatt=)

Funderar...

   Det är nog rätt ord kanske. Tänker mycket och är orolig, det är väl så det känns just nu.

   Idag ska jag jobba, en kort dag idag. 11-16 så det är skönt att inte stänga och komma hem lite tidigt. Igår var jag hemma hos Hanna och där bakades det scones och spelades spel. Myskväll helt enkelt. 

   Idag var det ruskigt svårt att komma upp ur sängen måste jag säga. Täcket var sådär extra varmt och gott och alldeles perfekt, sängen kändes som man svävade runt bland molnen och Claes låg och höll om mig så då var det inte en lätt uppgift att ta sig upp. Men måste man så måste man. Imorgon behöver jag inte ställa klockan i alla fall, då börjar jag kl 13 så det blir skönt. 

  Nu ska jag äta upp min frukost som också var riktigt svår att få i sig idag, inte sugen alls faktiskt. Sen ska jag dricka te, platta till luggen och gå till jobbet. Ha en fin dag allesammans!

   Julstjärna=)

 
Ps. En liten fråga bara, när ska ni börja julpynta hemma i era lyor? JAG ÄR SÅ SUGEN!!! Hehe.

Lady Gaga, bra eller dålig?

  Jag gillar Lady Gaga till viss del, men hon är lite over the top ibland. Det känns som att hon tror att hon är något mer än vad hon är om ni förstår hur jag menar. När man läser om henne i skvallerpressen tänker man ofta, hur fan tänkte du här och vad katten har du på dig?! Men, och det är ett stort MEN, hon kan sjunga live och hon skriver sina egna låtar. Och vilka hittar hon har gjort sen! I och för sig har man tröttnat på nästan alla för att dom spelas sönder på radion men det är ju bra grejer. Här kommer hela hennes Paparazzi video och lite coolt med denna är att Alexander Skarsgård är med i den. Gillar denna låten nu, men om ett tag har dom väl spelat sönder den också.






   Phoebe var hos veterinären igår och vaccinerade sig. Hon har blivit en liten tjockis och gått upp 2 kg sen vi var där sist för ungefär ett halvår sen! Hehe. Fast det är bara mysigt tycker jag. Lite att ta i!

   Nu ska jag dricka upp mitt te och sen drar jag till jobbet. Ikväll ska jag till Hanna och baka scones och titta på Bonde. Blir myspys!

   Julmusik=)

HAHAHAHA!!!!

   Jag dör, vet inte riktigt hur jag lyckade hitta denna film men jag lyckades i alla fall. För alla er som såg på Ullared igår så känner ni nog säker igen den här grabben! Jag håller på att dö av skratt. Vilken härlig människa!



   Nu fick ni som gett mig kommentarer att tänka efter lite när det gäller vaccinet. Men jag tror nog nästan jag är säker på att jag ska göra det. Claes har klarat sig hittils i alla fall. De som har dött av vaccinet har varit väldigt sjuka. Dom hade dött även av influensen. Jag vet att det är hemskt och jag har varit väldigt skeptisk till hela grejen, dels att vaccinet är framtaget så fruktansvärt fort och dels för att det inte har testats särskilt mycket, men nu är det över 1 miljon som vaccinerats och det är 5 st som har dött. Vad jag har hört och läst i alla fall. Så jag tror nog att det är rätt säkert, eller jag hoppas det i alla fall. Jag tänker inte bara på mig utan på dom runt omkring mig, jag vill inte smitta någon och jag vill inte bli smittad. Jag tänker också på den stora julhandeln som drar igång snart. Jag ska nästan jobba varje dag och så mycket eftersom det är så himla mycket folk man träffar är risken rätt stor att man blir sjuk. Den stora influensavågen ska komma i december någon gång och då får jag inte bli sjuk. Det finns inte ens på kartan så därför känns det tryggast att vara vaccinerad. Vad tycker och tänker ni om det hela? Nu har jag lagt mina kort på bordet så nu vill jag höra vad ni tycker!

   Nu säger jag godnatt!

   Julmust=)

Skulle vaccinerat mig idag, men så blev det icke!

  Jag har gått och varit nervös hela långa dagen för den här dumma vaccinen, eftersom jag är väldigt sprut rädd så det är lite nervigt. Claes gick nämligen och vaccinerade sig igår och han har inte haft så mycket biverkningar. Lite sjukkänsla igår och ont i fötter och händer idag men inte så farligt. Jag har bara varit nervös för hans skull egentligen eftersom han är lite mer i en riskgrupp än vad jag är. Men nu i alla fall så tänkte jag vaccinerat mig idag som sagt, men när jag kom till kliniken var vaccinet slut där. Det känns som dom planerar lite dåligt faktiskt. Det är ju nu det behövs för snart är ju den största vågen av influensan här. Det skulle komma tillbaka nästa vecka så då får jag hänga på låset. Hehe! Jag hade ju så gärna velat vaccinera mig denna veckan för jag ska nämligen hem i helgen och hälsa på Beckos lilla bäbis och då vill man verkligen vara säker på att man inte drar dit något skit. Hade varit så skönt att vara säker på att man inte hade något fult influensa virus i kroppen. Funderar på att köpa en sån där mask man hade i Mexico som jag kan ha på mig när jag träffar henne. Ska i alla fall införskaffa handdesinfektion innan jag åker hem så att man är ren och fin om händerna i alla fall. Man vill ju inte göra så att ängeln blir sjuk, trots att man inte är sjuk själv så är man ju rädd att man kanske har något underliggande skit.

  Claes har fick sina nya glasögon idag och dom var verkligen så himla fina. Han sa att han inte hade sett så bra på länge. Kanonbra verkligen! Här kommer en liten bild=)



  Lovade ju att lägga upp en bild på min nya frilla så här kommer en liten sån också! (Ingen jättefin bild och jag är inte särskilt fixad i håret men i alla fall ett smakprov)



  Så så! Det var det de=). En sak som är lite surt tycker jag, är att min mobil lever sitt egna liv. Det blir helt tyst i ibland när jag pratar, den blir helt svart och blinkar i alla möjliga färger ibland när man skriver sms, sen byter den ringsignal lite när den vill så man vet inte riktigt när den ringer. Det är ingen hitt för just nu finns det inga pengar att köpa en ny juppinalle (vilket roligt ord det är), och det känns som man borde spara till våren nu så det är ingen hitt. Så himla mycket jag vill göra då också, åka till England och åka till Gotland och hälsa på kusinerna så då måste man ju ha pengar. Önskar jag vann på triss så att man inte behövde tänka så himla mycket på sånna grejor. Jaja, tänkte jag skulle gå och träna idag, men jag orkar egentligen inte. Ingen motivation över huvud taget. Det har varit en lång dag, trots att jag bara jobbat 6 h. Är trött som tusan, men man får väl pallra iväg till gymmet ändå. SUCK!!

  En liten rolig sak, Claes har köpt ett Nintendo Wii, på tradera och vi vet inte om vi får det för han fick ett mejl från tradera som sa att den han hade köpt den av var blockad från tradera, men vi hoppas på det. Han har betalt i alla fall. Sen har han precis sålt sitt Playstation 2 till en snubbe i Halmstad, plus alla spel och allting så det är kanon. Fick mer pengar för det än vad Wii kostade så där gick det plus! Det ska bli så himla kul=).

   Det blev ett långt inlägg idag=) Ska lyfta på röven och dra till gymmet nu=( 

   Glöggkväll=)

Ullared börjar idag=)

  Ska bli himla kul att se Ullared serien. Kul att se hur dom jobbar där och hur mycket folk handlar egentligen. Såg någon trailer där det var en kvinna som hade handlat för 27 000 en gång. Det är ju helt sjukt mycket pengar och hon lär ju fått hur mycket grejer som helst. Jag handlade för 1000 kr sist jag var där och jag kom hem med 2 proppfyllda kassar så man får verkligen mycket för pengarna.

  Idag har jag som sagt jobbat hela dagen. Blev helt färdig med bada avdelningen idag, och det blev verkligen hur fint som helst. Man blev så lycklig när det inte stod en enda kartong på golvet och det var superfint överallt. Erika började i fredags så det var bara att följa hennes linje och göra klart. Nu är det bara alla andra avdelningar kvar, och det kommer nya varor på onsdag igen, men lite lycklig får man vara ett tag i alla fall!

  Nu kom Claes hem så nu ska vi käka köttfärssoppa!

  Juleljus!

Ska snart gå till jobbet!

   Ska jobba hela långa dagen och det är mycket att göra. Hoppas vi hinner med en massa idag för imorgon kommer komunikatören för södra regionens Lagerhaus på besök och ska kolla lite hur vi har det efter ombyggnad och allt. Ska se hur många kartonger vi kan få upp idag=).

   Igår var jag som sagt på innebandymatch när Claes spelade och fasen vad bra han var. Han gjorde 2 mål och en assist. Mycket imponerad måste jag säga. Trots detta förlorade dom i sista minuten med 7-6 även om dom hade haft övertaget om hela matchen. Det var surt.

   Efter matchen åkte vi och handlade vår veckohandling och sen åkte vi hem. När jag kom hem var det bara en snabbvisit för sen skulle jag möta Hanna och några kompisar till henne nere på det nya fiket här i stan, Roberts Coffee, och där satt vi till typ halv 8. Sen åkte jag hem och lagade köttfärssoppa. Den blev superduper god verkligen, och mycket blev det så vi har i några dagar till!

   Nu väntar mitt te i kaffebryggaren på att bli uppdrucket och sen är det dags för mig att vandra ner till jobbet!

   Glögg=)

Innebandy och storhandling skulle jag tro!

  Nu ska jag snart åka och kolla på Claes när han spelar innebandy. Eftersom det bara finns en bil i vårt hushåll måste jag åka samtidigt som honom så jag ska sitta och kolla på uppvärmning och allt=). En liten suporter till Fyllinges B-lag. Hehe.

  Sen måste det handlas igen. Ska försöka komma på vad man kan äta nästa vecka. Börjar få lite idétorka här alltså. Får sitta och klura ut något när grabbarna värmer upp=).

  Heja Fyllinge nu och go Claes, ska bli spännande att se om han är duktig! Hehe.

  Hyasintlukt=)

RSS 2.0