En mycket trevlig kväll=)

   Igår var vi ute och käkade gott på Yoss. Hanna, Andreas och Claes åt struts medans jag åt en underbart god fläskfile med någon chilli aioli. Mums mums. Sen gick vi vidare till lilla torg och satte oss på Piros baksida och där satt vi hela kvällen fram tills de stängde kl. 1. Mycket lyckad kväll med god mat och gott sällskap=)

  Här är lite bilder från gårdagen=)

     
     
  

  Idag sov vi länge och låg och drog oss i sängen tills kl 10. Inte jättelänge kanske men båda vaknade samtidigt utan att ställa någon klocka så det var helt perfekt. Sen började vi städa nästan direkt, käkade lite frukost innan bara=). Sen har det varit full rulle tills nu nästan. Städat hela lägenheten, varit och handlat och tvättmaskinen går varm. Riktigt duktiga har vi varit. Ikväll ska vi äta tacos. Var riktigt längesen nu så det ska bli mumsigt. Har varit gött att vara ledig idag och fått ta det lite lugnt. Trots städning och allt känns det som man har haft lite semester. Jobbar hela veckan denna veckan men sen har jag en hel helg. På torsdag ska vi gå på stand up här i Halmstad. Det ska bli hur kul som helst.=) Har bara sett stand up på tv så det ska bli kul att få se det live! Jihooo!

  Nu börjar ett nytt program, The Racheal Zoe Project. Tänkte bara kika lite. Racheal Zoe är en av de största kändis stylisterna. Ska bli kul att se vad hon pysslar med på dagarna. (tönt) Men det är skön söndags tv. Sen börjar jag med tacos!

  Ha det bäst!=)

  Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0