Godmorgon godmorgon!

  Vad ska man göra idag? Borde verkligen städa men jag pallar inte. Är lite lat, men städning tillhör söndagar tycker jag. En sak som ska bli roligt i alla fall är att jag ska få testa min nyinköpta mopp från Ullared. Hehe, något positivt med det i alla fall.

  Ska gå och hämta en kopp te nu, och sen ska jag titta på trissskrapet på 4:an, det var nämligen en jag hejjar på där nu. Ingen gammal gubbe eller tant som inte har mycket kvar av livet utan det är en 33 årig pappaledig brandman som skrapar! Håller tummarna! Fasiken, hehe. Nu har han skrapat, vann minsta möjliga, 10 000 i månaden i 10 år. Det sög ju. Så finns det gammlingar som vinner 50 000 i månaden i 25 år. Det är surt. Ja ja, nu ska jag hämta te i alla fall så får vi se vad som händer idag!

  Jinglebells=)

_________________________________________________________________________________________

  Idag har det verkligen varit en mycket rastlös dag. Vi har storstädat, och jag har lagat en misslyckad lunch. Skulle testa något nytt och skoj tänkte jag så jag kokte tortellini buljong, vitlök och ingefära. Det var verkligen inget vidare måste jag säga, så vi slängde ut att och det blev en clementin och en banan till lunch istället. Sen blev det pizza till kvällis nu. Mums mums vad gott. 

  Det har verkligen inte hänt någonting idag. Vi har kollat på Transformers, som var helt okej, och sen har det inte hänt så mycket mer. En tråkigt och rastlös dag helt enkelt. Men men, sådana dagar ska man väl också ha ibland.

  Hoppas det händer något mer imorgon bara. Claes ska spela innebandymatch så då kan man ju åka och kolla på den kanske. 

  Ska snart gå och lägga mig och läsa lite Hälge som jag köpte i Ullared. Min favoritserie of all times=).

  Lussekatt=)

Torsdagkväll med köttfärsås och mys

  Idag har jag varit ledig, men det känns inte som att jag har fått något gjort alls. Ändå har jag tränat och handlat, men det känns konstigt idag på något sätt. Som att denna dagen inte har funnits eller något sånt. Vet inte varför men det är så det känns i alla fall.

  Jag har även sett världens sötaste bäbis idag. Vilken liten sötnos alltså! Becko har nämligen lagt upp lite bilder på sin blogg på deras söta lilla tjej. Vilken liten ängel=)

  Kom på en sak till jag har gjort idag. Igår var vi ute på Harrys och spelade musikquiz, som vi by the way vann igen! Hehe. Innan det var vi och käkade och då snackade vi massor om mina framtidsplaner och kom fram till lite saker jag skulle kunna tänka mig att göra. När vi var på Harrys träffade Hanna en kvinna på toaletten och började prata med henne och de kom in på jobb och sånt och hon jobbade med precis sånt som jag skulle kunna tänka mig. Hon jobbade med att få in folk i arbetslivet och hjälpa folk att komma på fötter igen och det skulle jag verkligen kunna tänka mig med. Så Hanna sa att jag kunde ringa henne när som helst och prata och fråga om saker, så jag gick fram till henne där på Harrys och fick hennes nummer och ringde upp henne idag. Fick en massa svar på frågor och hon berättade vad hon sysslade med. Jättekul verkligen, och hon sa att jag kunde ringa när som helst också så det var bra. Ska kolla upp det där med en syo på högskolan tänkte jag och se om jag skulle kunna läsa lite kurser i vår, trots att ansökningstiden är ute. Får kika lite närmare på det nästa vecka.
 
   Nu är det SOS Gute och det är kul tycker jag, så nu ska jag kika på det. Det blir en mysig tvkväll ikväll helt enkelt. Rätt trött faktiskt, Nettan sov här inatt så vi satt uppe ganska länge igår och snackade. Gick och la mig runt 1 eller något sånt och sen hade Claes kommit hem från en maskerad så då ville man höra lite hur han hade haft det med så då låg vi och snackade ett tag. 

  En annan liten sak som hände idag, det har hänt nu ungefär 4 gånger precis innan vi ska äta. Vi ska precis ta mat när man ser att Phoebe har bajsat löst och gnidit det mot golvet, så då var det bara att ta katten in i duchen och spola av henne och torka golvet rent. Så himla typiskt alltså, det är verkligen precis när vi ska sätta oss och käka. 

  Nu säger jag god natt till er alla=)

  Tjolahopp

  Ps. Grattis Julia på systemetmyndighetsdagen=) Hoppas du haft en kanonfin dag!

Idag har jag hunnit med massor!

  I morse tog det ca en halvtimme för mig att ta mig upp ur sängen. Riktigt seg morgon idag alltså. Sen gick jag till frisören och klippte mig. Det blev rak lugg nu igen. Och så fort hon klipt av luggen kände jag mig hemma! hehe. Blev verkligen supernöjd! Men vi får se hur jag gör nästa gång, det är ju lite mer jobb med lugg alltså.

  Kl 15 åkte vi och hämtade Hanna och sen drog vi till Ullared och shoppade loss. Fick en massa saker väldigt billigt måste jag säga. Sen fick jag en tidig julklapp av Claes också. En hårtork som jag verkligen behövde och den verkade kanonbra. Vi var där en ganska kort stund, eller i 2 h ungefär. Sen bar det av hemåt igen eftersom jag ville hem och se min syssling spela med sitt band. Dom hade nämligen spelning i Halmstad ikväll och då måste man ju passa på alltså, och gud vad bra dom var alltså. Hade bara sett dom lite på myspace innan så det var superkul att se dom live. Skilla heter dom och jag lovar att dom kommer bli stora en vacker dag. Dom har precis släppt en skiva och de finns även på spotify så om ni lyssnar på Skilla så är det min syssling som spelar trummor! STOLT! Hehe. Här kommer en liten video med dom!



   Ikväll är det inte mycket på tv alltså och det suger. Jag missade Äntligen hemma men jag tror jag ska kika på det nu för Claes satte på någon B-film som verkar suga hårt alltså så jag hittar nog på något annat=).

   Innan idag ringde jag till Beckos lillasyrra Sofie för att höra lite hur det var med de nyblivna föräldrarna och för att se lite om dom har kommit hem och så, och allt var fin fint så jag ringde till Becko med. Så himla glad för deras skull verkligen och det var kul att höra hur dom hade det. Förstår om det är en stor omställning det här alltså.

   Nu ska jag hitta på något. Får se vad det blir!=)

   Kram kram på er alla

   Ps. Idag fyller min kära far år så ett STORT Grattis till dig min älskade pappa!


Så pömsig man blev då!

  Nu ligger jag mätt och go i soffan och kollar på något program på Animal Planet. Skulle vilja se Matakuten men någon gång får man väl ge sig. Kan se det på nätet imorgon istället. Är ledig imorgon och då ska jag gå och klippa mig. Är lite osäker på hur. Sist jag var hos frissan funderade jag på om jag skulle skaffa såndär rak lugg igen. Men nu är jag lite osäker. Var ju ett tag sen jag hade det så så jag kanske vore något. Men jag undrar om jag inte ska vänta till våren eller så. Eller jag vet inte, ska snacka med frisören imorgon och se vad hon tycker. Jag kan ju klippa lugg nu, det går fort tills den växer ut igen så det kanske vore något. Så kan jag klippa snelugg sen igen nästa gång. Hehe, vilka problem man har då!

  Idag har jag jobbat och det gick fin fint. Fick undan nästan allt vid lastkajen och band tomgods och ringde och beställde hämtning av tomgods tills imorgon så att det blir fint och mer plats till de nya varorna på onsdag. Hoppas inte det kommer så mycket så att man kan lägga tid på att plocka upp det vi inte hunnit från förra veckan och göra det snyggt i butiken. Ser ett ljus i slutet av tunneln nu faktiskt så det känns skönt. 

  Ikväll lagade jag hemmagjorda hamburgare alá mammas recept. Inte så himla svårt! Bara grillkrydda, vatten och köttfärs, och det blir verkligen hur gott som helst. Nu är jag ruskigt mätt, för jag var så himla hungrig innan så jag fick i mig hela 3 st hamburgare. Inte illa pinkat alltså.

  Imorgon blir det nog en sväng på staden efter jag klippt mig, tror nog att det blir en lugg. Eller jag vet inte, GAAH!! Hehe. Vad tycker ni? Svara fort så att jag hinner läsa det innan jag går och klipper mig imorgon kl 9. Hoppas ni har hunnit läsa detta innan jag går helt enkelt. Fast nu blev det ju ett sent inlägg så det tror jag nog ej.

  Nu blir det roast på Berns och sen sova säng säng säng!

    Haha, kom bara på en sak som jag och min kusin Sofia bara dog av skratt av när vi var mindre. Vi skulle spela in ett julband till farmor och farfar och Sofia hade skrivit ut en massa texter på datorn. Och hon hade stavat fel i en låt. Det blev så här: "Natten går tunga fjärt". Haha, så fort vi skulle börja sjung och kom till just FJÄRT höll vi på att skratta ihjäl oss. Det var tider det alltså! Hehe, kanske inte låter så kul, men det var kul då! Hehe!

  Bjällerklang


God eftermiddag!

  Hejsan svejsan!
  Idag har det varit en rätt slappo dag. Fast jag har städat ganska rejält. Vi gjorde så idag att Claes åkte och handlade och jag storstädade. Då slår man två flugor i en smäll och så är man färdiga ungefär samtidigt. Det är rätt gött.

   Igår var vi på bröllopsfest för Ellen och Stefan, och vilken härlig kväll det var. Verkligen en kanonkul fest. Vi åkte därifrån vid 2 tiden någon gång. Fast när vi kom hem var klockan fortfarande två. Hehe, det var ganska roligt. Ställde nämligen om klockan när vi kom hem så det blev lite lustigt där. 

   Åh, är så himla nyfiken på hur Beckos lilla söta dotter ser ut. Lilla Alva, så himla gulligt namn också. Kan knappt bärja mig! Så himla spännande=) Längtar till jag får träffa den lilla ängeln men först och främst när jag får höra från Becko! GAAH!!=) Hehe.

   Ikväll ska jag tilllaga älggryta. Det är inte dumt det alltså!

   Ha en fin kväll allihop!

   Kram kram

___________________________________________________________________________________________

   Tittar på på min favoritfilm Love actually!  Helt underbar film och vilka underbar julkänslor man får. Det ska komma en ny Disney film nu på bio som heter "En Julsaga" och den lär ju jag gå och kolla på alltså=). Hehe. 
Man blir så lycklig av denna filmen. Bara sitter och ler hela tiden. Och i mellan åt fäller ma en liten tår. Det är härligt tycker jag. Imorgon ska jag jobba från 12-18.10. Hoppas man blir färdig och får undan en massa kartonger imorgon. Hade varit skönt alltså. Kanske kommer en praktikant imorgon också. Tror nästan det skulle göra det men jag är inte riktigt säker. Bra att man har koll helt enkelt.

   Nu blir det sova säng säng säng!

   God natt kram!

ÄR SÅ GLAD!!

  Grattis kära, fina, underbara Becko och Robin till er underbara lilla dotter! Jag och Claes är så himla glada för er skull! Hoppas att allt är fint mer er och att vi hörs snart!!!!!!=)

  Nu ska jag och Claes åka mot Helsingborg och gå på Ellen och Stefans bröllopsfest! Det ska bli himla kul och så glad som jag är för tillfället, svävar på rosa moln, så kommer detta bli en kanonkväll!

  Hej hoppsan

En hemsk natt!

   Fasiken vilken hemsk natt jag har haft. Varit uppe 4 gånger och kräkts och har spenderat mer tid på toan än i sängen. Så fort jag gick och la mig igen så mådde jag illa så då var jag tvungen att gå upp igen. I morse spydde jag också och illamåendet sitter i. Är inte hungrig eller något och känner mig svag. Jobbig jobbigt. Blev hemma idag i alla fall. Funkade inte riktigt så. Hoppas det bara är något som jag ätit eller något sånt så det går över snart. Känns lite bättre nu men det känns inte som jag kan äta något. Ska försöka snart tror jag. Hehe. Ska bara ta mig upp ur soffan=).

  Jaja, uppdaterar nog lite senare så får vi se hur jag mår=). Måste ju vara kry imorgon på bröllopsfesten!

  Ha en fin fin dag!

  Kram kram

Phoebe ligger i knät och kurrar!

  Idag har det blivit mycket gjort på jobbet tycker jag fast det finns kvar att göra kan man säga. Jag blev medlem i facket idag också. Nu känner jag mig vuxen, för det finns faktiskt en hel del vuxenpoäng att hämta där alltså. 

  Hade en sen lunch idag så till kvällsmat fick det bli en Gorbys. Claes är och spelar sin första innebandymatch idag. Spännande som tusan och jag ska träffa Hanna och hennes jobbarkompis och spela biljard. Kul att hitta på lite saker mitt i veckan sådär. Då går veckorna mycket fortare. I och för sig är det ju inte mitt i veckan nu för det är ju sen torsdag men ändå. Morgondagen kommer kanske gå fortare då i alla fall=)

  Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på på kvällen. Blir nog mys framför idol men på lördag ska vi på bröllopsfest!! Det ska bli så himla roligt verkligen. Så kul att få klä upp sig lite då och då och jag får passa på att ha min favorit klänning igen! Jippi!! Det ska bli kul alltså.

   Nu ska jag dra mig ner mot staden. 

   Ha en fin kväll så hörs vi snart!!

   Felice Navidad=)

   Ps. IMORGON ÄR DET LÖNING!!!!! YES YES YES YES YES, jag har klarat mig denna månaden också!=)

Jag äter tomtegröt och myser i soffan!

   Jomenvisst är det så. Sitter och käkar tomtegröt soffan och laddar inför en ny arbetsdag. Ska fixa färdigt julbordet som jag började med igår. Under natten har jag fått lite nya idér så det ska nog gå fin fint det där. Hade ruskig idé torka igår framåt slutet av dagen, men nu är jag fit for fight igen!

   Hörs senare allesammans!
   
   Bjällerklang

Julgrejorna har kommit!!!=)

   Jihoooo!! En massa fin fina grejor har kommit till Lagerhaus idag. Hur mycket kul som helst, och jag skulle verkligen kunna köpa allt som kom in idag. Det är roligt för då borde vi kunna sälja allt som kom in idag=). Det är som julafton när det kommer så mycket nya grejor, så det är spännande när man öppnar varje kartong=).

   Morgonen började med personalmöte och det var så mycket att prata om att tiden bara rann iväg. Sen har vi packat upp en massa julgrejor och byggt en massa bord och väggar och allt möjligt. Rolig dag helt enkelt!

   Ikväll är jag ensam hemma, Claes är på Ivp fest så jag ska ha myskväll framför Ally McBeal och en massa annan bra tv. Ska ringa morsan nu också tänkte jag innan all bra tv börjar=). 

   Hej svejs allesammans!

   Kram kram

_________________________________________________________________________________________

   Har trist faktiskt. Nu har Arga snickaren precis varit och jag skulle vilja titta på Bonde söker fru och Stockholm- Arlanda också, men eftersom Claes inte är hemma och han också vill se de där programmen så kanske man borde vänta. Men jag har tråkigt som tusan och imorgon jobbar jag nästan hela dagen och jag tror att han är ledig imorgon så då kanske han kan kolla ikapp! Hehe, vilka ilandsproblem jag har verkligen. Är så himla tråkigt att vara ensam hemma tycker jag. Fast ibland är det rätt skönt, kunna göra lite som man vill men jag ligger och oroar mig för en massa saker. Inte över Claes men för en massa andra saker. Jaja, ville bara skriva av mig lite. Inte för att man fick ut så mycket av det här inlägget men det är skönt att bara få ur sig lite vad man tänker, även om man inte berättar vad man tänker så är det skönt att skriva Att man gör det. För samtidigt som man skriver tänker man. Jaja.. Ska sätta på ett avsnitt av Ally McBeal istället, det får jag bara se när jag är ensam så jag får väl passa på!=)

   Tjoflöjt

Tisdag, ledig skön dag!

  Idag vaknade vi ca halv 10. Hade ställt klockan men det var riktigt segt att komma upp. Jag hade sagt till Claes att han fick sparka ur mig ur sängen om jag inte kom upp direkt. Men jag lyckades till slut att komma upp med enbart 2 snoozningar. Sen käkade vi frukost och gick mot staden. Där tittade vi på nya glasögon till Claes. Hittade ett par superfina bågar till honom så det blir nog kanon.

  Sen gick vi hem och jag lagade korv stroganoff och sen drog jag iväg till gymmet och tränade med Sarah. När jag kom hem var jag helt slut, och det är jag nu med i och för sig. Låg och kollade på Äntligen hemma innan och somnade gott i soffan. Inget vidare, hoppas jag kan somna sen också.

   Ikväll lagade jag till köttfärslimpa, två måltider idag alltså, men jag kände att det var bra för då slipper jag dels laga mat imorgon och har matlåder så att det räcker i två dagar. Inte så dumt va! Hehe. Ska gå och lägga mig nu tänkte jag. Är helt slut och imorgon blir det lång dag med personalmöte på morgonen. Trevligt trevligt!

   Godnatt och sov så gott!

   Hej hej hopp!!

   Ps. vilken himla skandal att Barcelona förlorade i Champions League idag alltså, mot det sämsta laget i deras grupp. Ojojojojoj!

Det blir inte alltid som man tänker!

   Igår var tanken att jag skulle stannat hemma när Claes åkte hem, men jag ångrade mig i sista sekund så jag hängde med. Var bara hemma i några timmar och körde runt med lite leverans och bytte däck på Claes bil. Kul att se mammas och pappas min när vi kom in till dom. Det hade dom inte räknat med att jag skulle stå i dörren=). Hehe.

   Idag har jag jobbat och stått i. Nu börjar julpyntet så smått! Kul kul tycker jag. Hade en kund idag som frågade om julen började komma redan, och då sa jag, ja, den är påväg med stormsteg, superkul tycker jag. Då blev hon helt plötsligt lite arg och sa KUL?!, sen började hon klanka ner på att julen kommer tidigare och tidigare och att man glömmer alla krav som julen bär med sig och sen sa hon hej då och gick. Jag stog kvar som ett frågetecken och fattade inte riktigt vad som hänt. Hon blev helt plötsligt lite arg, som att det var mitt fel att julen började så tidigt i alla butiker. Jag älskar ju julen och tycker bara att det är kul att den börjar så pass tidigt som den gör, men men. Hon kanske inte menade något illa, hade kanske bara en riktigt dålig dag.

  Ska snart gå och träna med Sarah, men först nu ska jag ringa till syrran och snacka lite skit!

  Ha en fin måndagskväll allesammans!

  Tjoflöjt

God söndagsförmiddag!

  Det är en fin dag idag verkligen. Ska se om Hanna vill gå ut och gå en sväng sen för det vill jag. Njuta lite av hösten hade inte varit fel. Igår hade vi en mycket trevlig spelkväll här hemma hos mig. Hur trevligt som helst verkligen. Ladies night med spel och vin. 

  Idag blir det en lugn dag. Claes ska åka hem mot Vetlanda över dagen och byta däck på bilen och leverera öl till sin mor men jag orkar inte åka med eftersom det bara är över dagen så jag blir hemma. Tänkte utöver att gå ut och gå, bara ligga och slappa i soffan och ha Ally McBeal maraton. Men först och främst så ska jag hjälpa Claes att bära öl till bilen. Tungt jobb och lite pinsamt tycker jag allt att det är, grannarna (de gamla tanterna) står i fönstret och kollar på oss och snackar skit. Får se till att göra det snabbt. 

  Vet inte vad jag ska käka idag. Så himla tråkigt att laga mat till sig själv, men vi får se helt enkelt. Lite sugen på korv stroganoff idag faktiskt, men vi har ingen falukorv hemma så det kan nog bli lite klurigt att laga till det. Får se hur jag gör med det och hur min dag artar sig=).

  Hoppas alla får en trevlig dag så hörs vi snart!!

  Kram kram

JAG SER DET SNÖAR!!

   Det var ju roligt hurra! Gud så mysigt med lite snö. Fast det är i och för sig snöblandat regn så det kommer nog inte bli vitt på marken. 

  Igår var det mannens födelsedag och han blev jätteglad över min lilla fotobok som jag gav honom. Jättekul verkligen. Var lite nervös över vad han skulle tycka, men den gick hem! Sen ringde Kaj från fjärran land också. Superkul att höra från henne i det nya landet. Det verkade vara fin fint där borta. Kul kul.

   Nu ska jag käka frukost och titta på bonde söker fru och sen drar jag till jobbet=)

   Ha en fin fin dag allesammans!

   kram kram

Jag VANN!!

   Gud så kul! Ikväll var jag, Hanna, Seffani, och Camilla ute och åt på Harrys här i Halmstad och då var det ett häriligt underbart Pop quis där. Och gissa vem som vann?????????????????????? Jo, vi vann, och jag vann! Hehe. Harrys var fullsatt och vi vann! Yes, yes, yes!!!! Vi vann var sitt ölglas. Men vi var fan bäst! Hehe
  Det var en jättetrevlig kväll verkligen!
 
  Kort inlägg för nu ska jag gå och lägga mig är tanken!

  Ha det fin fint så hörs vi imorgon!

  Kram kram

Storstädning som heter duga alltså!

  Idag har det varit städning på schemat hela dagen. Eller i alla fall hela förmiddagen. Jag började efter frukost och var klar runt lunch så det var helt perfekt. Gjorde en rejäl grundstädning, låg till och med och torkade golven för hand för att få det riktigt rent. Så himla skönt när man är klar sen och bara kan sitta och njuta av att det är rent och snyggt överallt. Så vill man alltid ha det, fast det blir ju inte riktigt så. Tar några dagar så ser det lika illa ut igen.

  Har inte gjort så mycket annat idag faktiskt. Kollat lite på Ally McBeal och det var som jag kom ihåg det. Det har redan börjat bli JUL! Och om jag minns rätt var det ofta jul i den här serien. Jihooo! 
 
  Nu sitter jag och kolar på halv 8 hos mig med en massa tända ljus och mys i soffan. Har precis käkat lite lasagne så jag är mätt och go och ligger och bara njuter så jag ska återgå till myset helt enkelt.

  Hej svejs allesammans

 

Måndag och jag är trött!

  Idag har jag i och för sig bara jobbat 4 h men det har varit tuffa fyra timmar om man säger så. Mycket att göra alltså. Längtar tills ombyggnaden är klar. 

  När jag kom hem käkade vi lax och Claes hade varit och handlat så det var lite att packa upp=). Sen pratade jag länge med Sophie, alltid lika kul att prata med henne. Har alltid lika mycket att prata om och det är nästan svårt att lägga på=).

   Ikväll har Claes varit och tränat innebandy så jag passade på att tvätta och pyssla lite hemma. Var så uppe i varv efter jobbet att jag knappt har kunnat koppla av förens nu. Hjärtat går på högvarv och man känner sig stressad. Får försöka koppla av när jag kommer hem men det är svårt. Nu har vi i alla fall softat i soffan en stund framför Svenska Hollywoodfruar. Alltid lika kul tycker jag, men nu är det slut. Det var en så himla rolig parodi på det i Robins i fredags. Haha, så himla klockrent hon gör det alltså. Hon är lik alla tycker jag, helt klockrent helt enkelt!



   Nu ska jag snart gå och lägga mig är nog tanken. Sen imorgon ska jag storstäda. Ska gå lös som en duracell kanin i lägenheten hade jag tänkt! Ser nästan fram emot en storstädning. Claes är i skolan så det är nästan enklare att städa när man är själv tycker jag. Då kan man lyssna på en massa bra musik och bara gå loss=). Det tycker jag om!

   Hoppas allt är fint med er alla=)

   Kram kram

Utlandsresa idag!

   Idag har vi varit utomlands. En liten mysig roadtrip ner till Tyskland blev det. Vi åkte kl 04.30 och var i Tyskland kl halv 9 ungefär. Jag tyckte det gick jätte jätte fort, men det kan nog bero på att jag sov hela vägen dit nästan. Det har varit en jättemysig dag tycker jag. Det var himla kul att vara på Border shopen för första gången i mitt liv. Kul med lite minisemestrar sådär ibland. Idag är det mycket bättre i halsen också. Var lite jobbigt i morse men sen efter en massa halstabletter blev det bättre. En annan mysig och rolig grej med Border shopen var att det var julpyntat redan=) Fick en massa härliga känslor i kroppen när jag såg en fint pyntad gran. Tog en liten bild så jag kunde förmedla myset här på bloggen. Och lite för att göra Erika lite avis för att jag har sett årets första pyntade gran=) Hehe.



   Hihi, visst är den fin! Längtar mycket mycket mycket efter det där riktiga julmyset!

   När jag kom hem ringde jag till Becko och snackade lite. Alltid lika trevligt och alltid lika mycket att prata om! Skulle kunna hålla på i flera timmar=) Är så glad för er skull och hoppas att allt kommer gå hur fint som helst! Är så spännande att jag håller på att spricka!

   Sen lagade jag ragger med fläsk. Det var inte igår jag åt det alltså. Och mums vad gott det var. Påminde om en middag hemma hos farmor och farfar, då man gjorde krösamos och åt ragger tills man storknade. Gud så gott alltså. 

   Blir nog snart läggdags eftersom vi har varit upp ganska länge. Har haft en bra dag i alla fall=) Här kommer lite mer bilder från dagen.

     
                                                                      
   Hoppas allt är bra med er!

   Kram kram

Ensam hemma med fotboll på tv!

  Nu är det en stor match på tv. Inte för att jag tror att det ska gå så bra, men man kan ju alltid hoppas.
Idag har jag jobbat för första gången sen jag blev sjukling. Men gud så det såg ut alltså. Hoppas vi kan göra lite förändringar nästa vecka. När jag kom hem var jag helt slut och damp ner i soffan. Skulle egentligen duschat det första jag gjorde, men det gjorde jag inte förens nu. Orkade inte riktigt alltså. 

  Claes drog iväg till lite kompisar och kollade på matchen men jag orkade inte, halsen är fortfarande ond. I don´t like. Har grym huvudvärk också så ska snart ta mig en liten ipren tänkte jag. Imorgon ska vi åka utomlands! Hehe, inte så jättemycket utomlands utan vi ska dra oss mot de Tyska gränserna. Claes har hyrt en minibuss så det finns mycket plats för öl. Fast jag ska inte köpa öl utan det blir nog bara vin för min del. Vill egentligen bara se hur det ser ut i Border shoppen. Ska bli spännande och jag hoppas jag får sova mesta dels av tiden ner. Ska ha med mig en filt eller något så man kan sitta och gosa in sig i. Då är det mysigt att åka bil. 

  Nu blev det nästan mål till Danmark här. Spännande, fast det är lite tråkigt att sitta själv måste jag säga. Ska titta lite på Ally McBeal i pausen tänkte jag=).

  Hoppas allt är bra med er alla!

  Tjohoooooo

God fredagskväll!

  Lite sur, för jag skrev ett långt inlägg innan men precis när jag skulle publicera det slutade internet att fungera.

  Lite kort bara nu då vad jag skrev innan. Jag mår lite bättre, febern är borta men halsontet är kvar. Det har även börjat rinna en massa snor och slemma sig rejält i halsen men det ska nog gå bra. Tänkte jag skulle jobba imorgon. 

  Ikväll har det varit idol och det är ju ingen tvekan om vilka som äger. Mariette, som by the way bor ca 50 m från vår lägenhet, och Erik var ju utan tvekan bäst ikväll. Många besvikeleser måste jag säga. Tove och Calle var också duktiga tyckte jag men sen var det inte så mycket att hänga i granen. Falskt överallt nästan.

   Ska kika på vilka som går vidare och sen blir det sängen för min del!

   Hej hopp

Jag vill bli frisk nu!

  Jag har verkligen inte tålamod att vara sjuk faktiskt. Är så himla trist alltså. Orkar inte göra något annat än att ligga här i soffan och titta på tv. Har inte varit särskilt mycket kul på tv idag heller. Kände mig lite bättre runt 18 tiden så då ställde jag mig i duschen, eftersom jag inte duschat sen i måndags luktade jag inget vidare. Feber som stigit och sjunkit hade gjort sin rätt på min lukt så det var dags. Men efter jag kom ut ur duschen var jag helt helt slut. Kände att jag började frysa och kände mig riktigt dålig igen. Har fortfarande hemskt ont i halsen och det vill verkligen inte gå över! Nog om min sjukdom nu. Men jag hade ju tänkt att jag skulle vara frisk idag! Blir så rastlös av att vara sjuk, då märker man att man gillar sitt jobb rätt mycket faktiskt. Längtar tillbaka som tusan nu! JAG VILL VARA FRISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Nu tittar jag vi på Inlåst. Fasen vad bra det är. Hoppas ungdomarna kan förändra sina liv och bli hederliga människor igen. Det är ett himla starkt och fint program.

  Jag är en klant alltså. Kan inte hålla mig när det gäller överaskningar och sånt. Claes fick ju reda på sin första födelsedagspresent för ett tag sen och nu, eftersom han visste om det ville jag ge honom något som han inte skulle veta om. Och nu fick han se det paketet också och listade ut vad det var. Fast han vet ju inte riktigt vad det är än! Men ändå, inget roligt att jag inte kan hålla hemlisar när det gäller födelsedagar och julklappar!

  Hoppas att jag är bättre imorgon när jag vaknar alltså, annars vet jag inte vad jag gör! Är så himla trött på att ligga hemma.

Sjukligt trist!

  Är så himla rastlös men jag orkar inte röra mig från soffan. Fryser och svettas om vartannat så det är väl febern som går upp och ner. Ringde jobbet innan och jag tyckte verkligen synd om dom. Kändes dumt att ligga hemma när det är så mycket att göra. Fast jag hade nog inte varit till så stor hjälp för kroppen gör ont och jag orkar inte vara uppe några längre stunder. Men dom hade inte fått in någon som kunde jobba för mig så två personer när det kommer varor och en höstrea ska börja, samtidigt som vi är under ombyggnad. Det är verkligen ingen hit. Hoppas ni inte stressade för mycket bara! Jag dricker mycket te och försöker krya på mig så jag snart är fit for fight igen!

  Idag har jag inte gjort särskilt många knop. Morgonen började med andra disken på Sunes jul (HAHA, och jag vet att det bara är oktober, men jag längtar), och två stora koppar te. Har inte sovit särskilt mycket inatt pga att jag knappt kunnat svälja och att jag har frusit och svettats om vartannat så det var inget vidare. Sen har jag kollat på en massa olika program hela dagen. Förlossningskliniken mitt på dagen som är ett favoritprogram. Jag och mor såg nästan alltid på det på onsdagar när det gick på tv4 fakta, men jag har inte den här så det var en glad överaskning att det gick på 4:an. Sen kom Claes hem och tog hand om mig lite, men nu är han iväg och tränar innebandy så nu är jag ensam igen. Rätt gött för då får jag titta på Arga snickaren sen. Mitt favoritprogram, men det börjar så mycket nu. Samtidigt som det går börjar Bonde söker fru och Stockholm-Arlanda. Men dom programen får vi se på nätet sen. Vilken tv nörd jag är, men det är roliga program allihop så det får man inte missa.

   Nu ska jag återvända till liggande ställning igen. Hoppas det blir bättre under natten!

   Hej hopp!

Glögg och Sunes Jul!

   Kunde faktiskt inte hålla mig så nu ligger jag och kollar på Sunes jul och har precis klunkat i mig en kopp med varm god glögg med russin i. Har ca 38 graders feber och är sjukling. Så himla trist. Kände det när jag vaknade i morse att jag hade sjukt ont i halsen men jag ignorerade det och tänkte att det kan nog gå över under dagen. Men icke, det blev bara värre och värre och trots ipren och allt så kände jag mig riktigt hängig i slutet av dagen. Så himla himla trist. Hatar att vara sjuk. Och jag tänkte att jag skulle kanske få hålla mig frisk nu ett tag. Hade varit så skönt. Men hoppas det går över snart. Får se om jag är bättre imorgon och om jag kan jobba. Tänkte gå och lägga mig snart, fryser något grymt. 

   Ljusen lyser och Sunes jul är på i bakgrunden. Hur mycket mer julkänsla kan man få=). Hehe, önskar bara jag vore lite kryare.

   Hörs imorgon!

   Kram kram

Gillar inte fulskämt!

   Sitter för tillfället och tittar på Roast på Berns. Dom roastar Bert Karlsson och det enda dom kan komma på att roasta honom för är att han är så ful. Inget roligt tycker jag. Utseendet är inget man kan göra något åt och det är inget man ska klanka ner på. Alla människor är vackra och även Bert Karlsson har sin scharm. Tycker man borde kunna komma på något annat att klanka ner på när det gäller honom förutom hans utseende. Dåligt och trist tycker jag.

   Idag har jag jobbat en långdag, det var inte meningen från början men stackars chefen hade gått och blivt en sjukling så då rycker man in så klart. Efter jobbet gick jag hem och åt en knäckermacka med keso (gud vad gott det var) och sen gick jag till gymmet. Körde ett snabbt och hårt pass med mig själv. Nettan visade en liten övning för rumpa och bakben som jag körde till jag nästan fick kramp. Men den var riktigt bra verkade det som. Sen när jag kom hem lagae jag kyckling alla Stina special. Slängde ihop lite av varje och det blev superduper gott. Nu ska jag snart gå till sängs skulle jag tro. Måste bara se när Bert ger tillbaks. Hejar på honom!

   Åh, jag längtar tills nya Sex and the city filmer kommer. Har lite abstinens nu. Såg ju alla säsonger för lite sen men jag är sugen igen alltså. Nu när höstmörkret ligger på är det mysigt att krypa upp i soffan och kika på sin favoritserie. En annan serie jag blev sugen på att se är faktiskt Ally McBeal. Det var riktigt längesen och jag älskade verkligen den när jag var mindre. Så det blir nog något jag ska försöka se i höst. Och jag kommer ihåg att det nästan alltid var jul i den serien så det passar ju bra in med mina för tidiga julkänslor. Kan titta på det och mysa utan att det är någon julfilm eller någonting! Julfilmerna får man ju titta på lite närmre inpå.

   Nu kommer Bert snart! God natt alla glada!

   Kram kram

Kanelbullens dag...

  Hej hopp!
  Idag är det inte vilken dag som helst utan det är kanelbullens dag. Och hur firar man det? Jo, man äter kanelbullar och dricker mjölk. Så det har vi lyxat till det med idag efter handling och städning och gud så gott det var. Älskar när man har ätit runt hela bullen och kommer till mitten och det bara är den där lilla godbiten kvar, och man bara kan sluka den med hela sin mun och mumsa riktigt ordentligt. Mmm, vattnas i munnen på mig igen! Hehe.

   Ja, som sagt så har vi städat ganska rejält idag och jag slapp dammsuga=). Det var himla skönt att för en gång skull slippa det. Sen var vi och veckohandlade, som en helt vanlig söndag helt enkelt. Det har varit en slappdag också. Har kollat på två Johan Falk filmer. Jag hade aldrig sett dom innan och dom är verkligen skitbra. Har sett dom två nya filmerna precis, så då ville jag se dom gamla filmerna också. I klass med Beck alltså, så se dom om ni har chansen=). Kanske blir en till ikväll om det inte är något annat på tv. Parlamentet är ett måste i alla fall. 

   Gud va mysigt det är med hösten ändå. Man har inga krav på att göra någonting, man kan ligga inne och glo på film en hel dag utan att det är något konstigt med det. Ljusen kan man tända runt 18 tiden för det är då mörkret börjar falla in. Och jag längtar till julen något grymt nu. Är så sugen på att titta på en massa julfilmer och mya med pepparkakor och glögg. Love Actually, Ensam hemma filmerna och Sunes jul. Längtar tills tiden är inne! Längtar också tills man får börja pynta och pyssla i lägenheten=). Julkänslorna börjar komma nu på riktigt=)

   Nu säger jag god kväll från Halmstad så hörs vi snart igen!=)

   Kram kram

Slapplördag!

  Goddag alla glada!
  Idag har jag inte gjort många knop känns det som. Fast jag har i och för sig tränat i nästan 2 h men förutom det har jag inte gjort av med så mycket energi. Vaknade kl 11.30 och gick upp och åt en väldigt lång och mysig frukost framför ett nytt avsnitt av FAMILY GUY! Fasiken vad kul det var. Äntligen börjar det sändas nya avsnitt av mitt favoritprogram. Finns nog inget roligare tror jag. Sen tog det mig ganska lång tid att komma iväg till gymmet. Snackade med syrran en stund och sen segade jag mig iväg till gymmet med flötigt hår och trött blick. Men när jag väl var där gnistrade det till ordentligt. Körde ett stenhårt pass med mig själv, en genomkörare av hela kroppen så nu är jag helt helt slut. Orkar knappt lyfta armarna. 

   Igår cyklade jag hem till Hanna och spelade Geni. Mycket trevligt faktiskt. Kul när man kan svara rätt och kan lite frågor. Brukar vara kass på sånna där spel men igår gick det hyfsat bra. När jag cyklade dit var det en rätt fin höst kväll med klar himmel men när jag skulle hem därifrån öppnade sig himmlen riktigt ordentligt och det bara pissade ner på mig. Inget vidare så jag cyklade som en jubelidiot genom stan och hem. Inte bara för att det regnade utan för att jag är lite mörkrädd och rädd för skumma typer som kan dyka upp på vägen. Claes var med mig i luren hela vägen också. Skönt stöd=). Han börjar bli på bättringsvägen nu min lilla sjukling. Hoppas att han blir helt bra snart. Jag börjar känna lite ont i halsen nu, men jag ignorerar det tror jag.

  Ikväll blir det nog en slappokväll. Ska sätta igång med maten snart. Ikväll blir det god köttfärsrulle. Den är så himla god men det tar tid att göra, så det är bäst att sätta igång.

  Hörs snart vänner!

  kram kram

God kväll!

   Har funderat på en sak. Varför bloggar jag egentligen inte på morgonen istället för kvällen? Är så himla trött och har ofta idétorka på kvällen. Fast i och för sig är det ju ofta min dag jag skriver om här och det har ju inte hänt så mycket på morgonen, mer än att jag har sovit en stund. 

   Faktsikt rätt kul att kolla tillbaka från allra första början när jag började blogga. Har ju faktiskt nästan skrivit varje dag sen jag började i april någon gång, så hela sommaren finns daterad i den här bloggen. Skoj att kolla tillbaks och minnas.

   Idag har vi jobbat och stått i igen. Börjar synas rätt stor skillnad i butiken och det är kul. Fortfarande mycket kvar att göra men vi är på god väg. I slutet av dagen var jag helt slut. Inga krafter till någonting men vi kämpade på in i sista minuten innan stängning. 
   När jag kom hem skulle jag gjort fläskfilé och någonting, men när jag skulle ta ur den ur sin plast möttes jag av en sån rutten stank att jag höll på att spy så det fick bli en liten improviserad pasta carbonara istället, gjord på creme fraiche, gräddfil och bacon. Inget vidare god, men det gick ner för jag var så hungrig. 

   Claes är fortfarande dålig, hoppas han blir bra snart för det är inte roligt med en sjuk Claes. Mycket roligare när han är frisk och pigg som en nötkärna. Hehe, det sa alltid min farfar till mig. Hur sjuk jag än var, kunde ligga i feber och va helt avdankad men jag var ändå frisk som en nötkärna enligt farfar. Saknar honom mycket och tänker på honom ofta. Han har en stor plats i mitt hjärta!

   Nu ska jag titta på Inlåst på fyran. Det verkar riktig bra hittills. Kanske koka lite te till min lilla sjukling också! Får se vad man kan hitta på. 

   God natt Sverige!=) 

RSS 2.0