Första träningen på länge!

   Vad skönt det var verkligen. Har saknat det så himla mycket verklgen! Träffade Sarah på gymmet och vi båda förlängde våra gymkort så nu är vi igång igen. Tränade stenhårt i mer än en timme så imorgon kommer det nog vara svårt att komma upp. Stretchade ganska bra tror jag, men nu har det ju varit ett tag sen jag tränade så jag kommer nog ha träningsvärk ändå.

   Imorgon är det personalmöte på morgonen och sen blir det att köra hårt igen. Det blir verkligen så himla fint nu. Idag har vi satt upp alla ljusen på den nya ljusväggen och det blev så snyggt att jag inte kunde slita blicken från den när jag skulle gå hem. Gick nämligen hem tidigt idag så det ska bli spännande att se hur mycket dom hann med att göra resten av dagen tills jag kommer imorgon. Himla kul med förändring faktiskt! Ska blir kul att se allt när det är färdigt. 

   Ikväll lagade jag kinakyckling, ett recept jag fått av min mor, och det var verkligen så himla gott. Längtar redan till matlådan imorgon. Man stekte kyckling, lök och annanas i spad. Sen hällde man på spadet från annanasen,  creme fraiche, soja, salt, peppar och mald ingefära. Sen lät man det stå och koka ca 30 min och fy bubblan vad gott det var alltså. Kände mig som en mästerkock=).

   Nu är det idol och jag tycker den första tjejen som sjöng var bra, får se hur de andra sköter sig och vem man ska heja på snart. Claes är sjukling, sådär ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni ska bara veta hur jobbigt det är när en kille är förkyld=). Hehe, nedå men jag tror nog att han är lite sjuk. Hoppas bara det inte är svininfluensan för då kommer väl jag också bli sjuk inom kort! Håller tummarna hårt!

   Nu börjar idol igen! Ha det fint allesammans=)

   kram kram

Vilken tvkväll!

   Först idol, sen Svenska hollywoodfruar, sen Roast på Berns och sen blir det nog läggdags. Ska upp tidigt imorgon faktiskt. Vi ska va på jobbet en stund innan vi öppnar imorgon så vi får undan lite innan det kommer en massa folk. 
  
   Idag har vi jobbat stenhårt. Får gjort en massa idag faktiskt. Men det är mycket kvar=). Fast det känns kul under tiden för det syns verkligen skillnad i det man gör! Kul kul!

   Hoppas att Jon och Eddie går vidare i idol, fast jag gillar Calle med, bara att han blundar hela tiden. Mycket bättre denna gången dock, men fortfarande inte helt okej.

   Nu ska jag fortsätta titta på Anna Anka=)

   Tjoho

En helt vanlig söndag!

   Igår var vi på födelsedagsfest för Lisa och Carro. Mycket trevligt verkligen! Massa nya männsikor jag inte träffat innan och det är ju alltid kul. Här är lite bilder. Blev inte så många bilder tagna igår dock! Bara lite smakprov=)





  Idag har vi haft en vanlig söndag! Städning på förmiddagen och handling på eftermiddagen. Mysigt att gå och handla tillsammans. Vi hade kundvagn idag, då känner man sig riktigt vuxen! Hehe. Vi har haft en skön söndag helt enkelt. Har lagat två stora måltider idag också faktiskt. Känner mig riktigt duktig. Till lunch var det fläskpannkaka och till kvällsmat nu blev det köttfärssoppa. Hur gott som helst verkligen. I veckan nu hade jag tänkt att gå till gymmet och fixa till ett nytt gymkort. Känner mig verkligen sugen på att börja träna igen. Saknar boxen och absen riktigt ordentligt! 
  Denna vecka blir det jobb varje dag. Vi ska bygga om en massa denna veckan så det kommer vara fullt upp och se ut som hej kom och hjälp mig nu ett tag framöver. Vi ska nämligen flytta hela ljusavdelningen och bygga om kök också så det kommer bli kanonsnyggt när det är färdigt. Ska bli kul med lite förändring!

  Nu ska vi titta på någon film och mysa med en massa tända ljus! Mys 2.0! Hehe!

  Hörs snart igen!

  Tjolahopp

Lördag och jobb!

  Nu ska jag snart gå till jobbet. Öppnar idag, så hoppas det går bra. Är lite nervös eftersom jag bara öppnat en gång innan. 
  Igår inhandlade vi en massa ljus. Nu har vi ljus så att det räcket till i vår=). Hehe. En massa ljus helt enkelt. Men som sagt man måste ju passa på när det är så mycket rabatt. På kvällen tände vi upp lite mysljus och hade fredagsmys. Kollade på idol och jag säger bara det, går inte Calle vidare blir jag lite sur alltså. Claes röstade på Piotr eller hur han stavas och sa att jag var den enda som skulle rösta på Calle. Hehe, så var ju inte fallet direkt. Ringde mor och frågade henne vad hon tyckte och hon tyckte ju självklart som jag=). Sen kollade vi på aftonbladet och då var det 80% som hade röstat på Calle! Vem hade rätt?! hehe, känns så bra alltså! 

  Ikväll ska vi på födelsedagsfest. Det ska bli kul! 

  Nu ska dricka upp mitt te, borsta tänderna och sen drar jag till jobbet. Idag ska vi sälja ännu fler ljus alltså! Är taggad till tusen=). hehe.

  Hej hopp alla glada

God morgon, god morgon!

  Sitter och kollar på efter 10 med en kopp te i handen. Älskar att sega redigt ordentligt på morgonen och ta det riktigt lugnt. Ska snart ner till stan och handla innan jag går till jobbet. Får invadera kylskåpet på jobbet under dagen för jag orkar inte gå fram och tillbaka med en massa matkassar.
  Idag ska jag inhandla lite ljus! Eller ganska mycket ljus för den delen. Alla mina ljus är slut så det behövs ett nytt lager, och med 30% rabatt + min jobbrabatt kan man köpa på sig ett litet lager! Jippi!

  Idag ska jag jobba och ikväll blir det mys, med tända ljus och tacos!

  Hörs sen=)

I Halmstad igen!

  Shit vad jag fryser, det känns att det börjar bli höst verkligen. Sitter i en morgonrock med en filt över mig för tillfället. Tycker ändå att det är rätt skönt att frysa. Bättre än vad det var i sommras i alla fall, då man svettades hela tiden. 

  Nu är vi tillbaka i Halmstad igen. När vi närmade oss Halmstad idag ringde chefen, då trodde jag att jag kollat fel på schemat och att jag inte börade vid 13, men så var det ej. Skulle bara se om jag kunde komma vid 12 istället, och det gick ju fin fint. När vi åkte hem idag hamnade vi enbart bakom en massa slöfockar till bilister. Körde i 70 nästan hela vägen till Värnamo eftersom det var så mycket trafik och söliga bilar framför oss. Det sög verkligen! Men vi kom hem i alla fall=)

  Nu sitter jag och tittar på Lyxfällan, fasiken vad blåsta dom är! Blir arg på att människor ens kan sätta sig i sånna situtationer. Hur tänker man undrar jag då? Familjen har dragit på sig lån på en halv miljon på 30 månader utan att ha köpt någonting. Bara en massa onödiga prylar. Skulder på över en miljon. Dom har ett barn och kan inte försörja det, sen är hon gravid igen. Idioter! Ja ja, nog om det.
   Över till Idolsnack då! Dom får inte göra så här mot mig! Det är för spännande!!! Hehe, vilken tv nörd jag är. Hon Durna eller vad hon heter, tycker inte jag har gjort något bra mer än första auditionen, så jag tycker det vore konstigt om hon gick vidare. Sen älskar jag ju han Jon, men han har inte heller gjort så bra ifrån sig nu, men han hoppas jag går vidare.

  Nu ska jag fortsätta irritera mig på lyxfällan lite. Claes sitter och pluggar, han är så duktig den där!

  Tjohopp allesammans!

I Vetlanda!

  I morse började jag dagen med en fet frukost och sedan städning. Blev inte någon riktig storstädning utan bara lite lätt sådär. Orkade verkligen inte idag alltså!
  Sen gick jag ner mot stan och jobbet för att hämta mitt julschema, men det gick inte skriva ut så får ta det på torsdag istället. Sen gick jag till Monki och kollade lite. Älskar verkligen alla deras kläder! Skulle kunna köpa allt om jag hade pengar! Sen gick jag till Bianco för att kolla om mina drömskor fanns där. Såg nämligen dom när jag var i Malmö och var bara tvungen att se dom igen. Har nog aldrig blivit så förälskad i ett par skor förr. Helt galet! Och nu låter jag väldigt töntig men det var något speciellt med dom alltså.

  Runt halv 2 tiden drog vi mot de småländska skogarna och hemstaden Vetlanda. Jag åkte direkt till Becko för att hälsa på lite och snacka lite skit. Dom hade precis hämtat sin underbart fina vagn och bäddat den så himla fint så det kändes så himla verkligt nu. Det är inte långt kvar nu alltså! Så himla spännande=)! Är så glad för er skull verkligen. Vi satt och snackade länge och det var så himla roligt! Sofie var med också, Beckos lillasyster, och det var himla kul för henne har jag inte träffat på länge heller. Mycket trevlig eftermiddag helt enkelt!

  Vid halv 7 hade vi beställt mat hemma hos mor och far. Och fy bubblan vad gott det är. Mästerkocken mor Lena hade lagat panerad kyckling med coscos och melontsatsiki. Hur gott som helst verkligen!

  Nu har vi kollat på Idol och kändisdjungeln och snart är det väl läggdags tror jag. Är skit trött nu faktiskt. Har varit en lång dag känns det som. Imorgon blir det begravning och då är det rätt skönt att vara utvilad. 

  Ha det fint alla!

  Hej svejs

Ikväll blir det italienska köttbullar i tomatsås!

  Mm, det doftar ljuvligt från köket. Har rullat en massa köttbullar som jag ställt in i ugnen, pasta vattnet håller på att koka upp och när köttbullarna blir färdiga ska jag lägga i dom i en gryta och göra en tomatsås till dom. Orkade inte steka dom för det blir så himla osigt i lägenheten då så ugnen är verkligen perfekt då. Luktar verkligen mums.

  Idag har jag jobbat. Har varit lika mycket att göra som vanligt, fast det har gått väldigt bra känns det som. Nu är alla ljuspallarna som jag beställt till ljusveckorna borta. Det tog liksom nästan 3 veckor för oss att bli av med dom. Hehe, helt galet mycket ljus finns det i alla fall. Men nu när vi packade upp visade det sig att vi inte fått alla ljus jag beställde, men det räcker ändå. Finns i alla färger i alla fall. Så nu får ni allt komma och köpa ljus! 30% på ALLA ljus på lagerhaus! Snacka om bra erbjudande alltså! =).

  Ikväll blir det tvn som gäller. Hoppas på att få en liten ryggmassage också. Har verkligen ont i ryggen nu alltså. Tror jag lyft ganska fel idag faktiskt. Det är ju inget vidare.

  Imorgon ska jag storstäda igen. Lyckas bli jätteskitigt på en vecka alltså. Även om man försöker hålla det snyggt så lyckas det inte särskilt bra. Sen tror jag vi åker hem imorgon. Eller planen är nog så. På eftermiddagen någon gång där.

  Nu måste jag rulla lite på köttbullarna! Ha det så fint nu så hörs vi imorgon alla!

  Kram kram

Segsöndag!

  Orkar inte göra ett skit idag faktiskt. Så himla trött alltså. Claes fick precis ta på sig ansvaret att åka och handla. Jag gjorde ju det förra helgen så det är väl rättvist då=).

  I fredags åkte jag ju mot Malmö efter jobbet och det gick kanonbra att köra. Var ju lite nervös där ett tag men det var inga problem. Sen kom jag till syrran och vi gick och hämtade pizza och sen kollade vi på idol. Efter det käkade vi god glass och tittade på film. "Revolutionery road" blev det och den var verkligen kanonbra. Sen satt vi och snackade skit till väldigt sent. 
  På lördagen sov vi ut riktigt ordentligt. Sen käkade vi en god frukost och sen drog vi ut på stan. Shoppade lite på Åhlens city. Fyndade en klänning för 100 spänn. Hade kostat 700 innan så jag blev grymt nöjd. Perfekt med vår lilla rabatt med=). Vi gick runt och myste i det härliga vädret till jag åkte hem runt 4 tiden. Kanonkul att se syrran igen, var ett tag sen nu!

  Sen kom jag hem och hoppade in i duschen och sminkade mig lite snabbt och sen gick jag till Hanna, och därifrån åkte vi till Hannas kompis Steffani där vi spel och drack lite gott vin och myste. Mycket trevligt! Vi åkte in mot stan vid 12 tiden och då fick jag tag på Claes som var på morfars och då gick jag dit och dansade av mig lite=). En kanonkväll helt enkelt. Men vi somnade inte förens runt 4 tiden inatt så idag är jag helt supertrött alltså.

  Ikväll blir det bara slappt framför tvn. Claes ska steka pankakor till kvällis! Ska bli mumsigt!

  Hoppas allt är bra med alla=)

  Hörs snart!

  Tjoflöjt

Morgonblogg!

  Ikväll ska jag åka till Malmö så då blir det nog ingen bloggning. Nu sitter jag med min kopp te i soffan och ska snart pallra mig iväg till jobbet. Inatt har Phoebe legat på Claes sida, rätt nära mig hela natten så det har inte kännts så ensamt faktiskt. Då är det skönt att ha ett litet djur, när hon sover med en hela natten.

  Hoppas Erika är frisk idag så det blir lite mer arbetskraft på jobbet. Har så sjukt mycket att göra idag med. Chefen har varit på regionsmöte så hon har nog massa att göra på kontoret så jag hoppas att jag slipper vara själv nere i butiken.

  Direkt efter jobbet drar jag mot Malmö city. Hoppas det går bra att köra, har haft så mycket mardrömmar om olycker nu för tiden så man blir lite rädd. Det ska nog gå bra, man får inte bli för nojjig alltså. 

  Jaja, nu ska jag packa lite saker tills ikväll så det bara är att hämta väskan och dra=)

  Auf wiedersehen!

Ensam hemma=(

  Känns riktigt konstigt att veta att Claes inte kommer hem idag. Det känns som han ska komma in genom dörren och säga hej i vilket ögonblick som helst, men det gör han ju inte. Men man får klara sig=). Hehe, vilken fjant jag är. Men jag tror knappt jag har sovit här själv utan att Claes har kommit hem till slut om ni förstår hur jag menar. Eller det har jag säkert, men det händer inte ofta. Jaja, det ska nog ordna sig.

   Idag har det bara varit jag och Nettan på jobbet. Har slitit som djur hela dagen. Körde stenhårt från sekunden vi öppnade till sista sekunden innan vi stängde. Sen var jag helt helt helt slut verkligen. Så jag gick hem, kokte några potatisar, värmde på kalopsen sen i måndags och sen la jag upp benen i soffan och i denna positionen har jag varit sedan dess. Har knappt tyat med att gå på toa för fötterna värker något enormt. Men snart är det dags känns det som. Hehe, vilka problem man har alltså!

  Imorgon ska jag dra till Malmö efter jobbet. Blir direkt efter jobbet så jag ska bara hem en kort skvätt och sen åka direkt. Jobbar ju stängning så det blir rätt sent men man får i alla fall nästan hela lördagen tillsammans, så åker jag på eftermiddagen där någon gång=)

  Nu ska jag kolla på Comedy fight club, ska bli sköj, sen blir det sängen för min del!

  Godnatt alla!

Kl är 9 och jag dricker lite te!

  Sitter i min morgonrock och dricker te. Det är det bästa med mitt jobb. Man behöver inte gå upp så tidigt och man kan sitta i soffan i morgonrock tills det är ca 20 minuter kvar tills man ska vara på jobbet. 

  Inatt sov jag faktiskt ganska bra måste jag säga. Jag vaknade inte av Phoebe först utan det var Claes för ovanligheternas skull. Då var kl 5 och sen var det lite svårare att somna om. Men det gick till slut och jag vaknade av klockan. Claes gick upp före mig idag. Han ska ut i skogen och leka robinson inatt. Överlevnadskurs eller något. Så jag ska vara alldeles ensam inatt! Men det ska nog går bra.

  Usch, jag hade en sån himla mardröm inatt alltså. Drömde att en vän blev mördad av sin pojkvän när jag var i deras lägenhet och satt i rummet bredvid. Läskigt som tusan!

  Nu ska jag njuta lite mer av mitt te och kolla lite på nyheterna tills det är dags att gå till jobbet=). Ha en fin dag allesammans så hörs vi senare!

  Tjipp tjipp

Jobba Jobba Jooobbaaa!

   Jajemensan, idag var det onsdag fast det kändes som måndag efter en mycket lång helg. Idag fanns det att göra om man säger så. Vi flyttade ner rean från entrén, sen byggde vi om hela entrén och flyttade ner grejorna som var där innan. Svårt att förklara liksom men det har blivit en hel del förändringar idag om man säger så. Imorgon blir det att keep up the good work om man säger så. Hoppas att vi får in en extring imorgon för Erika blev en liten sjukling idag. Hoppas inte det är svininfluensan bara. Hade inte varit särskilt skoj om alla fick det precis. Krya på dig i alla fall=)

  När jag gick hem snackade jag med syster lite. Ska nämligen fara till Malmö på fredag och hälsa på så det ska bli riktigt najs. Sen kom jag hem och då blev det att laga till Lasagne i rask fart alltså. Gick mycket snabbt idag faktiskt. Sen blev det att kolla på idol, (älskade han 37 åringen, han var riktigt grym), och nu har jag snackat med morsan i en timme ungefär. Känns som det var längesen man snackade faktiskt så det behövdes en liten catch up där tycker jag. Mycket trevligt.

  Nu väntar sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. Det lär behövas för en tuff jobbardag imorgon!=)

  Godnatt allesammans!

  Tjoho

Tisdag, tvätt och klippning av Claes!

  Inatt har jag knappt sovit ett skvatt alltså. Gick bara inte. Vid 1 gick jag ut och la mig i soffan och glodde på tv. När ögonlocken började fladdra lite gick jag in och la mig i sängen och sov till 3 typ, sen väckte Phoebe mig och jag kunde inte somna om så jag gick ut och la mig i soffan igen och där låg jag kanske till 4 och sen gick jag in och la mig igen. Kl 6 väckte Phoebe mig igen och jag lyckades inte somna om så jag gick ut och la mig och kollade på vakna med the voice. Det var min natt så jag hoppas att denna natten kommer bli lite bättre och att jag får sova lugnt och skönt.

  Idag har jag tvättat det sista så nu är korgen HELT TOM!! Så himla skönt! Sen fick jag klippa Claes och det blev himla bra faktiskt. 

  Ikväll blir det soffliggarkväll framför idol. Det blir himla skojsigt! Sen blir det nog sova sova sängen rätt tidigt ikväll för man är ju rätt trött faktiskt. 

  Ha det najs så hörs vi tomorow! Då blir det jobb och slit igen=)

  Hej svejs

Måndag, en ledig fast en jobba hemma dag!

  Jajemensan! Idag har jag varit ledig och jag sov ut redigt ordentligt. Gick upp kl 10.15 och sen satt jag länge i soffan och drack mitt te och läste alla bra bloggar=). Sen började jag rååååå städa lägenheten alltså. Från grunden verkligen. Torkade ur ugnen, puttsade upp kaklet i köket och jag till och med diskade av toalettlocket. Grund städning, nästan som en flyttstädning=). Sen har jag tvättat två stora tvättar också så nu är det bara 2 kvar. Får inte plats att torka så det får vänta tills imorgon eller ikväll. Känner mig riktigt duktig idag faktiskt. Som en äkta husmor. Och som pricken över i står det en gryta med kalops på spisen och kokar. Hehe! Måste får skryta lite över mig själv faktiskt! Det är så skönt när det är rent och fräscht överallt, annars går man bara runt och stör sig på att det ser ut som fan och orkar inte ta tag i det. 

  Claes lekte lite med Phoebe innan, hon är våran lilla levande golvmopp verkligen. Look at this!



  Hon har också hjälpt till att städa idag med andra ord=)

  Nu sak jag kolla till kalopsen! Ska bli så mumsigt!

  Ha det gött alla glada!

  Hej hopp

Ja må hon leva!

  Lilla lilla Princess Phoebe Bananahamock har idag blivit ett år gammal. Och i kattår är det 16 år. Så hon har blivit nästan vuxen idag. Det firade vi med att ge henne lite god mjukmat och med mycket gos och kel. Grattis katta!

  Idag har det enbart handlat om tvätt. Har tvättat 4 tvättar så vårt badrum är överfullt av ren torkande tvätt. Luktar gott men det tar mycket plats. Har 4 tvättar kvar så det får bli morgondagens göra. Får bli till att storstäda också. Sen har jag varit och storhandlat också. Handling för hela veckan. Himla mysigt det där tycker jag. Men nästa gång ska jag ta en vagn, hade bara en korg idag så det blev väldigt tungt till slut. Claes har suttit och pluggat hela dagen så jag har försökt att hålla mig borta så mycket som möjligt.

  Ikväll har vi käkat ciderkyckling. Hur gott som helst och jag älskar när man kan sätta igång maten och låta den stå och puttra på spisen länge och man kan gå och göra annat så länge.

  Igår var det partaj. Det var trevligt och jag kom in på Morfars, fast vi var inte där så länge. Typ en halvtimme bara. Sen gick vi hem till en stor skön och mjuk säng och sov hur gött som helst. (Tills Phoebe väckte oss första gången kl. 3, andra gången kl. 5, tredje gången kl 8 och fjärde gången kl. 9), men förutom det så sov man ganska gott=).

  Ikväll blir det film, var någon ny filmserie på fyran som vi tycker verkar riktigt bra så då ska vi bänka oss framför tv och ha lite söndagsmys=)

  Ha det gött alla glada!

  Tjohopp

  Ps. Tog visst inga bilder igår, blir så ibland=).

Lördag och lite partaj!

  Jajemensan! Snart ska vi hämta upp Hanna och sen ska vi dra till Simon och festa lite grand. Det ska bli riktigt skoj! Bilder och sånt kommer imorgon.

  Idag har vi köpt nya påslakan till sängen eftersom ett våra ljusa är helt förstörda. Det blev ett par bruna snygga. 
 
  Jag är för övrigt mycket nöjd med min sminkning idag=).. Så här ser jag för övrigt ut ikväll!

  

  Ha det fint så hörs vi imorgon!

  Hej hopp!

Skulle ni vilja ta svininfluensavaccin efter det här?

4. EVENTUELLA BIVERKNINGAR

Liksom alla läkemedel kan Pandemrix orsaka biverkningar, men alla användare behöver inte få dem.
♦ Mycket vanliga (kan inträffa vid 1 av 10 vaccindoser eller fler):<
huvudvärk
trötthet
smärta, rodnad, svullnad eller en lokal förhårdnad vid injektionsstället, feber, muskelvärk, ledvärk.

♦ Vanliga (kan inträffa vid upp till 1 av 10 vaccindoser): värmekänsla, klåda eller blåmärke vid injektionsstället, ökad svettning, frossa, influensaliknande symtomm svullna körtlar i halsen, armhålan eller ljumsken. 

♦ Mindre vanliga (kan inträffa vid upp till 1 av 100 vaccindoser): stickningar eller domningar i händerna eller fötterna, sömnighet, yrsel, diarré, kräkningar, magont, sjukdomskänsla, klåda, utslag, allmän sjukdomskänsla, sömnlöshet.

 Dessa reaktioner försvinner vanligen inom 1-2 dagar utan behandling.

Andra biverkningar som har inträffat dagar eller veckor efter vaccination med vanliga influensavacciner är:

♦ Mindre vanliga (kan inträffa vid upp till 1 av 100 vaccindoser): generella hudreaktioner inklusive nässelfeber.

 

♦ Sällsynta (kan inträffa vid upp till 1 av 1 000 vaccindoser): svår stickande eller dunkande smärta utmed en eller flera nervbanor, kramper, minskat antal blodplättar som kan orsaka blödning eller blåmärken, allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte behandlas, kan leda till kollaps, koma och död.
♦ Mycket sällsynta (kan inträffa vid upp till 1 av 10 000 vaccindoser): förträngning eller blockad av blodkärl med njurpåverkan som följd, övergående inflammation i hjärnan och nerverna, vilket kan orsaka smärta, svaghet och förlamning och som eventuellt kan sprida sig till andra kroppsdelar.


   Jag skulle verkligen inte känna mig trygg med att ta ett vaccin de tagit fram jättesnabbt och som de knappt har testat. Mycket tveksam är jag faktiskt!

  


Fredagkväll med mys framför tvn!

  Jojomensan, så ser det ut för oss här på en fredagkväll i september. Fredagsmys som heter duga! Jag lagade till en köttfärssås och sen har det varit idol med älgkorv som snacks. Låter inte helt fel va?!

  Idag har jag jobbat. Vi hade fått alla ljus som jag beställt till ljusveckorna igår. Jävlar vad ljus jag hade beställt! Helt galet mycket. Så det har jag pysslat med hela dagen. Men det kändes inte som det hände någonting. Fick bort en fetingpall i alla fall men nu är det bara en och en halv kvar typ. Lite mer än en halv. Hoppas ni får upp lite imorgon. In med att på lagret annars för jag känner på mig att allt kommer ta slut under våra ljusveckor. Håller tummarna för det i alla fall! Hehe. Som sagt, ljusveckor på lagerhaus mellan den 17-30 september. 30% på alla ljus! Gäller att handla upp ett litet lager för vintern. Det ska jag göra i alla fall! KOM OCH KöP!! hehe

  Nu vet jag inte vad vi ska hitta på faktiskt. Kanske blir någon film eller något sådant. Om det finns någon bra jag vill se. Fast jag är så trött så jag kommer nog somna här i soffan vilket ögonblick som helst!

  Ha det fint allesammans!

  Hej hej!

Hemma i Halmstad efter en lång men fin dag i Vetlanda!

  Idag gick vi upp tidigt. Kl 06.30 ringde klockan och jag staplade in i duschen som en zombie. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte mot Vetlanda. Stannade till i Ljungby för att käka frukost och sen åkte vi vidare. Vi kom hem och Claes bytte om till kostym. Så fin var han tyckte jag. Inte alla dagar man får se honom så upppiffad. Sen mötte vi upp hela gänget och gick på en mycket vacker begravning. Det var verkligen otroligt fint, men overkligt. Många vänner från när och fjärran sammlades för att minnas en otroligt vacker person. Du finns alltid i våra hjärtan!

  Nu är vi hemma i alla fall. Vi turades om att köra hem. Innan vi åkte stannade vi på vägkrogen och Claes fick äta sin favorit, kebabtallriken. Jag valde att stå över och väntade tills vi stannade i värnamo på max där jag tog en sallad. Där bytte vi så att Claes fick köra och jag sov hela vägen hem sen. Försökte hålla ögonen öppna men det gick verkligen inte. Var helt slut i hela huvudet!

  Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det jobb!

  Godnatt alla fina!

Vilket kasst svenskt landslag vi har alltså!

  Fan va trist det är att kolla på fotboll när det ser ut så här. Man blir så jäkla trött alltså! Fast jag sa faktiskt det innan matchen började. Det har varit sån himla uppståndelse efter den förra matchen och det snackades om det nya glada landslaget. Jag såg inte förra matchen men den lär ha varit bra. Denna matchen suger så hårt och jag visste att dom gick in med inställningen att nu blir det målfest. 7-0 eller något. Fy fan säger jag bara! Blir så förbannad när det blir så här. Alltid så himla dåligt när det gäller något!

  Ja ja, nog om det. Idag har jag jobbat en långdag igen. Fast inte från kl 7 idag utan från kl halv 11. Skulle egentligen börjat tio idag. Hade bara helt för mig att jag skulle börja halv 11 så jag gick inte förens då. Fast det gjorde inget sa chefen. Varorna hade inte kommit än då. Sen pysslade vi med att fixa diffarna från inventeringen. Det tog rätt lång tid så jag och Emilia kämpade i sista minuterna av dagen med att plocka ut varorna från pallarna och dela dom i butiken. Men vi hann inte plocka upp något så det är kvar tills imorgon. Hade kommit en massa nya grejor och det är alltid kul.

  Imorgon ska jag på begravning... Finns inte så mycket att säga om det mer än att det kommer bli jobbigt...

  Nu ska vi kolla färdigt på fotbollen, där det by the way äntligen blev ett litet skitmål till Sverige. Och det var inte någon svensk som gjorde det utan det var självmål! Good for you! Sen blir det roliga idol igen! Har längtat hela dagen!

  Ha det fint så hörs vi imorgon!

  God natt

Urtrött efter en 11 h lång arbetsdag

   Ja, nu ligger jag helt utslagen i soffan och benen värker som fasiken. Fötterna är jätteömma och jag är ruskigt trött helt enkelt. Det var inventering idag så arbetsdagen började kl 07.00. Har varit en lång lång dag så det blir nog sängen tidigt idag.

  När jag kom hem kom Claes med den brillianta idén att vi skulle köpa kinamat för det har vi inte gjort på länge. Och det var väldigt uppskattat för jag orkade knappt stå i duschen nu när jag kom hem och ännu mindre då laga mat. Oj, vad jag klagar. Hehe, men jag är en liten gnällspik nu så det är skönt att skriva av sig lite.

  Nu ska vi sätta på en film för det var inget bra på tv efter idol. Hade verkligen velat se på idol hela kvällen. Dumt att det inte var dubbelavsnitt eller något sådant=) hehe. Alla auditions är ju det som är roligt. 

  God natt alla så hörs vi imorgon!

  Hej hej

Idag har jag borrat utan bedövning!

  Borde bli borrmästare! Hehe, Claes kommentar! Nedå, jag har varit så sjukt nervös för att laga mitt lilla hål i min tand så jag har knappt sovit innat. Vaknat flera gånger av panikkännslor för sprutan av bedövningen. När jag gick ner mot tandkläkaren kunde jag inte låta bli att bita lite på mina naglar och när jag satte mig i tandläkarstolen kändes det som jag skulle svimma. Fick svettvallningar och pulsen slog i 110! Min tandläkare (som är en snygg och trevlig väldigt ung tandläkare by the way) började känna lite i mitt hål och sa att han inte trodde att jag skulle behöva bedövning för det var så litet. Men om jag kände obehag någon gång skulle jag bara säga till. Jag spännde mig så jag fick kramp i nacken nästan. Men när han väl började borra kändes det knappt=). Jag var så lycklig när jag gick från rummet att jag nästan studdsade ut. Det tog bara 15 minuter så jag hade lång tid tills jag började jobba så jag gick och handlade lite frysmat till lunchen och satte mig på ett Café och drack en kopp te och läste Se&Hör innan jag traskade till jobbet. 

  Idag var det bara inventering som gällde på jobbet och så kommer det vara imorgon också. Hela långa dagen=). Börjar kl 7 imorgon på morgonen och slutar kl 18.10. Blir en ruskigt lång dag men det ska nog gå bra. Ett problem bara, jag har inte gått innan kl 7 sen jag gick i skolan och knappt då heller. Är lite rädd att jag ska försova mig faktiskt men jag ska ställe både mobil och väckarklockan så jag kommer upp ordentligt. 

  Snart är det Roast på Berns och det ska bli riktigt skoj att se. Sen blir det sova sova sova säng säng säng=)

  Ha det gött alla!

  Kiss kiss

Lördag och slappsöndag!

  Igår gick jag upp ganska tidigt för att städa och fixa till i lägenheten tills min jobbarkompis Erika skulle komma. Sen gick vi ut på stan och köpte en kostym till Claes och sen var det frisören som gällde för min del. Var så himla skönt att bli av med de slitna topparna. Sen fick jag lite lockar också så det var gött för då behövde jag inte fixa håret själv sen=). Erika kom till frisören och sen gick vi hem till mig där hon fick en rundtur i vår 70 kvadratare=). Efter det gick vi till Jennie och satt där och lyssnade på spotify och snackade massor. Sen gick vi ner till stan och till Gastons där vi åt underbart god mat och hade det supertrevligt! Vi satt där ganska länge och sen gick jag, nettan, Jennie och Thomas vidare till Bulls och satt där och hade det trevligt tills vi sedan gick hemåt jag och nettan. Även hon fick en liten rundtur i lägenheten och sen somnade vi framför ett avsnitt av Sex and the city.

  Idag har vi bara latat oss i soffan och haft en redig slappsöndag. Claes har pluggat och jag och nettan har kollat på Sex and the City the movie=). Lika bra varje gång, men jag längtar verkligen tills den nya filmen kommer. Sen åkte nettan hem och vi åkte och handlade och käkade mat på max. Det var mycket gott faktiskt! Nu börjar snart en ny säsong av Top model! Ska bli riktigt spännande.

  Här är lite bilder från gårdagen=)

     
     
  

  Ha det gött allihop=)

  Tjo tjo;)

Årets höstigaste dag hittills!

  Idag har jag jobbat och legat i igen. Har faktiskt mått mycket bättre idag. Ingen feber och halsen känns som den går mot bättre tider. Fast jag är trött, trött och väldigt trött. Tack för att ni tänker på mig alla! Jag ska gå och kolla upp mig, nu är det bättre med halsen och febern men jag ska försöka få läkarna att ge mig en grundkoll på magen, öronen och knät. Skulle behöva en helservice på mig för tillfället. Nästa vecka blir det tajt men veckan därpå ska jag trycka på sjukhuset och inte ge mig förän de gett mig något svar!

  Imorgon ska jag lyxa till mig och göra en helservice på mitt hår! Har nämligen en välbehövlig klipptid imorgon. Jippi! Ska bli så gött att bli av med alla slitna hårtoppar. Sen på kvällen är det dags för personalmiddag på Gastons! Ska bli så himla gott. Har redan kollat upp menyn och jag har redan bestämt mig för en Hamburgare med mozarella, ruccola och klyftpotatis med chilli aioli. Det lät väl inte dumt va! Längtar redan=)!

  Nu väntar en myskväll med min käraste. Igår kollade vi på Män som hatar kvinnor! Vilken himla bra film alltså. Helt syverän. Hade velat läsa boken och jag har den liggandes i bokhyllan men jag har inte riktigt tid till det. Det ska bli av en vacker dag i alla fall. Får se vad det blir för film idag, känns inte som att något kan toppa den filmen alltså. 

  Idag kom hösten på riktigt, har blåst och regnat hela dagen här i Halmstad. Ett litet pluss för oss på Lagerhaus som säljer paraplyn. Säljer som aldrig förr=)!

   Hörs mer imorgon vänner!

   Kram kram på er alla

Trött trött och lite mer trött!

  Idag hade jag feber igen. Hinner liksom inte gå till doktorn. Fast jag funderar på att gå upp tidigt imorgon och ringa vid 8 och få dom att göra en grundkoll på mig, halsen, magen, knät och allt möjligt som är fel med mig. Ganska mycket faktiskt! Men det kommer ta sån himla tid känns det som så får se när det blir. Börjar jobba vid 11 så får se om jag hinner innan helt enkelt.

  Idag har jag alltså jobbat. Har blivit mycket av den varan denna veckan. Gött, fast jag har inte mått så fint. Längtar tills jag känner mig friskare igen helt enkelt. Har varit så mycket att göra den senaste tiden! Det närmar sig nämligen inventering på lagerhaus=)

  När jag kom hem lagade jag korv stroganoff. Så himla gott tycker jag, inte Claes favorit men han får ge sig emellanåt. Sen har vi kollat på två avsnitt av Whale Wars. Så himla bra program, grät en skvätt för man får se när dom som jagar valar sköt en val som försökte fly i panik, och den levde i 25 minuter efter att de skjutit den med harpunen. Var så himla hemskt att se. Man ville bara dit och sjukta dom jävla japanerna som jagar valar. Så hemskt är det!

  Nu vet jag inte vad som händer redigt. Slappt i soffan och tidig läggdags tror jag det blir för min del!

  Sov så gott alla=)

  Hej hej hopp

Onsdag fast det känns som tisdag eller någon annan dag!

  Jag har verkligen inte koll på dagarna i mitt huvud alltså. När jag vandrade hem från jobbet idag fick jag verkligen fundera på vad det var för dag. Först tänkte jag att det var torsdag, sen kom jag på att det var tisdag, men sen tänkte jag efter riktigt ordentligt och kom på att vi fick varor idag och det betyder att det är onsdag. Inte alla hästar hemma idag alltså.

  Inatt fick jag i alla fall sova!!!! JIHOOO! Hehe, vaknade inte ens av att Claes gick upp tidigt i morse. Sånt är skönt. 

  En lustig sak med mig nu och har varit i nästan en vecka är att jag har feber. Hela tiden verkligen. Är seg i kroppen och så där men jag känner inte att jag har så mycket feber. Kanske skulle ta det lite lugnt snart men det går liksom knappt vara sjuk från jobbet. Halsen gör ont fortfarande, men det kommer och går liksom. När jag kom hem från jobbet idag hade jag 37.9. Det är rätt mycket feber för mig faktiskt eftersom min normala temp ligger runt 36.5 eller något sånt. Fattar det inte! Kanske skulle ringa doktorn snart, men det tar emot så himla mycket, vet att jag inte kommer få något svar från dom ändå. Fast kanske är bäst, kan ju va något jag måste käka pencelin för. Får se hur jag mår imorgon helt enkelt.

  Ikväll har vi tittat på Americas got talent och Natt på museet 2. Har varit en kanon mysig kväll med tända ljus. Natt på museet var faktiskt riktigt rolig. Värd att se verkligen!

  Nu väntar nog sängen för min del. Helt slut efter en lång dag!

  Kram kram på er alla

Kväll med tända ljus!

  Det måste ju verkligen vara det mysigaste med hösten, att man kan krypa upp i soffan med en kopp te och tända en massa ljus. Idag har jag inhandlat en kandelaber på lagerhaus och det blev verkligen hur fint som helst. Här är en liten bild=)

  Mysigt va! Så ska det vara när det börjar gå mot mörkare tider. Och när det går mot mörkare tider börjar jag fundera på en massa saker. För ett år sen vid den här tiden hade jag precis gått runt med mitt cv i Halmstad och jag var osäker på hur min framtid här i Halmstad. Lägenheten var inte redigt i ordning och jag kände ingen mer än Claes. Den första veckan kändes det som att jag bara ville ge upp och åka hem igen. Jag kände mig så ensam i en helt ny stad.  Eftersom jag inte var med på någon nollning som Claes var, var det även svårt för mig att få nya vänner snabbt. Men det var faktiskt inte svårt att komma in och få ett nät här heller. Claes nya kompisar var snälla och tog emot mig också, när jag fick jobb på lagerhaus fick jag härliga jobbarkompisar och träningen gav också nya kontakter. (ÅÅÅ VAD JAG VILL BÖRJA TRÄNA IGEN). Det jag egentligen vill säga är att nu efter ett år i Halmstad känns det som att jag har hittat hem. Istället för att kalla Vetlanda hem känns det mer naturligt att säga att Halmstad är hem. Älskar denna stad och allt den har att erbjuda. Älskar vår lägenhet och nu ser jag verkligen fram emot vad hösten och vintern har att erbjuda. Och det bästa är att jag har en underbar pojkvänn att dela denna höst och vinter med. Tack för att du finns min vän=) En annan sak som jag vill säga med det här också är att, trots att den enkla vägen ofta är att ge upp kommer det alltid något bra av att man inte gör det!

  Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag, vill inte inte sova inatt heller. Imorgon blir det jobb igen, en långdag imorgon men det går snabbt.

  Hörs imorgon alla glada=)

  Kram kram


Tisdsag morgon och jag är trött!

  Fasiken alltså, nu är jag inne i ett sånt där sömnlöst flow igen. Inget roligt alltså. Så fort jag lägger mig känner jag att jag inte kan sova. Sen ligger man bara och vänder och vrider på sig till man till slut ger upp. Sen när man väl, efter mycket om och men, har somnat har man en katt som är ett nattdjur och leker, hoppar upp och busar med mina fötter, lever ett jävla liv och springer omkring varv efter varv i lägenheten så man inte kan koppla av. Fan säger jag bara!

  Igår blev det visst ingen blogg=). Skrev ett på morgonen men sen tog jag bort det för jag la upp en film från vår kräftskiva som inte ville komma in. Måste vara något fel på bloggen för tillfället för det har verkligen inte gått att lägga upp. Men nu verkar vinden har vänt! Äntligen går det! Så här galet kan en kräftskiva i torpet se ut. Helt underbar kväll med underbara människor, god mat och en härlig stämning! Helt underbart helt enkelt=)



  Nu ska jag snart iväg och jobba, fick lite extratid idag för det är grymt mycket att göra. Jobbar faktiskt en hel del känns det som och det är gött!

  Hörs senare allihop=)

  Kram kram

RSS 2.0