Snabb uppdatering!

Har kommer en snabb uppdatering fran afrika!

Idag har vi akt pa safari i Krugerparken och sett alla djur man kan tanka sig. En orn som tog en orm pa vagen, leopard som jagade impala (en sorts radjur), en flock med lejon, en elefantfamilj pa 30 elefanter som passerade en flod i solnedgangen, behover jag saga att det var magiskt?

Vi har gjort massor och det ar nastan svart att komma ihag allt nar man inte har bilder fran dag till dag. Kanske gjort 2-4 olika grejor varje dag, tagit ca 1000 kort hittills och det ar en vecka kvar sa ni far se massa fina bilder nar jag kommer hem. Det ar magiskt har och nu har varmen kommit. Det har regnat och varit kallt i borjan av resan, nagra dagar har varit fina men nu ser det ut att det ar pa battringsvagen ju langre norr ut vi kommer.

Imorgon ska vi aka ca 50 mil till Johannesburg och darifran ska vi flyga till Mozambique. Det blir mycket bilakande, vi har raknat ut att allt som allt nar resan ar slut har vi akt over 320 mil! HELT SJUKT!!!! Men man far se mycket pa vagen.

Igar at vi middag med Zulufolket med! Som sagt det kommer bilder pa allt!!!

Nu ska vi ga och kaka middagsbuffe har pa vart underbara hotell och sen blir det till att packa vaskan igen!

Hej svejs fran oss har i varmen! Saknar er alla darhemma ska ni veta:)

Puss och kram

Kommentarer
Postat av: Nettan

Det låter verkligen magiskt!! Visst va krugerparken nåt alldeles speciellt? Inte konstigt att jag varit där 2 ggr eller hur?

Vi ses snart, hoppas du får värme och avslappning, så att du e redo för jobbet när du kommer hem. Kramar!

2010-11-18 @ 22:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0